FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Oțelul Galați - Steaua București

«12»
fcsteaua.ro18.04.2008 16:50

Steaua merge la Galați pentru meciul contra Oțelului din localitate, contând pentru etapa a XIX-a din Liga I. Partida se disputã începând cu ora 17:00 și este transmisã în direct de postul Antena 1.

Roș-albaștrii sunt liderii campionatului cu 5 meciuri înainte de finish, având 2 puncte în fața principalei contracandidate, CFR Cluj. Steliștii vin dupã nu mai puțin de 9 victorii consecutive, reușind un adevãrat tur de forțã în aceastã primãvarã, care le-a permis sã recupereze o diferențã ce ajunsese dupã meciul de la Iași la 11 puncte.

În mod evident, "militarii" se bucurã de un moral de fier, însã, dupã cum foarte bine aratã și Andrei Vochin în articolul sãu de la începutul sãptãmânii, tot acest șir neîntrerupt de victorii se poate transforma într-o presiune pentru fotbaliștii noștri. Victoriile nu doar aduc victorii, ci și obligã la alte victorii. Steaua are nevoie de 13 puncte în ultimele 5 etape pentru a fi matematic sigurã de câtigarea titlului, într-un final de campionat în care va întâlni Craiova și Dinamo în deplasare, dar și pe Poli Timișoara în Ghencea.

Tocmai de aceea, partida de la Galați se anunțã la fel de importantã ca oricare din aceste 5 meciuri și la fel de dificilã. Dupã ce se anunța o "revelație" a Ligii I în toamnã (reușind un parcurs excelent în Intertoto și ratând o calificare la mustațã în turul I al Cupei UEFA), trupa lui Grigoraș a mai slãbit turația cu timpul. Gãlãțenii ocupã în prezent locul 8 în clasament, cu 37 puncte, având 11 victorii, 4 egaluri și 14 înfrângeri. Conduși de un antrenor curajos și adept al unui fotbal deschis, dar și de un președinte destoinic, care știe fotbal (Marius Stan, sub care a "crescut" și Mihai Stoica), moldovenii ne pot pune reale probleme, mai ales dacã ținem cont și de relațiile lor foarte bune cu cei de la CFR Cluj, din ultima vreme.

Steaua este totuși Steaua, iar victoria este absolut necesarã. Marius Lãcãtuș are ceva probleme de efectiv, neputând conta pe Emeghara (în continuare, accidentat) și Ovidiu Petre, care s-a accidentat la antrenament și nu a fãcut deplasarea la Galați. Neșu și cãpitanul Mirel Rãdoi sunt incerți, prezența lor în primul 11 fiind pusã sub semnul întrebãrii. Pe de altã parte, va reveni Florin Lovin, cel cãruia i s-a redus suspendarea de 6 etape la 4, pe care le-a ispãșit deja, precum și stoperul Dorin Goian, absent în meciul cu U Cluj pentru cumul de cartonașe. În aceste condiții, Steaua ar putea începe cu:

Zapata - Golanski, Goian, Ghionea, Petre Marin - Lovin, Pleșan (Rãdoi) - Mendoza, Dicã, Nicolițã (Neaga) - Pepe Moreno.

Forza Steaua! Hai Lãcã! Hai bãieții!

Ovidiu

ultrash18.04.2008 17:20

dar de ce nu Dayro /:) :steag_sah_mic:

Tupac Amaru18.04.2008 17:27

Pe mine ma deranjeaza afirmatiile lui Marius Stan (cine a auzit de tipul asta?), intretinute, evident, de dobitocii din presa: cica isi doreste mai mult ca oricand sa bata Steaua, ca sa il ajute pe bunul lui prieten Andone sa ia campionatul.

Stimate Marius Stan, mai bine ti-ai ajuta echipa sa evolueze mai bine, mai bine ai incerca sa obtii bani mai multi pentru jucatorii Otelului, mai bine te-ai zbate sa faci o nocturna la Galati, mai bine te-ai ingriji de starea precara a gazonului!

Problema ta e ca galatenii sunt in marea lor majoritate stelisti, astfel incat daca mai debitezi asemenea enormitati s-ar putea sa iti iei vreo tzagla peste capatzana de la vreun otzelar iesit de la sharja! Sau de la vreunul din Sidexplozia!

In rest, nu putem spune decat: suntem UNIVERSUL lor!

CaTaLiNsm StElIsTu18.04.2008 17:39

Ne asteapta vremuri grele...Craiova,Dinamo,Timisoara.CFR-isti vor face presini enorme stiind ca avem meciuri grele,dar depinde numai de noi cum vom trata aceste meciuri.Echipa are mai mult ca niciodata nevoie de sustinere pentru a uita,pe teren,de presiunea existenta si pentru ai purta numai spre victorii.

Forza Steaua

Mereu superiori!

steaua-no118.04.2008 19:00

"Un tichet de intrare la meciul de sâmbãtã dintre Oțelul și Steaua București va costa 30 de lei așa cum a fost anunțat încã de la începutul mini-returului. Astfel conducerea echipei noastre mizeazã pe faptul cã stadionul va fi umplut de suporterii gãlãțeni care și-au cumpãrat abonamente din timp.

Marius Stan: Așa cum am anunțat încã din iarnã, meciul cu Steaua beneficiazã de tarif special pentru cã echipa din Ghencea are foarte mulți susținãtori în zonã. Fanii Oțelului nu cred cã vor avea de suferit, ei au avut varianta de a-și achiziționa abonamente la prețuri accesibile."..................mai trebuie vreo dovada ca suntem universul lor? degeaba au scumpit ei biletele, in tribune vor fi multi stelisti. pentru mine acest meci este cel mai important din campionat, dupa cel cu Dinamo, asa ca baieti va rog, va implor castigati maine. FORZA Steaua!

Virgil18.04.2008 19:00

Orice ar spune lumea incepem meciul de la Galati din postura de favoriti. Nu zic ca o sa fie un meci usor, dar la finalul lui vom aduna inca 3 puncte celor 65 pe care deja le avem.

Singurul lucru care ma framanta e ca meciul va fi arbitrat de omul de casa al CFR-ului, Cristian Balaj. Sper sa nu inventeze ceva impotriva noastra, sa nu ne elimine jucatori, sa nu impinga de la spate galatenii.

steaua-no118.04.2008 19:15

@TUPAC AMARU

nu ai la ce sa te astepti din partea lesinatului de Marius stan, taranul asta este un mare dobitoc. el marele presedinte de club care este de un fair play iesit din comun, el care pozeaza intr-un mare incoruptibil, eiiiiiiiii tocmai el se plimba azi cu masina pe un bulevard din galati impreuna cu un reporter sau redactor(nu stiu exact ce este, il stiu doar din priviri de la TV) de la un ziar de sport din Bucuresti. sa vezi duminica reportaje si articole murdare la adresa Stelei (de parca ar mai uimi pe cineva). FORZA Steaua!

Basarabia_e_ros_albastra18.04.2008 19:16

Doar victoria! Sa vedeti ca CheFeRe-ul face egal cu UTA......

fular-campionii

makaan18.04.2008 19:33
Pe mine ma deranjeaza afirmatiile lui Marius Stan

Da-i pace. Frustrat scrie pe el...

costhinia18.04.2008 19:53

toata lumea pune presiune pe meciul de la galati.

nimeni nu zice nimic de meciul CFR-ului de la Arad. oare ei au un meci asa de usor?

Daniellone18.04.2008 20:01
dar de ce nu Dayro /:) :steag_sah_mic:

nu e momentul pentru el acum. e un jucator foarte dotat tehnic, dar imi aduce aminte de pionieratul jucatorilor romani plecati afara. foarte talentati, dar indolenti, capriciosi si indisciplinati tactic. poate dupa cantonamentele din vara se va integra mai bine in echipa.

crossman18.04.2008 20:29

acum 2 seri am visat ca va da Neaga gol daca e asa inseamna ca Dumnezeu este stelist DOAMNE AJUTA ne intoarcem sigur cu 3 pct :steagcruce:

morosanu'18.04.2008 20:46

imi place ca gunoaiele astea de conducatori nu-si vad amarul din curtea proprie dar Dumnezeu le mai da cate o bota in cap sa -si mai revina(vezi cazul pooli care a luat-o azi de la Craiova) bravo olteni! bravo Steaua! stiu ca veti invinge la galati si va felicit anticipat!

Joga Bonito18.04.2008 21:47
acum 2 seri am visat ca va da Neaga gol daca e asa inseamna ca Dumnezeu este stelist DOAMNE AJUTA ne intoarcem sigur cu 3 pct :steagcruce:

Te inscrii in cercul "visatorilor nocturni"... Ciudat, eu am visat ca marcheaza Lovin din corner, in minutul 86, dupa o deviere a lu Goe, gol asemanator cu cel de la Pandurii.

w3bmaster18.04.2008 22:08

Batem noi nu avem nici o alta optiune

Cat despre Dinamo Tim Craiova stati calm suntem Steaua pe ei pe ei pe mama lor

shack3r18.04.2008 22:57
Te inscrii in cercul "visatorilor nocturni"... Ciudat, eu am visat ca marcheaza Lovin din corner, in minutul 86, dupa o deviere a lu Goe, gol asemanator cu cel de la Pandurii.

Sa nu visam ca da gol Banel ca nu e de bine ...

Virgil19.04.2008 06:31

Clujenii vor ca întreaga echipã a Stelei sã fie testatã antidoping la finalul meciului cu gãlãțenii, de pe Antena 1, toate cheltuielile fiind suportate de Paszkany.

GSP

Ce nenorociti! Cum isi permit ei sa ceara asa ceva? As fi inteles sa o faca la meciul lor contra Steaua, dar aici nu era cazul. Din cate se relateaza prin presa rezulta ca CFR si Otelul au batut palma pentru a ne incurca. Sa nu uitam in lotul galatean se afla jucatorul CFR-ului Deak, imprumutat gratuit. Astia s-au intrecut cu gluma!

Daca si Balaj a fost contactat de oamenii lui Paszkani, vom avea viata grea azi incepand de la ora 17:00.

Cine ii impiedica pe conducatorii Stelei sa ceara UTA-ei sa solicite ca jucatorii CFR-ului sa fie testati antidoping?

yo_marius19.04.2008 06:37

@ Virgil

Vorbim de frecusuri obisnuite in Romania. Probabil ca Otelul va cere testul daca va pierde meciul. Si mai probabil nu vor gasi nimic.

In continuare mi se pare excelenta atitudinea conducerii Stelei care nu raspunde nici unui "atac" ceferist. Sa-i lasam sa latre la luna!

stelutawillis19.04.2008 07:59

forzza Steaua, forzza Neaga, forzza Dica

ros-albastru4ever19.04.2008 08:12
Pe mine ma deranjeaza afirmatiile lui Marius Stan (cine a auzit de tipul asta?), intretinute, evident, de dobitocii din presa: cica isi doreste mai mult ca oricand sa bata Steaua, ca sa il ajute pe bunul lui prieten Andone sa ia campionatul.

Stimate Marius Stan, mai bine ti-ai ajuta echipa sa evolueze mai bine, mai bine ai incerca sa obtii bani mai multi pentru jucatorii Otelului, mai bine te-ai zbate sa faci o nocturna la Galati, mai bine te-ai ingriji de starea precara a gazonului!

Problema ta e ca galatenii sunt in marea lor majoritate stelisti, astfel incat daca mai debitezi asemenea enormitati s-ar putea sa iti iei vreo tzagla peste capatzana de la vreun otzelar iesit de la sharja! Sau de la vreunul din Sidexplozia!

In rest, nu putem spune decat: suntem UNIVERSUL lor!

Faza cu invinsul Stelei mai mult ca oricand este pentru campania electorala unde el participa la alegeri,vrajeli ca sa arate cat de devotat e el pentru orasu ala...nu stie si el cum sa se mai scoata dupa ce a facut o echipa care in fiecare an e invinsa de cel putin odata la diferenta de 5 goluri minim

ros-albastru4ever19.04.2008 08:17
"Un tichet de intrare la meciul de sâmbãtã dintre Oțelul și Steaua București va costa 30 de lei așa cum a fost anunțat încã de la începutul mini-returului. Astfel conducerea echipei noastre mizeazã pe faptul cã stadionul va fi umplut de suporterii gãlãțeni care și-au cumpãrat abonamente din timp.

Marius Stan: Așa cum am anunțat încã din iarnã, meciul cu Steaua beneficiazã de tarif special pentru cã echipa din Ghencea are foarte mulți susținãtori în zonã. Fanii Oțelului nu cred cã vor avea de suferit, ei au avut varianta de a-și achiziționa abonamente la prețuri accesibile."..................mai trebuie vreo dovada ca suntem universul lor? degeaba au scumpit ei biletele, in tribune vor fi multi stelisti. pentru mine acest meci este cel mai important din campionat, dupa cel cu Dinamo, asa ca baieti va rog, va implor castigati maine. FORZA Steaua!

Stai linistit,la meci vor fi mult mai multi stelisti decat otelari,multi veniti din Braila care este oras 1000% stelist si Focsani...preturi de 30 lei nu vor tine departe suporterii de stadion,iar Marius Stan stie ca nu vor fi mai mult de 1000 de suporterii ai Galatiului,restul vor fi stelisti ;)

Daca si Balaj a fost contactat de oamenii lui Paszkani, vom avea viata grea azi incepand de la ora 17:00.

Stai linistit Virgil.Daca se va lua o decizie impotriva Stelei,Balaj o sa aiba probleme mari cu iesitul din stadion :))

dr.adrian919.04.2008 09:01

avem un meci extrem de greu. multi jucatori importanti sunt in fata unei suspendari. otelu isi va da viata pe teren.

acesta e cel mai greu meci din acest campionat.

danimarcu19.04.2008 09:08

Meci greu,ca toate celelalte care au mai ramas,dar trebuie sa-l castigam!

Sper sa ne facem jocul,sa-i tocam marunt,ca nu vor rezista pana la final.Cand ne iasa jocul ,nu exista adversar care sa ne reziste dupa minutul 70...

Forza Steaua!

Pronostic 1-3.

axl19.04.2008 09:16
Clujenii vor ca întreaga echipã a Stelei sã fie testatã antidoping la finalul meciului cu gãlãțenii, de pe Antena 1, toate cheltuielile fiind suportate de Paszkany.

GSP

Inca o rautate de la Cluj. Daca ei vor ca intreaga echipa Steaua sa fie testata antidoping nu inseamna ca intreaga echipa Steaua va fi testata antidoping, si ei stiu asta. Ar fi chiar culmea, haideti cu totii sa urinam in paharele, plateste Paszkany tot.

MoWeed19.04.2008 10:13

@axl

Acum ei incearca sa faca scandal cu orice pret pentru a ne destabiliza. De aia si Trica declara ca ei vor fi pe primul loc pana la paste... Oricum la ce joc penibil au in ultimul timp o sa mai piarda puncte in continuare...

Daca s-ar accepta cererea CFR-ului ar insemna ca dupa fiecare meci ar fi analizati toti jucatorii(sigur se gaseste cineva sa ceara asta)

«12»