FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Bilete Steaua - Poli Timisoara

«12»
fcsteaua.ro18.04.2008 11:52

FC Steaua a stabilit preturile biletelor pentru partida cu Poli Timisoara, care se va disputa pe data de 22 aprilie, incepand cu ora 20:30.

Acestea vor fi puse in vanzare incepand cu ziua de vineri, 18 aprilie si vor putea fi achizitionate pana pe data de 22 aprilie, de la casele de bilete ale clubului, precum si de pe www.bilet.ro si www.bilete.ro.

Copiii cu varsta de pana la 10 ani au accesul gratuit pe stadion, cu conditia ca acestia sa fie insotiti de parinti, care sa-i tina in brate si care au intreaga responsabilitate pentru comportamentul acestora in interiorul stadionului.

Preturile biletelor sunt urmatoarele:

FOTOLII - 75 LEI

TRIBUNA 0 - 50 LEI

TRIBUNA 1 - 25 LEI

TRIBUNA 2 - 20 LEI

PELUZE - 10 LEI

Programul caselor de bilete de la stadionul "Steaua" este urmatorul:

Vineri, 18 aprilie - 14:00 - 18:00

Sambata, 19 aprilie - 12:00 - 18:00

Duminica, 20 aprilie - 12:00 - 16:00

Luni, 21 aprilie - 12:00 - 18:00

Marti, 22 aprilie - 12:00 - 20:00

SteauaFC.com

yo_marius18.04.2008 11:55

Hopa, s-au scumpit biletele. Preturi de lider sau de "derby" ? :rolleyes:

LARI18.04.2008 13:08

On topic: am fost azi la casele de bilete pe la 2 si ceva sa-i iau unui prieten un bilet. Era liber. Grabiti-va, sa nu chelacaitzi iar de bishnitzari, de cozi etc.

Off-topic: dragii nostri admini, pana acum ceva vreme dadeati banuri doar daca cineva scria Dinamo sau Rapid fara majuscule. Acum vad ca injuraturile sunt lasate la liber, fara nicio problema... PACAT!

yo_marius18.04.2008 13:10

In nici un caz nu sunt tolerate injuriile.

vlad7518.04.2008 14:28
Hopa, s-au scumpit biletele. Preturi de lider sau de "derby" ? :rolleyes:

De lider,evident!!! :wink:

Ne intalnim pe Ghencea.Sper sa nu mai ploua.

androsteaua18.04.2008 14:47

intai sa batem la galati si apoi sa ne gandim la Timisoara!

corado4STEAUA18.04.2008 14:49

Cine ma ajuta si pe mine in privinta biletelor???? Va astept pe id meu *****. Va rog eu mult de tot ca as vrea sa ajung la meciul de marti seara!!!! Multumesc celor ce ma vor ajuta sper sa fie macar o persoana!!

LARI18.04.2008 14:51

@Yo_Marius

Saru'mana pentru stergerea acelui comentariu. Ma lovesc de destule pesoane la meciuri care n-au nicio treaba cu fenomenu', care nu stiu niciun cantec, dar la injuraturi sunt primii. Macar aici sa fie ordine din acest punct de vedere, cu atat mai mult cu cat suntem printre singurele site-uri ale fanilor (nu am intrat pe toate) pe care injuratura nu e politica obligatorie si de mare pretz.

You're the best, guys!!!

corado4STEAUA18.04.2008 14:55

Va rog ca cei ce ma vor contacta sa nu fie bisnitari sau altceva, sa fie persoane serioase care vor sa ajute doi stelisti inraiti!!!

yo_marius18.04.2008 14:58

@corado4STEAUA

Daca nu ai cum sa ajungi la casele de bilete ale stadionului, exista posibilitatea achizitionarii biletelor prin intermediul internetului. Este drept ca nu poti cumpara la cele 2 peluze, dar sunt bilete la tribune si astfel scapi si de posibilii "bisnitari"

Citeste cu atentie articolul. :thumbsup:

corado4STEAUA18.04.2008 15:00

@LARI

Sunt fotbalist si stiu ce e fenomenul asta, cu toate ca nu am fost la nici un meci de-al Stelei pana acum stiu aproape toate cantecele pentru ca le-am downloadat de pe site-ul asta si de pe cel oficial si le-am invatat. LARY daca tu spui asta inseamna ca nu esti suporter al Stelei pentru ca un suporter adevarat vrea sa aduca cati mai multi oameni pe stadion pentru ca acesta este un domeniu public care il detine decat FC Steaua sa.

@corado4STEAUA

Daca nu ai cum sa ajungi la casele de bilete ale stadionului, exista posibilitatea achizitionarii biletelor prin intermediul internetului. Este drept ca nu poti cumpara la cele 2 peluze, dar sunt bilete la tribune si astfel scapi si de posibilii "bisnitari"

Marius vreau ca sa traiesc acest sentiment frumos numit Steaua si sa fiu in inima galeriei de aceea vreau sa stau la una dintre cele doua peluze superbe. Am inteles in legatura cu adresa de mess dar va rog ca cei ce ma pot ajuta pentru procurarea biletelor sa imi dea un mesaj!!!

vlad7518.04.2008 15:06
@corado4STEAUA

@Marius ,am incercat sa achizitionez bilete on-line,dar nu a mers.

The Flyer18.04.2008 15:37
Va rog ca cei ce ma vor contacta sa nu fie bisnitari sau altceva, sa fie persoane serioase care vor sa ajute doi stelisti inraiti!!!

sunt o persoana serioasa si,in curind,voi fii si mai serios!ce zici?cite bilete vrei?

ce baza am ca esti de treaba?!?!?!

carminastan18.04.2008 15:52
@Marius ,am incercat sa achizitionez bilete on-line,dar nu a mers.

Mie mi-a mers. chiar azi, au primit si confirmarea de plata, ma astept ca luni sa vina curierul. Si nu e prima data cand apelez la aceasta metoda.

@Marius, de pe www.bilet.ro poti cumpara bilete la peluza a II-a. iar de pe www.bilete.ro la tribune si fotolii

LARI18.04.2008 15:58
@LARI

Sunt fotbalist si stiu ce e fenomenul asta, cu toate ca nu am fost la nici un meci de-al Stelei pana acum stiu aproape toate cantecele pentru ca le-am downloadat de pe site-ul asta si de pe cel oficial si le-am invatat. LARY daca tu spui asta inseamna ca nu esti suporter al Stelei pentru ca un suporter adevarat vrea sa aduca cati mai multi oameni pe stadion pentru ca acesta este un domeniu public care il detine decat FC Steaua sa.

Cred ca este o neintelegere. Eu i-am multumit lui Yo_Marius pentru stergerea unui comentariu in care era citat un "imn" anti-Timisoara. Daca nu ma insel, era chiar al doilea comentariu postat in acest topic. Nu era vorba de tine.

Nu am nicio problema cu nimeni nici pe stadion, nici pe acest site. Dar mi se pare stupid ca oamenii sa vina pe stadion/sa scrie pe site doar a-si defula primitivismul.

Verssace18.04.2008 16:08

HAIDETI SA UMPLEM STADIONUL !! asta imi doresc cel mai mult sa fie plin stadionul , mereu mi se face pielea de gaina :-x .

ssinpadureacualune18.04.2008 16:17

Ce penali!Cum sa scumpeasca biletele tocmai acum???Pai restul de meciuri n-au fost asa importante???Nu ma intelegeti gresit,este un pret normal,insa nu mi se pare normal sa scumpesti pe parcurs si tocmai la meciul cu Timisoara...mare echipa.Strategie inapoiata,demna de pietzari nu de un club cu imagine in Europa.

Astristul18.04.2008 18:58

Wow. Cu chefere, care era meci capital, sa zicem asa, era 5 lei pentru peluza. Acum cu Poli AEK, a sarit pretul. Oricum, daca pentru meciul cu Gloria chiar nu mai conteaza cat o sa coste atata timp cat o sa sarbatorim titlul 24 (cel putin asa sper)!

forzateaua

makaan18.04.2008 19:27
Strategie inapoiata,demna de pietzari nu de un club cu imagine in Europa.

Intocmai...

Abonamentul e sfant...

Virgil18.04.2008 20:04

Poli Timisoara - U Craiova 1 - 3/ Meci disputat vineri 18.04.2008

16' GOL!!! Dina trimite in proprie poarta, dupa o centrare venita de pe partea dreapta de la Milhazes. 1 - 0

22' GOL!!! Florin Costea patrunde in careu, primeste o pasa excelenta de la Dina, si inscrie pe langa Popa.1 - 1

36' GOL!!! Wobay paseaza senzational pentru Costea, care il executa sec pe Popa din vole.1 - 2

89' GOL!!! Costea paseaza pe jos pentru Dina, care pune latul si inscrie.1 - 3

94' Partida se termina in huiduielile spectatorilor. :)))))

Asta e echipa lui Iancu, care vrea sa ne bata! Pierde cu 1- 3 acasa. Ha... ha... ha!

danimarcu18.04.2008 20:41

Ce prost e "Osanza sa",Jabba Iancu!

A spus ca se bazeaza pe cele trei meciuri de acasa,adica 9 puncte,iar in meciurile din deplasare sa mai scoata 3 puncte,ori la Ceahlaul ,ori la Steaua.A mai dat de inteles ca in meciul de la Steaua nu prea isi pune mari sperante,sperand sa adoarma vigilenta baietilor nostri.

Tinerea pe tusa a lui Karamyan-intrucat daca lua azi galben nu ar fi jucat pe Ghencea-arata clar ca jabba da mai multa importanta meciului cu noi,pe care ar da orice sa-l castige.Dar nu a luat in calcul ca oltenii ii vor umili prin joc,asa ca la ora asta isi sectioneaza venele ...

Echipa de doi lei Poli tm,le dam 3 sau 4 la zero!

Andrei2118.04.2008 21:07
Cine ma ajuta si pe mine in privinta biletelor???? Va astept pe id meu *****. Va rog eu mult de tot ca as vrea sa ajung la meciul de marti seara!!!! Multumesc celor ce ma vor ajuta sper sa fie macar o persoana!!

Salut ia legatura cu mine te voi ajuta in legatura cu biletele.

MoWeed18.04.2008 21:14

Scroafa aia de Jabba vrea sa ne bata in Ghencea si echipa lui de 2 lei nu e in stare sa faca macar egal acasa cu Craiova.

Imi doresc un scor mare in meciul asta pentru a-l oftica pe acest personaj....

1uLy4Nn19.04.2008 10:46

ooo ce au explodat preturile la peluze..pentru un meci u o echipa din provincie s-a ajuns la 10 ron biletul...."vom fi mereu prezenti, vom fi mereu in fatza, suflet de invingator, inima ros albastra". sunt sigur ca o sa fie plin stadionul si ca o sa facem un meci mari... Forza Steaua :steagcruce:

David_Steaua200719.04.2008 11:32

Doamneee,ca inaintea fiecarui meci cu o vreo echipa, mai dau si eu un ochi pe site-ul adversarilor sa vad cam ce cred acestia despre meci!!Taranii din Banat au scris la threadul meciului,Steaua cu s mic!!Deh,civilizatie ca la ei nu mai gasim nicaieri!!Se vede de la o posta ca sunt infratiti cu inaripatele!!Cata prostie gasesti la ciocolatii la fel gasesti si la viol.ti (in loc de . este litera a)!!

Cu atat mai mult trebuie apreciata munca moderatorilor de pe acest site!!

In privinta meciului,sper sa le dam sa sara!!

Cu Steaua pana la moarte!

«12»