FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Olãroiu a câștigat campionatul în Arabia Sauditã (ProSport)!

«12»
MoWeed15.04.2008 12:25

@DelPiero10

In sfarsit un om care si-a dat seama ca semifinala UEFA era obtinuta cu echipa lui Protasov.in meciul de la Kiev nu numai ca ne-a iesit totul, dar a prins si Dica una dintre cele mai bune zile din cariera lui.

Parca vad ca o sa le strice echipa si arabilor...

mad7915.04.2008 16:52

Cand vad asemenea postari idioate,din partea unor incuiati si fatarnici,imi e rusine ca sunteti stelist ca mine.

Iti multumim Oli si felicitari!

ps.Adevaratii stelisti,nu s-ar comporta in acest fel cu o,mai mult sau mai putina,glorie care a facut ceva pentru Steaua,bine,rau,dar a facut!

Tupac Amaru15.04.2008 18:39
@DelPiero10

In sfarsit un om care si-a dat seama ca semifinala UEFA era obtinuta cu echipa lui Protasov.in meciul de la Kiev nu numai ca ne-a iesit totul, dar a prins si Dica una dintre cele mai bune zile din cariera lui.

Parca vad ca o sa le strice echipa si arabilor...

Si eu am mentionat aceasta idee mai demult....este o explicatie foarte logica a ceea ce s-a intamplat in era Oli...

In legatura cu arabii, acolo conteaza foarte mult sa pupi mana seicului, iar noi stim ca Oli se pricepe la asta ca nimeni altul....

Oricum, succesul lui intr-un campionat nul ca valoare certifica, dupa parerea mea, faptul ca este un antrenor de duzina, la fel ca si Balaci (care si el a avut neumarate reusite la arabi...)

CaTaLiNsm StElIsTu15.04.2008 18:44
Cand vad asemenea postari idioate,din partea unor incuiati si fatarnici,imi e rusine ca sunteti stelist ca mine.

Iti multumim Oli si felicitari!

ps.Adevaratii stelisti,nu s-ar comporta in acest fel cu o,mai mult sau mai putina,glorie care a facut ceva pentru Steaua,bine,rau,dar a facut!

Asa e....ai perfecta dreptate!....Acum ca lucrurile au inceput sa mearga bine si echipa incepe sa-si revina la o forma inalta;draga Oli te asteptam inapoi,ca asa e intotdeauna...cand totul mege bine tre sa vina cineva sa strice tot!...si-asa te mai alegi draga Oli cu inca o calificare si cu alti lauri culesi pe spinarea altora...dar ce-i drept sub comanda ta!Iar totul e o mare realizare in opinia distinsului <mad79>...

LARI15.04.2008 19:28

Felicitari, Oli!!! BRAVO, BRAVO, BRAVO!!!

Nu inteleg inversunarea multora de aici. De numele lui Olaroiu se leaga performante incredibile pentru fotbalul din Romania: semifinala de UEFA si 5 puncte in Liga. Adica, pentru a vorbi mai pe romaneste, si datorita Olaroiu Europa a vorbit iarasi de Steaua.

Nici mie nu-mi placea cum jucam cu el la timona. Asta nu inseamna ca nu ii voi fi vesnic recunoscator pentru performantele obtinute.

MoWeed15.04.2008 19:55
In legatura cu arabii, acolo conteaza foarte mult sa pupi mana seicului, iar noi stim ca Oli se pricepe la asta ca nimeni altul....

Oricum, succesul lui intr-un campionat nul ca valoare certifica, dupa parerea mea, faptul ca este un antrenor de duzina, la fel ca si Balaci (care si el a avut neumarate reusite la arabi...)

Mare dreptate ai cu 0li, se pricepe la pupat in fund....sa nu uitam ca pe vremea lui il obisnuise pe Jiji cu biletelele alea nenorocite.

Multe performante a facut ratatul asta la Steaua, a luat un campionat si o semifinala de Cupa UEFA cu echipa formata de Protasov.In turul preliminar al CL a eliminat pe Standard Liege(ceea ce sa fim seriosi nu e o performanta extraordinara) si la Kiev a fost ultima zvacnire a echipei lui Protasov.

Sa nu uitam ca in era 0li au fost nenumarate meciuri in care abia daca eram in stare sa dam 2 suturi la poarta. Asta ca sa nu mai vorbim de semifinala cu Fulgerul Timisoara in care n-am dat nici un sut la poarta(cel mai prost meci care l-am vazut de cand tin eu cu Steaua)

Asa ca nu-l mai elogiati atat pe pupincuristul asta nenorocit....

CaTaLiNsm StElIsTu15.04.2008 19:58

Asa e @ Lari....doar stiinta lui Oli si capacitatea sa extraordinara de gandire si nici de cum daruirea exemplara a jucatorilor,dornici de afirmare in Europa au dus la acele performante.Doar nu noi am fost cei care am facut egal cu un Lyon aflat deja cu calificarea in buzunar si ne-am luat-o pe urma de la Sevilia fara drept de apel cu un meci pe stadionul"sfant",pentru noi,in care desi aveam nevoie sa castigam Oli a trimis in teren si a pastrat tot meciul o echipa ultra defensiva?...Hai sictir cu performantele marelui ZEROlaroiu.Echipa a mai miscat ceva pana baietii s-au trezit ca nu mai e Protasov antrenor si si-au dat seama ca marele Oli e un zero barat.Sa vi la TV si sa spui ca Elton nu este un jucator eficient pentru ca nu stiu ce teorii si-a gasit el si multe altele,printre care si jocul echipei de nivelul ligii a4-a au dovedit pe deplin "calitatile"acestui pseudo-antrenor.

Eu unul sunt ferm comvins ca acele performante au fost obtinute exclusiv de dorinta jucatorilor de a se afirma,iar Oli nu a facut altceva decat sa-i incurce si asta sa vazut din plin in acel sfarsit blestemat de semifinala in care Marele Olaroiu si-a pus amprenta asupra echipei si am jucat cu 11 jucatori in careul nostru de16,desi conduceam si aveam si avantajul din tur.Doar stiinta si priceperea lui au facut ca lucrurile sa fie altfel decat trebuiau.

Eu am incheiat discutia despre acest individ a carui singura performanta reala este aceea de a pupa funduri(scz de expresie)asa cum nimeni altul nu stie.

Numai bine!

Kreator15.04.2008 21:12

Uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Ce bine ca a castigat distrusul asta campionatul la arabi!

Asa poate ramane acolo printre camile si sezoanele urmatoare, si nu mai auzim stiri din acelea cum ca _olitzaroiu vorbeste cu _becali referitor la revenirea pe banca tehnica a Stelei.

_olitzaroiu a fost cel mai slab antrenor din istoria Stelei de cand ma uit la meciuri de fotbal...

Ufff, rasuflu usurat!

cristian8615.04.2008 23:07

In epoca marelui antrenor Olaroiu, Steaua a ajuns sa nu mai joace fotbal si in plus sa realizeze niste contraperformante incredibile, unele amintite anterior, printre care se remarca : INFRANGERE DUPA 18 ani in Ghencea cu dinamu, umilinta totala in meciul cu Poli AEK in semifinalele Cupei Romaniei in care Steaua a reusit sa faca probabil cel mai prost meci din istorie.

Mostenirea marelui antrenor la nivel teoretic Oli a afectat jocul echipei si in turul acestui campionat, Hagi neputand schimba mare lucru si datorita creditorului analfabet care a ales sa ii dea in cap inca din prima etapa.

Probabil anii 2002 si 2007 au fost cei mai negri din istoria recenta a Stelei, chiar daca anul trecut am participat a 5-a oara in CL.

De abia in acest retur Steaua a inceput sa miste si sa faca pe alocuri spectacol. Daca nu ar fi fost turul dezastros, cand am avut o medie de sub 1 gol pe meci, acum Steaua era campioana.

In rest, ii urez mult succes la sauditi.

fedora16.04.2008 07:34

Bravo Oli, sper sa ai numai "succesuri" acolo si sa nu te intorci la Steaua.

N-o sa te iert niciodata pentru Boro!

suportera_nr.116.04.2008 19:53

Felicitari, Cosmin Olaroiu! Multumim pentru ce ai facut pentru Steaua (mai ales pentru ca i-am eliminat pe cei de sub pod, nu conta cum, trebuia doar sa eliminam ****** ******!!) si succes pe mai departe acolo unde esti!

olfgob18.04.2008 14:13

mare om,mare performanta...ma si mir ca s-au dat atitea comentarii la acest articol...individul asta nici n-ar trebui pomenit,ca se stie ca vorbesti de drac si huolaroiu' la usa(doamne-fereste)

«12»