FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Olãroiu a câștigat campionatul în Arabia Sauditã (ProSport)!

«12»
fcsteaua.ro14.04.2008 20:12

Dupã un sezon caracterizat chiar de el drept mmcel mai dificil în cariera mea de antrenor", Cosmin Olãroiu a avut parte de un final fericit.

Duminicã searã, mmfinala campionatului" disputatã de primele douã clasate, Al-Ittihad și Al-Hilal, a fost câștigatã de elevii lui Oli cu scorul de 1-0.

Deși au jucat pe teren propriu și le era suficient și un egal pentru a cuceri titlul, cei de la Al-Ittihad au fost învinși la capãtul unui meci tensionat condus la centru de un arbitru elvețian.

Singurul gol al partidei a fost înscris de fotbalistul anului 2007 în Asia, Yasser Al-Qahtani în minutul 49. Al-Hilal și Al-Ittihad au terminat sezonul cu 48 de puncte fiecare, însã formația pregãtitã de Oli a fost declaratã campioanã datoritã rezultatelor directe: 0-0 în tur și victorie cu 1-0 în retur.

A realizat eventul

Succesul din aceastã searã vine dupã cel obținut luna trecutã, atunci când Al-Hilal a cãștigat Cupa din Arabia Sauditã.

Astfel, Olãroiu a realizat eventul în chiar primul sãu sezon ca antrenor în strãinãtate. Cele douã trofee cucerite în actuala stagiune sunt primele pentru Al-Hilal dupã o ,,secetã" de trei sezoane!

În ciuda rezultatelor excelente, fostul tehnician al Stelei pare decis sã plece de la Al-Hilal, el fiind nemulțumit de lipsa de organizare care domnește în fotbalul saudit.

Olãroiu este curtat de mai multe formații din zona Golfului Persic, însã șeicii de la Al-Hilal sperã sã-l convingã pe tehnicianul român sã-și prelungeascã acordul pentru încã un sezon.

mountytoma14.04.2008 20:17

ce ma bucur! poate ramane acolo si nu mai vine la Steaua!

stelista no. 114.04.2008 20:20

ma lasa rece :|

nemilosul14.04.2008 20:39

nu inteleg ce legatura are Olaroiu cu Steaua

atata timp cat sta cat mai departe de Ghencea poate sa castige si Champions League

axl14.04.2008 20:51

Ma bucur pentru ca mai exista un roman cu performante in strainatate, fie strainatatea aia chiar si saudita.

Mandru ca sunt roman!

shack3r14.04.2008 20:55

Fie vorba intre noi,dracu` nu era asa de negru pe vremea lu' Oli.Dar oricum e mult mai bine acum :D

danimarcu14.04.2008 20:59

Bravo lui ,halal el salam de sibiu!

Sper din tot sufletul sa iasa la pensie dintre dune!

Si sper ca suporterii arabi sa-i scandeze la fiecare meci celebrul:

"Olaroiu te iubim/ca ca tine nu gasim!"

:whistle:

dax4714.04.2008 21:03

Felicitari, Oli ! Sa-ti mearga bine ! Ramai pe-acolo ! Ca aici la noi e o mocirla totala. In afara de Steaua , Urziceni si Pandurii, numai terminati.

axl14.04.2008 21:05

Ala, Oli, noi iubim la tine mei baiatu.

CaTaLiNsm StElIsTu14.04.2008 21:09

asa,....si?!...sa castige toata Africa din partea mea........

In Ghencea sa nu mai vina, in rest orice stire despre el ma lasa rece

Joga Bonito14.04.2008 21:36

Nu fiti ipocriti...

Am facut performante alaturi de el. Ca nu l-ati inghitit voi, e alta treaba...

Putin respect pentru ce a facut. Analizati pe un ton obiectiv.

Numai voi desfiintati antrenorii pe banda rulanta. Asa o sa ziceti si despre Lacatus, dupa ce pleaca...

Daniellone14.04.2008 21:47

felicitari, Oli! atata vreme cat nu te intorci in Ghencea, esti prietenul meu.

vlad7514.04.2008 21:48

Iar Oli le canta:

"Foaie verde de lalea

Tot mai bine-i-n tara mea

Asa ca ma intorc la Steaua

Se stie ca eu-s beleaua!"

Oli am glumit,felicitari pentru aceste realizari!

andyro14.04.2008 21:55

Nu-i nimeni ipocrit, dar nu ii vad rostul (sau mai exact legatura cu Steaua). Ce facem, urmarim carierele fostilor antrenori/jucatori ? Atunci sa fim corecti si sa postam pentru fiecare rezultat (bun) al unui fost antrenor al Stelei cate un articol - si lista e lunga.

In rest, tot respectul pentru performanta realizata.

kosm1n14.04.2008 22:08

Pacat, nu credeam ca o sa vad articolul asta aici! Olaroiu a ucis un joc fantastick creat de Protasov si l-a lucrat si pe Hagi pe la spate! Deci luati articolul asta cu Zeroli ca mi se face scarba!

CaTaLiNsm StElIsTu14.04.2008 23:19

@ Joga Bonito

Cei drept tre sa-i ridicam statuie lui Oli ca a distrus tot ce a insemnat fotbal in Ghencea...Praful si pulberea sa ales in urma lui...A preluat echipa la un potential ridicat,cel putin pentru Liga1 si a lasat-o la nivel de Liga a4-a.Exact asta a facut.

Cat despre Lacatus...sa nu crezi ca orbeste ochii cuiva cu cateva rezultate bune,pentru ca nici el,dupa parerea mea,nu este un antrenor valoros...este un antrenor bun dar departe de pretentile Stelei...iar asta se vede in multe aspecte.

pentru mine antrenor ,in adevaratul sens al cuvantului, din "Era Becaliana" ramane Protasov,si-atat.

Joga Bonito14.04.2008 23:30

Daca il aveam pe Zapata in meciul ala blestemat! Doamne ... cred ca de acolo s-a dereglat un "surub" in creierul lui Oli.

Si tot as vrea sa-mi strice un antrenor jocul echipei pentru o Cupa UEFA in vitrina... Tu nu ai vrea? O sa intelegi lucrurile astea peste inca 20 de ani, cand o sa mai prindem o asemenea performanta.

PS: Am sustinut toti antrenorii Stelei, inclusiv pe Hagi. Sa nu creada lumea ca am statuie acasa cu Oli. Propuneam sa gandim pe un ton obiectiv...Dar nu e voie...

CaTaLiNsm StElIsTu15.04.2008 00:06

@Joga Bonito

Daca e sa ma iau dupa spusele tale constat ca deviza ta este...scopul scuza mijloacele.... E' tin sa te anunt ca acest lucru inseamna mai mult o injoseala decat o reusita.Sau cel putin eu asa cred.

Acum sincer si obiectiv vorbind...ca tot faceai apel la asta,tie ti-a comvenit mai mult cand pe vremea lui Oli sau Hagi mergeai la meci si vedeai cu se chinuiau si practicau acel anti-fotbal si inscriau prin minutul'87 din lovitura libera,norocos sau din penalti prin UEFA cu cate o echipa<NO_NAME>?...sau preferi sa mergi la meci si sa vezi spectacol...fie el si in Liga "lui Mitica"...deocamdata?....eu sincer si cred ca si oricare microbist,nu neaparat ultras,care merge pe stadion sa vada fotbal,asta prefera.In fond si la urma urmei fotbalul e un sport creat pentru public,cu invingatori si invinsi...iar ca sa placa el trebuie sa ofere ceva,iar acel ceva se numeste spectacol...

Joga Bonito15.04.2008 00:18

A trecut era romantica a fotbalului. Acum conteaza doar rezultatele. Ca sa rezisti ca antrenor trebuie sa ai rezultate.

Facand o paralela spre "fotbalul mare", sa-l citez pe un presupus ziarist de la gsp, Mourinho la Chelsea a practicat un fotbal urat, tacticizat si lipsit de spectaculozitate... Dar a avut rezultate.

Un campionat e un maraton de 34 de etape. In maxim 9-10 poti etala un fotbal dezinvolt si spectaculos, in celelalte sunt importante punctele. Daca vrei sa iesi campion. Daca nu, exista vorba aia celebra:

"Locul 2 e primul care pierde."

M-ai prins, scopul scuza mijloacele! :D

MoWeed15.04.2008 04:46

Sper sa ramai acolo pana la batranete, sa nu te mai vad la Steaua sluga ce esti!!!

Yoyoyoi15.04.2008 06:05

Felicitari Oli!!!

MMLMMN15.04.2008 06:19

Felicitari pentru performanta!

nemilosul15.04.2008 07:15
A trecut era romantica a fotbalului. Acum conteaza doar rezultatele. Ca sa rezisti ca antrenor trebuie sa ai rezultate.

Facand o paralela spre "fotbalul mare", sa-l citez pe un presupus ziarist de la gsp, Mourinho la Chelsea a practicat un fotbal urat, tacticizat si lipsit de spectaculozitate... Dar a avut rezultate.

Un campionat e un maraton de 34 de etape. In maxim 9-10 poti etala un fotbal dezinvolt si spectaculos, in celelalte sunt importante punctele. Daca vrei sa iesi campion. Daca nu, exista vorba aia celebra:

"Locul 2 e primul care pierde."

M-ai prins, scopul scuza mijloacele! :D

de curiozitate daca crapidistu nu rata in meciul retur in min 90 singur cu poarta goala mai spuneai asta de "antrenorul" olita???

sa nu uitam ca a fost singurul antrenor al Stelei care a reusit performanta sa fie la 18 pct de locu 1 si sa piarda sferturile de finala cu bragadiru FARA SA AVEM MACAR 1 SUT SPRE POARTA

pentru performantele astea si multe altele de care imi e scarba sa imi amintesc ii doresc sa ramana la arabi pana se lasa de meserie

Tupac Amaru15.04.2008 12:12

Doamne, cat ma bucur ca ¨amicul¨ meu Oli, pentru care am luat multe suturi pe forum, a castigat acel campionat!

Si, ca sa vada ca nu sunt un ranchiunos, ii doresc sa castige campionat dupa campionat la acei arabi, pana cand se va lasa de profesie!

Salam alecu!

DelPiero1015.04.2008 12:18

ZerOli nu merita nici un scuipat!Incet,dar sigur,a distrus tot ce-au facut Zenga si Protasov...si nu ma luati cu semifinala UEFA sau acea victorie de la Kiev...prima a fost in perioada cand inca echipa mai stia cate ceva din era Protasov,iar in a doua am prins un Kiev in degringolada si ne-a iesit totul!4 suturi,4 goluri...

«12»