FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Blatul Moral

«12»
audiopixel14.04.2008 05:31

Stau si ma intreb unde poate duce toata balacareala asta la care asistam saptamana de saptamana?

Si ma mai intreb la ce-o sa le serveasca "uefantasticilor" si "dominatorilor Europei" aceasta balacareala prin luna august?Luna in care iar o sa faca echipele romanesti furori cu Knattspyrnufelag,Skonto Riga,Elfsborg,Anorthosis si echipa cavalerilor de Malta.

Dar nu-i nimic,august trece repede si avem treaba prin Liga 1.

MoWeed14.04.2008 06:52
da, logic ca se vor bate intre ele, dar vezi ca pe final de campionat cand lucrurile sunt relativ clare, se mai bat doar cu Steaua.....

da, meciul cu Mioveniul a fost blat pe fata. daca la blatul cu Vasluiul macar Dorinel Munteanu si-a bagat prima echipa, la cel cu Mioveni, lui Cartu nici nu i-a mai pasat de aparente si a ales o echipa cu 6-7 rezerve in primul 11.... stiu ca un suporter fanatic al Stelei nu ar accepta niciodata ideea ca Steaua ar face blaturi, dar pentru restul e evident. asta e... asta este noua Steaua...

Tu vezi blaturi la orice pas....

Meciul cu marea echipa de nivel mondial Dacia Mioveni care este la retrogradare a fost blat. De parca noi tre sa facem blat cu toate echipele de 2 lei acasa in Ghencea. Uitati oameni buni dovada vie ca presa poate spala creiere

Cat despre articol sintagma "Noi suntem centrul universului lor" spune tot. Au ajuns atat de frustrati cainii si ciorile incat prefera sa piarda echipa lor daca asta ar insemna sa sufere Steaua. Vai de pelea lor ce suporteri "ultras"

supervladiTM14.04.2008 06:53

Sa fie clar, toate astea se intampla datorita firii milenare a romanului (fara intentia de a ne infiera neamul) de a fi atrasa mai mult de scandaluri decat de lucruri serioase. Suntem, din pacate, o natiune atrasa de teoria conspiratiei ca molia de bec. Iar Liga I, reprezentanta fotbalului, cel mai iubit sport, in tara noastra, nu putea face exceptia. Ideea ca Steaua, campioana absoluta a tarii all-time, poate recupera un dezavantaj de 11 puncte asa de repede, nu putea fi explicata decat "conspirationist".

Iar presa abia astepta asta. Pentru acei 80% dintre noi indragostiti de ziarul Click, de Dan Diaconescu in direct, de talk-showurile cu Teo si de "La bloc", ce se intampla acum e o hrana pe care presa o considera o mina de aur pentru a hrani mintile lor.

Pe cand Rapid a facut ce stie mai bine sa faca de ani de zile. Sa arunce vina in carca oricui altcuiva decat a lor. Nu conteaza ca nu asa se face performanta si ca procedand asa nu vor ajunge niciodata un club serios, dar atragand votul populist, al celor care actioneaza la cald si nu gandesc de doua ori inainte sa o faca, au prins la public. Cu ce a fost Steaua-Dacia mai "blat" (e chiar enervant cuvantul asta) decat Dinamo-CFR sau CFR-Rapid. De ce Porumboiu nu a mai reactionat la fel ca dupa meciul cu Steaua in urma celor cu Ceahlaul sau Farul?

Oricum... numai ignorand toate aceste mizerii vom ramane acolo unde suntem.

victor14.04.2008 06:59
mai, diferenta dintre Steaua-Mioveni si CFR-Rapid e ca in primul caz, Becali a dat bani pentru ca Mioveniul sa joace cu jumatate din titulari pe banca de rezerva, pe cand jucatorii Rapidului au facut ce au facut din revolta pentru decizia prin care au pierdut meciul direct la masa verde.

hai sa fim seriosi: in stilul in care va castiga Steaua campionatul sezonul asta, de anul viitor toate echipele din partea superioara a clasamentului (CFR, Rapid, Dinamo, Poli Timisoara, Vaslui) se vor coaliza impotriva Stelei. si e si logic sa se intample asa dupa modul in care si-a batut joc Becali de toti anul asta.....

cu parere de rau iti spun ca numai prostii ai scris! in plus te stradui sa mai faci si pe filozoful!

ai aflat tu de la stiucan ca a dat Steaua bani la mioveni ca sa joace cu rezervele? multa prostie si durere trebuie sa se adune ca sa-ti inchipui ca Steaua blatuieste in casa meciuri cu echipe care umbla sa scape de retrogradare! la mintea ta probabil chiar crezi ca noi nici nu putem sa castigam jocuri cu alde mioveni sau Farul, uta sau Ceahlaul?! ia mai uitati voi astia atotstiutorii de Steaua si concentrati-va pe Dinamo, rapid, CFR si alte echipe "curate" si simpatice din Romania!

iti raspund eu, la modul serios cum iti doresti, caci vad ca altii te-au menajat si au incercat sa-ti dea replici cat de cat logice: cand iesi pe piata cu astfel de aberatii lumea te va crede un caraghios cu creierii spalati de presa! nu persevera, caci foarte curand parerea se va transforma in certitudine!

mai acu' ceva vreme mai erau unii ce clamau pe forumuri ca Steaua trebuie sa dea dovada de onoare si intelegere si sa ceara rejucarea jocului cu rapid?! aseara probabil s-a lamurit toata lumea cum sta chestia cu onoarea prin tiganie! cat despre coalitia neputinciosilor si blatuitorilor, asta este intr-adevar o problema complicata! atat de complicata incat o doare pe Steaua drept in spate!

andyro14.04.2008 07:02
da, logic ca se vor bate intre ele, dar vezi ca pe final de campionat cand lucrurile sunt relativ clare, se mai bat doar cu Steaua.....

da, meciul cu Mioveniul a fost blat pe fata. daca la blatul cu Vasluiul macar Dorinel Munteanu si-a bagat prima echipa, la cel cu Mioveni, lui Cartu nici nu i-a mai pasat de aparente si a ales o echipa cu 6-7 rezerve in primul 11.... stiu ca un suporter fanatic al Stelei nu ar accepta niciodata ideea ca Steaua ar face blaturi, dar pentru restul e evident. asta e... asta este noua Steaua...

Pentru tine e un citat in articol, ala referitor la ciori si caini...de asta Vasluiul a pierdut ultimele 2 meciuri (adica pe teren propriu la Ceahlaul, echipa care se bate la retrogradare si in deplasare la Farul, echipa aflata in aceeasi situatie), pentru ca a facut blat cu noi. De aia e Netoiu, un binecunoscut fan stelist (am fost ironic aici, poate nu te prinzi) actionar majoritar la Mioveni, pentru ca o echipa care joaca in Liga de ceva timp sa aiba nevoie de un BLAT ca sa bata CELEBRA echipa Dacia Mioveni, cu rezultate deosebite in multii ani de activitate in Divizia A, dintr-un oras cu traditie in fotbal care are mai putini locuitori decat media de spectatori a Stelei.

Asa ca mars inapoi pe Dinamoprostia si lasa-ne, in cuvintele unui cunoscut personaj, sa ne pregatim pentru CL.

tazonne14.04.2008 07:26

@endorama daca si cu o codasa a clasamentului am ajuns sa facem blat acasa( unde nu am pierdut sezonul asta!!!), daca si cu vaslulul am facut blat care acum ia bataie de la ultimele clasate(ATENTIE NU PRIMA CLASATA, ULTIMELE) inseamna ca tu vezi din Steaua o echipa de Liga a 2-a , o echipa de amatori.... urat ca un asa zis suporter stelist face astfel de afirmatii... urat...

alexys14.04.2008 09:11

Eu am un singur lucru sa le transmit celor de Rapid si dinamu:voi existati datorita noua!!cu asta am spus totul distrusilor!!

DelPiero1014.04.2008 09:43

Nu mai sunt cuvinte sa descriu atitudinea echipei si a suporterilor Rapid de ieri!Frustrarea lor a capatat cote paroxistice!Sa va spun ceva...rari sunt dinamovisti,rapidisti,timisoreni...ei sunt cu totii anti-stelisti!Chiar si asa,suntem mai multi si mai puternici ca ei!In fine...azi voi fi la meci si voi sustine Steaua!Asta e tot ce conteaza!Mereu Superiori!

Danntes14.04.2008 09:59

Dinamo si rapid - prostituate la infinit

uite asa aceste doua echipe care se visau echipe cu pedigree, au ajuns niste prostituate ieftine - echipe de pluton

PS: f bun articol

DanStan14.04.2008 11:07

Hauleo, muica ! Tocmai am dat peste cel mai bun exemplu de tembelism al 'presei sportive' din Romania. Mai bine zis e cel mai bun exemplu de interpretare tembela a ordinelor venite de sus :

U Cluj A RETROGRADAT DIN CAUZA UNUI MECI PIERDUT CU 4-0

Steaua a învins U Cluj cu 4-0 în ultimul meci disputat pe Ghencea

(acesta e titlul unei tentative de articol aparuta intr-unul din marile cotidiene de prost - pardon, sport - romanesti)

Dar in cuprinsul articolului se specifica faptul ca acel 4-0 a fost inregistrat in data de 7.08.1998. Adica pe la inceputul campionatului (io cel putin asa stiu, ca in luna august campionatul e la inceput). De parca aia au pierdut dupa aia jde meciuri doar pen' ca i-a batut Steaua cu 4-0. Cu alte cuvinte indiferent ce se intampla rau in campionatul romanesc vinovata este Steaua. Retrogradeaza o echipa ? De vina e Steaua. Rateaza o alta echipa calificarea in Europa ? Tot Steaua e de vina. Se fac de rah*t potaile, porumbeii, prazarii, poolistii ? Din cauza Stelei, normal. Ii calca in picioare Anorthosis pe trigranitii din Cluj ? Clar, e din vina Stelei pen' ca i-a invins in returul campionatului trecut. Multi idioti sunt pe lumea asta ...

zloty14.04.2008 11:58

mai frumos o sa fie castigarea campionatului cu toti impotriva noastra

c.ronaldo1714.04.2008 12:06

De remarcat este si atitudinea avuta dupa meci de catre conducatorii Stelei, Adrian Ilie si Jiji (da, incredibil, m-am uimit si eu). Ma asteptam din partea conducerii sa reactioneze urat dupa meciul dintre echipele ceferiste, dar au avut o atitudine extraordinara (parerea mea) respectand munca jucatorilor de la CFR Cluj. Pun pariu ca daca eram noi in situatia CFR`ului, grasu` de Muresan mai baga o doza: ceva suspect.

alexmk1714.04.2008 12:42

Eu am observat ca rapid a facut ceva "de inteles"! Adica, DA! A fost blat! Dar asta e de inteles!

Aceiasi presari care acuza Steaua la fiecare victorie, au venit cu conceptul: "Lasa, ba! Ce daca a fost blat! Asta nu se pune!"

Oricum, noi suntem prea mandri ca sa acceptam de la altii! Ne mai trebuie 6 blaturi " a se citi corect: VICTORII" si am castigat titlul!

Cred ca Mioveni poate incurca cefereul! De UTA, Bistrita si U Cluj nu mai vorbim! Se stie de ce!

MALDINI_STEAUA14.04.2008 13:33

Daca batem pe Poli acasa si facem egal in groapa suntem campioni

unuspecial14.04.2008 13:37

Nu as vrea sa cred intr-o asemenea conspiratie impotriva noastra desi ai adus multe argumente ce arata acest lucrul , treaba noastra este sa raspundem pe teren prin jocul prestat ,sa castigam daca nu toate macar 4 sau 5 din meciurile ce ne-au mai ramas de jucat si asa le vom inchide gura la toti nu prin declaratii .

fedora14.04.2008 15:47

Endorama, tremur de nervi de cand am citit prostiile pe care le-ai debitat.

Pentru tine exista Buzarin si Geanta, stick with them!

AdrianUltras2514.04.2008 16:40

Vorbind azi cu un ultras U Cluj, acesta mi-a zis urmatoarele:

"Cred ca ar fi mai bine sa bateti voi astazi pentru ca nu cred ca meciul din ultima etapa cu franarii se va juca pe teren!"

Si cum asta am spus tot!

dax4714.04.2008 20:02

Va dati seama cat de frustrati or sa fie toti astia daca Steaua castiga toate meciurile si ia titlul ? Innebunesc astia de ciuda ca nici cu blaturile astea intre nu le-a mers.

Penibil moment in istoria fotbalului romanesc : alianta pentru blat !!! Iar acest gunoi, cu numele de trica, indeamna pe fata ca toate echipele sa stea capra in meciurile contra chefere Cluj.

Si presa asta de rahat n-are nici o problema. Daca se fac blaturi in detrimentul Stelei nu este nici o problema. E fair-play ! Ce sa mai intelegi din asta ? Ca Steaua Bucuresti e atat de mare incat ii complexeaza pe toti intr-o asemenea masura incat viata astora este neinsemnata si se invarte in jurul Stelei.

Multumim Steaua ca existi !

DanStan15.04.2008 06:29

Fratioaree, ce presa de valoare modiala avem ! Editorialul de azi al unui mare barosan din presa incepe chiar tare : Pe lîngã alte boli, fotbalul nostru suferã mai nou și de scenaritã. Cei care prezintã simptomele acestei maladii pretind, de exemplu, cã Rapidul nu și-ar fi apãrat corect șansele în partida cu CFR. De ce n-o fi scris barosanu' textul asta dupa meciul Stelei de la Vaslui ? Sau dupa incidentele din ghena de langa gara ?

Un alt cetatean posesor ilegal de pix emite o alta idee geniala : Criza de nervi a lui Lãcãtuș din prima orã a meciului constituie cel mai frumos compliment pentru Universitatea și cel mai bun indice al spaimei care bântuie Ghencea. Se tem cã ar putea sã piardã campionatul!

Cum de n-o fi vazut marele expert crizele de nervi ale lui Muresan si Andone ? Aia nu 'se temeau ca ar putea pierde campionatul' ? Sau astea nu se scriu pen' ca ordinul e sa se loveasca doar in Steaua ? Oricum, ideea ramane : orice clujean care va mai oracai pe la teveu, prin ziare sau pe teren e un cacacios speriat de gandul ca ar putea sa piarda campionatul.

MMLMMN15.04.2008 06:49

Stiti ce ma bucura in acest moment?Ca suntem doar la mana noastra!!!Si daca intr-adevar suntem cea mai buna echipa si daca nu-si baga dracu' coada ( a se citi un arbitru ) oricat s-ar umbla la indirecte noi vom catiga.Chiar ma bucur ca sunt meciuri dificile pe final de sezon,imi doresc din suflet sa castigam fie si cu 1-0 pe fiecare.Vorba lui Laca,e cu atat mai frumos cu cat e ceva obtinut mai greu.Si nu au decat sa vorbeasca pana nu vor mai avea voce.

Intr-adevar,frustrati trebuie sa fie sa poata sa se lege de adversari atunci cand propria echipa pierde!!!De aici reiese micimea de care dau dovada...

Bafta multa baietilor nostri ca sa poata sa dea "material" presei si celorlalti clevetitori!

serban2315.04.2008 12:44

Stiti ce e interesant, o foarte mare parte a suporterilor acestor echipe sunt doar ANTI-STELISTI nu dinamovisti sau rapidisti.

Stiu 2 persoane care tineau cu Steaua si care din diverse motive au vrut sa nu mai tina cu Steaua. Unul s-a reprofilat direct pe Rapid, altul a tinut cu National o vreme , iar cand s-a mutat Stanciu la noi in bloc a zis ca ar fi bine sa tina cu rapid.

Acum avem si dovezi mai recente, si dinamovistii si rapidistii au vrut sa piarda echipele lor doar ca sa piarda si Steaua.

Cred cat se poate de sincer si obiectiv ca suporterii stelisti sunt la un cu totul alt nivel, indiferent de conjunctura care ne-a adus aici.

Si mai cred ca nu ar fi rau sa ignoram aceste specimene nedemene de atentia noastra, fie ea si doar injuraturi.

bancila16.04.2008 08:14

noi suntem la alt nivel.......restu ..vai de mama lor _unghia in gat _titlu 24 fular-campioniifular-campioniifular-campionii

gaina17.04.2008 19:13

Steaua nu poate pierde acest titlu. Ne mai trebuiesc 13 puncte si suntem in CL pentru A VI-a oara. Steaua are cel mai puternic lot iar rezervele sunt la nivelul titularilor. Atat Rapid cat si Dinamo s-au predat in meciurile cu CFR. Legiunea straina a CFR-ului va pierde puncte cu echipele mici.

«12»