FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Blatul Moral

«12»
fcsteaua.ro13.04.2008 21:04

Doamnelor domnisoarelor si domnilor bine v-am gasit in Liga I. Aceasta competitie cu un nivel valoric foarte ridicat de jdemilioane de euro tocmai a reusit sa produca o noua entitate.

In Romania anului 2008 dragii mei contemporani s-a nascut "blatul moral". Mai pe scurt Castile Albastre (cu partea dorsala rosie) si Caprele Negre au decis sa opreasca Steaua din drumul catre titlu pe orice cale. Ajutati de baietii din "presa sportiva" meciuri ca Dinamo - CFR 1-2 si CFR - Rapid 1-0 vor trece oarecum neobservate. Doar Tolo vad ca s-a aprins un pic in articolul lui.

Frustrarea in campionatul nostru jenibil atinge cote alarmante. Cat de sclav sa fii tu suporter Dinamo sau Rapid sa injuri Steaua in conditiile in care echipa ta pierde, riscand chiar o eventuala eliminare din cupele europene. Raspunsul poate fi complicat dar este foarte simplu: NOI suntem centrul universului lor.

Capra vecinului noul motto care rasuna in duet din groapa si din tiganie. "Blatul moral" care echilibreaza balanta valorilor, un fel de yin si yang al campionatului. Dinamo si Rapid acesti robinhuzi ai timpurilor moderne si Steaua acest baron feudal care trebuie starpit.

Asa cum zicea pe forum un mare clasic in viata: "Nu mor caii cand vor cainii/ciorile (asta pentru a ramane in fauna zoologica ce predomina Liga I)". In atari conditii FRATI stelisti va rog sa nu mai plecati urechea la veninosii din presa care nu doresc decat contorsionarea adevarului. "Presarii" care induc impresia ca blaturile facute de CFR nu sunt altceva decat un raspuns la asa-zisele "butoane" ale lui Jiji.

Prostia celor de la Dinamo si Rapid nu are limite mai ales acum cand totul depinde doar de noi. Maine victoria cu U Cluj este absolut necesara.Chiar daca nu veniti pe stadion trimiteti karma voastra celor care joaca – au nevoie de ea.

Sa le transmitem dusmanilor un mesaj clar:

Pe teren sau in afara lui va batem oricum. NU NE PUTETI OPRI!

FORZA Steaua! Mereu SUPERIORI!

Miaus (Alexandru Bergthaller)

ANTIgigi13.04.2008 21:20

Super ok articolul. NU pot sa cred ca inimosii innaripati, pisolcosii, plini de scuipinol "suporteri"crrrapidisti au facut ce....au facut in seara tocmai trecuta. Tocmai ei, milogii, vesnic plinii de bun-simt. Ei care mereu se lauda cu fair-play'ul lor negru si plin de.....putoare! La 1-0 pentru compatriotii lor ardeleni (pacat de partea aceasta frumoasa a Romaniei), indiferent ca echipa lor nu juca absolut NIMIC, ei aveau treaba cu celebrul iluzionist Pancova sa'l aduca de N ori la galerie sa strige impotriva Stelei, ca vezi Doamne, poate or striga si restul suflatorilor de pe stadion. Asta e "galeria" cioroasa....Ma bucur ca si comentatorul a "observat" acest aspect. Apropo....n'am auzit, citit pana acum....arbitrajul....a fost perfect...nu?!

PS: Mult noroc vanatorilor la noul sezon de impuscat inaripate !

danimarcu13.04.2008 21:23

Ii astept pe cei care ne tineau teoria moralitatii sa ne explice cat de corect joaca adversarii nostri!

Spuneti-ne,va rog, va mai pare rau dupa cele trei puncte castigate la masa verde?

Daca da,sunteti complet rupti de realitate...

joitaru13.04.2008 21:23

Stii ce e curios, acum 2 ani, cand ne bateam cu croncanitoarele alea pentru titlu, ei cereau depunctarea Stelei cica pentru "rasism", si acum ei sunt cei care se dau victime ca Steaua ii fura, si nu e corect sa castigam la masa verde.

Asa ca sa nu ne zica ei dspre ce e moral, sau nu. Pana la urma nu e vina noastra, ca ei suporterii rapidului (croncanitoarele) sunt magicieni, si intorc un scor de la 1-0, la 0-3.

radutheodor13.04.2008 21:26

Bai zdrentelor care sunteti voi hahalere, cine e ma [...] autor al acestui articol? Scrie la fel de idiot precum ar putea sa o faca numai Miaus ala ... [...] ala ... da ala din cate stiu eu are BAN pe saitu asta, deci nu prea are cum sa fie el ... ce articol retard, se alege prafu ma de fcsteaua.ro, asa cum am zis acum ceva vreme ... =))

BravoM'.

La mai mare, care are care n-are sa o ia pe carare ... :D

Editat de moderatori!

refresh13.04.2008 21:27

Ce tare ar fi un banner cu o Capra Neagra calarita de o Capra "Ros-Alb-Verde" :)). Dar deh, ar spune ca suntem rasisti, de parca guvernu' ar suporta ungurii. Da ma rog. Forza Steaua! Spectacol in Ghencea maine.

ANTIgigi13.04.2008 21:30

@radutheodor

Nu te poti abtine sau esti putin sub influenta bauturilor alcoolice? Mai mereu esti Gica Contra. Sunt convins deja ca te simti foarte bine asa...cred ca esti o persoana cu anumite deviatii negative.

joitaru13.04.2008 21:31
Bai zdrentelor care sunteti voi hahalere, cine e ma penibilul autor al acestui articol? Scrie la fel de idiot precum ar putea sa o faca numai Miaus ala ... terminatu ala ... da ala din cate stiu eu are BAN pe saitu asta, deci nu prea are cum sa fie el ... ce articol retard, se alege prafu ma de fcsteaua.ro, asa cum am zis acum ceva vreme ... =))

BravoM'.

La mai mare, care are care n-are sa o ia pe carare ... :D

Ti-au dat cosurile, sau tuleii???

de unde atata stres???

axl13.04.2008 21:33
@radutheodor

Mai mereu esti Gica Contra.

De aceasta data Radutheodor face o glumita cu bunul sau amic Miaus. Nu este o jignire, este o gluma.

Si da, Radu mai mereu e Gica Contra.

danimarcu13.04.2008 21:34

@ANTIgigi -mai citeste o data,@radutheodor era ironic...

Ma mir ca au observat cei din presa blatul,dar sunt sigur ca nu vor scrie articole cu aceiasi ardoare cu care o fac impotriva noastra...

De fapt cred ca maine toti vor uita de meciul asta,si se vor orienta din nou spre "blaturile" noastre...

Tocmai de-aia mi-as dori o victorie la 3 goluri maine seara!

ANTIgigi13.04.2008 21:36

@axl

A' draq pielea pe el. Ca vad ca numai umor negru are in cap. Doar el stie cand glumeste si cand nu.

@ axl & Dani

Am observat mai tarziu ce-i drept....oboseala isi spune cuvantul. Mea culpa...

radutheodor13.04.2008 21:39
De aceasta data Radutheodor face o glumita cu bunul sau amic Miaus. Nu este o jignire, este o gluma.

Si da, Radu mai mereu e Gica Contra.

Merci axl :).

Oricum, lasand gluma la o parte, ce ar mai fi de spus ... cred ca ori Dinamo ori Rapid vor ramane in afara cupei UEFA (tind sa cred ca Dinamo, avand in vedere ca mai are de jucat cu Urziceni, Rapid si Steaua). Poli Tim are meciuri super usoare, iar Urziceni ii bate in meci direct.

Mai am un singur dor: inainte de meciul cu Buzau sa fim la egalitate de puncte cu CFR. Sa terminam la egalitate de puncte cu CFR. Sa fim campioni. Sa ii vad murind in spume cu toate declaratiile lor. Noi stand la soare cu strategia de transferuri ca de echipa direct in grupele CL. Ei in tur preliminar cu cea mai slaba echipa posibila. Sa ia bataie. Sa ia bataie apoi si de un nou Anorthosis pentru grupele UEFA si sa nu-i mai aud in veci.

Bafta.

@danimarcu: ce sa observe presa? CE?

Iti aduci aminte acum doi ani, cand noi am castigat super greu cu Sportul, 2-1, in timp ce Rapid si CFR faceau alt blat rusinos? Ce a scris GSP a doua zi? Ca a fost blat la Sportul - Steaua. Nici o vorba de Rapid - CFR. Iar in seara asta s-au platit niste polite intre Rapid si CFR.

A scris ceva GSP in tur de cele 10 meciuri castigate de CFR cu arbitrii? A scris vreodata vreun ziar cum sta capra Iasi la Rapid si Dinamo? Hai sa fim seriosi ...

Gigi, apasa bah nene orice butoane stii tu, sa luam campionatul ala, cu valoare, cu butoane, cu noroc, cu ce vreti voi, da sa-i mai vad un an pe toti nespalatii cum innnebunesc cand vad DOAR Steaua IN Champions League.

A, si inca ceva. E normal ca presa sa isi doreasca din rasputeri pe CFR campioana. Chiotea recunostea acum 3 saptamani ca CFR nu are cum sa treaca de turu 3 preliminar si ca pentru ei e bine sa iasa CFR campioana sa se duca direct in grupele CL si Steaua sa se duca in grupele CL de pe locul 2. Sa aiba si ei despre ce sa scrie, trimisi la fata locului, sa vanda ziarul ...

Almeria - Villareal 1-0. Pacat. Ca li se pregatea o Barcelona celor de la CFR in turul 3 ... :D sa-i fi vazut atunci ... dar mai e Liverpool, Arsenal ... Fiorentina ... nu-mi fac griji :D

ANTIgigi13.04.2008 21:43

@radutheodor

Nu nu......sa terminam cu 1 punct in fata lor, pentru ca daca ajungem la egalitate de puncte la sf. se vor lega din nou de meciul pierdut in Ghencea cu arbitri si alte "blaturi" de-ale noastre.

joitaru13.04.2008 21:44

MY BAD.

danimarcu13.04.2008 22:01
@danimarcu: ce sa observe presa? CE?

Iti aduci aminte acum doi ani, cand noi am castigat super greu cu Sportul, 2-1, in timp ce Rapid si CFR faceau alt blat rusinos? Ce a scris GSP a doua zi? Ca a fost blat la Sportul - Steaua. Nici o vorba de Rapid - CFR. Iar in seara asta s-au platit niste polite intre Rapid si CFR.

Cred ca te referi la CFR-Rapid 1-3

E clar ca s-au platit niste polite.

Nu pot totusi sa inteleg cum o echipa care se pretinde cu pretentii sa puna raul altuia inaintea propriului interes...Sa fie ura impotriva Stelei atat de mare,sau e vorba de bani?

Despre ziare,ele au pomenit cate ceva,dar observ o mare diferenta intra cazuri.Cand e vorba de Steaua se apeleaza la toate armele din dotare,cu tunuri cu tot,atacandu-ne cu toate fortele si neavand nici cea mai mica proba.Cand e vorba de CFR,Rapid sau Dinamo,se acuza mai retinut,bagandu-ne tot pe noi in fata...

Tocmai de-aia spun ca presa din Romania e o mizerie!...

MALDINI_STEAUA13.04.2008 22:27

Meciul a fost unul jalnic si pur si simplu plictisitor.Am vazut o echipa a rapidului care pur si simplu se vedea de la o posta ca nu au "tragere de inima" . Este practic imposibil sa nu ai tu o ocazie 90 de minute...un sut mai periculos sau ceva...(exceptand voleul lui Bozovic ).Daca nu erea Dani Coman erea jale ...2-3-4 goluri pe putin.Rapidul parca vroia sa ia gol din faze fixe.Uitati-va sa vedeti cate cornere a avut CFR si culmea , la fiecare corner aparea cate o ocazie...parca asteptau sa ia gol..in fine nu mai conteaza.Sincer imi este tare frica de sfarsitul de campionat care este unul nu greu , EXTREM DE GREU pentru Steaua.Deplasare la Otelul , Craiova si in groapa + acasa cu Poli Timisoara.Este ffff greu.Mi-e teama , sincer , dar sper ca baietii sa faca treaba buna si sa castige tot pana la final.Am incredere in ei.Lupta Steaua !

endorama13.04.2008 22:42

mai, diferenta dintre Steaua-Mioveni si CFR-Rapid e ca in primul caz, Becali a dat bani pentru ca Mioveniul sa joace cu jumatate din titulari pe banca de rezerva, pe cand jucatorii Rapidului au facut ce au facut din revolta pentru decizia prin care au pierdut meciul direct la masa verde.

hai sa fim seriosi: in stilul in care va castiga Steaua campionatul sezonul asta, de anul viitor toate echipele din partea superioara a clasamentului (CFR, Rapid, Dinamo, Poli Timisoara, Vaslui) se vor coaliza impotriva Stelei. si e si logic sa se intample asa dupa modul in care si-a batut joc Becali de toti anul asta.....

MALDINI_STEAUA13.04.2008 22:48

@endorama

Odata ce Steaua va juca bine niciodata nu se poate forma o asa zisa "coalitie" impotriva ei.Si de ce...?Pai te rog eu sa-mi explici tu mie , in meciurile directe intre CFR,rapid,Dinamo sau Poli care pe care lasa sa bata?Sau care are norocul sa fie pe 2 ( ca pe primul o sa fie Steaua :D ) aia va castiga tot iar restul se vor da laoparte.In sezonul viitor fiecare va trage pentru el exact asa cum si sezonul asta s-a tras la fel ( cu exceptia ultimelor etape)

P.S : Si daca tu insinuezi ca Steaua cu Mioveni a fost blat...atunci hai sa facem blat si cu U Cluj ca sunt pe ultimu loc nu ? Daca nici pe Mioveni nu-i mai bate Steaua atunci pe cine?

endorama13.04.2008 22:58

da, logic ca se vor bate intre ele, dar vezi ca pe final de campionat cand lucrurile sunt relativ clare, se mai bat doar cu Steaua.....

da, meciul cu Mioveniul a fost blat pe fata. daca la blatul cu Vasluiul macar Dorinel Munteanu si-a bagat prima echipa, la cel cu Mioveni, lui Cartu nici nu i-a mai pasat de aparente si a ales o echipa cu 6-7 rezerve in primul 11.... stiu ca un suporter fanatic al Stelei nu ar accepta niciodata ideea ca Steaua ar face blaturi, dar pentru restul e evident. asta e... asta este noua Steaua...

piturca200213.04.2008 23:32
da, logic ca se vor bate intre ele, dar vezi ca pe final de campionat cand lucrurile sunt relativ clare, se mai bat doar cu Steaua.....

da, meciul cu Mioveniul a fost blat pe fata. daca la blatul cu Vasluiul macar Dorinel Munteanu si-a bagat prima echipa, la cel cu Mioveni, lui Cartu nici nu i-a mai pasat de aparente si a ales o echipa cu 6-7 rezerve in primul 11.... stiu ca un suporter fanatic al Stelei nu ar accepta niciodata ideea ca Steaua ar face blaturi, dar pentru restul e evident. asta e... asta este noua Steaua...

endorama vezi ca s-a anuntat taierea cablurilor de fibra optica ce leaga ghiulestiul de restul lumii (civilizate) nu de alta dar sunteti prea prosti chiar si pentru un google.ro

Astristul13.04.2008 23:44
NOI suntem centrul universului lor.

Foarte bine spus! :wink:

Nu pot sa nu remarc cum jegosii aia de la chefere, ne-au copiat chiar si indemnurile, incurajarile tip "Steaua" - "victorie" (tandem peluze-tribune) salutari ale galeriei cand este schimbat un jucator, si chiar, de ce nu, cantece! Doar au inlocuit Steaua cu CFR!

Nimic original, cate se poate de banal, nu? :dry:

Pe mine personal ma zgarie pe creier cand aud tot ce strigam noi copiat la indigo la ei! :angry:

forzateaua

w3bmaster14.04.2008 00:38

Asta e atatata pot atata fac si se intreaba de ce nu joaca in LC de ce nu ii stuie europa

Cat despre suporteri frustrati si imbecili (nu pot intelege cum e sa iti doresti infrangerea echipei propii in fata unor rivali totusi )

In fine la sf ii vom vedea pe toti si mai frustrati spre 24

Forta Steaua

cristian8614.04.2008 00:58

Omule care blat cu Vasluiul ? Vaslui nu mai e in stare sa bata pe nimeni, mai mult pierde cu Farul. Dar probabil Steaua nu e in stare sa mai bata pe nimeni, fiindca asa vor interesele unora sau altora din diverse medii.

Cu Mioveniul a fost "blat", i-am batut doar cu 2-0, desi trebuia sa le dam un 4,5-0 in mod normal.

Acum nu vreau sa pun la indoiala capacitatea ta de a rationa obiectiv, mai ales atunci cand presa este plina de materie maronie si ataca Steaua din reflex, dar mergand in aceasta directie si meciurile cu Poli Timisoara din 2005 si cel cu Vaslui din 2006 au fost blat, si evident NU au fost.

Stiu un singur lucru, Steaua va fi campioana si va sfida din nou toate fortele potrivnice imbibate de dejectiile din presa si de povesti transmise din generatie in generatie de frustrati; fiindca acesta este destinul Stelei si de aceea se deosebeste de toate celelalte combatante.

Este usor sa ajungi in varf, dar este mult mai greu sa te mentii acolo. Steaua reuseste de mai bine de 20 de ani sa fie in varf cu mici sincope inerente, ceea ce este o mare realizare. Iti dai seama ce frustrare s-a acumulat in "rivalii" nostri? De fapt aceasta s-a vazut dupa acel meci cu boro, in care mass-media facea elogiul imbecilitatii speciilor inferioare carora de altfel li se si adreseaza.

SteauaToronto14.04.2008 01:40

Acest titlul va fi cel mai savuros. Atatia frustrati, zici ca e coalitie ca la razboiul mondial. Aceste atacuri ma entuziasmeaza ca ei STIU CA SUNTEM CEI MAI PUTERNICI si incearca sa ne opreasca. DAR NU VOR REUSI, se va vedea la final.

vlad7514.04.2008 05:02

Luandu-ne de suporterii echipelor adverse ii transforma pe ei in "centrul universului nostru".Haideti sa-i ignoram.Haideti sa vorbim de echipa noastra.Nu trebuie sa discutam despre ei pe acest site.

Sunt ferm convins ca jucatorii nostri s-au ambitionat si mai tare dupa ziua de ieri,o zi a a Pacalelilor!

Trebuie sa batem tot pana la final,pentru ca noi suntem Steaua,si am revenit la o forma buna.Au celelalte echipe jucatorii si suporterii nostri?

Diseara pe stadion!

Hai Steaua!

«12»