Buna asta cu o noua specie pe firmament:
Caprele Negre
![]()
Adevarul e ca podarii au cam stat capra azi. In afara de Dani Coman!
Caprele Negre
![]()
Caprele Negre
corect ... respect Coman pentru ce incearca sa faca pentru Ciori ... daca eram in locu lui ma tiram din tara asta de zdrente de mult.
Va rog eu frumos, aici este avancronica meciului Steaua - U Cluj, nu a meciului locomotivelor. Va rog sa fiti on-topic.
Va rog eu frumos, aici este avancronica meciului Steaua - U Cluj, nu a meciului locomotivelor. Va rog sa fiti on-topic.
Aici sa vorbit tot ce putea fi vorbit de spre Steluta noastra ... batem si gata !
dar cand sclavii care sunt rivali la titlu fac blaturi in halu asta e greu sa nu comentezi despre evolutia zdrentelor care se apleaca in fata ungurilor ![]()
Campionatul lui peste prajit. Daca nici asta n-a fost BLAT, apai nimic nu este.
Ma intreb de ce nu e nimeni in toata presa asta de maro in stare sa zica lucrurilor pe fata. A fost suspect tare de tot meciul asta intre CFR si CFR. Si cat tupeu in declaratii : meci f bun, si-au aparat sansele, au avut noroc, etc etc.. Ba da-o draq.. Ei, cei mai curati dintre curati, au trantit meciul in mod clar. Au fost atat de caraghiosi, nu stiau cum sa dea mai aiurea mingiile cand treceau de jumatatea terenului.
Oare cand o sa se ia vreo masura in aceasta privinta ? Toata lumea este impacata. Presa tace. Iar fecali nu contesta maniera acestui joc care face de rusine fotbalul. Avem actori buni, dar fotbalisti putini.
Asta seara crapidul a stat capra. Si a stat bine, a luat-o peste tot si n-a comentat. O capra cu pene. Culmea e ca le-a placut asa de mult incat cred ca acum sarbatoresc cu sampanie, si ei si confratii lor
http://yoyoyoi.wordpress.com/2008/04/13/ca...otriva-tuturor/
Maine este o noua finala pe care trebuie sa o castigam !
Haideti diseara cat mai multi la meci chiar daca e vremea naspa,echipa are nevoie de noi.Doamne cat imi doresc Titlu 24,parca acum mai mult ca niciodata. ![]()
diseara haideti sa umplem Ghencea si chiar daca e vremea urata sa aratam inca odata ca suntem cel mai frumos public din tara.si cred ca cei din reghin merita multumiri pentru ce au facut la acel meci.FORZA Steaua ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dupa rezultatul CFR-ului de aseara suntem obligati sa invingem pentru a ne mentine pe prima pozitie a clasamentului.. Sper sa fim cat mai multi in peluze sa conducem echipa spre o noua victorie... spre24 ![]()
Steaua bate tot si ia titlul nr 24. sper ![]()
Batem disearã!
PS:
suporterii dinamoviști și cei rapidiști s-au unit împotriva Stelei! Imagini LIVE: http://www.opentopia.com/showcam.php?camid=3612 !
rapid a pierdut....dar pe noi ce ne intereseaza daca batem diseara!
Ma mira totusi ca a castigat CFR cu Dinamo si cu Rapid!
Dar faptul ca i-am batut ne da dreptul sa luam campionatul!
Una peste alta iar Campioni!
Cum adica Baciu ???!!!!
Laca nu vede ca Rada este peste Baciu???
Pana la urma nu conteaza cine joaca , conteaza sa isi faca treaba.Sincer si eu l-as prefera pe Rada
Au dat meciu milogii, la fel si cainii cu CFR, da nu-i nimic, important e sa tinem capu sus.Daca avem valoare batem tot pana la final, daca nu..e bun si locu 2, daca avem valoare trecem de turul 3 si mergem in grupe daca nu ,nu..asta e! Spiritul echipei e cel mai important...ce bine e sa vezi cum toti isi vand meciurile ca sa nu ia Steaua campionatul.Asta arata cat e de temut Steaua si cat de frustrati sunt ailalti!
Forza Steaua Forever!!! ![]()
Mi-e tare teama de acest meci prin prisma faptului ca Mirel si Goe nu joaca , iar U.cj este o echipa agresiva atat acasa cat si in deplasare si au un jucator bun zic eu Goga , dar frica mi-a fost si de meciul de la Bistrita asa ca , astept un rezultat pozitiv asta-seara!
Toata lumea pe Ghencea. Nu stati acasa ca oricum s-a oprit ploaia. Eu am plecat.
venim , venim ![]()
da nu asa devreme ![]()
mai pe la 7 ![]()
Toata lumea pe Ghencea. Nu stati acasa ca oricum s-a oprit ploaia. Eu am plecat.
Voi unde stati? ca eu nu am cu cine sa merg.Ma rog de prieteni sa mearga.L-am gasit pe unul,a zis ca ploua,i-am zis ca-i iau bilet la 0 numai sa mearga.
A acceptat pana la urma!
Oarecum offtopic - din onlinesport
"Constienti de importanta acestei partide, suporterii Universitatii vor veni in numar mare la partida cu Steaua (cele doua galeriii sunt si rivale), iar in sectorul de peluza rezervat lor vor fi prezenti si ultrasi dinamovisti si petrolisti (infratiti cu cei de la U Cluj), cele trei galerii fiind in relatii foarte bune, dupa ce au stat impreuna si la jocul din Giulesti dintre Rapid si U Cluj, scor 1-2."
Doamne, cat de prosti pot fi unii...intr-adevar, suntem universul lor...
PS Daca joaca Nicolita, jur ca ma uit la "Nora pentru mama"... ![]()
cel mai greu meci de pana acuma!!!