FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua București – "U" Cluj

«12»
fcsteaua.ro13.04.2008 12:10

Luni, 14 Aprilie, Steaua întâlnește in Ghencea pe U Cluj, penultima clasatã in Liga I.

Roș-albaștrii vin dupã o victorie in deplasarea de la Reghin, victorie ce ne-a adus în postura de lideri ai campionatului.

Meciul se anunțã destul de dificil, clujenii luptând pentru o nesperatã și improbabilã salvare de la retrogradare. Nu trebuie sã uitãm cã in tur, aceeași U, atunci "lanterna roșie" in campionat, ne-a administrat o înfrângere usturãtoare.

Vestea proastã este cã Mirel Rãdoi ar putea fi menajat și in acest meci, nefiind complet refãcut dupã contractura muscularã suferitã inaintea meciului de la Reghin. În condițiile în care Dorin Goian este suspendat pentru cumul de cartonașe, este foarte probabil sã vedem un cuplu inedit de fundași centrali, Baciu - Ghionea.

Avem parte și de o veste bunã, Mihãițã Neșu este recuperat, existând sanse mari ca el sã fie titularizat în locul lui Petre Marin.

Astfel, echipa noastrã ar putea arata așa:

Zapata - Golanski, Baciu(Rada), Ghionea, Neșu(P. Marin) - Ov. Petre, Pleșan - Nicolițã (Dayro M.), Dicã, Mendoza - Pepe Moreno

Steaua București - Universitatea Cluj - ora 20.30, meci transmis de Antena 1

Meciul va fi arbitrat de Mugurel Drãgãnescu, ajutat la tușe de Ioan Onicaș și Florin Pãunescu. Arbitru de rezerva va fi Cãtãlin Buși.

Marius

MoWeed13.04.2008 12:20

Desi Baciu si-a facut treaba bine la meciul cu Arsenal de exemplu totusi cred ca ar trebui sa joace si Rada.

Oricum Rada e alt jucator care si-a facut treaba si drept raspuns a fost tratat oribil de Jiji

rivelino13.04.2008 12:40

Care sunteti din Ploiesti,e la Petrolul un jucator,Budescu,care parca a explodat.Cam cati ani are baiatu ala?

shack3r13.04.2008 13:08
Care sunteti din Ploiesti,e la Petrolul un jucator,Budescu,care parca a explodat.Cam cati ani are baiatu ala?

19 ani. Este din Urziceni,aici a castigat cu echipa scolii locul 1 pe tara acum 4 ani parca,a iesit cel mai bun junior din tara,etc.

Virgil13.04.2008 13:11
Luni, 14 Aprilie, Steaua întâlnește in Ghencea pe U Cluj, ultima clasatã in Liga I.

O prima eroare. U Cluj nu mai este ultima clasata in Liga. Daca esti curios acceseaza orice site de sport din Romania si o sa constati ca ultima echipa este UTA.

Meciul se anunțã destul de dificil, clujenii luptând pentru...

Cine isi face probleme atunci cand Steaua intalneste penultima clasata in Templul Fotbalului Romanesc, nu are suficienta incredere in forta Stelei, nu crede in victoriile anterioare. Pentru mine e cat se poate de clar ca Steaua are un meci la indemana pe care il poate transa in favoarea ei inca din primul mitan. :)

Vestea proastã este cã Mirel Rãdoi ar putea fi menajat și in acest meci, nefiind complet refãcut dupã contractura muscularã suferitã inaintea meciului de la Reghin. În condițiile în care Dorin Goian este suspendat pentru cumul de cartonașe, este foarte probabil sã vedem un cuplu inedit de fundași centrali, Baciu – Ghionea.

Pentru mine vestea ca Radoi va fi menajat este o veste buna. Pentru ca daca nu este refacut complet si este folosit, risca o nedorita accidentare care l-ar putea tine departe de teren o perioada mai indelungata. Chiar daca Goian nu joaca, exista solutii pentru a trimite pe gazon un cuplu de fundasi centrali puternic.

Cuplul Baciu-Ghionea nu e inedit. Ei au mai evoluat in aceasta formula.

Avem parte și de o veste bunã. Mihãițã Neșu este recuperat, existând sanse mari ca el sã fie titularizat în locul lui Petre Marin.

Sigur ca recuperarea lui Nesu este o veste buna. Daca nu va fi folosit am incredere deplina in Roberto Carlos al nostru.

Astfel, echipa noastrã ar putea arata așa:

Zapata – Golanski, Baciu(Rada), Ghionea, Neșu(P. Marin) – Ov. Petre, Pleșan – Mendoza, Dicã, Nicolițã(Dayro M.) – Pepe Moreno

Cred ca mai aproape de adevar ar fi asa:

Zapata - Golanski, Radoi (Baciu), Ghionea, P. Marin (Nesu) - Ov. Petre, Plesan - Nicolita (Dayro), Dica, Mendoza - Pepe.

In rest cred intr-o noua victorie a echipei noastre, care coroborata cu o infrangere/un meci nul a principalei urmaritoare va mari distanta de locul secund la 5/4 puncte.

O iubim pe CFR, dar si pe Rapid, Dinamo (caine.gif) si Poli T, ca pe... Draganescu. Nu ca pe arbitrul intalnirii. Ca pe Draganescu din poveste.

Steaua VICTORIE! :)

yo_marius13.04.2008 13:23

@ Virgil

Dat fiind prima mea avancronica, au mai aparut nesincronizari. :)

Meciul este intr-adevar cu penultima clasata :), dar asta nu inseamna ca nu va fi dificil. Despre Baciu-Ghionea, ei au jucat impreuna foarte putin, de aceea fiind un (posibil) cuplu inedit in centrul defensivei noastre.

Virgil13.04.2008 13:25

Nu-ti face probleme Marius. Nu am spus cu rautate. Am spus-o doar de dragul realitatii. :)

AdrianUltras2513.04.2008 13:42

Din surse sigure(din interiorul echipei) stiu ca u-istii joaca pe o prima destul de mare, prima care vine din partea unei echipe care imparte orasul cu u.

Meciul o sa fie foarte greu si probabil foarte urat.

Sa speram ca o sa fie bine.

Pe Ghencea nu prea pierdem puncte oricum.

P.S. Avand in vedere ca jucam acasa cred ca Lacatus il va folosi pe Neaga in locul lui Nicolita.Terenul e mai bun si avem nevoie de oameni de constructie.

La Reghin, pe un teren prost, Nicolita a fost util pentru ca face bine faza defensiva.

Acasa nu vom mai juca insa pe contraatac.Acasa vom fi nevoiti sa construim pentru ca probabil ca u se va baricada.

Si atunci Laca va miza pe Neaga sau pe Dayro Moreno pentru a ajuta constructia.

Gabyc13.04.2008 13:54
Din surse sigure(din interiorul echipei) stiu ca u-istii joaca pe o prima destul de mare, prima care vine din partea unei echipe care imparte orasul cu u.

Meciul o sa fie foarte greu si probabil foarte urat.

Sa speram ca o sa fie bine.

Pe Ghencea nu prea pierdem puncte oricum.

P.S. Avand in vedere ca jucam acasa cred ca Lacatus il va folosi pe Neaga in locul lui Nicolita.Terenul e mai bun si avem nevoie de oameni de constructie.

La Reghin, pe un teren prost, Nicolita a fost util pentru ca face bine faza defensiva.

Acasa nu vom mai juca insa pe contraatac.Acasa vom fi nevoiti sa construim pentru ca probabil ca u se va baricada.

Si atunci Laca va miza pe Neaga sau pe Dayro Moreno pentru a ajuta constructia.

bine spus. Chiar Laca a declart ca la folosit pe Nicolita din cauza terenului.Neaga si Dayro au sanse mai mari.Poate o sal vedem si pe habibou

w3bmaster13.04.2008 14:32

Astept o noua reprezentatie a Stelei

Forza Steaua

Tibisor13.04.2008 14:47

Nu o sa avem emotii cu U Cluj........3-0......Forza Steaua!!!!!!!!!!!!!!!!! fular-campioniifular-campionii

JDERUL13.04.2008 15:11

O varianta ar fii si un cuplu Baciu-Rada.Sau poate Marius incearca ceva inedit: Baciu-Ghionea cu Rada-Ov. Petre la recuperare.Astfel va crea superioritate pe centru prin urcarile lui Petre sau pe flancul stang prin incursiunile lui Nesu fara a risca sa ramanem descoperiti,stiut fiind ca Rada poate evolua si ca fundas stanga.De asemeni pe dreapta Golanski ar putea urca mai des in atac lasand sarcinile de aparator in seama lui Ghionea.In ciuda faptului ca,la prima vedere,am arata ca o formatie ultradefensiva cu 5 fundasi,realitatea ar fii ca de fapt vom avea numai 3 fundasi 4 mijlocasi si 3 atacanti.

stelutawillis13.04.2008 15:29

forzza Steaua

gaina13.04.2008 16:45

Trebuie folosit si RADA, care in tur a dus greul in aparare. Mirel trebuie menajat pentru meciul urmator din deplasare. Este foarte bine ca la Steaua rezervele sunt la nivelul titularilor.

danimarcu13.04.2008 17:07

In mod normal ,desi nu va fi usor,ar trebui sa batem la 2 goluri.Cel putin.

Nu stiu daca e adevarat zvonul ca U va fi sustinuta de suporteri dinamovisti(oare pana unde se pot cobora "spartanii" astia?),dar cred ca trebuie sa fiti cu ochii in 4,cei ce merg la meci!Si ma refer aici la eventuale incercari ale acestora de a ne face surprize de natura celor pe care le-au patit ghiulestenii la meciul cu noi...Desi nu cred ca organizarea de la stadionul nostru permite intamplarea unor astfel de evenimente triste...

Forza Steaua! Sper la o victorie cu 2-3-0,indiferent de 11-le pe care il vom alinia!

MALDINI_STEAUA13.04.2008 17:41

Bate azi Locomotiva din Bucuresti , mai batem si noi maine si suntem campioni :D:P

c.ronaldo1713.04.2008 17:51

Si cu UTA a fost meci usor..

Si maine va fi la fel daca ne credem castigatori inca de la cabine.

Mi`as dori sa vad in teren 11 urmator: Zapata- Golanski, Baciu, Rada, Nesu- O.Petre, Plesan- Nicolita, Dica, Mendoza- Pepe avand in vedere ca Radoi si Dayro au sanse mici sa joace titulari.

Forza Laca!

aditud13.04.2008 18:22

Off topic: tocmai vizionez CFR-rapid...sper sa ma-nsel, dar pana acum un singur lucru transpare din jocul rapizilor: ura fata de noi. Coman pare singurul hotarat sa faca treaba.

axl13.04.2008 19:14
Coman pare singurul hotarat sa faca treaba.

Corect. Si vreau sa subliniez ca pana acum am adormit de doua ori.

zob7913.04.2008 19:15
Off topic: tocmai vizionez CFR-rapid...sper sa ma-nsel, dar pana acum un singur lucru transpare din jocul rapizilor: ura fata de noi. Coman pare singurul hotarat sa faca treaba.

Ii dezaprob pe toti suporterii din galeria celor de sub pod, care tot meciul n-au facut decat sa strige m**e Steaua. E in puterea noastra sa fim intotdeauna superiori.

predatorpulse713.04.2008 19:40

Cer scuze moderatorilor pentru off-topic dar trebuie sa spun ceva legat de meciul celor de la CFR.

In mod normal nu ma uit la meciurile rivalilor dar astazi m-am uitat integral la meciul CFR-rapid si m-a bufnit rasul de prostia ambelor galerii care il injura pe Radoi si pe Steaua(rapidistii sunt atat de imbecili incat se bucura ca echipa lor pierde) si de jocul "aprig" prestat de 80% din jucatorii rapidisti. Singurii care s-au respectat au fost Coman si bozovici. Dar sa stiti ca nu mi se pare anormal,asta e fotbalul nostru,sunt curios daca o sa sesizeze cineva din presa non-combatul rapidistilor.

Nu mi se pare anormal ca ruiz marcheaza de langa sapunaru(care zicea ca si-o baga singur in poarta), nu mi se pare anormal ca mijlocasii rapidului au ratat 90% din pasele catre atacanti,nu mi se pare anormal ca fundasii centrali ai rapidului nu stiau cum sa mai gafeze, nu mi se pare anormal ca desi rapidul trebuie sa CASTIGE acest meci n-a presat deloc tot meciul si chiar pasa de-a latul terenului,nu mi se pare anormal ca rapid sa nu aiba o faza tot meciul desi avea nevoie de victorie.

Lasand gluma la o parte, rapizii habar n-au de regie,macar cainii le-au dat un gol sa creada fanii lor ca meciul e pe bune si in repriza a 2-a au stat in ghete. Rapid a stat tot meciul incercand sa faca sa treaca timpul si sincer cred ca ar fi preferat ca golul acela sa vina pe final.

Repet,sunt tare curios daca se sesizeaza cineva din presa,ceva imi spune ca nu. Ce naiba pana si imbecilul ala de comentator s-a prins ca ceva nu e in regula,ala care e anti-stelist pe fata,baleanu mi se pare ca ii spune. Uitati-va si la posesia mingii, rapid a avut cu aproape 8 minute mai mult posesia mingii decat CFR ceea ce inseamna ca mai mult au pasat-o in lat sau in spate desi aveau nevoie de VICTORIE,pe scurt nu stiau cum sa o frece fara sa atace poarta CFR-ului.

Dar sa stiti ca era de asteptat,asa ca nu ma mira si nu sunt deloc suparat si as vrea sa repet ceea ce a spus Lacatus,si anume ca de acum depindem doar de noi,nu avem scuze daca pierdem campionatul. Chefereul a pierdut 13 pc cate mai vrem sa piarda? De acum incolo trebuie sa ne concentram in mod exemplar,incepand de maine cu u Cluj, si sa castigam tot,dar absolut tot desi teoretic ne putem permite un egal,pentru ca chefere are aranjat totul,2 echipe din Bucuresti s-au dat la o parte din fata lor si asta spune totul.

Hai baieti sa castigam maine si sa luam campionate ca sa crape pipota in multi frustrati din tara asta.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Miaus13.04.2008 19:41

@bobochyka17

As dori sa imi faci o explicatie detaliata a urmatoarelor meciuri:

Dinamo CFR 1-2

CFR - Rapid 1-0.

In special repriza a doua a fiecarui meci.

Iti dau cateva elemente de ajutor din partea idolilor tai de la ProSport.

Min 90: Se încheie partida cu un rezultat așteptat de toatã lumea

Min 47: Goool CFR !!!! Tot din corner, Ruiz se desprinde lejer de marcajul lui Sãpunaru și înscrie cu o loviturã de cap din 5-6 metri

Deci Goian a marcat lejer cu celebra echipa din Mioveni pentru ca a fost nemarcat la bara a doua.Lasa ca l-a marcat clabuc pe ruiz.

Stiu ca ai fost dezamagita ca Mioveni nu a venit cu echipa de "gala" pe Ghencea sa ne spulbere.Daniel Pancu a fost rezerva azi ( a facut o contractura - contractura de niste lovele - si a lipsit).Bobochyko asta e cam suspect ,te-as ruga sa investighezi.

Rada a facut 2 inlocuiri intr-un meci in care pierdea - wow - atitudine de profesionist.

Te-as ruga draga bobochyko sa iti infloreasca mintea si judecata, sa ajungi o floare frumoasa care sa straluceasca asa ca Steaua.Altfel daca mai pui "botul" mult la facaturile din "presa sportiva" o sa ajungi un pir numai bun de dat la porci.

Later edit: Vad ca pana sa postez a postat si predatorpulse.Ce pot sa spun, gand la gand cu bucurie, plesnire-ar fierea in ei de ghiulesteni, de blatisti cu damf de tomberon...

Later later edit: http://[site din caracatita Gazetei Sporturilor]/2008/04/13/rapid-a-juca...-la-masa-verde/

Deci daca si Tolo cunoscut ANTI-stelist spune pe fata ca au fost blat meciurile incriminate... Nu ca parerea lui Tolo ar conta la ceva, dar dupa toata campania anti-Steaua sa vezi un anti-stelist blamand javrele si t.ziganii e ceva.

aditud13.04.2008 19:42

Am avut, din pacate, dreptate. "Singura echipa curata dintr-un campionat murdar", dupa cum se exprima candva nu stiu care rrapidist, a dat inca o dovada a "curateniei" sale. Cu greu am putut sta treaz sa vad show-ul asta ieftin; ghinion ca s-a jucat si imediat dupa pranz :) pentru. noi astia de dincolo de baltoaca...

HAI Steaua!!!

maye13.04.2008 20:02

Rada ar trebui sa fie titular ... sa vedem daca merita si isi doreste sa ramana la Steaua....Dayro Moreno ar trebui incercat titular....Si un sincer "MURITI" pentru gropari si ciori care au trantit pe fata meciul cu ungurii....

F O R Z A S T E A U A ! :steagcruce:

fular-campionii

rLz13.04.2008 20:13

2 cuvinte ===========================> NON-COMBAT =======> BLAT !!!!!!!

Parca sau aliat toti sclavii in potriva noastra ... Daca asta si meciu cu javrele nu a fost blat ... eu ma las de navigat pe net.

«12»