@fsoica, nu convingi pe nimeni. ªi eu sunt stelist de aproape 25 de ani și nu simt nevoia de a mã lãuda.
1. ești o javrã venitã sã punã fitile
sau
2. ai probleme la cerebel de vii numai cu mesaje din astea anti-tot.
si tu stii mai bine ca mine despre mine.
dar m-am obisnuit.
Ratiunea pentru care postez in felul in care o fac s-ar rezuma cam asa:
1. Nu imi place cum joaca Steaua. De cand e Becali sef, cu exceptia mandatului Protasov, si a campaniei UEFA 2006 + meciul de la Kiev, Steaua a practicat un joc total opus stilului traditional.
2. De 3 veri incoace, Becali ne-a momit ca va face si va drege, iar suporterii ii dau in continuare , mai mult sau mai putin, credit. Sau daca nu, macar spera. Mi se pare monstruos ca din pozitia de reprezentant al unei specii dotata cu inteligenta si limbaj articulat, sa mai speri ca un asemenea om va pune vreodata interesele Stelei in fata celor personale. Pur si simplu e o copilarie sa te autoamagesti in felul asta.
3. Psihicul meu functioneaza astfel incat nu ma pot bucura de succesele unui mecanism care merge fara sa-mi bucure sufletul. Sunt genul de suporter care nu poate sa scoata estetica din ecuatia fotbalului, adica m-as multumi ca, din cand in cand, Steaua sa nu fie pe primul loc, cu conditia sa vad ca acolo se incearca cladirea unui fotbal de mare calitate, in linia de traditie a echipelor dinainte ale Stelei.
4. Am ajuns, consider eu, la o anumita maturitate data de varsta, cand nu mai functionez ca atunci cand mergeam pe Ghencea si imi scuipam plamanii pe acolo. Nu mai sunt anti-Dinamo, anti-rapi sau anti-unguri, ci vreau doar sa imi placa ceea ce vad. Ce a ramas ca o urma a
lipsei de logica din sufletul suporterului tipic de fotbal e ca nu ma pot bucura cu adevarat decat de fotbalul pe care mi-l ofera Steaua. Arsenal joaca extrem de placut ochiului, dar la ce bun ?
5. Ca solutii, imi doresc ca, in masura posibilului, patronului, finantatorului sau creditorului, ce o fi el, sa i se dea la fiecare meci disputat de Steaua acasa de inteles ca nu reprezinta deloc traditia Stelei, ba chiar ca este total opus ideilor (poate artificiale sau false), pe care Super-Steaua le-a nascut in sufletele suporterilor ei mai vechi. Eu nu mai merg decat foarte rar pe Ghencea, dar mi se pare inexplicabil faptul ca nu se scandeaza anti-Becali si nu se afiseaza bannere anti-Becali. Oare o galerie adevarata nu se poate organiza astfel? Si toate astea doar pentru ca mi-ar placea sa-l vad negru de suparare. Cum a fost o singura data, isi aminteste toata lumea acel meci cand stelistii nu au mai putut rabda...
6. Reactiile la postul meu de aseara m-au convins, desi nu era nevoie, ca sunt o multime de oameni seriosi care scriu pe aici. Am fost placut surprins. Recunosc ca nu ma asteptam.
7. Nu stiu ce e aia sa fii o javra.
8. Ce inseamna a baga fitile? Inteleg ca e vorba de diseminarea unor idei printre suporterii stelisti, idei de natura a destabiliza "credinta oarba" in simbolurile, valoarea si suprematia echipei de suflet, cea din Ghencea, nu? Banuiesc ca suporterii adevarati ar rezista la asa ceva, deci cel care posteaza drept Super-Steaua poate sta linistit. Chiar daca as vrea asta, ar trebui sa nu imi iasa, nu ?
9. Chestia cu caine deghizat. E prima data cand cineva incearca sa fie civilizat cu mine in felul asta, adica in loc de javra ordinara gaseste o exprimare eufemistica. Felicitari, danimarcu 
10. Chestia cu probleme la cerebel. Ramane de vazut. Deocamdata nu e cazul ....