FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Tonul echilibrului

«12»
fsoica11.04.2008 19:32

Bai nerozilor, si spun asta doar, doar imi voi lua ban ca sa nu mai am cum pierde vremea pe aici, deci bai nerozilor (pentru. cei care nu stiu : NEROD = Care vãdește lipsã de inteligențã; prost; neghiob; tont; nãtãrãu; nãtâng; tâmp; netot; nãuc; stupid):

de 3 ani de zile, de cand sunt membru al acestui forum,

accept tacit insultele voastre, faptul ca ma numiti fara argumente "spurcat, cioara etc. etc.",

ban-uri repetate, warn-uri repetate etc. etc. si de ce ?

Doar pentru ca nu aveti puterea si/sau luciditatea sa recunoasteti ca Steaua aia pe care o iubeam ca un nebun cand eram copil a devenit o marioneta in mainile lui Becali, un personaj care nu are absolut nimic in comun cu fenomenul care a nascut simtirile pro-Steaua in inimile noastre ale celor care am vazut Steaua jucand si inainte de '89, dar si fiind la un pas de semifinalele Cupei Cupelor (Anvers) in '92, sau care am vazut meciurile de poveste cu PSG, Aston Villa sau Bastia.

Oare eu nu am dreptul sa fiu indignat cand vad ca niste pusti care nici macar nu au vazut inregistrate meciurile care M-AU FACUT ceea ce sunt, un STELIST INFOCAT, ma spurca pe aici in fel si chip, si niciun moderator, administrator sau mai stiu eu ce, nu ia nicio masura, ba mai mult, ma baneaza si warn-eaza repetat ?

Mi-e scarba, dar adevarul a fost si este, din pacate, repet, din pacate, de partea mea.

Steaua de azi nu este ce imi doresc si voi repeta asta la infinit...

yo_marius11.04.2008 20:13

din nou, eu ii dau dreptate lui fsoica (desi recunosc ca si eu l-am facut "caine" sau "spurcat").

ironic mi se pare faptul ca aceste comentarii dure, rautacioase si off-topic (:P) vin la articolul "Tonul echilibrului".

dr.adrian911.04.2008 20:39
Bai nerozilor, si spun asta doar, doar imi voi lua ban ca sa nu mai am cum pierde vremea pe aici, deci bai nerozilor (pentru. cei care nu stiu : NEROD = Care vãdește lipsã de inteligențã; prost; neghiob; tont; nãtãrãu; nãtâng; tâmp; netot; nãuc; stupid):

accept tacit insultele voastre, faptul ca ma numiti fara argumente "spurcat, cioara etc. etc.",

Doar pentru ca nu aveti puterea si/sau luciditatea sa recunoasteti ca Steaua aia pe care o iubeam ca un nebun cand eram copil a devenit o marioneta in mainile lui Becali, un personaj care nu are absolut nimic in comun cu fenomenul care a nascut simtirile pro-Steaua in inimile noastre ale celor care am vazut Steaua jucand si inainte de '89, dar si fiind la un pas de semifinalele Cupei Cupelor (Anvers) in '92, sau care am vazut meciurile de poveste cu PSG, Aston Villa sau Bastia.

Oare eu nu am dreptul sa fiu indignat cand vad ca niste pusti care nici macar nu au vazut inregistrate meciurile care M-AU FACUT ceea ce sunt, un STELIST INFOCAT, ma spurca pe aici in fel si chip, si niciun moderator, administrator sau mai stiu eu ce, nu ia nicio masura, ba mai mult, ma baneaza si warn-eaza repetat ?

Mi-e scarba, dar adevarul a fost si este, din pacate, repet, din pacate, de partea mea.

ai dreptate. Steaua a devenit afc Becali, dar atata timp cat macar o persoana din anturajul Stelei stie ce inseamna Steaua, eu voi simpatiza cu aceasta echipa. inca mai sunt stelisti in club. Adi Ilie Lacatus, numai 2 exemple.

apropo obisnuiestete cu idee ca traim intr-o societate fara respect. azi imi scrie un pusti de 15, numit fiskierul4 sau cum si imi zice ca sunt un nenorocit. eu care ias putea fi bunic. dar ce sa fac sa imi pun mintea cu el?

ENDer11.04.2008 20:56

@fsoica - ok o jucarie in mana oierului. totusi la club inca exista adevarati stelisti. in acest moment nu il vad pe cioban plecand de la club. pot doar sa sper ca nu voi mai auzi de el si ca va deveni o cantitate neglijabila pe care sa o toleram, in loja lui.

Ai vreo sugestie concreta sau doar iti place sa critici? Trebuie sa fim si noi bucurosi ca intr-un final lucrurile se indreapta spre o normalitate atat de necesara!

Ma repet, sugestii?

enjoy11.04.2008 21:27

@fsoica: In legatura cu lozinca, as putea sa-ti dau dreptate, dar e primul meu articol privitor la Steaua, si pe aceasta cale ii multumesc lui Virgil, si n-am facut decat sa ma las furat de "putin" entiziasm. In privinta celorlalte probleme, pe care le ridici in interventiile tale, as spune ca esti prea radical, si in felul asta, ai impresia ca uneori esti nedreptatit. Inteleg ca varsta iti da autoritate, dar aceasta autoritate ar fi mai evidenta daca ar fi sustinuta si cu un dialog pe masura varstei. Am rugamintea sa citesti postul meu la articolul "Nesfarsita lupta" scris de grecco si vei avea solutia pe care o cauti. Ii rog pe managerii site-ului sa nu te taxeze in nici un mod.Mult succes si dialog nu monolog(pe vremuri-traiasca pacea si prietenia intre popoare). HAIDE Steaua!

SuperSteaua11.04.2008 22:05

@fsoica, nu convingi pe nimeni. ªi eu sunt stelist de aproape 25 de ani și nu simt nevoia de a mã lãuda.

1. ești o javrã venitã sã punã fitile

sau

2. ai probleme la cerebel de vii numai cu mesaje din astea anti-tot.

alexblaja11.04.2008 22:29
Bai nerozilor,

Asa, si ce propui? Ceva solutii ai? Nici mie nu-mi place Becali si am scris un articol recent despre asta! Ce ar fi de facut, in opinia ta? Nu te obosi sa raspunzi, pentru ca raspunsul este simplu: NU SE POATE FACE NIMIC LEGAL! Datoria noastra este sa tinem cu Steaua, sa ii vedem si defectele cand e cazul, dar sa ii recunoastem si meritele. Doar pentru ca Becali e patron asta nu inseamna ca trebuie sa tradam Steaua si sa spunem lucruri de genul "asta nu e Steaua mea etc". Apropos, Steaua aia de care zici ca te-ai indragostit era echipa Armatei! Nu mai e demult asa! De Paunescu ti-a placut?

danimarcu11.04.2008 22:35
tks, man

tu stii mai bine ca mine...

you're the man...

Stie orice user mai vechi de un an ca esti caine deghizat!

Articolul e scurt si la obiect,interventia ta are un scop clar,ca de fiecare data cand postezi.

Nu e momentul sa faci valuri cu premonitiile tale sumbre.Stim cu totii cine e boul de Becali si ca nu se va abtine sa nu se laude ca el a castigat campionatul.Si ce propui, sa ne apucam de crosetat?

FortuneTeller12.04.2008 00:37

Hey pal, atunci cand critici ceva sau pe cineva ar fi foarte bine daca nu ai deveni imaginea a ceea ce critici... Pai cand ne faci pe toti nerozi, asa la gramada, nu cumva esti la nivelul Gigelului din Pipera? Apoi, daca vedem cu totii ca Steaua prezentului e marioneta lui Becali, asta inseamna ca trebuie sa-i intoarcem spatele? E mai tare ura vis-a-vis de Becali decat dragostea de Steaua? Ma enervez in mod egal cu toti stelistii cand vad boul care e patron al firmei Steaua, dar sper intr-un viitor mai bun si pana atunci tot cu Steaua tin. Aceasi Steaua, unica Steaua. Sau daca MAPN face alta echipa Steaua, preia palmaresul, atunci voi alege imediat sa nu am nimic in comun cu echipa lui Becali. In fine, imi pare rau ca trebuie sa induri atatea injuraturi si cred ca nimeni nu merita acest tratament. Deci tuturor: mai cu respect va rugam, ca doar nu suntem rapidisti!

Apropos de gazete, mazete si fauna asociata, iata un articol in ProScandal, marca Cupen:

"Dupã ce ne desfãtãm cu meciuri grandioase între echipe englezești, fotbalul nostru pare debil, împleticit, ros de vicii. Dimensiunea lui se poate oglindi și în media calificativelor ultimei etape, de 1,5 stele (nicio legãturã cu Steaua și marșul ei jenant, cu ultima escalã la Reghin). Veți recunoaște, o cotã modestã, amintind de un stabiliment neprimitor. "

Articolul in sine este despre Dinamo, dar ca orice om de presa contemporan, si numitul Cupen Ion simte ca trebuie sa arunce o piatra, doua, in directia Stelei. Se vede ca Steaua si mai ales succesul ei te jeneaza nene Cupen, la varsta matale aproape ca mi-e frica sa nu ai un infarct zau... Tot la fel de jenat erai si in tur de marsul CFR, sau anul trecut de marsul lui Dinamo, sau acum 2 ani de marsul si teatrul Rapid? Sau poate te jenai sa iesi in public cand Steaua se batea pentru un loc in finala UEFA? Esti jenant de partinitor.

axl12.04.2008 04:51
Bai nerozilor

Eu sunt nerodul care-a lasat postul asta ne-editat si nesanctionat. Consider ca a fost necesar. Asa ca cei care au vreo nemultumire in legatura cu asta mi-o pot adresa mie, sunt deschis la critici.

@fsoica, am cenzurat si sanctionat multe posturi in care erai jignit, cred ca tu faci acum precum cretanul cel mincinos, numai ca respectivul avea bunul simt sa-ti spuna-n fata ca toarna gogosi. Nu stiu si, sincer, nu ma intereseaza daca esti caine.

fsoica12.04.2008 05:18
@fsoica, nu convingi pe nimeni. ªi eu sunt stelist de aproape 25 de ani și nu simt nevoia de a mã lãuda.

1. ești o javrã venitã sã punã fitile

sau

2. ai probleme la cerebel de vii numai cu mesaje din astea anti-tot.

si tu stii mai bine ca mine despre mine.

dar m-am obisnuit.

Ratiunea pentru care postez in felul in care o fac s-ar rezuma cam asa:

1. Nu imi place cum joaca Steaua. De cand e Becali sef, cu exceptia mandatului Protasov, si a campaniei UEFA 2006 + meciul de la Kiev, Steaua a practicat un joc total opus stilului traditional.

2. De 3 veri incoace, Becali ne-a momit ca va face si va drege, iar suporterii ii dau in continuare , mai mult sau mai putin, credit. Sau daca nu, macar spera. Mi se pare monstruos ca din pozitia de reprezentant al unei specii dotata cu inteligenta si limbaj articulat, sa mai speri ca un asemenea om va pune vreodata interesele Stelei in fata celor personale. Pur si simplu e o copilarie sa te autoamagesti in felul asta.

3. Psihicul meu functioneaza astfel incat nu ma pot bucura de succesele unui mecanism care merge fara sa-mi bucure sufletul. Sunt genul de suporter care nu poate sa scoata estetica din ecuatia fotbalului, adica m-as multumi ca, din cand in cand, Steaua sa nu fie pe primul loc, cu conditia sa vad ca acolo se incearca cladirea unui fotbal de mare calitate, in linia de traditie a echipelor dinainte ale Stelei.

4. Am ajuns, consider eu, la o anumita maturitate data de varsta, cand nu mai functionez ca atunci cand mergeam pe Ghencea si imi scuipam plamanii pe acolo. Nu mai sunt anti-Dinamo, anti-rapi sau anti-unguri, ci vreau doar sa imi placa ceea ce vad. Ce a ramas ca o urma a

lipsei de logica din sufletul suporterului tipic de fotbal e ca nu ma pot bucura cu adevarat decat de fotbalul pe care mi-l ofera Steaua. Arsenal joaca extrem de placut ochiului, dar la ce bun ?

5. Ca solutii, imi doresc ca, in masura posibilului, patronului, finantatorului sau creditorului, ce o fi el, sa i se dea la fiecare meci disputat de Steaua acasa de inteles ca nu reprezinta deloc traditia Stelei, ba chiar ca este total opus ideilor (poate artificiale sau false), pe care Super-Steaua le-a nascut in sufletele suporterilor ei mai vechi. Eu nu mai merg decat foarte rar pe Ghencea, dar mi se pare inexplicabil faptul ca nu se scandeaza anti-Becali si nu se afiseaza bannere anti-Becali. Oare o galerie adevarata nu se poate organiza astfel? Si toate astea doar pentru ca mi-ar placea sa-l vad negru de suparare. Cum a fost o singura data, isi aminteste toata lumea acel meci cand stelistii nu au mai putut rabda...

6. Reactiile la postul meu de aseara m-au convins, desi nu era nevoie, ca sunt o multime de oameni seriosi care scriu pe aici. Am fost placut surprins. Recunosc ca nu ma asteptam.

7. Nu stiu ce e aia sa fii o javra.

8. Ce inseamna a baga fitile? Inteleg ca e vorba de diseminarea unor idei printre suporterii stelisti, idei de natura a destabiliza "credinta oarba" in simbolurile, valoarea si suprematia echipei de suflet, cea din Ghencea, nu? Banuiesc ca suporterii adevarati ar rezista la asa ceva, deci cel care posteaza drept Super-Steaua poate sta linistit. Chiar daca as vrea asta, ar trebui sa nu imi iasa, nu ?

9. Chestia cu caine deghizat. E prima data cand cineva incearca sa fie civilizat cu mine in felul asta, adica in loc de javra ordinara gaseste o exprimare eufemistica. Felicitari, danimarcu ;)

10. Chestia cu probleme la cerebel. Ramane de vazut. Deocamdata nu e cazul ....

twetwet13.04.2008 01:59

eu am 2 ani pe forum da niciun moment nu mi s-a parut caine... :D

omu are partea lui de dreptate...ce vrea fsoica sa zica e ca ne-am domolit in demersurile noastre de a-l indeparta pe Gigi (intr-un fel sau altul)...parca ne-am culcat pe o ureche...ciudat...o sa-mi ramana etern in memorie meciul cu national cand l-am privit in ochi si l-am injurat alaturi de ceilalti si virgil se uita spre noi si ne arata obrazul...

ce ne facem insa cu aceasta insecta dezgustatoare numita Becali? problema e ca nici adversari politici nu mai are pentru ca s-a demonstrat ca pe plan electoral nu mai poate emite pretentii...

orice ar fi Steaua e Steaua si ea va dainui mult dupa ce clanul machedonilor va disparea...

FORZA Steaua

«12»