FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Tonul echilibrului

«12»
fcsteaua.ro11.04.2008 10:39

Intr-un campionat de fotbal, oricare ar fi el, tonul il fac marile cluburi de traditie de cele mai multe ori. Uneori apar asa numitele revelatii, care reusesc pentru o scurta perioada de timp sa atraga atentia, dar in general ele mor asa cum au aparut. Si atunci cineva cu autoritate trebuie sa repare ce s-a stricat, sa redea echilibrul competitiei.

Asa s-a intimplat si la noi in ultimele doua sezoane. Revelatia se cheama stiti voi cum si poate fi o exceptie de la regula exprimata mai sus, desi eu mi-as dori sa o respecte (sa nu se inteleaga ca doresc moartea cuiva). Echilibrul de data asta pare a fi menirea Stelei, club urias si de traditie pentru fotbalul romanesc. Prin modul lor de comportare din ultima vreme, conducerile tehnica si administrativa ale acestuia, s-au ridicat peste nivelul celorlalte cluburi si au dat tonul unui echilibru asteptat cu interes si apreciat de majoritatea suporterilor echipei si chiar de unii adversari.

Dialogul purtat de Lacatus, Argaseala si Adi Ilie, in limitele normale de bun simt, s-a dovedit de bun augur pentru linistea si performantele echipei. Refuzul balacarelii, a acuzelor si insinuarilor de tot felul, practicate pana nu de mult si de unii "stelisti", se pare ca aduce beneficii clubului si suporterilor la capitolul civilizatie si nu numai.

Aceasta situatie demonstreaza inca odata, daca mai era cazul, ca Steaua este un club de exceptie, bine individualizat si cu performante remarcabile. Sper si am incredere ca cei pe care i-am nominalizat nu ma vor dezamagi si vor actiona in continuare pentru binele acestei echipe minunate, cu nume de legenda, Steaua Bucuresti.

enjoy

sisu_stelistul11.04.2008 10:56

In acest retur , dupa parerea mea , greseala celor de la Cluj a fost cand s-au crezut peste celelalte echipa si au fost aroganti. de cand d-ul Becali nu se mai cearta si se comporta in limitele bunului simt echipa merge mult mai bine si faptului ca avem o conducere care se ocupa in mod serios de echipa.( nu , cum facea d-ul M Stoica cand se certa cu toate echipele). Poate nu avem aceeasi persoana care cand un club se leaga de Steaua sa apara si sa apere clubul. In acest retur mi sa parut foarte frumos si in acelasi timp de bun simt a jucatorilor si conducerii de a nu intra in polemica cu alte cluburi si de a arata totul ce face si realizeaza prin munca si seriozitate. Speram sa luam titlul 24 si sa facem o reprezentatie frumoasa in cl.

MMLMMN11.04.2008 11:08

Asa este,am punctat la modul pozitiv in ceea ce priveste imaginea!Am demonstrat ca putem fi civilizati,interesandu-ne doar ce se intampla cu noi,nu ceea ce se intampla si in ograda vecinului.Ba mai mult,nici nu am intrat in jocul celor care au incercat sa ne improaste cu noroi.

Bravo alor nostri,un semn de civilizatie si de dorinta de a arata ca se respecta pe ei insisi,pe noi si fotbalul in general!

fsoica11.04.2008 11:37

traiasca PCR !

asa trebuia incheiat articolul pe vremuri ;)

axl11.04.2008 11:44

A dracului mai e pielea pe unii.

shack3r11.04.2008 12:00
traiasca PCR !

asa tebuia incheiat articolul pe vremuri ;)

Am observat de mai mult timp.De ce esti tu cinic,mereu Gica contra ?

On topic : sunt total de acord cu articolul :)

fedora11.04.2008 12:02

Campionatul e departe de a fi castigat.

Noi mai avem 3 deplasari grele, iar clujenii cred ca mai pot pierde doar la Mioveni.

In rest, acasa au cu Rapid, Vaslui si Gloria, 3 echipe care pot pierde linistit din lipsa de motivatie.

E foarte important daca Rapid decide sau nu sa ia in serios jocul de la Cluj.

Neil11.04.2008 12:16
ariven2111.04.2008 13:49

No uite care ii faza , un pic prea pompos articolul. Ar fi bine sa exprimama aceste idei dupa ce se termina campionatul si luam titlul. Cat despre infatuarea celor de la Cluj, vreau sa va atag atentia ca Muri ajunsese un soi de guru al televiziunilor cand aveaua 11 puncte in fata si isi permitea sa improaste pe toata lumea, de acolo de sus mai ceva ca si el ciobandante. Andone, o fi el antrenor sau nu, dar cand era in Cipru, a pierdut campionatul cam toto asa pe final dupa ce a conudus clasamentul mult timp...

Avem 2 puncte suntem in fata. Numai de noi depinde sa ramanem acolo.

Vreu sa apreciez publicul fantastic de la Reghin. Foarte, foarte, frumos acel public. Romani, maghiari, secui, rromi. Fara rusine stelisti.

Ca marea majoritate de altfel.

Imi doresc ca atmosfera din Ghencea sa fie la fel de incendiara ca intotdeauna. Publicul a fost al doisprazecelea jucator...decisiv.

Forza Steaua!!! Vinci per noi! Asalt spre 24! 6 atacuri mai avem!

dax4711.04.2008 14:11
Campionatul e departe de a fi castigat.

Noi mai avem 3 deplasari grele, iar clujenii cred ca mai pot pierde doar la Mioveni.

In rest, acasa au cu Rapid, Vaslui si Gloria, 3 echipe care pot pierde linistit din lipsa de motivatie.

E foarte important daca Rapid decide sau nu sa ia in serios jocul de la Cluj.

Chiar sunt curios daca crapidul se va lasa batuta sau spera in continuare la locul 2.

fsoica11.04.2008 14:15

intrebarea mea este:

daca la final el ciobandante nu se va putea abtine si, exact ca anul trecut, ne va spune cat l-au costat pe el toate astea, cum va veti simti ?

eu unul nu mai am niciun dubiu...

veti fi in continuare mandri ca suntem stapanii unui campionat submediocru...

...si veti condamna in continuare luarile de pozitie ale celor care vor performanta adevarata si isi exprima nemultumirea pentru fotbalul practicat in prezent de Steaua...

w3bmaster11.04.2008 14:38

E timpu sa ajungem o echipa mare ....

alunitza-red-n-blue11.04.2008 14:50
intrebarea mea este:

daca la final el ciobandante nu se va putea abtine si, exact ca anul trecut, ne va spune cat l-au costat pe el toate astea, cum va veti simti ?

...si veti condamna in continuare luarile de pozitie ale celor care vor performanta adevarata si isi exprima nemultumirea pentru fotbalul practicat in prezent de Steaua...

exista clar un curent anti-Steaua,dupa ce vad toti c*****i astia de la sport.ro cum acuza fiecare meci al Stelei ca ar fi fost blat ,de parca Steaua ar fi nu stiu ce echipa din divizia c care nu are voie sa joace bine,mai te vad si pe tine..........in legatura cu ce nu mai ai niciun dubiu?

Atentie la limbaj !

Garrincha11.04.2008 14:54
intrebarea mea este:

Care luari de pozitie? Ale lui Muresan, Iancu? ale cui?

fsoica11.04.2008 15:08
Care luari de pozitie? Ale lui Muresan, Iancu? ale cui?

vorbeam despre mine....de cate ori am scris aici ca nu-mi place , dar nu-mi place deloc, cum joaca Steaua, am fost catalogat in fel si chip, daca nu stiti va puteti imagina cum...

P.S.

imi place la nebunie sa starnesc scandal, sa ma autovictimizez, sa fiu Gica contra etc. etc.

ENDer11.04.2008 15:48

Din pkte fsoica pana acum nu am vazut un post de-al tau care sa nu incite! Chiar iti place sa fii Gica Contra! Si ar trebui sa apreciezi ca incepem sa ajungel la o normalitate - jocul este in crestere si primul oier al tarii a inceput sa fie mai rezervat in declaratii.

In loc sa expui un argument logic, incerci sa creezi rumoare cu fiecare post!

Da inca nu practicam jocul frumos pe care ni-l dorim cu totii, dar am incredere ca antrenorul nostru va rezolva aceasta problema in vara!

SteauaToronto11.04.2008 16:04
traiasca PCR !

@fsoica. Ne lasi ? Tot timpul nemultumire, ce vrei ca nu inteleg ? Mi-e sila sa ma uit la posturile voastre. Cand ai de criticat CRITICI cand nu ai nimic de CRITICAT taci din gura si nu mai gasi motive stupide. De bine de rau suntem pe primul loc, aproape de o calificare directa in Liga Campionilor.

Hai ca imi pierd timpul prea mult cu persoane ca tine !

danimarcu11.04.2008 17:21
traiasca PCR !

Mare-i gradina ta,Doamne!...

Apropo,sunt surprins.Credeam ca Dinamo are 300 de fani,cand de fapt ei sunt 301!

corado4STEAUA11.04.2008 17:37

De ce sa ne rugam de Rapid sa ia in serios meciu? Haideti sa ne gandim numai la noi si sa castigam totul pana la finalul sezonului! Toate meciurile de fotbal sunt grele pentru ca se joaca 11-11 si se pleaca de la 0-0! Degeaba ai jucatori buni daca nu ai si norocul de partea ta!

Acest articol e foarte important si ma bucur ca s-au produs cateva schimbari! Haideti sa aducem garduletul din Anglia in Ghencea si sa fim modelul tuturor cluburilor ata la nivel de echipa cat si cel de suporteri. La nivel de echipa va avea grija Lacatus si toti din staful tehnic al echipei impreuna cu jucatorii si se pare ca ei deja au plecat spre acest drum, iar noi trebuie sa fim seriosi, politicosi si cu bun simt ca sa devenim model! fularultras

Hai Steaua!!! :steagcruce:

Titlul depinde si de noi suporterii!!!!!!!! :steagcruce:fular-campionii

stelutawillis11.04.2008 17:58

Asa sa fie...

forzza Steaua, forzza Neaga, forzza Dica

SuperSteaua11.04.2008 18:07

Mã bucurã și pe mine decența în declarații a conducãtorilor de la club. Sper sã nu fie doar un moft, ci sã re-devinã eticheta Stelei.

@fsoica, vezi cã în iunie revine curva de r.ednic, pregãtește-i sare și pâine. Tu și ceilalți 300 de suporteri.

PS: prezint scuze pentru cuvântul obscen "r.ednic".

yo_marius11.04.2008 18:28

Cu riscul da a-mi lua pumni virtuali nu pot sa nu observ ca fsoica are putina dreptate.

Sezonul trecut, dupa recuperarea punctelor fata de cefere si ocuparea locului 2, ciobanul vine si spune ca toate astea l-au costat 2 milioane. Prin aceasta declaratie a anulat munca jucatorilor si antrenorilor de un an de zile. Acum, dupa o perioada de acalmie, marseaza in aceeasi directie.

Sincer, daca si acum mai declara asa ceva ma duc eu la DNA si depun plangere impotriva jegului de Becali.

ytse jam11.04.2008 18:30

stii ce mi se pare ciudat? ca acum o saptamana sau doua erau multe voci pe acest forum care il regretau pe Mihai Stoica, cum ca nu am avea pe cineva care sa ne apare de atacurile celor din jur, si ca nu se mai implica nimeni in nici un fel de scandal cu rivalele noastre.

cu toate acestea, eu ma bucur enorm ca sunt din ce in ce mai multe persoane ce accepta pe Steaua Bucuresti ca un club civilizat, de care sa nu iti fie rusine, fara a fi implicate in scandaluri si polemici (de care personal sunt scarbit). asta inseamna bun simt si respect fata de suporteri si jucatori, dar si o mare m*** pentru presa, care abia asteapta sa mai prinda o declaratie de la Gigi pentru a-si creste reitingul.

...de aceea sunt si mai mandru ca tin cu Steaua

cristian8611.04.2008 19:04

Daca vrem titlul trebuie sa castigam urmatoarele 6 meciuri.

fsoica11.04.2008 19:19
Mare-i gradina ta,Doamne!...

Apropo,sunt surprins.Credeam ca Dinamo are 300 de fani,cand de fapt ei sunt 301!

tks, man

tu stii mai bine ca mine...

you're the man...

«12»