Intr-un campionat de fotbal, oricare ar fi el, tonul il fac marile cluburi de traditie de cele mai multe ori. Uneori apar asa numitele revelatii, care reusesc pentru o scurta perioada de timp sa atraga atentia, dar in general ele mor asa cum au aparut. Si atunci cineva cu autoritate trebuie sa repare ce s-a stricat, sa redea echilibrul competitiei.
Asa s-a intimplat si la noi in ultimele doua sezoane. Revelatia se cheama stiti voi cum si poate fi o exceptie de la regula exprimata mai sus, desi eu mi-as dori sa o respecte (sa nu se inteleaga ca doresc moartea cuiva). Echilibrul de data asta pare a fi menirea Stelei, club urias si de traditie pentru fotbalul romanesc. Prin modul lor de comportare din ultima vreme, conducerile tehnica si administrativa ale acestuia, s-au ridicat peste nivelul celorlalte cluburi si au dat tonul unui echilibru asteptat cu interes si apreciat de majoritatea suporterilor echipei si chiar de unii adversari.
Dialogul purtat de Lacatus, Argaseala si Adi Ilie, in limitele normale de bun simt, s-a dovedit de bun augur pentru linistea si performantele echipei. Refuzul balacarelii, a acuzelor si insinuarilor de tot felul, practicate pana nu de mult si de unii "stelisti", se pare ca aduce beneficii clubului si suporterilor la capitolul civilizatie si nu numai.
Aceasta situatie demonstreaza inca odata, daca mai era cazul, ca Steaua este un club de exceptie, bine individualizat si cu performante remarcabile. Sper si am incredere ca cei pe care i-am nominalizat nu ma vor dezamagi si vor actiona in continuare pentru binele acestei echipe minunate, cu nume de legenda, Steaua Bucuresti.
enjoy