Petre Roman te iubin si ca tine vrem sa fim! =))
Petre Roman te iubin si ca tine vrem sa fim! =))
O echipa nationala
Lunga, lata, cam nasoala.
Primul mi s-a parut cel mai decent, desi destul de prost si el.
Propun si eu unul:
România, te iubim/cã ca tine nu gãsim!
Acum vorbind serios, ultimul e cel mai bun mi se pare.
Olanda - toate sunt naspa!Rau!
"1 doel, 1 gevoel, samen zijn we oranje
(1 mission, 1 feeling, together we are orange)" este perfect pentru Olanda. Asta dacã știi ce înseamnã pentru ei culoarea portocalie.
PS:
Scuze pentru off-topic.
Ofer GRATUIT domeniul MagicaSteaua.com unui stelist înfocat care vrea sã dezvolte un sait al fanilor.
Eventual pot oferi gratuit și gãzduire.
cine a compus sloganurile astea? le-au propus suporterii sau altcineva?
si de ce atatea rime? inteleg ca romanul s-a nascut poet, dar chiar asa?
PS:Scuze pentru off-topic.
Ofer GRATUIT domeniul MagicaSteaua.com unui stelist înfocat care vrea sã dezvolte un sait al fanilor.
Eventual pot oferi gratuit și gãzduire.
Iti vreau eu domeniul, nu si gazduire ca gasesc. se poate ? ![]()
Vreau eu domeniul magicasteaua.com
nu si gazduire ca o sa gasesc. se poate ?
Am eu un slogan: ceausescu de traia, tot asa slogan facea.
Romania te vrem inapoi ca asta nui nationala noastra e a intereselor si fitelor
Ar mai fi si un slogan de la suporterele "nationalei", ca tot il amintea cineva pe Petre Roman pe aici: "Nu vrem Kent, nu vrem valuta / Vrem ca Mutu sa ne f*ta"
(scuze daca nu aveam voie sa scriu astfel de cuvinte pe forum, era doar pentru amuzament, nu erau injurii)
vom iesi su 2 victorii si o remiza sau o infrangere. sa va spun si de ce: pentru ca franta e in criza de fundasi , un punct forte la noi insa la domeniul atac sunt tari ca si noi.......
cu olanda ... am dovedit-o (este in lipsa de organizare)
iar cu italia daca avem noroc facem egal... si iesim din grupe
"Cine nu sare, Cine nu sare/ Ori e bulgar, ori e prost de moare" ![]()
Sau "Pe iei, pe iei, pe iei pe mama lor!" ![]()
Al 3lea.
"Cine nu sare, Cine nu sare/ Ori e bulgar, ori e prost de moare"Sau "Pe iei, pe iei, pe iei pe mama lor!"
Al 3lea.
mai bine "iei" tu niste lectii de limba romana.
merg si eu pe-al treilea cu toate ca mai bun ar fi "Asta-i tara lu' dracula, toate fetele..."
no offense pentru nimeni ![]()
genial =))
vom iesi su 2 victorii si o remiza sau o infrangere. sa va spun si de ce: pentru ca franta e in criza de fundasi , un punct forte la noi insa la domeniul atac sunt tari ca si noi.......cu olanda ... am dovedit-o (este in lipsa de organizare)
iar cu italia daca avem noroc facem egal... si iesim din grupe
Sa te auda Dumnezeu! ![]()
AMIN!
steagro
exact asta vroiam sa scriu si eu bravo frate....de ras ca si noi rUmanii...tanajim dupa nimic mereu...hehehehee...ce creativ e romanul...ne am nascut poeti?..ce prostie... ![]()
uite un slogan tare : fien polonia fien germania sau in elvatia , fie cu franta fie olanda sau italia , Romania le bate pe toate , le bate pe toate pana la cupa pana la cupa (si le cantam pe acelasi ritm ca la avem echipa avem valoare suntem echipa cea mai tare
) )
Reclama
sincer cred ca sunt facute de vreun manelist ceva !!>>>