FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Republica lui Sdrobiș

«12»
DeMaio10.04.2008 09:28

@andyro - Cumva, pânã la urmã, ideea este sã discutãm. Dar, dacã am supãrat pe cineva fãcând, într-un fel, pe moderatorul, vreau sã asigur cã nu asta este intenția mea, ci aceea de a fi lângã ceilalți și de a le rãspunde ideilor expuse. Soluțiile apar din discuții.

Virgil10.04.2008 09:29

@ andyro

Stiu, asta e inca o rautate la adresa mea. Si mie mi-a placut articolul, de altfel nu am criticat continutul.

Stilul meu e unul comunist? Asta e inca o prostie marca andyro. Revino-ti omule, suntem colegi de forum si suporteri ai aceleiasi echipe. E loc pentru toata lumea pe acest forum. Si inca un lucru. Nu mai sunt acelasi redactor excelent, asa cum imi spuneai? Incearca sa depasesti faza de gradinita.

andyro10.04.2008 09:45

@Virgil, normal ca nu ma refeream la tine, excelentul meu redactor. Imi pare rau de confuzia pe care ai facut-o, rugamintea mea ar fi sa iti controlezi limbajul gen "prostie marca andyro" si sa nu mai sari in sus la fiecare post al meu.

Miaus10.04.2008 13:13
DeMaio, omule, nu trebuie sa raspunzi fiecaruia in parte. Iti apreciez solicitudinea, dar cred ca exagerezi. Lasa-l pe fiecare sa spuna ce crede, nu incerca sa le rastalmacesti comentariile sau sa le impui propriile pareri. Intr-un fel rolul tau in aceasta imprejurare a luat sfarsit din momentul postarii articolului.

IPOCRÍT, -Ã, ipocriți, -te, adj., s.m. și f. 1. Adj., s.m. și f. (Persoanã) care se aratã altfel de cum este; (om) prefãcut, fãțarnic. 2. Adj. (Despre manifestãrile oamenilor, fizionomie etc.) Care trãdeazã, aratã ipocrizie. – Din fr. hypocrite.

Am auzit ca au nevoie de poze Virgil pentru noua editie de DEX si pentru cuvantul asta esti facut perfect.

Excelent articol DeMaio - Sdrobis e un nimeni pentru fotbalul romanesc in comparatie si cu de-alde Marian Rada sau Talnar ce sa mai vb de Lacatus.

DeMaio daca era Virgil in locul tau fie stergea articolul (cum stim ca poate) ,te bana (si asta a facut fara motive - sa ne amintim Virgil cum ti-ai luat tu un concediu de moderat?) sau iti trimitea un PM si te injura:)

axl10.04.2008 13:17
Va rog sa va abtineti de la altceva in afara de comentarea articolului.
DeMaio10.04.2008 13:21

@miaus - Acum, sincer, nu am de ce sã dau o altã replicã decât aceea datã. Ãsta sunt, întotdeauna am dialogat cu cei care mã ascultã și așa mi se pare normal sã fie. Nu am sã mã schimb, poate am sã schimb stilul de a rãspunde, dar mi se pare mai mult decât normal, este cel puțin o datorie moralã, sã rãspunzi celor care ți se adreseazã. El poate avea o altã pãrere, a exprimat-o, și atât. Rar am sã rãspund altfel decât civilizat, deși la mine acasã nu se poate spune cã sunt chiar cuminte.

Anyway.

Mulțumesc pentru aprecierile vizavi de materialul meu și sper sã țin de fiacare datã steagul sus.

Sã avem o zi bunã.

@axl - Din partea mea, toatã bunãvoința.

axl10.04.2008 13:26
@axl - Din partea mea, toatã bunãvoința.

Sper ca n-am fost inteles gresit, nu se referea la tine postarea mea de mai sus.

Din partea mea e foarte frumos ca reusesti sa ai timp si bunavointa sa raspunzi tuturor.

DeMaio10.04.2008 14:24

@axl - Am înțeles. Eu doar te asiguram cã nu am sã port discuții ce nu-și au rostul. ªi am sã încerc tot timupl sã discut cu oamenii, de asta te asigur.

O zi bunã.

ANTIgigi10.04.2008 15:07

Nici eu nu inteleg de unde atat de multa ura, antipatie intre anumiti membri ai acestui site, suporteri ai acestei minunate echipe.

Oricum Zdrobishi e un fel de antrenor, nicidecum un OM. Daca se lauda zi si noapte ca l-a lansat pe Badea (un jucator mediocru al Romaniei) inseamna ca isi cunoaste "valoarea". Cu atat mai mult cu cat se leaga de Lacatus ca nu i da replica. Pai Lacatus, cu tot caracterul lui si temperamentul lui nu a iesit pana acum in presa cu declaratii rauvoitoare sau sa fii avut vreun scandal cu oameni de fotbal. Asta inseamna caracter, modestie. Sunt putini astfel de oameni...

AlChOoLik11.04.2008 01:15

Un tampit care habar n-are de Steaua de Marius Lacatus care reprezinta Steaua numai cand zici Steaua zici Lacatus mai mult ce sa zic Sdrobis e un mos care s-a vazut ca e un taran si ca nu aprecieaza valorile Stelei

DeMaio11.04.2008 08:33

@antigigi - Într-un fel, eu îl înțeleg. Se considerã un fel de tatã al lui Vali Badea și probabil cã ar vrea sã-l vadã folosit mai mult. Perfect, asta este de apreciat. Dar de aici și pânã la a murdãri un om care își face datoria, este o cale lungã. Mai ales cã sunt profesioniști.

@AlChOoLik - Are anumite probleme, asta este clar. Dar nu trebuiau refulate așa...

catalinMLK11.04.2008 08:36

un articol foarte bun....chiar daca riscam sa dam prea multa atentie unor ratati trebuie sa luam pozitie de fiecare data cand Steaua este atacata

DeMaio11.04.2008 08:46

@catalinMLK - ªi mai ales când este atacatã de astfel de oameni...

makaan11.04.2008 20:38

Nu sunt de acord cu sintagma "roman prin excelenta" referitor la un aspect negativ. Poate ar trebui sa ne regandim pozitia in lumea asta,si sa ne revizuim mentalitatea...

Desigur, intotdeauna e bine sa iti faci o autocritica,dar nu cred ca poporul asta poate fi caracterizat prin acest om frustrat si ratat din numeroase puncte de vedere... Nu vreau sa accept ca eu ca roman sunt acelasi lucru cu Sdrobis;

Eu unul m-am saturat sa imi ponegresc neamul pentru neajunsurile din tara asta, m-am saturat sa spun ca suntem un neam de rahat! NU! Nu suntem! Ca momentan ne comportam ca atare...asta e alta discutie...schimbarea pleaca de la fiecare din noi,pentru a ne asigura ca in viitor astfel de derapari nu vor fi tolerate ca fiind "romanesti"...poate am deviat de la subiect,poate nu...dar personal cred ca poporul asta are mai multi oameni de calitate demni de amintit decat acest semi-oligofren,cand vine vorba de o comparatie nationala.

Traiasca Romania!

Cu stima, un roman.

DeMaio12.04.2008 16:30

@makaan - Nu am sã cad în capcana de a mã apuca sã discut despre fenomenul "noi suntem români/nu ne vindem țara/mai bine la sat fruntaș decât în oraș codaș". Patriotismul revanșard, asezonat de cãrãmizi în piept și steaguri pe sicriu, mã lasã rece. Nu am încercat nici mãcar o singurã clipã sã alãtur românii atitudinii lui Sdrobiș, dar trebuie sã fii realist și sã vezi cã aceasta este din ce în ce mai mult adoptatã, și sã înțelegi cã el este inclusiv român. Acum, cã asta se petrece încã la nivel micro...este partea a doua...dar "micro" acela tinde sã devinã "macro", cum bunul simț și verticalitatea tind sã fie evacuate din ADN. Nu suntem un neam de rahat? Din nefericire, ne contrazice istoria, plinã de trãdãri, de stat cu fundul în douã bãrci, de amãgit, mințit și trișat, de sânge vãrsat degeaba. Nu este o atitudine de moment, asta este marea problemã, este una cultivatã de secole. Nu mi-e rușine cã sunt român, îmi este doar silã, și nici nu am sã fiu vreodatã genul de om care am sã ascund unele probleme în spatele micilor flori cu care nu se va face oricum primãvarã.

Trãiascã absolut cine vrei tu. Eu, unul, îmi doresc sã trãiascã în primul rând cei care au mai rãmas oameni.

«12»