FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rolul FCSTEAUA.RO în comunitate

«12»
andyro08.04.2008 15:30

@enjoy

Ce incercam sa iti spunem e ca ceea ce ai observat tu (desi si aici pot aparea comentarii) nu se referea la toti utilizatorii siteului, si nu "intotdeauna". Se mai intampla ca unii sa aiba scapari; se mai intampla ca unii sa scrie articole discutabile si disputate; de aici si pana la "s-o spui mereu de la acel nivel, si pentru toti utilizatorii" este o diferenta IMENSA pe care nu o faci, dupa parerea mea, din rautate sau enervare.

@SSK Nu al redactorilor/moderatorilor, ci al UNOR redactori/moderatori, atunci si doar atunci cand considera ca depasesc limita; acelasi lucru il fac si acum, incerc eu intr-o maniera constructiva. Asta nu ma impiedica sa beau si o bere cu ei din cand in cand. Ca uneori ma mai numeste un careva "labagiu", "caracter de rahat" sau vrea "sa ma f*ta", asta e alta poveste.

greco08.04.2008 15:56
Mereu, pe acest site, se vine de catre unii moderatori si autori de articole cu laitmotivul "cei (celor) care n-au inteles",de parca dansii sunt pe un piedestal ridicat in slavi si jos asteapta "prostimea" sa le soarba "invataturile".

Desi nu-mi place, trebuie sa recunosc ca ai dreptate intr-o oarecare masura. Am cazut si eu in aceasta capcana mai des decat ar fi fost cazul, si incerc sa ma corectez dar cred ca foarte putini oameni reusesc sa se comporte perfect, si critici ca a ta vor exista intotdeauna.

Daca-mi arati tu un site sau ziar care sa trateze subiecte ca politica sau sportul si care nu are proportia sa de utilizatori critici la adresa redactiei, dau 10 beri. Promit!

Piece of Mind08.04.2008 16:33
in situatia in care MEREU cineva ne atrage atentia ca "nu intelegem", cu alte cuvinte ca suntem fara pregatire(ca sa nu folosesc cuvantul prosti), nu crezi ca se izoleaza?

De multe ori, chestiile astea nu sunt decat niste tachinari amicale. Nu trebuie sa le dai o conotatie peiorativa.

Intr-adevar, si eu ma las deseori cuprins de anumite vanitati (chiar ma surprinde neplacut ca am intrat in acest gen de polemica cu diversi useri, recent), dar ceea ce fac, prost, bine, fac pentru Steaua si pentru ai ei suporteri.

E greu insa fi imun unor critici complet paralele cu un continut al unui anumit articol si sa nu reactionezi, asta e adevarul. Totul e sa reactionam rational, nu discretionar, in functie de raportul redactor/user.

Miaus08.04.2008 16:53
@enjoy

Ce incercam sa iti spunem e ca ceea ce ai observat tu (desi si aici pot aparea comentarii) nu se referea la toti utilizatorii siteului, si nu "intotdeauna". Se mai intampla ca unii sa aiba scapari; se mai intampla ca unii sa scrie articole discutabile si disputate; de aici si pana la "s-o spui mereu de la acel nivel, si pentru toti utilizatorii" este o diferenta IMENSA pe care nu o faci, dupa parerea mea, din rautate sau enervare.

@SSK Nu al redactorilor/moderatorilor, ci al UNOR redactori/moderatori, atunci si doar atunci cand considera ca depasesc limita; acelasi lucru il fac si acum, incerc eu intr-o maniera constructiva. Asta nu ma impiedica sa beau si o bere cu ei din cand in cand. Ca uneori ma mai numeste un careva "labagiu", "caracter de rahat" sau vrea "sa ma f*ta", asta e alta poveste.

Ce sa faci mah daca Virgil are vise erotice cu noi amandoi si vrea sa ne vorba aia...

Casuta mea postala de pe fcsteaua poate depune marturie in acest sens.

Eforturile site-ului sunt remarcabile si ne bucuram ca il avem.Ce nu inteleg eu este de ce sunt pastrate anumite relicve ca redactor (da e intentionata greseala) si nu dam mai multe sanse unui yo_marius,etc.

E ca si cum ai incerca sa scoti din Lovin un Vieira.E batran, nu mai merge nu mai poate.

dee08.04.2008 18:39
Eforturile site-ului sunt remarcabile si ne bucuram ca il avem.Ce nu inteleg eu este de ce sunt pastrate anumite relicve ca redactor (da e intentionata greseala) si nu dam mai multe sanse unui yo_marius,etc.

cu siguranta fiecare avem un redactor "favorit", iar daca i-am elimina pe toti cei care nu ne convin, n-ar mai scrie nimeni pe forum. Pacat ca pana si la acest apel la dialog decent lansat de Greco s-a ajuns la jigniri si vendete personale. ... suntem incorigibili.

Miaus08.04.2008 20:02

@dee.

Te-as ruga sa imi arati cateva articole ale lui greco,SSk,yo_marius sau ORICARE alt redactor (nici nu zic de dankressmann,piece) care sa fi fost contestate.

In schimb stiu eu un caz unde un redactor si-a sters articolul din cauza "triadei raului".

Asa pot sa zic si eu ca fiecare are cate un jucator "favorit" la Steaua, insa ei sunt in mare aceeasi pentru toti:Lovin,surdu,Banel,etc.

N-am auzit pana acum sa se fi plans vreunu de Zapata,Ghionea,etc.

Anumiti membri ai colegiului redactional (apropo dee iti place termenul asta pompos?) trebuie sa dispara tocmai ca site-ul sa evolueze.

Daca vrei putem continua in privat, tocmai pentru a evita vendetele personale...

Virgil08.04.2008 20:04
Ce sa faci mah daca Virgil are vise erotice cu noi amandoi si vrea sa ne vorba aia...

Casuta mea postala de pe fcsteaua poate depune marturie in acest sens.

Ce vise erotice sa am mah cu tine? Fabulezi? Ti-am tras cateva injuraturi prin mesaj privat pentru ca le cereai si faci caz de fiecare data de acest lucru. A fost un mesaj privat si a face caz in public de acel moment, e o lipsa crasa de caracter.

Am inteles o data, de doua ori, dar tu ai deja o idee fixa. Ma jignesti cu fiecare ocazie care se iveste si asta cantareste mai mult in balanta situatiei injuratura mea contra jignirilor tale. Te rog sa te opresti.

In ceea ce-l priveste pe yo_marius am o contributie importanta in promovarea lui ca redactor. El isi posteaza articolele singur ori de cate ori are ceva de spus.

Miaus08.04.2008 20:34
Te rog sa te opresti.

Incearca sa utilizezi astea mai mult ca injuraturile.S-ar putea sa fii surprins.

Si cu asta gata cu off-topicu.

Ic3MaN08.04.2008 21:23

eu va apreciez pentru munca care o depuneti in fiecare zi.Bravo voua! Suntem impreuna pentru acelasi tel comun:Steaua!!Tineti-o tot asa!!!Cu totii spre 24!!!

SSK08.04.2008 22:23

Macar se poate vedea ca nici in "turnul de fildes" nu merg toate ca unse. Daca se continua in tema asta, cu articole personale, vom bloca topicul. Pana la urma, sunt convins ca majoritatea userilor au inteles ceea ce era de inteles din articolul lui greco.

RoughSilk09.04.2008 06:35

Eu personal va multumesc pentru tot ceea ce faceti.Nu sunt unul care posteaza frecvent dar accesez site`ul zilnic.. si tin sa mentionez ca de cele mai multe ori am fost placut surprins de articolele voastre si m-am bucurat de ele.All in all sper sa o tineti tot asa.

Inca o data..Multumesc

geoct09.04.2008 06:39

Din cauza timpului scriu destul de rar pe acest site, insa articolele si comentariile le citesc aproape zilnic. Va felicit pentru ceea ce faceti si sper ca acest forum sa se dezvolte in continuare. Steaua are milioane de suporteri care au milioane de puncte de vedere. Este pacat ca sunt cazuri in care se ajunge la comentarii de genul "habar nu ai de fotbal"', "ce latri pe aici", ca sa nu mai zic de jigniri. Sunt adeptul dialogului deschis si consider ca, in ciuda opiniilor divergente, se poate purta un dialog civilizat, bazat pe opinii si idei exprimate in mod deschis si argumentat. Chiar cu suporteri ai echipelor adverse, atat timp cat nu se vine cu argumente de genul "echipa comunista care fura tot". Stiu insa ca asta nu e usor; de multe ori scriem cu patima, reactionam pe moment uneori cu vorbe pe care poate nu le-am spune in alte situatii.

Sper insa ca unele exprimari, care ii jignesc pe autorii articolelor, sa nu ii impiedice pe acestia sa scrie si sa ne informeze in continuare despre echipa noastra favorita; mai ales ca e singura sursa credibila.

MULT SUCCES IN CONTINUARE!

enjoy09.04.2008 08:53

Domnilor, reactiile la tema propusa de articol si la observatiile userilor ma fac sa-mi creasca increderea in utilitatea acestui site, ma conving inca odata, desi eram convins 100%, ca Steaua are SUPORTERI DE CLASA. Va multumesc pentru confirmare si VA FELICIT PE TOTI! HAIDE Steaua!

Mihai Gruia09.04.2008 11:04
Mihai Gruia,

Dreptul la libera exprimare nu ți-a fost ingrãdit. Așa ca scuza-ma daca te intreb, ce dorești acum, cu aceste reproșuri care, sincer iți spun, nu-și au rostul?

Eu nu m-am plans ca nu as avea drept de libera exprimare pe acest site. Daca era asa nu mai intram si asa intru de la serviciu si citesc/scriu pe fuga.

Mihai Somanescu facea o referire la libera exprimare la care i-am raspuns. Atat.

milovan djilas09.04.2008 16:13

Bun articolul, bravo baieti!

Eu, de cand l-am descoperit mai indeaproape (adica de cand mi-am pus net acasa) am devenit dependent de el si nu exagerez cand spun ca nu prea sunt zile in care sa nu intru - daca sunt acasa, desigur.

Nu sunt toate foarte bune si multi abia asteapta sa critice si sa contrazica non-stop, motiv pentru care nici nu ma bag in seama prea des. Totusi, poate si chestia asta e buna, fiindca evidentiaza diferenta de opinii.

Bafta multa in continuare, fcsteaua.ro !!!!

nightfeever10.04.2008 19:05
Bun articolul, bravo baieti!

Eu, de cand l-am descoperit mai indeaproape (adica de cand mi-am pus net acasa) am devenit dependent de el si nu exagerez cand spun ca nu prea sunt zile in care sa nu intru

Bafta multa in continuare, fcsteaua.ro !!!!

Subscriu!

Keep up the good work!

«12»