FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

1000 de valori

«12»
enjoy08.04.2008 07:33

@Mihai somanescu: mata chiar nu intelegi nimic, o ai pe una si bunaaa!n ca atare n-o sa-ti mai raspund de azi inainte; succes!

@ Mihai somanescu: ca sa-ti deschid ochii- citeste de cateva ori atent propozitia citata de mine: "n-am putut sa... NU... ma abtin". si cu asta basta!

serban2308.04.2008 09:18
In primul rand vreau sa subliniez clar si raspicat ca :

1) Steaua nu se va muta in curand de pe Ghencea.Vorbeam despre o situatie IPOTETICA. Acea situatie implica ca Becali sa mute stadionul echipei intr-o locatie care ar transforma Steaua complet in jucaria sa personala( de aia ziceam Pipera, ca e el de-acolo, s-a inteles da?) si i-ar pune un nume la fel de sugestiv, precum stadionul Becali( ca asa il cheama pe el). NU ma refeream la o situatie in care s-ar construi un stadion modern, care s-ar chema Stadionul Steaua sau stadionul Ford.

2)Virgil a punctat excelent: ceea ce e scris cu litere ingrosate este mesajul articolului. Ceea ce am vrut sa subliniez e ca noi NU avem niste principii solide pe baza carora sa formam o COMUNITATE, care sa fie valabile, indiferent de unde am fi, de unde am locui. Pentru majoritatea dintre voi, conteaza doar sa castigam si in rest nimic nu mai conteaza, dovada ca desi victoria cu numarul 1000 - moment de maxima mandrie - a fost terfelita in fel si chip,iar Steaua va castiga etapa viitoare, veti veni la stadion ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Pai , toata societatea noastra este lipsita de principii si educatie. Ce propui sa facem?

Fie emigram, fie facem "slalom printre cretini". Problema este ca nu poti sa fii total impotriva curentului, chiar daca acesta apuca pe o directie gresita. Trebuie sa inveti sa iei lucrurile bune si sa incerci (eventual) sa schimbi pe ici pe colo, ce se poate... daca incerci sa muti muntii, vei avea numai dezamagiri(eventual o iei razna) si mai mult, vei incurca... adica doar vei intarzia lucruri care oricum se vor intampla si dupa care, poate, urmeaza ceva mai bun...

Iar pentru ultima ta remarca..."cainii latra , caravana trece". De ce sa ma enervez, supar, sa fiu dezamagit si poate chiar nefericit, cand pot alege sa ma doara in "shupapa" de toti prostii si sa ma bucur de ce vreau eu, adica echipa Steaua

Ariel08.04.2008 10:16

Domnule Somanescu,

as vrea sa va intreb la inceput daca in anii de inceput a perioadei '80 ati recunoscut la Steaua spiritul despre care vorbiti in articol.

Dupa cate mai tin eu bine minte, in acea perioada echipa noastra era pe undeva la mijlocul clasamentului, ii avea in componenta, pe langa marii sefi Dumitru si Iordanescu, pe unii despre care putina lume aduce aminte in zilele noastre, gen Smarandache, Ciugarin, s.a.

Hai sa analizam situatia de atunci si cea de acuma: se faceau multe aranjamente, in general luam bataie mai ales de la Dinamo, stilul de joc se baza pe pasa lunga a lui Dumitru, pe intrarile criminale ale aceluiasi jucator, iar cand si cand mai apareau driblingurile lui Iordanescu. Despre goluri, stiti si dumneavoastra ca provineau in mare majoritate din faze fixe (orice lovitura relativ centrala din zona 16-30 metri era in proportie de 90% gol).

Astazi ce avem? aceleasi goluri din faze fixe, aceleasi pase lungi, dar in proportie mult mai mica fata de combinatii, intrari destul de hotarate la adversari.

Ce mai avem in plus? un finantator care asigura o anumita putere (nu sunt de loc un admirator al lui), rezultate mult mai bune.

In final va intreb cum de ati trecut cu bine acea perioada si ati ajuns ai in ziua de astazi un suporter adevarat al Stelei? atunci deci nu aveam nici joc, nici rezultate dar aveam aranjamente (in acea perioada inca nu aveam legatura cu Valentin Ceausescu). Aveam in schimb de suportat ironii din belsug din partea dinamovistilor (acum avem aproape din partea tuturor suporterilor celorlalte echipe, dar sa nu subestimam puterea de influenta a mass media de azi).

Cred ca ati ajuns intr-un moment in care sentimentele care le aveti pentru "finantator" sunt la un nivel de intensitate prea ridicat, riscand sa le influenteze pe acelea fata de Steaua, lucru cu care nu pot fi niciodata de acord.

Aveti in continuare to respectul meu.

Mihai Gruia08.04.2008 12:31

Parerea mea este ca s-a tras un semnal de alarma in CL cand stadionul a fost doar jumatate ocupat.

Atunci G Becali si-a dat seama ca nu poate face chiar ce vrea el la echipa. In consecinta cred ca avem un cuvant de spus (desi eu sunt unul care a participat la meciurile din Cl).

Amintiti-va ca a mai fost o incercare de folosire a stadionului in scop png/electoral - si acea incercare a esuat lamentabil.

Eu cred ca actiunile noastre se vad ... numai ca se vad acele actiuni la care contribuie o masa mare a suporterilor (cum este si normal de altfel). Faptul ca sunt unii care il vor pe Gigi plecat, sunt unii (inclusiv tu) care il vor pe Laca plecat, nu sunt actiuni la care sa adere o masa mare a suporterilor si de aceea impresia ca unii se zbat in van.

Eu sunt sigur ca daca Becali ar dori sa mute echipa in Pipera ar fi doar cateva sute de machidoni la fiecare meci - din fericire acest lucru nu s-a intamplat.

In paranteza fie spus Becali (dintre toate cluburile bucurestene) a fost singurul care s-a zbatut ca echipa sa joace cu orice pret pe acest stadion desi capete luminate din Mapn confundau stadionul Ghencea cu un tarlaua de la ei de la tara.

In concluzie: noi contam cu sau mai degraba fara voia lui Becali atata timp cat o anume problema reuseste sa ne stranga laolalta in proportie foarte mare.

CUm se aude pe stadion cand Sudul si Nordul canta impreuna, nu separat?

greenyes08.04.2008 12:53

La noi e grele cu de astea.....ce spirit(isme)....ce mandrie de a fi cel mai bun pe teren nu prin culise....ce Steaua aia de mult care sta la originea numelui echipei de astazi......las o bai ca merge ca la noi......."duceti va bai si lasati ne sa ne bucuram" de Steaua de astazi, cum care Stea.....Steaua bai...nu stii....a lu ala cu baibah....a lu aia care sufla in trompete si fac atmosfera ca pe maracana din Kiev....bai esti prastie.....du te bai d aci cu Steaua lui Ienei, Iordanescu, Hagi, Lacatus, Balint, Ion Alexandrescu, CCA.....lasa ne frate.....lasa ne sa ne bucuram de atlet bananel.....asta e spiritul de astazi......colorat si cu viteza...ce tehnica.....vrei sa facem circ.....vrei sa se supere alde Ronaldo de la Manchester....noi apreciem spiritul de lupta si neputinta fotbalistica....fotbal...ce e ala.....trompeta....seminte....hua Dica...dute n..a matii...

Evolutie Mihai....tu nu intelegi...suntem intr un proces de evolutie marca ...... maibah-pipera....noi astia care suntem contra "evolutiei" nu facem parte din decor....ce daca tanjim dupa ceva mai bun..."evolutia" e cea care dicteaza.....curentul care s a abatut asupra Romaniei ..... nu vezi ce mai evoluam....evoluam de fug cu totii pe unde apuca...mama lor de inadaptati....

Trist .........si uite asa mai moare un simbol al Romaniei......ca si asa aveam prea multe...iar cele care ar trebui sa fie is bagate la beciul uitarii si intereselor "evolutioniste".......

sorinf08.04.2008 13:21
Mihai, se pare ca am devenit prea subtili pentru majoritatea celor care posteaza pe acest site. Pacat.

ALEX, se pare ca ai dreptate .

NU au inteles nimic,sau mai nimic.

trist.....

Sorin

Mihai Gruia08.04.2008 13:46
Mihai, se pare ca am devenit prea subtili pentru majoritatea celor care posteaza pe acest site. Pacat.

Cred ca era mai bine si mai de bun simt sa i-o spui la o bere.

greenyes08.04.2008 14:19
Problema este ca nu poti sa fii total impotriva curentului, chiar daca acesta apuca pe o directie gresita

Toti care stau la baza marilor descoperiri ale omenirii "s au pisat contra vantului". Curentul pe timpul comunismului era unul contra umanitatii....deoarece romanii au fost prea putini la numar care s au pisat contra curentului exista pericolul ca natia romana sa nu mai existe......

serban2308.04.2008 15:07
Toti care stau la baza marilor descoperiri ale omenirii "s au pisat contra vantului". Curentul pe timpul comunismului era unul contra umanitatii....deoarece romanii au fost prea putini la numar care s au pisat contra curentului exista pericolul ca natia romana sa nu mai existe......

Exagerezi "un pic"

E foarte bun "pisatul contra vantului", da pisat sa fie , nu doar descheiat la slit. Adica, vrei revolutie, fa revolutie, nu doar gargara.

Adica sa poti sa vii si sa zici: datorita mie Gigi nu mai e, Steaua joaca extraordinar numai cu stelisti sadea, toate cele 4 milioane de stelisti merg in deplasare la meciuri, semintele au fost interzise pe stadion, avem un stadion rotund fara peluze si tribune deci suntem toti stelisti(nu ultrasi si cetateni), ziaristii scriu numai corect si la obiect, etc.

Pana atunci avem doar "lamentari" de baba: vai Gigi face Steaua de ras, vai ziaristii isi bat joc de noi, vai aia ne fura, vai suporterii stelisti sunt needucati, vai Basescu ne face de ras, vai ce-as perpeli-o pe Elena, etc

Si eu as vrea sa fie totul perfect dar nu se poate si atunci chiar nu vad rostul acestor "lamentari".

M-am saturat sa vad, sa aud , sa citesc peste tot numai sclifoseli legate de Gigi. Mai lasati-ma frate cu prostu vostru.

P.S.: Revolutia nu a avut loc pentru ca s-a pisat viteazul popor roman impotriva curentului.

lucvald-190208.04.2008 17:51
.....indiferent de clasamente. Tradiția e înainte de toate.

..... "dacã ne-am muta din cartier, nu am mai avea voie sã ne numim Chelsea".

Sunt lucruri pe care noi nu le înțelegem... și n-o spun neapãrat ca pe o criticã. Pur și simplu, nu putem avea pretenția la suporteri care sã gândeascã la fel în douã țãri atât de diferite...

Foarte tare postul tau . PUNCT !

Noi , romanii , n-avem atitudine si suntem niste indolenti !

Suntem milioane de stelisti , zeci de mii care venim in peluze ...si totusi nu putem rasturna o "hahalera".....

La gunoi cu Jijigodia !

«12»