FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

1000 de valori

«12»
fcsteaua.ro07.04.2008 13:22

Citeam deunazi despre situatia echipei engleze FC Wimbledon sau "gasca nebuna" asa cum era cunoscuta acea echipa de "necunoscuti" in anii '90. Pe scurt, in anul 2002 noua conducere a echipei, a hotarat ca este mai PROFITABIL ca echipa sa se mute din suburbiile Londrei, de pe locul ei istoric, in oraselul englez Milton Keynes, in speranta ca acolo vor veni mai multi oameni la stadion, incasarile vor creste, etc. Ei bine, dupa cum era de asteptat, fanii echipei nu au fost de acord si nu si-au mai urmat echipa in nordul Angliei si si-au format propria echipa, pe care au inscris-o in divizia a 9-a( ultima ) a fotbalului englez. In 2004 patronii echipei au schimbat si numele in Milton Keynes Dons( MK Dons )si de comun acord cu fanii, au hotarat ca nu mai exista nicio legatura intre vechiul club( FC Wimbledon) si noua societate.

Ei si? Ce ne pasa noua? Ce legatura are cu Steaua noastra? Pai in mod direct nu are, dar citind articolul colegului Marius, " Suntem stelisti", n-am putut sa nu ma abtin sa fac o oarecare paralela cu anumite atitudini ale suporterilor nostri fata de cei care nu gandesc precum majoritatea. Cred ca ne amintim cu totii ce reactii au fost si sunt atunci cand unul dintre noi spune ceva de genul:" m-am saturat! Asta nu e Steaua noastra" sau "asta nu e Steaua! E Fc Steaua!" Majoritatea ii sare in cap respectivului, trimitandu-l sa urmareasca imagini cu Steaua '86 si sa ne lase cu comentariile lui neavenite. Ba mai mult, i se aduce aminte ca nu e stelist doar la bine, ci trebuie sa fie si la rau...

Ma intreb: oare daca intr-o zi, creditorul Becali ar lua hotararea sa mute echipa din Ghencea, nu in alt oras, ci in Baneasa sau la el in Pipera, pe un stadion ultra modern, care s-ar numi Stadionul Becali, ce ar face majoritatea? Ce reactie am avea fata de cei care ar considera - pe buna dreptate - ca s-a rupt si ultima legatura spirituala cu ceea ce inseamna spiritul Stelei? I-am numi tradatori? Le-am spune ca sunt stelisti" doar la bine"?

Tind sa cred ca stiu raspunsurile la aceste intrebari, dar asta nu ma incalzeste cu nimic. Nu ma incalzeste pentru ca asta ar insemna ca unica valoare acceptata ca unitate de masura pentru a ne incredinta sau nu pasiunea pentru CLUBUL NOSTRU DRAG e ca...se numeste tot Steaua. Indiferent de cine sau cum este condusa, indiferent de cine joaca, daca se numeste Steaua si mai si CASTIGA, e de ajuns. Ceea ce e trist.

Sigur, vor aparea voci care vor spune: nu se poate compara Steaua cu Wimbledon. Aia aveau cateva mii de fani in Londra, noi avem sute de mii in toata tara si peste tot in lume. E normal sa fie idei si opinii diferite. Dar, o spun cu toata responsabilitatea, e normal sa ne uneasca aceleasi valori. Iar unica valoare ce pare sa uneasca comunitatea noastra e ideea de a castiga in numele unei echipe numite Steaua.Altfel nu se explica de ce n-avem nicio problema, o tresarire de orgoliu, cand legenda unei mari echipe este improscata cu gunoaie, atat din interior( stim la cine ma refer ) cat si din exterior( adversari, presa, etc ). Atata vreme cat mai trecem inca o victorie in palmares, altceva nu ne pasa.

Ma bucur ca am trait sa vad victoria cu numarul 1000 pentru Steaua, dar nu credeam ca va fi folosita drept un prilej de a terfeli din nou echipa "noastra", iar noi...Ei bine, noi nu vom face nimic!

Inchei cu un citat, care as vrea( dar e doar un vis) sa devina simbolul a ceea ce inseamna Steaua si valorile ros-albastre, pentru orice sustinator al Stelei:

"Consideram ca un club de fotbal nu este doar entitatea legala care il controleaza, dar ca este comunitatea formata din suporteri si jucatori care muncesc pentru un obiectiv comun.De aceea, noi, de aici inainte, reproducem onorurile castigate de-a lungul timpului de ceea ce noi credem ca a fost, este si va fi mereu, clubul "nostru", in comunitatea noastra." - Suporterii lui FC Wimbledon

Mihai Somanescu

steauacornel07.04.2008 13:36

subscriu la cele spuse mai sus, dar cu o mica mentiune: suntem cateva milioane de stelisti, nu sute de mii :)

zoloz200507.04.2008 14:13

urmare la ce e scris articolul asta ? iar ai citit pe undeva ca muta Jiji echipa in voluntari ?

eu zic ca Steaua nu pleaca din Ghencea , oricine ar fi patron ....

serban2307.04.2008 14:46

Vezi ca si Arsenal s-a mutat pe alt stadion si nu cred ca au regretat.

Chiar nu inteleg pozitia asta??? Daca vine maine Gigi si zice ca face un stadion modern in alta parte a Bucurestiului, un suporter "adevarat" ar trebui sa spuna "nu, merci , eu vreau in Ghencea"??? De ce???

Cica ne-am "eliberat din comunism" si sustinem cu tarie "valorile democratiei", dar se pare ca totusi avem ceva probleme cu firescul evolutiei...hm... chiar nu vrem sa vedem ca traim alte vremuri si ca lucrurile trebuie facute altfel... si inca ceva... chiar avem impresia ca situatia era atat de boema la vremea respectiva... cred ca ar fi bine sa ne trezim la realitate, sa renuntam la utopiile astea fara sens (chiar daca frumoase pe alocuri) si sa acceptam evolutia acestui sport(altfel ramanem de caruta cu principiile noastre cu tot)

1on07.04.2008 15:02

Într-adevãr, situațiile nu se comparã. Steaua este prima echipã din România. Wimbledon este o echipã cu câteva mii de fani, din Anglia, dar, ca toate echipele britanice, are o tradiție și o identitate foarte bine definite, care nu pot fi comparate cu tradiția și identitatea nici unei alte echipe românești. Aici intervine și factorul istoric și politic. Campionatul englez este organizat de 150 de ani, la noi, în sistem divizionar, de vreo 70. Echipele englezești sunt înființate înainte de 1900, la noi, majoritatea sunt înființate dupã instaurarea regimului comunist. La ei fotbalul este profesionist de 100 de ani (aici nu sunt sigur), la noi de 19. Din aceste motive, englezul ține de la 6-7 ani și pânã moare cu echipa din orașul lui chiar dacã aceasta va juca în divizia a 7-a toatã viața lui, iar la noi, microbiștii din toatã țara își împart simpatiile între echipele bucureștene (excepție fãcând oltenii). Eu țin cu Steaua pentru cã, atunci când aveam 6-7-8 ani, de fiecare datã când mã uitam la televizor, Steaua câștiga (era perioada 1994-1996 când titlurile și cupele și calificãrile în UCL erau sudate). Abia pe la 11 ani am aflat cã și în Focșani existã o echipã de fotbal care joacã în Divizia B și care se numea Diplomatic.

Tot așa, în Anglia nu cred cã existã echipe "fantomã" ajunse în prima divizie, gen Unirea Urziceni sau Dacia Mioveni, nãscute din Dorința unora de a avea propria echipã de fotbal. Poate Milton Keynes este așa ceva și, pentru mine este Chelsea, dupã venirea lui Abramovici.

Dacã Jiji vrea sã mute echipa din Ghencea, pe un stadion ultra-modern din afara orașului, nu cred cã ar fi o tragedie, cel puțin pentru mine (nu poate fi comparatã situația cu cea a lui Wimbledon pentru cã aceastã echipã era identificatã cu zona geograficã în care juca, pe când Steaua, mai puțin). În mod sigur cã un suporter nãscut și crescut pe lângã stadionul din Ghencea va spune altceva. Totuși, au fost destule echipe europene care și-au schimbat stadionul în ultima vreme (Bayern Munchen, TSV Munchen 1860, Arsenal) și, pentru mine, din exterior, ele rãmân aceleași, cu aceeași identitate (nu știu dacã și pentru suporterii lor).

Mulți spun cã a fost o greșealã separarea secției de fotbal de CSA Steaua (aici eu nu pot sã spun nici cã a fost bine, nici cã a fost rãu). Acum vreo 6 ani se zvonea cã CSA Steaua vrea sã-și organizeze propria secție de fotbal. Eu mã întreb ce pãrere ar avea acei suporteri dacã s-ar întâmpla așa ceva și cu care "Stea" ar ține ei în acel caz.

Korado07.04.2008 15:27

Cu articolul Mihai ai mare dreptate...dar pe mine altceva ma roade , faptul ca nimeni nu avea incredere ca atunci cand Steaua a pierdut la Iasi nu mai credeau ca pot ajunge din urma pe CFR(Caile Ferate Romane) iar la meciul cu Rapid ce sa mai zic... cum sa aiba pretentii sa joace in CL cand saracii au un stadion mai prost si ca la o echipa din Liga a V engleza.

Ca suporter si fan al echipei Steaua Bucuresti ii felicit pe baieti ca au castigat cu "autobaza" de la Mioveni , au ajuns din urma o echipa care nu stie cum e sa fie campioana ( in afara de domnul antrenor) :steagcruce::steagcruce: :steagcruce:

laur_2307.04.2008 16:11

Ca fan care a venit de mic copil pe acel stadion, care a trait bucurii, satisfactii imense, dar si unele deceptii acolo, care s-a identificat toata viata cu Ghencea, am spus-o mereu si imi reafirm pozitia- ca Ghencea este ca si a doua casa pentru mine!!! si niciodata nu m-as vedea mergand cu aceeasi placere pe vreun alt stadion din tara cu Steaua in calitate de gazda!

A...daca g.b.( in ''marinimia'' lui ) sau vreun alt viitor patron(putin probabil...) ar decide ca e timpul sa ne faca si NOUA un stadion nou, la standarde europene, gen Allianz Arena, Emirates, Auf Schalke etc.---de ce am fi scandalizati ?...un stadion de asemenea anvergura, cu 50-60 de mii de locuri ar fi o lovitura extraordinara, un plus la capitolul imagine, ca sa nu mai spun de restul facilitatilor ( resturante, toilette moderne, conditii optime de vizionare a meciurilor, mai multe puncte de acces in stadion...) si ne-ar apropia si mai mult de marile echipe ale Europei!

@1on

Steaua a fost, este si va fi intotdeauna echipa fondata de Armata Romana si, eu unul, ma mandresc cu acest lucru, pentru ca are la baza un fundament solid! Armata reprezinta valori adevarate ale vietii, o institutie care semnifica puterea de lupta si dorinta de victorie, aspecte care au calauzit echipa NOASTRA de-a lungul istorie sale, incepand din 1947!

Legat de stadionul Ghencea...acesta a apartinut dintotdeauna Armatei Romaniei si ar fi fost o greseala teribila ca sefii acesteia sa-i dea in ''pastorire'' lui g.b. locul atator batalii purtate de-a lungul timpului de ''ostasii'' Stelei!!!...CINE STIE ce-ar fi facut acesta cu stadionul in momentul vreunei crize caracteristice ''domniei'' sale?!!?!

Piece of Mind07.04.2008 17:42

Mihai, se pare ca am devenit prea subtili pentru majoritatea celor care posteaza pe acest site. Pacat.

greco07.04.2008 18:19

Când am fãcut turul stadionului Chelsea, s-au întâmplat douã lucruri:

1) Ne-au întrebat cu cine ținem. Unii au spus "Liverpool", alții au spus "Manchester" sau "Steaua". Dar când cineva a spus "Millwall", ghida turului a spus în stație "chemați paza sã-l dea afarã pe cel de la Millwall". Sigur, era doar o glumã, dar gluma avea în spatele ei un adevãr greu de înțeles pentru noi... între fanii lui Chelsea și cei ai lui Millwall existã o rivalitate mult mai mare decât va fi vreodatã între Chelsea și Arsenal, indiferent de clasamente. Tradiția e înainte de toate.

2) Ne-au explicat cã Stamford Bridge e un stadion mult prea mic pentru pretențiile clubului lor, pe care nu-l pot extinde deoarece terenul pe care sunt casele din jur (din cel mai select cartier al Londrei) nu le aparține. Un strãin i-a întrebat de ce nu construiesc stadionul în altã locație, și aceeași ghidã ne-a spus "dacã ne-am muta din cartier, nu am mai avea voie sã ne numim Chelsea".

Sunt lucruri pe care noi nu le înțelegem... și n-o spun neapãrat ca pe o criticã. Pur și simplu, nu putem avea pretenția la suporteri care sã gândeascã la fel în douã țãri atât de diferite...

Virgil07.04.2008 18:19

Greseala voastra. Ar trebui sa scrieti pe intelesul tuturor. Dar mi-e teama ca nu puteti sa exprimati in scris ceea ce aveti de spus. De fapt ideea articolului este cea subliniata cu litere bolduite.

MoWeed07.04.2008 18:25

Foarta buna intrebarea, sincer sa fiu nu stiu ce as face in situatia ipotetica propusa

Nu cred ca autorul articolului se referea la o situatie asemanatoare celor de la Arsenal....

Mihai Somanescu07.04.2008 18:39

In primul rand vreau sa subliniez clar si raspicat ca :

1) Steaua nu se va muta in curand de pe Ghencea.Vorbeam despre o situatie IPOTETICA. Acea situatie implica ca Becali sa mute stadionul echipei intr-o locatie care ar transforma Steaua complet in jucaria sa personala( de aia ziceam Pipera, ca e el de-acolo, s-a inteles da?) si i-ar pune un nume la fel de sugestiv, precum stadionul Becali( ca asa il cheama pe el). NU ma refeream la o situatie in care s-ar construi un stadion modern, care s-ar chema Stadionul Steaua sau stadionul Ford.

2)Virgil a punctat excelent: ceea ce e scris cu litere ingrosate este mesajul articolului. Ceea ce am vrut sa subliniez e ca noi NU avem niste principii solide pe baza carora sa formam o COMUNITATE, care sa fie valabile, indiferent de unde am fi, de unde am locui. Pentru majoritatea dintre voi, conteaza doar sa castigam si in rest nimic nu mai conteaza, dovada ca desi victoria cu numarul 1000 - moment de maxima mandrie - a fost terfelita in fel si chip,iar Steaua va castiga etapa viitoare, veti veni la stadion ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Piece of Mind07.04.2008 19:08
Greseala voastra. Ar trebui sa scrieti pe intelesul tuturor. Dar mi-e teama ca nu puteti sa exprimati in scris ceea ce aveti de spus. De fapt ideea articolului este cea subliniata cu litere bolduite.

Virgile, se pare ca ai devenit foarte spiritual de la o vreme. Care sa fie cauza?

laur_2307.04.2008 19:19

Vreau sa cred ca nu sunt printre cei vizati de tine Mihai, insa, chiar de-ar fi asa, iti respect parerea!

Ce faceti voi moderatorii este un lucru bun, aveti o ideologie care se preteaza acestui site si o conduita pe care cred ca multi useri o apreciaza.

Eu n-as merge NICIODATA pe un stadion numit Becali in Pipera's Land sau oriunde altundeva, unde grobianul ar vrea sa-si ''desavarseasca'' opera...

Acest stadion Ghencea, caruia ii spun cu cea mai mare mandrie posibila ACASA, este locul care inseamna, de fapt, Steaua, la fel cum Steaua=Ghencea !!!

Vin de la 100 de km distanta de Bucuresti, intotdeauna cu emotie si strangere de inima, stiind ca in TEMPLU este locul in care ma simt ca acasa si printre ai mei...

Ideal ar fi ( si la asta ma refeream) sa avem un stadion in care sa incapa mai multi stelisti si, daca s-ar putea, tot in Ghencea!!!...care ar putea fi marit si consolidat, insa acestea sunt doar sperante desarte la momentul actual!

AdrianUltras2507.04.2008 19:40

Nu am chef sa mai trimit oameni la citit ca sa inteleaga ce e Steaua.

pentru mine lucrurile sunt clare si nu se vor schimba niciodata.

Steaua=Ghencea=Luptatori=Vitezisti=Spectacol=Lacatus=Marcel Raducanu=Hagi=Radoi=Iordanescu=Ienei=Adi Ilie=Spirit de Lupta=Onoare=CCE=Sevilla '86=Cea mai galonata echipa de fotbal din Romania, etc

Cred ca intelegeti.

Nu vedeti pe la sinonime pe becalii, pe pipera pe Meme, pe altii si alte prostii.

Daca nu stiti cine e Steaua intrebati.

Daca nu va deranjeaza ca becaliii e la Steaua atunci da-va dracului!

laur_2307.04.2008 20:21

Citat din g.b.-in aceasta seara-la Telesport: ''ce onoare, neonoare, pe suporterii Stelei ii intereseaza sa castige Steaua, sa mearga in U.C.L.'' !!!!!!

Asa au fost indoctrinati unii...

steaua_gloria07.04.2008 20:45

putini sunt stelisti adevarati

Când am fãcut turul stadionului Chelsea, s-au întâmplat douã lucruri:

1Dar când cineva a spus "Millwall", ghida turului a spus în stație "chemați paza sã-l dea afarã pe cel de la Millwall". Sigur, era doar o glumã, dar gluma avea în spatele ei un adevãr greu de înțeles pentru noi... între fanii lui Chelsea și cei ai lui Millwall existã o rivalitate mult mai mare decât va fi vreodatã între Chelsea și Arsenal, indiferent de clasamente. Tradiția e înainte de toate.

Milwall e foarte recunoscuta la capitolul huligani. Eu am vazut 2 filme cu huligani, si in ambele se bateau cu cei de la milwall. Si intr-adevar in unul se bateau cei de la milwall cu cei de la Chelsea.

NU MAI POSTA CONSECUTIV.

greco07.04.2008 21:17

ªtii care e chestia? Huliganii ãia n-au apãrut așa, din senin... rivalitatea existã între suporterii obișnuiți încã de la cele mai fragede vârste, și nu capãtã mereu o tentã de violențã. "Huliganii" sunt o micã parte a ei.

rez07.04.2008 21:47
In primul rand vreau sa subliniez clar si raspicat ca :

1) Steaua nu se va muta in curand de pe Ghencea.Vorbeam despre o situatie IPOTETICA. Acea situatie implica ca Becali sa mute stadionul echipei intr-o locatie care ar transforma Steaua complet in jucaria sa personala( de aia ziceam Pipera, ca e el de-acolo, s-a inteles da?) si i-ar pune un nume la fel de sugestiv, precum stadionul Becali( ca asa il cheama pe el). NU ma refeream la o situatie in care s-ar construi un stadion modern, care s-ar chema Stadionul Steaua sau stadionul Ford.

2)Virgil a punctat excelent: ceea ce e scris cu litere ingrosate este mesajul articolului. Ceea ce am vrut sa subliniez e ca noi NU avem niste principii solide pe baza carora sa formam o COMUNITATE, care sa fie valabile, indiferent de unde am fi, de unde am locui. Pentru majoritatea dintre voi, conteaza doar sa castigam si in rest nimic nu mai conteaza, dovada ca desi victoria cu numarul 1000 - moment de maxima mandrie - a fost terfelita in fel si chip,iar Steaua va castiga etapa viitoare, veti veni la stadion ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

putini sunt cei care au spiritul stelist in sange...si nu e o gluma...chair asa e....unii pot spune ca tin cu Steaua,pentru ca e echipa care ei isi doresc sa castige ,cu orice pret prin orice mijloc...dar putini sunt cei care traiesc cu adevarat la intensitate si meciurile amicale cu FC Industria Sarmii sau eu stiu alta echipa din B sau C.spiritul stelist se pierde odata cu toate celelalte valori care se pierd in zilele noastre......pacat...dar daca stam si ne uitam nu avem nimic de castigat....trebuie actionat

vanfootball07.04.2008 21:52

De cand asteptam un asemenea articol, Mihai! :worthy:

Fiecare vorba a patronului din ultimii ani mi-a intarit ideea ca Steaua nu mai este a noastra, ca nu mai este vorba de "interesul public" ci de interesul individual al acestui maimutoi, fiecare victorie i se datora, fiecare mutare tactica fusese gandita de acest "strateg luminat" (vezi declaratiile lui). Nu va durea cand auzeati ca "nu e meritul jucatorilor, e meritul meu, ca eu bag banii", "Steaua e a mea, nu a tuturor", "nu-mi spun mie suporterii, in casa mea, ce sa fac", "voi lasa Steaua nepotilor mei", "Boloni e un tradator si o jigodie", "nu stiu cine a dat golurile la Sevilla si nici nu ma intereseaza"?! Atitudini care se transmit, se pare : "Tudorel Stoica si Balint nu sunt stelisti" (Adi Ilie). Si astea sunt doar cateva din perlele scoase de conducatorul Fc Steaua. Cel mai normal lucru din ultimii ai a fost sarbatorirea a 20 de ani de la catigarea CCE fara prezenta Gigelului, ala a fost momentul in care Generatia de Aur s-a dezis definitiv de tot ce inseamna masinaria asta care poarta intamplator acelasi nume cu marea echipa a Europei; atunci Steaua a respirat pentru cateva ore un aer nepoluat de mirosul de branza al celui care, acum 20 de ani, vindea lactate la iesirea din vestiar.

Stadionul e inca acolo, desi "We are the champions" nu se va mai auzi multa vreme, pentru ca e cantata de un "homosexual satanist", numele e tot Steaua, dar totusi...it doesn't feel the same anymore. Altfel, nu-mi explic cum de nu stiu si nu ma intereseaza cum s-au inscris golurile cu Mioveni si nu stiu cum de am ratat victoria cu numarul 1000. Sau poate Steaua mea e legata intr-un beci intunecos, iar aceasta e doar o impostoare...

predatorpulse707.04.2008 22:30

Stiti de ce multi dintre voi simtiti ca asta nu mai e Steaua? Din 2 motive: Steaua nu mai joaca in stilul sau caracteristic,al vitezistilor si al doilea motiv,cel mai important de fapt,pentru ca Becali inghite tot din jurul sau.

Cum zicea si vanfootball,Becali si-a acaparat echipa cu tot ce inseamna ea,spirit,jucatori,mentalitate,ce vreti voi. Spiritul stelist in esenta sa pura nu prea mai exista,si daca mai exista,exista la suporteri si mai putin la jucatorii stelisti. Omul asta a indobitocit multi asa zisi suporteri si le-a bagat in cap ca Steaua trebuie sa castige,insa ca nu conteaza cum. Jucatorii nostri joaca pentru banii lui,nu pentru palmaresul echipei sau pentru a castiga trofee,ei se bucura la titlu pentru ca le vin banii nu pentru ca au facut o bucurie suporterilor. Nu sunt vreun naiv sa cred ca ar juca doar din pasiune pentru fotbal,pentru ca banii conteaza,dar multi dintre jucatori nici nu isi saluta suporterii la sfarsitul meciului,un minim semn de respect,de fapt ce sa faca din moment ce chiar Becali sia p***t pe suporteri cu fiecare ocazie pe care a avut-o.

Becali a facut si lucruri bune pentru echipa,sunt 2 de fapt,si anume ca a marit salariile intr-un moment in care salarizarea era jos in Liga 1,si ca a refacut gazonul. Iar ca fapte impotriva Stelei amintesc doar vanzarea teoretica a palmaresului,jignirea fostilor mari jucatori ai Stelei,faptul ca afirma mereu ca Steaua e a lui si doar a lui,jignirea suporterilor de n ori, si multe multe multe alte lucruri. De asta multi simt un scut intre ei si echipa,acel scut este Becali,care vrea sa ne separe de echipa,suntem buni atata timp cat dam bani si atat,ca doar "venim in casa lui",dupa cum zice chiar iluminatul. Ma bucur inca la fiecare victorie a Stelei cum o faceam si inainte dar daca baietii nostri inving,in loc sa vedem jucatorii sau antrenorul 70% din timp il vedem pe maimutoul asta care ne explica cum si altii fura,cum d-zeu e cu el si alte prostii. De ce mai intereseaza pe mine asta? Sunt suporter stelist si ma intereseaza Steaua,insa mie mi se serveste mereu fecali. Si astfel ajung la cel mai mare amenintare la adresa spiritului Stelei,si anume ca in zilele noastre Steaua=Becali,si asta e trist,foarte trist.

Eu voi sustine in continuare aceste culori dar sa stiti ca voi sarbatori ca un titlu ziua in care fecali va lasa echipa pe mana altuia. Ah,si stadionul ar trebui sa ramana unde este,nu vad nici un motiv pentru care sa ne mutam casa.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori

enjoy07.04.2008 23:39

@ Mihai somanescu "dar citind articolul colegului Marius, " Suntem stelisti", n-am putut sa nu ma abtin sa fac o oarecare paralela cu anumite atitudini ale suporterilor nostri fata de cei care nu gandesc precum majoritatea".....si atunci de ce ai scris articolul? se pare dintr-un spirit de bravura lipsit de noima. si te-ai aliat cu un alt istet pentru a fi la acelasi nivel ziceti voi, de neinteles pentru multime! daca aveti pretentii de dascali si noi suntem prostii care nu va intelegem, nu va meritati banii. cautati metode si modalitati de actiune sa ne convingeti ca aveti dreptate; sau lasati si pe altii sa-si spuna parerea fara pretentii ca voi detineti adevarul. chiar e deranjanta d-le somanescu, insistenta de a cauta mereu noi metode, variante de a lovi in echipa pe care te mai si lauzi ca o iubesti. mata ai ramas tributar unei epoci apuse care nu se va mai intoarce niciodata. lucrurile evolueaza odata cu trecerea timpului; de cele mai multe ori pozitiv, uneori negativ o perioada ca sa redevina pozitive. Steaua, nu face exceptie si din pacate calea spre evolutie e una mai dificila daca ne gandim la situatia actuala. dar legile evolutiei nu ma lasa sa vad totul in negru; am speranta ca va fi mai bine candva! tocmai pentru ca trece printr-o situatie delicata, Steaua are nevoie de sustinerea si de iubirea noastra, nu de blasfemii si de critici! iar tendinta unora de a-si aroga niste coeficienti IQ peste puterea noastra de intelegere ii descalifica din start! raman stelist chiar daca voi vreti sa ma excludeti!

Mihai Somanescu08.04.2008 00:28

@enjoy

Nu te exclude nimeni, dar n-ai inteles absolut nimic din mesajul acestui articol. Sunt curios, daca ai copii, sau daca ai avea, cum i-ai creste? Daca i-ai mustra ca au gresit ar insemna ca nu-i mai iubesti?

Articolul l-am scris pentru ca asa am simtit. Sau n-am voie sa mai simt decat anumite trairi? Ca tot vin dintr-o epoca demult apusa.

DanStan08.04.2008 01:47

Coane Mihai, baga si matale niste osanale ca situatia e delicata. Pai cum vrem noi sa depasim autobazele adversarilor cand pe-aici se posteaza blasfemii la adresa echipei ?

zoloz200508.04.2008 05:09
Mihai, se pare ca am devenit prea subtili pentru majoritatea celor care posteaza pe acest site. Pacat.

Draga redactorule,asta e o jignire la adresa userilor de pe acest site...urat raspuns din partea ta ! Si cata dovada de modestie...

ar trebui sa faceti un brainstorming redactorii acestui site si poate asa va puteti pune in aplicare "inteligenta" superioara..

«12»