pt ce avertisment nu inteleg
pt ce avertisment nu inteleg
Prntru cuvinte jignitoare, sincer daca celalalt tine cu o alta echipa si are alta parere decat noi , si isi spune punctul de vedere intr-un mod civilizat , atunci nu se intampla nimic , dialogul nu face rau nimanui .Nu vom cadea in pacatul de pe alte forumuri unde daca scriai ceva de numele echipei tale , erai injurat si mesajele sterse , le dam dovada de maturitate si educatie.
Pe 11 iunie trebuie sa fie ANARHIE ANARHIE ANARHIE si vom fi iar CAMPIONII
CAPIONII CAMPIONII CAMPIONII
ANARHIE TREBUIE SA CASTIGAM 22 :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
dogy .......ma refer la javre si milogi ce sa caute prostii astia la noi pe forum?
mersi la fel pentru "complimente"
Prntru cuvinte jignitoare, sincer daca celalalt tine cu o alta echipa si are alta parere decat noi , si isi spune punctul de vedere intr-un mod civilizat , atunci nu se intampla nimic , dialogul nu face rau nimanui .Nu vom cadea in pacatul de pe alte forumuri unde daca scriai ceva de numele echipei tale , erai injurat si mesajele sterse , le dam dovada de maturitate si educatie.
rar mai gasesti oameni cu o mentalitate ca a ta 8O
oricum imi cer scuze daca v-am jignit cu ceva, dar am vrut sa fiu mai rautacios :?
Eu nu prea am vazut sa ne fi jignit , acuma "impunsaturi" , fine chiar le apreciem.
Steaua a trait din amintiri si din trecut returul asta
cine isi uita trecutul nu va avea viitor. este cazul lui Dinamo, devenita echipa rusinii.
Dupa spusele lui Olaroiu, Poli vine sa castige. Pai, asta inseamna ca nu va asta cu fundul in poarta. Asta si vrea Steaua, care are probleme tocmai cu genul de echipe care vin aici la ciupeala, doar or scoate un punct. Respect Poli pentru atitudinea lor, dar tocmai din cauza asta sunt sigur ca o vor incasa rau de tot in "templu" ![]()
![]()
![]()
eu zic ca daca Steaua va juca la adevarata ei valoare nu are cum sa piarda!daca jucatorii se concentreaza nu au cum sa greseasca!
cat despre lipsa lui Radoi:am mai jucat si fara el asa ca eu zic ca Ghionea poate face un joc bun,si poate acoperi bine zona!
pe 11 iunie:Steaua va lua campionatul nr 22!!!avem avantajul terenuil proriu!
forza Steaua!!!
DE CE SE ASTEAPTA CINSTE DE LA Timisoara SI NIMIC DE LA Arges ?
... pentru că simpla aparitie a unor fotbalisti timisoreni intr-un magazin a strins 200 de pusti in jurul lor;
... in schimb, la Pitesti, de cind echipa a intrat indirect in posesia lui Netoiu, doar o mină de suporteri amarîți mai scot cite un "huo" prin parcarea din spatele tribunei oficiale;
... pentru ca inclusiv atunci cind a retrogradat, Timisoara a continuat să viseze cai violeti pe pereti;
... in schimb, FC Argeș a facut parte din "Cooperativă" si n-a batut-o pe Gloria Bistrita decit atunci cind a primit voie de la Contele Blatula.
Oricit de nedrept e, pentru ultima etapă toti ochii stau atintiti pe Poli si nimeni nu priveste la FC Arges Pe vremuri, orasul se strinsese in jurul lui Dobrin ca să nu plece la Bucuresti. Astazi, Trivale e ajuns cel mai bont deal din Divizia A!
De Cacalin Tolontan/GSP
O simpla consemnare a unei constatari.Si atat.Mai mult de atat nu poate face nici condeiul ascutit al lui Tolontan ? Unde e atitudinea sa agresiva impotriva neregulilor din fotbal.Unde e incisivitatea pe care o manifesta atunci cand e fata in fata cu Gigi in...fata camerelor de luat vederi.
I-o fi lehamite ? Nu ar trebui sa-i fie ! Ar trebui sa puna putin tunurile pe Arges,pe Dinamo,pe observatorii meciului,pe arbitri...Pentru ca meciul sa se joace cinstit.
De ce nu face asta ? A obosit ? A "pactizat" cu "diavolul rosu"?Se teme?
Complicitate la furt.Asa cred eu ca se numeste pasivitatea verbala a marelui Tolo.
O simpla consemnare a unei constatari.
PE 11 IMBRACAM ORASU' IN ROS-ALBASTRU!!!!ASA ca SA MOARA Borcea:)))ORICUM AM SAMPANIA LA RECE :x :x
Rezultatele polistilor timisoreni in retur,impotriva echipelor bucurestene,sunt urmatoarele :
National - Poli 1 - 2
Rapid - Poli 0 - 3
Dinamo - Poli 1 - 0
Sportul - Poli 0 - 0
Impresionant.
chiar daca Poli vine ca sa ne incurce trebuie sa demonstram ca in ciuda ultimelor meciuri suntem cea mai buna echipa si galerie din tara. parerea mea este ca disputele interne trebuie lasate pe planul secund pana dupa meci si daca Doamne fereste se intampla ceva naspa sa se revina la ele
ARBITRU COLTESCU SEBASTIAN (Craiova)
ASISTENT 1: POPA IONEL (PASCANI)
ASISTENT 2: SOVRE OCTAVIAN (Oradea)
ARBITRU DE REZERVA: STANISTEANU Victor (BUZAU)
OBSERVATORI: URS Iosif ROBI (Bucuresti), HUZU ARON (SIBIU)