FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

11 iunie 2005.To be or not to be.

«12»
Virgil29.05.2005 06:03

11 iunie 2005.Ziua in care vom cunoaste daca la sfarsitul meciului contra polistilor banateni,vom uita de toate neimplinirile acestui retur si vom respira usurati si fericiti.

Dar pana atunci,din nou emotii.Pentru ca :

- galeria Viola cere razbunarea acelui umilitor 1 - 8 in fata noastra,primit chiar pe "Dan Paltinisanu".

- Radoi nu va avea drept de joc datorita acelui cartonas galben primit in min.6 al meciului cu brasovenii.Cumulat cu cele 3 cartonase precedente,rezulta clar suspendare.

- va reintra Vio Moldovan in team-ul violet.Jucator cu mare experienta si cu deosebita eficacitate.Va fi un pericol constant de-a lungul celor 90' de joc,pentru poarta noastra.-

- "in ultima etapa Poli nu decide nimic.Poli joaca pentru Poli.Le-am si transmis jucatorilor ca la meciul din Ghencea nu se premiaza egalul,ci doar victoria".Zice Olaroiu.

- etc.

Va fi un meci greu.Dar aportul celor 30.000 de suflete din tribune,va cantari foarte greu in favoarea Stelei !Chiar sa vrea cineva sa-ti sufle titlul,pe propria ta iarba,in fata propriilor tai suporteri?Cand nu i-ar folosi la nimic?

Ma intreb si nu pot sa cred ca acei timisoreni se vor face unealta celor care i-au batjocorit decenii intregi,clubul din Sos.Stefan cel Mare.Timisoreni,amanati-va razbunarea !

Nu pot sa cred ca Steaua nu va juca macar la nivelul cu care a jucat acel meci impotriva Valenciei.

Pe viata si pe moarte.

Nu vreau sa ma gandesc la altceva decat la faptul ca in urma acestui meci,SuperSteaua va fi incununata cu laurii castigatoarei competitiei.

Pentru ca ESTE

dogy29.05.2005 06:11

ce as rade daca ar pierde Steaua

daca pierde, Dinamo ia titlul :twisted:

Virgil29.05.2005 06:16

Nu-ti face iluzii.O sa plangi.

Sa moara do

dogy29.05.2005 06:22
Nu-ti face iluzii.O sa plangi.

Sa moara do

Poli va bate pe Steaua in Ghencea cum a batut rapidul in giulesti cu 3-0 :twisted:

Virgil29.05.2005 06:23

Esti hazlie fato. :lol: :lol: :lol:

dogy29.05.2005 06:26
Esti hazlie fato. :lol:  :lol:  :lol:

:lol: :lol: :lol: nici macar nu sunt fata, dar daca vrei ma fac pentru tine o data si dupa aia nu mai vrei :twisted:

Virgil29.05.2005 06:31

Merci,nu servesc.Pastreaza-te pentru altii.

FANATIK RED-BLUE29.05.2005 06:45

Cu ajutorul suporteriilor care vor incuraja in mod frenetic echipa, Steaua va deveni Campioana.Sa nu uitam ca in conditiile date de mai sus, o mare contributie a avut-o si suportul neincetat si impatimit al galeriei si tribunelor, cand am batut pe Valencia.

Sunt sigur ca stadionul va fii arhiplin, asa ca haideti sa creem aceea atmosfera de vis ca cea de la meciul cu Valencia cum numai noi stim sa facem si nimic nu ne va sta in cale.

FORZA Steaua, FORZA Steaua, HEI, HEI, FORZA Steaua, FORZA Steaua, HEI, HEI....................

Alexandru29.05.2005 07:39
Poli va bate pe Steaua in Ghencea cum a batut rapidul in giulesti cu 3-0 :twisted:

Steaua nu este rapid. si, mai presus de toate, ar fi culmea sa ia titlu o echipa de hoti si de cofetari, o echipa care calca in picioare ideea de sport in aceasta tara.

si inca ceva... cand Ghencea "fierbe", NIMENI nu are sanse de izbanda ! e ceva ce voi nu aveti cum sa stiti, pt ca la meciurile lui Dinamo asista o mana de oameni... sunteti de toata jena. daca ar exista dreptate in tara asta, ar trebui ca Dinamo sa fie retrogradata pt mizeriile pe care le practica.

So bored!29.05.2005 09:26

Steaua nu este rapid. si, mai presus de toate, ar fi culmea sa ia titlu o echipa de hoti si de cofetari, o echipa care calca in picioare ideea de sport in aceasta tara.

si inca ceva... cand Ghencea "fierbe", NIMENI nu are sanse de izbanda ! e ceva ce voi nu aveti cum sa stiti, pt ca la meciurile lui Dinamo asista o mana de oameni... sunteti de toata jena. daca ar exista dreptate in tara asta, ar trebui ca Dinamo sa fie retrogradata pt mizeriile pe care le practica.

alex draga,referitor la afirmatia ta si mai ales la semnatura ta-Steaua a trait din amintiri si din trecut returul asta de unde si superbele nereusite.lasati faza cu valencia ca a trecut si de atunci n-ati mai demonstrat nimic.anul asta rapidul merita titlul chiar si pentru faptul ca macar a jucat meci de meci la firul ierbii.Steaua cea mai buna echipa din campionat?poate doat in tur,pentru ca in retur a fost jale.

ADRIAN PACURAR29.05.2005 11:35

Pt rapid , atat :D:D:D:D:D , cei mai tari ha-ha , daca pt un retur merita campionatul , atunci turul Stelei il uiti ... :P:P:P:P:P , de ce sa nu facem la fel ca si in Argentina , cu doua campionate diferite , tur si retur, ca sa mai castigati titluri si voi.

sorin_77729.05.2005 11:53

Steaua merita sa ia acest campionat. De ce?

-pentru ca avem jucatori valorosi si nu betivi sau arbitri.

-pentru ca am demonstrat cu varf si indesat ca noi putem sa ne facem loc in Europa. Noi suntem singurii care putem. Noi suntem cei care stim. Noi suntem cei care avem potential.

-pentru ca stim ca o victorie la limita este muncita si nu oferita.

-pentru ca avem palmares. Restul nu stiu ce este acela.

Steaua va invinge in ultima etapa. As vrea sa fie un meci frumos, incins, plin de viteza. As vrea sa fiu cu sufletul la gura pentru ca in final sa strig: "...Campionii din Ghencea!"

Steaua te iubim! Titlul il dorim!

radoi629.05.2005 12:01

Steaua bate pe Timisoara pe 11 iunie si vom fi campioni.ii vom bate pentru ca jucam acasa si acasa suntem invincibili si pentru ca suntem mai buni,pur si simplu. pe 11 iunie castigam titlul cu numarul 22,sunt sigur de asta.un titlu atat se asteptat.nu avem cum sa pierdem campionatul in ultima etapa.

Virgil29.05.2005 12:45
...anul asta rapidul merita titlul chiar si pentru faptul ca macar a jucat meci de meci la firul ierbii.Steaua cea mai buna echipa din campionat?poate doat in tur,pentru ca in retur a fost jale.

Esti sentimental.Rapidul merita felicitari pentru spectacol.Atat.Nu uita ca e vulnerabila in deplasare si uneori,cand ii era lumea mai draga,a fost si acasa.Nu are constanta,nu are incredere in ea.

Steaua a fost foarte puternica in tur si a acumulat cat sa mai si piarda in retur si sa castige campionatul.

Nu prea am mai avut atac,dupa inlaturarea nefireasca a lui Neaga,dar aparare,uita-te pe clasament,suntem cei mai puternici.

Nu uita ca in retur am luptat din greu si cu echipele adverse si cu banii vostri si ai lui Borcea.Am castigat totul cinstit.

Consider ca normal ar fi fost ca Rapidul sa vina imediat dupa noi.Pentru ca a luptat aproape la fel de cinstit si de bine ca noi,in comparatie cu ceilalti pretendenti la primul loc.

Sunteti victima metodelor specifice,cum bine spunea Gigi Copos,folosite de nemerituosii castigatori ai Cupei Romaniei.

PS Un punct in favoarea victoriei noastre asupra Timisorii:reintra Oprita !

Adi29.05.2005 13:02

Daca pierde Steaua, iar Dinamo nu cistiga cu Arges ce vei face???

Ma rog, voi o sa cistigati ca nu yi aveti degeaba pe Netoiu si Borcea, dar inchipuie-ti o izbucnire de orgoliu a celor de la Arges, o greseala de arbitru sau orice altceva ce var face sa nu cistigati la Arges, ce vei face???

dogy29.05.2005 13:04

Daca pierde Steaua, iar Dinamo nu cistiga cu Arges ce vei face???

Ma rog, voi o sa cistigati ca nu yi aveti degeaba pe Netoiu si Borcea, dar inchipuie-ti o izbucnire de orgoliu a celor de la Arges, o greseala de arbitru sau orice altceva ce var face sa nu cistigati la Arges, ce vei face???

nimic, daca pierde asta e

Virgil29.05.2005 13:10

Wow,esti de bun simt.Cum de tii cu Dinamo?

De altfel da,e posibil,mai cunosc eu pe cineva.Nu spun cine. :lol:

sorin_77729.05.2005 13:11

E adevar sau e spus doar sa intarati cainii...???

Virgil29.05.2005 13:12

Adevar 200% ! :lol:

So bored!29.05.2005 14:12
...anul asta rapidul merita titlul chiar si pentru faptul ca macar a jucat meci de meci la firul ierbii.Steaua cea mai buna echipa din campionat?poate doat in tur,pentru ca in retur a fost jale.

Esti sentimental.Rapidul merita felicitari pentru spectacol.Atat.Nu uita ca e vulnerabila in deplasare si uneori,cand ii era lumea mai draga,a fost si acasa.Nu are constanta,nu are incredere in ea.

Steaua a fost foarte puternica in tur si a acumulat cat sa mai si piarda in retur si sa castige campionatul.

Nu prea am mai avut atac,dupa inlaturarea nefireasca a lui Neaga,dar aparare,uita-te pe clasament,suntem cei mai puternici.

Nu uita ca in retur am luptat din greu si cu echipele adverse si cu banii vostri si ai lui Borcea.Am castigat totul cinstit.

Consider ca normal ar fi fost ca Rapidul sa vina imediat dupa noi.Pentru ca a luptat aproape la fel de cinstit si de bine ca noi,in comparatie cu ceilalti pretendenti la primul loc.

Sunteti victima metodelor specifice,cum bine spunea Gigi Copos,folosite de nemerituosii castigatori ai Cupei Romaniei.

se prea poate sa fie cum spui tu.cu o mica precizare.nu tin cu rapid,Dinamo sau alta echipa de la noi pentru ca nu se merita.facand o comparatie intre fotbalul autohton si cel adevarat nu prea ai ce alege.e drept ca nici rapidul nu e alegerea ideala dar e mai bine decat Dinamo care nu arata mai nimic si decat Steaua care s-a plafonat ingrozitor in ultimul timp.

elvis29.05.2005 14:17

Trebuie sa fie!

V-a fi!

Hai Steaua!

sorin_77729.05.2005 14:29
Adevar 200% ! :lol:

probabil va intra dupa pauza ....

atunci meciul e ca si castigat... :lol:

George Stan29.05.2005 18:22
a jucat meci de meci la firul ierbii

Fals. Si Rapid a avut o gramada de meciuri lejere acasa, in care echipele adverse puteau fi acuzate de non-combat pe aceleasi criterii pe care meciul Steaua - Bacau a fost catalogat blat. Evident nu pot fi comparati cu doctorii docenti in acest domeniu din Stefan cel Mare insa nici Rapid nu sunt tocmai 'albi' ;)

Mi s-a parut cu adevarat haioasa o declaratie a unui oficial dinamovist care spunea ceva de genul "asta e.. Steaua mai are de jucat cu Timisoara... noi nu mai putem decat sa... asteptam". HA! Cu alte cuvinte, nimic despre meciul din deplasare de la Pitesti, ce dracului... nu se pune problema, s-a rezolvat.

E frumos sa traiesti din amintiri cand acum 3 luni ai realizat cea mai mare performanta europeana a unei echipe romanesti de dupa revolutie...

Zici ca Rapid merita titlul... Diferenta dintre Rapid si Steaua a scazut cu doar doua puncte in acest retur 'jalnic' al Stelei.

felix_colentina29.05.2005 18:58

Admin am si eu o intrebare la tine dc nui dai ban lu dogy asta si la toti care scriu impotriva Stelei ma refer la javre si milogi ce sa caute prostii astia la noi pe forum?

George Stan29.05.2005 19:06
Admin am si eu o intrebare la tine dc nui dai ban lu dogy asta si la toti care scriu impotriva Stelei ma refer la javre si milogi ce sa caute prostii astia la noi pe forum?

Citeste regulamentul. Nu se da ban doar pentru ca cineva nu tine cu Steaua. Tu insa poti lua avertisment:!:

«12»