11 iunie 2005.Ziua in care vom cunoaste daca la sfarsitul meciului contra polistilor banateni,vom uita de toate neimplinirile acestui retur si vom respira usurati si fericiti.
Dar pana atunci,din nou emotii.Pentru ca :
- galeria Viola cere razbunarea acelui umilitor 1 - 8 in fata noastra,primit chiar pe "Dan Paltinisanu".
- Radoi nu va avea drept de joc datorita acelui cartonas galben primit in min.6 al meciului cu brasovenii.Cumulat cu cele 3 cartonase precedente,rezulta clar suspendare.
- va reintra Vio Moldovan in team-ul violet.Jucator cu mare experienta si cu deosebita eficacitate.Va fi un pericol constant de-a lungul celor 90' de joc,pentru poarta noastra.-
- "in ultima etapa Poli nu decide nimic.Poli joaca pentru Poli.Le-am si transmis jucatorilor ca la meciul din Ghencea nu se premiaza egalul,ci doar victoria".Zice Olaroiu.
- etc.
Va fi un meci greu.Dar aportul celor 30.000 de suflete din tribune,va cantari foarte greu in favoarea Stelei !Chiar sa vrea cineva sa-ti sufle titlul,pe propria ta iarba,in fata propriilor tai suporteri?Cand nu i-ar folosi la nimic?
Ma intreb si nu pot sa cred ca acei timisoreni se vor face unealta celor care i-au batjocorit decenii intregi,clubul din Sos.Stefan cel Mare.Timisoreni,amanati-va razbunarea !
Nu pot sa cred ca Steaua nu va juca macar la nivelul cu care a jucat acel meci impotriva Valenciei.
Pe viata si pe moarte.
Nu vreau sa ma gandesc la altceva decat la faptul ca in urma acestui meci,SuperSteaua va fi incununata cu laurii castigatoarei competitiei.
Pentru ca ESTE