@MoWeed: Sunt mai stelist decat multi de aici, si tocmai de aceea am atitudinea asta fata de acei mascarici paraleli cu fotbalul si antrenatul (rad-doi si Lacatus).
Nu-mi place sa vad Steaua asta. Nu joaca fotbal, ci se chinuie...ajugen sa ne bucuram la victorii cu 1 - 0 cu ultima clasata, sau sa speram sa avem noroc... cum scria joint "Sper sa nu ne prinda descoperiti si sa mai avem vreo faza fixa din care sa dam gol"
Speri sa avem vreo faza fixa? Tu asa crezi ca e fotbalul? Avem 11 jucatori dintre care cel putin 4 nu au ce cauta la echipa, dar sunt tinuti "din dragoste" si un antrenor degeaba, ca sa formam o stea care sa spere la CL? Fiti seriosi!!!
Cu Lacatus si asemenea jucatori n-o sa facem niciodata performanta. Poate castigam cupa iubirii...ca avem jucatori paraleli care sunt iubiti (gen Neaga, Radoi...).
Eu vreau sa vad performanta la Steaua, nu "tzurca" si rugi pentru o faza fixa. Vreau sa vad cum se joaca fotbal din placere, si vreau sa vad dominanta...acum sper ca ati inteles de ce am o asemenea atitudine. Avem jucatori foarte valorosi, dar nu are cine sa le scoata valoarea in evidenta! Unii dintre voi inca mai sperati sa vina Olarcoiu la echipa... de ce sa vina? Sa strice iar Steaua? Avem nevoie de un antrenor strain, nu de un antrenor iubit sau de un antrenor plimbat deja pe la jumatate din echipele campionat!! La fel si cu jucatorii...avem nevoie de talente noi, nu de jucatori iubiti, sau jucatori care au jucat candva la Steaua cand era nivelul de performanta scazut (la general vorbind).
Si daca tot se spera asa mult, sper si eu sa castigam...cu putin mai mult de 1 0, si nu din faza fixa, penalty sau autogol.
Pentru copiii "stelisti" care mi-au dat reply-uri mai dure.. cititi acest articol
http://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/5002