FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua București - Dacia Mioveni

«12»
Joga Bonito06.04.2008 11:39

@HyJack

Nu e voie! Iti da Ovdiu (SSK) +10 warn pentru jigniri.

Stiu ca e inexplicabil, iar presupusul scapa nepedepsit. Liber sa debiteze in continuare...

Cat despre meci, sper sa avem noroc si marcam cat mai repede.

Mandru ca sunt stelist!

Alaturi de Laca!

Bundy06.04.2008 11:44
Poate ca dupa ce ii cantati "la multi ani", pleaca si el la alta echipa.... Steaua chiar are nevoie de un antrenor, nu de o relicva ca Lacatus care sa nu faca nimic :).

La multi ani, Lacatus Marius!

De unde iesiti mah?

HyJack06.04.2008 12:47
@HyJack

Nu e voie! Iti da Ovdiu (SSK) +10 warn pentru jigniri.

Stiu ca e inexplicabil, iar presupusul scapa nepedepsit. Liber sa debiteze in continuare...

Cat despre meci, sper sa avem noroc si marcam cat mai repede.

Mandru ca sunt stelist!

Alaturi de Laca!

Scuze, dar nu m-am putut abtine...

MoWeed06.04.2008 13:41
Poate ca dupa ce ii cantati "la multi ani", pleaca si el la alta echipa.... Steaua chiar are nevoie de un antrenor, nu de o relicva ca Lacatus care sa nu faca nimic :).

La multi ani, Lacatus Marius!

vazand ce ai scris si poza ta, te intreb cat de serios se poate: tu esti stelist?

danimarcu06.04.2008 13:51
@danimarcu

cand a promovat Steaua ultimul junior ???

cine a vorbit despre titulalizarea lor???!!!! invata sa citesti si apoi mai vorbim

Tu ai vorbit,uite aici:

as vrea sa vad la meciul asta 2 juniori!!!

pe mustata si pe abuzatoaie !!! niste pusti foarte promitatori.

Iar tu invata sa scrii... E titularizarea ,nu titulalizarea.Dar te inteleg,esti in Japonia si te bate soarele in cap!...

c.ronaldo1706.04.2008 13:56

Iar ii rupem si pe astia in cuvinte ca in meciul cu UTA, iar apoi o sa ne inghete ******* pana la finalul meciului.

zzip06.04.2008 15:42

1-0 pentru Steaua;) Mereu Campioni! fular-campionii

borcescu_coposan06.04.2008 15:52

@MoWeed: Sunt mai stelist decat multi de aici, si tocmai de aceea am atitudinea asta fata de acei mascarici paraleli cu fotbalul si antrenatul (rad-doi si Lacatus).

Nu-mi place sa vad Steaua asta. Nu joaca fotbal, ci se chinuie...ajugen sa ne bucuram la victorii cu 1 - 0 cu ultima clasata, sau sa speram sa avem noroc... cum scria joint "Sper sa nu ne prinda descoperiti si sa mai avem vreo faza fixa din care sa dam gol"

Speri sa avem vreo faza fixa? Tu asa crezi ca e fotbalul? Avem 11 jucatori dintre care cel putin 4 nu au ce cauta la echipa, dar sunt tinuti "din dragoste" si un antrenor degeaba, ca sa formam o stea care sa spere la CL? Fiti seriosi!!!

Cu Lacatus si asemenea jucatori n-o sa facem niciodata performanta. Poate castigam cupa iubirii...ca avem jucatori paraleli care sunt iubiti (gen Neaga, Radoi...).

Eu vreau sa vad performanta la Steaua, nu "tzurca" si rugi pentru o faza fixa. Vreau sa vad cum se joaca fotbal din placere, si vreau sa vad dominanta...acum sper ca ati inteles de ce am o asemenea atitudine. Avem jucatori foarte valorosi, dar nu are cine sa le scoata valoarea in evidenta! Unii dintre voi inca mai sperati sa vina Olarcoiu la echipa... de ce sa vina? Sa strice iar Steaua? Avem nevoie de un antrenor strain, nu de un antrenor iubit sau de un antrenor plimbat deja pe la jumatate din echipele campionat!! La fel si cu jucatorii...avem nevoie de talente noi, nu de jucatori iubiti, sau jucatori care au jucat candva la Steaua cand era nivelul de performanta scazut (la general vorbind).

Si daca tot se spera asa mult, sper si eu sa castigam...cu putin mai mult de 1 0, si nu din faza fixa, penalty sau autogol.

Pentru copiii "stelisti" care mi-au dat reply-uri mai dure.. cititi acest articol ;)http://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/5002

MoWeed06.04.2008 16:09
Pentru copiii "stelisti" care mi-au dat reply-uri mai dure.. cititi acest articol ;)<a href="http://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/5002" target="_blank">http://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/5002</a>

Eu nu am zis ca nu esti stelist chiar ma intrebam sincer. Dar daca esti atat de stelist precum pretinzi nu ar strica ceva mai mult respect la adresa unui om care a jucat la Sevilia in 1986 si care are 10 titluri luate cu Steaua ca jucator. Asta oricat de prost ar fi ca antrenor!!

Nu stiu de ce ai tu ceva cu fazele fixe care sunt foarte importante in special in meciuri cu echipele gen autobaza cartu.

Cat despre parerea ta vis-a-vis de Radoi din cate imi amintesc ne-am mai certat odata asa ca nu are rost sa-ti raspund...

deyutza06.04.2008 16:17

Si te mai crezi stelist????????????lLacatus relicva? Ar trebui sa gandesti inainte sa postezi asemenea comentarii...am crescut cu meciurile lui Laca,este unul dintre cei mai buni jucatori pe care Steaua i-a avut vreodata...Daca postul de antrenor nu i se potriveste...asta nu-ti da dreptul sa-i tarasti numele prin noroi!Laca este una dintre emblemele Stelei,un jucator ce a facut istorie la echipa...Asa il rasplatesti tu pentru tot ce a facut pentru Steaua???????????

RUSINE!!!!!

SebahSTEAUA06.04.2008 16:34

atat iti spun: @@@@ e relicva

IONUTZ-CIPRIAN06.04.2008 16:36

Nu ar trebui sa-l luati asa de tare,omul isi spune parerea cat si opinia,daca asta este opinia lui,trebuie sa o respectam,poate sunt multi ca el,dar uite ca iese in fata primul care spune toate lucrurile astea!Bineinteles ca nu sunt deacord cu el la anumite lucruri dar ii dau dreptate din alte puncte de vedere,Steaua nu joaca asa cum trebuie si asa cum vrem noi,este bine totusi ca,castigam si cu 1-0 si luam alea 3 puncte,multi insa vor sa vada spectacol,jucatori care sa arate fotbal,si vrem o echipa care sa nu ne tina cu sufletul la gura meci de meci,deci in consecinta nu aruncati cu pietre aiurea intr-un om care isi expune punctul de vedere,traim in democratie!

carmen 2306.04.2008 16:41

gollllllllll panduriii!!!!!!!!!CFR in 1o. fular-campionii

IONUTZ-CIPRIAN06.04.2008 16:44

Daca se termina asa,nu ma supar sa mai dea Pandurii 2-3 goluri,in seara asta putem pasi pe primul loc!

«12»