FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua București - Dacia Mioveni

«12»
fcsteaua.ro05.04.2008 18:22

Steaua primește în Ghencea vizita formației argeșene Dacia Mioveni, într-o partidã contând pentru etapa a 27-a a Ligii I. Meciul începe la ora 20:30 și este transmis în direct de postul Kanal D. Meciul va fi comentat de asemenea LIVE scris pe fcsteaua.ro!

Roș-albaștrii continuã cursa de urmãrire a liderului CFR Cluj, de care îi mai despart doar 3 puncte în clasament. În timp ce clujenii primesc acasã vizita celor de la Pandurii Târgu-Jiu, Steaua întâlnește Dacia Mioveni, echipã pe care în tur a învins-o cu 2-1, prin golurile lui Iacob. Înaintea acestei etape, Steaua ocupã locul 2 cu 56 puncte, în timp ce argeșenii se aflã pe poziția a 12-a, având 28 de puncte, cu doar 4 mai multe decât formația aflatã pe primul loc retrogradant.

Elevii lui Marius Lãcãtuș vin dupã o victorie foarte importantã în deplasare, 1-0 la Vaslui și au un moral foarte bun înaintea acestei partide. Cel mai în formã jucãtor pare a fi Pepe Moreno, cel care a reușit sã înscrie în ultimele 2 partide 2 goluri foarte importante. În rândul indisponibililor se numãrã Lovin (suspendat), Emeghara (accidentat) și Neșu (incert). În aceste condiții, tehnicianul Stelei va începe probabil cu:

Zapata - Golanski, Goian, Ghionea, Petre Marin (Neșu) - Rãdoi, Ovidiu Petre (Pleșan) - Dicã, Mendoza, Dayro Moreno - Pepe Moreno

Pentru suporterii steliști, meciul cu Dacia Mioveni reprezintã o bunã ocazie de a îi ura un cãlduros "La mulți ani!" simbolului Marius Lãcãtuș, cel care ieri a împlinit 44 de ani!

Forza Steaua! Hai bãieții! Hai Lãcã!

Ovidiu

Flaviu8605.04.2008 18:31

in primul rand LA MULTI ANI simbolului Stelei, Marius Lacatus. si binenteles Forza Steaua

orice rezultat e binevenit,atata timp cat e victorie, clar 2-0 sau 3-0

Deliric105.04.2008 19:53

Sper sa nu joace cu Radoi la jumate , cu Radoi si ov.Petre la jumate iar ma ia somnu` la meci !

ssinpadureacualune05.04.2008 20:03

Ov Petre nu e suspendat??

Si Nesu cu siguranta nu e in lot.

Cred ca joaca Radoi-Plesan la mijloc.Ar fi bine sa fie si Dica rezerva ca nu mai joaca nimik.Se vede ca nu mai pune suflet,nu mai alearga deloc.Trebuie sa se trezeasca.L-as prefera pe Habib sau Neaga in locul lui.

p.s Si IN NICIUN CAZ Nicolita...tb sa nu joace Nicolita..neaparat...

La Multi Ani Marius Lacatus!!!

makaan05.04.2008 20:04

Sper sa isi faca maine Lãcã singur un cadou pentru azi...si sa il ajute si baietii,nu de alta, dar e promotie:

"la o victorie obtinuta,o bagare de unghie in gat la Netoiu gratis"

La multi ani Lãcã!

dragos_drlsteaua05.04.2008 20:10

Haideti cu totii sa sarbatorim victoria cu numarul 1000 si mai ales sa ii uram LA MULTI ANI simbolului nostru!

FORZA Steaua!!!

Joga Bonito05.04.2008 20:11

Meci esential pentru titlu!

O victorie ne securizeaza locul 2 (avans de 10 pct, cu 7 etape ramase) si ne vom apropria mai mult de CFR Cluj. Am o presimtire ca "franarii" se vor impiedica cu Pandurii, doar cu ajutorul arbitrilor vor obtine cele 3 puncte.

ps:Chiotea e o mizerie ordinara. Ma poate elucida cineva, e rapidist convins sau anti-stelist? Sau retardat de felul lui?

maye05.04.2008 20:34

Maine trebuie sa lupte baietii pentru Marius Lacatus!!!Pentru ca titlul cu Steaua ar insemna mult pentru el....si foarte mult pentru noi....

Oricum pana in minutul 60 o sa functioneze "autobaza" lui Cartu perfect...dar vine un gol..si iau vreo 3 dupa aia...

Steaua - dacia sau renault 3-0 fularsteaua2

ps:Chiotea e o mizerie ordinara. Ma poate elucida cineva, e rapidist convins sau anti-stelist? Sau retardat de felul lui?

nu cred ca mai conteaza ce e...dar gunoiu ala de chiotea si buzarin sunt niste mizerii....cele mai mari mizerii...

Virgil05.04.2008 20:58

Pare un meci la indemana. In mod sigur noi vom ataca in valuri iar ei vor sta cu capul la cutie. Cum l-au scos, cum i-am fript. Dupa primul gol vor fi in dilema. Sa stea in continuare la cutie sau sa iasa la atac in speranta unui gol marcat repede? Vor fi tentati sa marcheze si din momentul ala vor cadea in plasa intinsa de ai nostri. Vor primi al doilea gol, poate al treilea si meciul se va rupe. Pe teren va exista pregnant o singura echipa, Steaua, iar finalul va fi cu ole-uri, aplauze si multi ani traiasca!

Ave Steaua! Morituri te salutant!

CFR-ul isi va recupera banii pe care i-a pus la bataie pentru a-i stimula pe galbeni verzi, iar conducatorilor CFR-ului le vor creste tensiunea si frustrarea. Vor intra in panica si asta le va da peste cap socotelile. Se vor intreba din ce in ce mai des daca vor putea prinde CL de pe locul 2.

Locul 2 nu e pentru voi pentru ca nu aveti puterea sa depasiti turul preliminar. Ciocul mic si joc de glezne. Steaua-i Steaua, iar CFR o basica de porc umflata care pocneste la prima intepatura!

dr.adrian905.04.2008 21:16

as vrea sa vad la meciul asta 2 juniori!!!

pe mustata si pe abuzatoaie !!! niste pusti foarte promitatori.

un meci foarte greu.

sper sa nu il vad pe Dica nici macar pe banca de rezerve. pur si simplu nici nu merita

Virgil05.04.2008 21:28

Nu l-ai vrea si pe Lungu de la Steaua II in poarta? Du-te ba si te culca. E trecut de miezul noptii.

alexandra_superSTELISTA05.04.2008 21:28

Pentru Marius Lacatus:

La Multi Ani!!

Pentru Steaua:

Castigati! forzateaua

hellas_berceny05.04.2008 22:02

sa umplem stadionul si sa cantam fularultras multi ani traiasca

no_good05.04.2008 22:03

La multi ani,Laca!!!!Sa ajungi ca antrenor cu Steaua unde ai ajuns ca jucator!Forza Steaua

danimarcu05.04.2008 22:57
as vrea sa vad la meciul asta 2 juniori!!!

pe mustata si pe abuzatoaie !!! niste pusti foarte promitatori.

Vorbesti tampenii,ca de obicei...

Cum naiba sa-ti doresti sa vezi in primul 11 doi jucatori care nici macar in lotul super-mega-extra largit nu se afla?Ca sa nu mai spun ca ei nu figureaza pe foaia de joc,ca sa-ti indeplineasca dorinta!...

On-topic: e meci greu doar daca ni-l facem noi din nou greu...

Normal ar trebui sa maturam cu ei pe jos!

Steaua-Dacia 3-0.

Astristul06.04.2008 00:22

La Multi Ani Lacatus !!! Iti dorim sa ai parte de multi ani pe banca Stelei si, cine stie, poate vei castiga inca un trofeu international cu Steaua! :tongue:

:steagcruce:forzateaua:steagcruce:
tazonne06.04.2008 06:59

parerea mea ca o sa fie tot un 1-0 sec, iar dupa vom fi dinou acuzati de blat... la ce presa de cacao avem nu ma mai mira nimic... oricum FORZA Steaua si LA MULTI ANI Laca!!!!

dax4706.04.2008 07:05

Inca un meci in Ghencea, inca o victorie ! Jucam Obligata - trebuie sa castigam. Chiar daca iar cu 1-0, tot 3 puncte sunt. Ne-am obisnuit. Sa speram ca se vor concentra baietii si ca or sa ne ofere si cateva momente de fotbal spectacol. Adversarul n-are voie sa ridice pretentii la valoarea pe care o are, astfel ca ar trebui sa castigam la un 3-0, minim, daca e sa comparam valorile celor doua echipe.

Mai sunt cateva ore. Pana atunci ne delectam cu Formula 1 si speram la inca un meci frumos templul fotbalului romanesc. Poate dupa ce moare fecali o sa avem si stadion modern.

Forza Steaua !

ps : sper sa nu joace Banel.

Fear06.04.2008 08:11

Iar nu joaca Dayro .. daca e sa ma iau dupa gsp.. offfff

MoWeed06.04.2008 08:17

Trebuie sa invingem, mai ales ca azi se implinesc 2 ani de cand am scos ciorile din Cupa UEFA....

In mod normal ar trebui sa le dam de la 3 in sus,dar dupa cum a mers in ultimul timp jocul presimt un 1-0 maxim 2-0

Harald06.04.2008 08:50
Iar nu joaca Dayro .. daca e sa ma iau dupa gsp.. offfff

daca ne-am lua toti dupa gsp... rau am ajunge

Vad ca exista foarte mult optimism pe aici. Eu personal am vazut meciuri chinuite in ultimul timp, castigate cu o diferenta de un gol impotriva echipelor mai mici. Cu atat mai mult ma sperie Mioveniul care are un antrenor care stie sa organizeze jocul in defensiva si care, sa nu uitam, a batut pe Poli Timisoara in deplasare acum 2 etape.

Cu toate astea noi suntem echipa mai buna si sper ca rezultatul sa reflecte acest lucru la final.

La multi ani Laca !

dr.adrian906.04.2008 09:49

@danimarcu

@virgil

cand a promovat Steaua ultimul junior ???

danimarcu esti un mare cunoscator de fotbal. tu esti si fan surdu!!!

cine a vorbit despre titulalizarea lor???!!!! invata sa citesti si apoi mai vorbim

apropo virgil.

cand am scris mesajul eram in japonia prins in trafic in miaza zi.

borcescu_coposan06.04.2008 09:59

Poate ca dupa ce ii cantati "la multi ani", pleaca si el la alta echipa.... Steaua chiar are nevoie de un antrenor, nu de o relicva ca Lacatus care sa nu faca nimic :).

La multi ani, Lacatus Marius!

HyJack06.04.2008 10:40
Poate ca dupa ce ii cantati "la multi ani", pleaca si el la alta echipa.... Steaua chiar are nevoie de un antrenor, nu de o relicva ca Lacatus care sa nu faca nimic :).

La multi ani, Lacatus Marius!

Da-mi voie sa iti zic ca esti un [...]. Lacatus relicva????

Editat de moderatori!

Joint06.04.2008 10:46

mie imi e teama de meciul asta. Cartu ne-a citit de mult timp jocul, iar noi nu suntem in stare sa adoptam o tactica speciala pentru echipele astea care se apara cu 11 jucatori. Sper sa nu ne prinda descoperiti si sa mai avem vreo faza fixa din care sa dam gol. Iar ca sa il ai pe Dayro in lot si sa-l tii rezerva... ma abtin sa mai comentez ceva, pentru ca abia a implinit ieri omul (Laca) o varsta. Ii doresc multa sanatate, succese si sa se maturizeze mai repede. Bine ca i s-au dat lui Banel-porumbel 15000 de sanse iar cu columbianul o facem pe durii si exigentii.

«12»