FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Consecintele deciziei

«12»
Doctoras02.04.2008 22:09

domnilor....eu unul cu toate ca sunt stelist pana la moarte...as prefera sa se intample si la noi ce s-a intamplat in italia....cu blaturi si chestii....sa faca totzi m****i astia care fac blaturi parnaie...sa fie depunctate toate echipele participante la blaturi.....si sa mai terminam o data cu retardatii din conducerile cluburilor de asa zis fotbal....cat despre Liga Campionilor eu zik sa nu mia visam...

NU AVEM ECHIPA pentru ASTA.....cu cine fratilor....cu Dica???care si vecina mea de 90 de ani alearga mai mult ca el....toata lumea il pupa-n fund si-i ridica statui.....mai da-l in **** ema de fitzos....sa plece draq o data ca asta vrea.....totzi vor sa fie remarcati ca sa plece.....sa plece draq si sa vina la echipa stelisti..care sa joace pentru echipa...pentru suporteri..pentru glorie...si sa poata sa vada mai departe macar n metru de varful nasului.......cat despre Becali...nu inteleg de ce nu il mia fluiera lumea..

de ce nu-l mai injura.....unde sunt "golanii" care ii bagau Poli prin toate gaurile???as avea atat de multe de zis si sugestii de facut...dar cine ne asculta pe noi???cine ne ia in seama???de multe ori nici noi intre noi.......Forza Steaua!!!

Atentie la limbaj

AdrianUltras2503.04.2008 15:25

Nu stiu de ce zice toata lumea ca aceasta decizie de a da 3-0 pentru Steaua nu e corecta.

Fara suparare.Regulamentele asa zic.Regulamentele au fost respectate.Ce vina avem noi?

Trebuie oare sa fim noi intotdeauna cei care intorc si obrazul celalalt?

Tigania din giulesti trebuia pedepsita odata si odata.

Poate asa va fi desfiintata in curand si tribuna "flegmelor", desi ma indoiesc.

Ca cefereul se apuca acum si face blaturi cu Dinamo si rapid...big deal!!!

Sa ne vedem noi de treburile noastre si de jocul nostru, care nu e prea stralucit.

Din cate am observat eu, campionatul Romaniei se aseamana cel mai mult cu o prostituata.

Oricine il poate castiga daca da destul.

Nu e locul 2 pentru noi dar nici Liga 1 nu merita o echipa ca Steaua.

Daca ne vedem de treaba eu zic ca avem sanse la titlu.

Ca altii fura, e problema lor.

Fura ei acum cateva meciuri ca sa castige campionatul dar cu siguranta o vor fura si ei in CL de la echipe care sunt cu mult mai puternice decat "bestia nera" Farmagusta!

w3bmaster03.04.2008 21:14

Cu comisii fara comisii in giulesti e jungla

Iar Dinamo sunt praf nuj daca sa ma oftic ca au dat meciu sau

cicerone04.04.2008 07:02

Alex(Piece) fara suparare(este o parere proprie) tu esti bun sa scrii un scenariu de film politist cu multa intriga,conspiratii si suspans. Lasa-ne frate cu sf-urile tale si manevrele de culise pe care le vezi tu! Adica ce vrei sa spui,trebuia sa iesim la rampa sa renuntam la cele trei puncte(cu toate ca nu depindea de noi) pentru ca javrele si franarii sa-si apere corect sansele pe teren,ce-i prostia asta? Eu unul n-as publica imbecilitati din astea. Forza Steaua!

«12»