domnilor....eu unul cu toate ca sunt stelist pana la moarte...as prefera sa se intample si la noi ce s-a intamplat in italia....cu blaturi si chestii....sa faca totzi m****i astia care fac blaturi parnaie...sa fie depunctate toate echipele participante la blaturi.....si sa mai terminam o data cu retardatii din conducerile cluburilor de asa zis fotbal....cat despre Liga Campionilor eu zik sa nu mia visam...
NU AVEM ECHIPA pentru ASTA.....cu cine fratilor....cu Dica???care si vecina mea de 90 de ani alearga mai mult ca el....toata lumea il pupa-n fund si-i ridica statui.....mai da-l in **** ema de fitzos....sa plece draq o data ca asta vrea.....totzi vor sa fie remarcati ca sa plece.....sa plece draq si sa vina la echipa stelisti..care sa joace pentru echipa...pentru suporteri..pentru glorie...si sa poata sa vada mai departe macar n metru de varful nasului.......cat despre Becali...nu inteleg de ce nu il mia fluiera lumea..
de ce nu-l mai injura.....unde sunt "golanii" care ii bagau Poli prin toate gaurile???as avea atat de multe de zis si sugestii de facut...dar cine ne asculta pe noi???cine ne ia in seama???de multe ori nici noi intre noi.......Forza Steaua!!!
Atentie la limbaj