Probabil ca daca as avea timpul necesar pentru a face o recenzie a tuturor comentariile exprimate pe acest site de suporterii Stelei, referitor la decizia Comisiei de Disciplina de saptamana trecuta, nu mare mi-ar fi mirarea de a constata ca o proportie covarsitoare dintre acestea sunt imbibate de un optimism vecin cu naivitatea, pledand aproape in corpore pentru importanta acestui 3-0 obtinut la masa verde. Suntem la 3 puncte de CFR, avem sanse reale la titlu, asta e tot ce conteaza, etc, tot atatea argumente boante pentru validarea unui succes lipsit de orice farama de glorie obtinut de Becali & Co. Retineti, de Becali & Co, nu de Steaua Bucuresti, admitand ca inca mai exista idealisti pentru care contopirea imaginii si istoriei clubului cu cel care il patroneaza nu va fi fost definitiv desavarsita.
In realitate, daca am reusi sa privim dincolo de aceste 3 puncte si, in genere, de rezultatele in sine, care se pare ca au inceput sa ne entuziasmeze mai mult decat modalitatile in care au fost obtinute, am realiza ca, de fapt, decizia comisiei respective ne-a facut mult mai mult rau decat bine. Practic, CFR-ul a castigat 6 puncte, acolo unde le-ar fi putut pierde pe toate. E limpede pentru oricine ca duminica trecuta echipei clujene i-a fost facilitata victoria de catre cei de la Dinamo, ca o razbunare penibila a celor din groapa pentru frustrarile servite an de an de catre echipa noastra. Rapidul se va inclina si el la Cluj, din aceleasi motive ca si cei de la Dinamo. Inversunarea imbecila a conducerii noastre, incapabila sa priveasca mai departe de rezultatul imediat, a facut posibila nu numai o coalizare a fortelor anti-Steaua, ci a retezat marea sansa ca in acest final de campionat, atat Dinamo, cat si Rapid, sa isi joace sansele corect in fata clujenilor, in doua partide capitale al caror deznodamant ne-ar fi putut propulsa spre 24.
Dar, nu-i asa, logica mea e una stramba, ar spune suporterii creditorului "profet", atata vreme cat pentru accederea in Liga Campionilor, e bun si locul 2, pe care se pare ca l-am securizat deja. Nu e tot ce si-a dorit al nostru "binefacator"? Ce mai conteaza un amarat de campionat atunci? Avem deja destule...
LOCUL 2, NU E PENTRU NOI!
Forza Steaua, intotdeauna superiori!
Alex (Piece)