FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Florin Lovin va sta 6 etape (GSP)!

«12»
vlad7529.03.2008 20:59
O intrebare: acum nu mai suntem idealisti sa vedem caracterul infect al lui Lovin?

nu-l putem vedea prea bine din cauza infectilor de la Rapid.

Ala caracter infect, @yo_marius! Pana la urma Lovin a considerat ca este cea mai buna varianta in clipa aia. Esti prea dur cu Lovin. El plateste cel mai scump dintre toti!

zoloz200529.03.2008 21:18

si totusi...daca era ..sa zicem..Ovidiu Petre in locul lui Lovin ?!...tot asa ne comportam ? "bine ca sta pe tusa" , "mai bine fara el" , "doar un inchizator" ? si daca se accidenteaza acum Ov Petre,Plesan si Radoi ? intrati voi suporterii in teren?bineinteles ca pe aici o sa se gaseasca si niste Steveni Gerrardzi care afirma " si eu joc mai bine decat ala " ..dar fotbalul e mai usor din tribune sau din fata televizorului...

repect Lovin ! ;)

yo_marius29.03.2008 21:43
si daca se accidenteaza acum Ov Petre,Plesan si Radoi ? i

:laugh:

superb! si ce facem daca se accidenteaza si Neaga, Pepe, Dayro, Mendoza, Zapata, Cernea si Vatca?

mai rau, ce facem daca ne loveste un meteorit? Ce facem daca vin martienii cu ganduri razboinice si arme din Star Wars?

Raspuns: NE TREZIM! Probabil e dimineata. :thumbsup:

bodanelu29.03.2008 22:05

@Marius, ai o atitudine foarte aiurea fata de Lovin. Stiu, ne-a aratat semenele alea la meciul cu Farul, dar in rest el si-a facut treaba. asteapta sa treaca meciurile urmatoare si ai sa vezi ce multa nevoie are Steaua acum de Lovin. Suntem o echipa care de 3 ani joaca cu 2 inchizatori, nu o sa se schimbe peste noapte sistemul de joc. Daca lipseste el, o sa fie Plesan la inchidere care nu face nimic in ultima vreme. nu si-a revenit dupa accidentare. Si Radoi, cel putin pe mine, m-a convins ca locul lui e in aparare.

Lovin si Ov. Petre sunt un cuplu perfect care se completeaza unul pe altul. O sa vezi greseli acum la Ov. Petre...

yo_marius29.03.2008 22:16

Stiu ca am o atitudine aiurea fata de Lovin, omul care s-a dus la Londra "sa nu ia 6!", omul pentru care Steaua vine dupa contract, prime, intrare in CL si multe altele, omul care s-a milogit de Deaconu sa intrerupa meciul si care a topait de bucurie cand s-a fluierat finalul, omul.... omul....

P.S. @bodanelu (doar el)

observa, te rog, ca m-am referit strict la omul Lovin.

zoloz200529.03.2008 22:26
:laugh:

superb! si ce facem daca se accidenteaza si Neaga, Pepe, Dayro, Mendoza, Zapata, Cernea si Vatca?

6 etape sunt cam multe...imi aduc aminte ca in returul cap trcut nu am avut la un moment dat fundas lateral si juca Banel acolo...deci...

bodanelu30.03.2008 06:00

@Marius in meciurile Stelei joaca Lovin jucatorul. noi de el avem nevoie. Si o foarte mare parte din jucatorii Stelei au un caracter infect!

si eu ma refeream la jucatorul Lovin!

MoWeed30.03.2008 07:13
Stiu ca am o atitudine aiurea fata de Lovin, omul care s-a dus la Londra "sa nu ia 6!"

Sunt de acord cu tine ca Lovin e un jeg dar nu Lovin a zis ca merge sa nu ia 6, ci Ovidel. El mergea ca sa-l vada impresarii :thumbsup:

yo_marius30.03.2008 07:33

@ MoWeed

scuze, ai dreptate. Lovinel este cu impresarii, dar exemplele pot continua.

1uLy4Nn31.03.2008 09:09

sa fie sanatos..il avem pe Plesan inlocuitor fular-campionii

gaina31.03.2008 12:43

Decizia este exagerat de dura. Dar sunt alternative vezi Plesan sau Mirel Radoi, cu Ghionea sau Rada in centrul apararii langa Goian.

Astristul01.04.2008 15:17
Stiu ca am o atitudine aiurea fata de Lovin, omul care s-a dus la Londra "sa nu ia 6!", omul pentru care Steaua vine dupa contract, prime, intrare in CL si multe altele, omul care s-a milogit de Deaconu sa intrerupa meciul si care a topait de bucurie cand s-a fluierat finalul, omul.... omul....

P.S. @bodanelu (doar el)

observa, te rog, ca m-am referit strict la omul Lovin.

In general poate ca baietii s-au gandit sa nu ia 6 pe Emirates, dar Lovin a dat centrarea la golul lui Zaharia!

Cat despre omul Lovin, iti respect parerea, e a ta, dar nu ti-o impartasesc DELOC!

forzateaua

«12»