FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Florin Lovin va sta 6 etape (GSP)!

«12»
fcsteaua.ro29.03.2008 00:33

Mijlocasul ros-albastrilor a primit 4 etape de suspendare dupa incidentele din Giulesti, la care se adauga cele doua runde dupa faultul comis asupra lui Mihut, in partida cu UTA.

Lovin va absenta la partidele Stelei cu Vaslui, Mioveni, Bistrita, Cluj, Otelul si Poli Timisoara si urmeaza a reveni pe 26 aprilie, in etapa 31, cand ros-albastrii vor evolua la Craiova.

TYTY198629.03.2008 00:54

DE CE Lovin 4 ETAPE???????????? DAR PANCU CA IA PUS MANA IN GAT ALBITRULUI?????

CE HOTIE?

UITATIVA LA CEEA CE AU FACUT RAPIDISTII ALBITRULUI..

FORZA Steaua. DUMINICA SEARA Steaua VA FI PE PRIMUL LOC SI VA FI CAMPIOANA..

FORZA Steaua!!!! :steagcruce:

Quetzalcoatl29.03.2008 06:25

Ma bucur. Imi era sila sa-l vad cum se milogea la arbitru sa-ncheie partida.

MoWeed29.03.2008 06:29

Am scapat de Lovin ce bine!!!!

Pacat ca este nevoie de o decizie comunista si proasta ca sa nu joace asta....

vlad7529.03.2008 07:04

Pe Lovin l-au suspendat pentru ca i-a sugerat arbitrului sa aplice legea. Foarte tare.

MoWeed29.03.2008 07:06
Pe Lovin l-au suspendat pentru ca i-a sugerat arbitrului sa aplice legea. Foarte tare.

In timp ce Pancu, Maftei si Sapunaru care mai aveau un pic si-l linsau pe arbitru s-au comportat normal :thumbdown:

Mario ULTRAS29.03.2008 08:03

Astia de Rapid sa zica merci ca au scapat doar cu atat........auzi, Sapunaru bruscheaza arbitrul si este iertat, ca sa nu mai spunem de injuriile adresate fanilor stelisti, Maftei era sa ii rupa mana tusierului ca sa "recupereze" corpul delict, nici nu se pomeneste!, fantele de Marius Constantin cu maini in gatul adversarilor si al arbitrului Deaconu...nici pomeneala, Pancu un alt "mielusel" cu "centralul"...iar nimic...imbrancelile si mai apoi amenintarile "garnisite" cu lovituri in usa oaspetilor si a arbitrilor din holul tunelului, "comise" de Manea.......iar nimic...........!?!?!!?!?!!

Astia de Rapid sa zica merci ca au scapat doar cu atat........auzi, Sapunaru bruscheaza arbitrul si este iertat, ca sa nu mai spunem de injuriile adresate fanilor stelisti, Maftei era sa ii rupa mana tusierului ca sa "recupereze" corpul delict, nici nu se pomeneste!, fantele de Marius Constantin cu maini in gatul adversarilor si al arbitrului Deaconu...nici pomeneala, Pancu un alt "mielusel" cu "centralul"...iar nimic...imbrancelile si mai apoi amenintarile l

steaua_gloria29.03.2008 08:56

Poate o sa jucam si noi in sfarsit cu un singur inchizator. S-a facut loc unui jucator ofensiv.

Tudor_BOSS29.03.2008 09:18
Am scapat de Lovin ce bine!!!!

Pacat ca este nevoie de o decizie comunista si proasta ca sa nu joace asta....

Despre ce decizie comunista zici???Pe cuvant daca va inteleg si mie sila de voi care contestati UN REGULAMENT care mai e si pro Steaua in cazul de fata. :steagcruce:

shack3r29.03.2008 09:24

Cum facem sa fie si Banel suspendat tot la fel ? Ca iesim campioni sigur :D

Lasand gluma la o parte,rapidistii ar fi trebuit suspendati cel putin cat Lovin,nu e corect ca Sapunaru de exemplu,care ne dadea **** in direct si pe care l-a vazut o tara intreaga,Maftei care mai avea putin si ii smulgea mana tusierului pentru a obtine bricheta,iar Pancu,care brusca arbitrul sa scape nesanctionati.

forever_STEAUA29.03.2008 09:36

shack3r

I-a bãtut destul soarta...

vlad7529.03.2008 09:48

Nu pot sa nu remarc totusi normalitatea lui Vali Moraru la "Special" .In sfarsit un moderator in adevaratul sens al cuvantului. Stiucan mai ai multe de invata tata de la colegul tau. Mi-a placut de Vali Moraru ca pus si problema gesturilor facute de Pancu galeriei steliste.

Raulredblue29.03.2008 10:44

mi se pare ca e si pancu suspendat , da nu sunt sigur

s0rins_9229.03.2008 10:58

degeaba ziceti voi 'bne ca am scapat de Lovin etc' ca daca il urmaresti un meci intreg alearga tot timpu...fata de Dica e parfum Florinel.Pacat ca l'au suspendat...lu sapunaru i'as da 1 an pe bara :notangel:

MoWeed29.03.2008 11:00
Despre ce decizie comunista zici???Pe cuvant daca va inteleg si mie sila de voi care contestati UN REGULAMENT care mai e si pro Steaua in cazul de fata. :steagcruce:

despre decizia referitoare la Lovin care a fost suspendat in timp ce maftei, sapunaru si pancu au scapat

Nu contest nici un regulament stai tu linistit....

habarnam8529.03.2008 12:14

Pfff ce bine ... acum va juca Plesan la mijloc ...nu mai jucam cu 2 inchizatori sa ne aparam tot timpul:D

yo_marius29.03.2008 12:54

Bine ca l-au suspendat pe lache asta!

6 etape sa se milogeasca la ma-sa acasa, eu nu vreau sa vad lachei d-astia ca joaca pentru Steaua.

Astristul29.03.2008 13:55

Bafta Florine. Sper sa ti se reduca suspendarea si sa revii in primul 11 al Stelei! O decizie nedreapta fata de tine, dar sper sa treci peste asta. Suntem alaturi de tine!

forzateaua

shack3r29.03.2008 15:00
shack3r

I-a bãtut destul soarta...

Nu-i adevarat,si-au facut-o cu mana lor ( soarta ) .

Fan_Piturca29.03.2008 15:10

Lovin e un jucator care, asemeni lui Ovidiu Petre, primeste critici nemeritate din partea publicului. Nu e vina lui ca e inchizator si nici ca nu e cel mai talentat din lot. Nu se compara cu Banel care e praf in ultima vreme, un jucator care DOAR alearga. Lovin a aratat ca e un jucator ambitios care incearca mult si reuseste...mai mult decat Banel de exemplu.

Nu pot uita cum la finalul meciului cu echipa muncitorilor feroviari de la Kolozsvar Lovin plecase pe contraatac desi nu avea cu cine combina si nici vreun Asprilia de Dambovita nu era sa poata face ceva de unul singur. M-a impresionat daruirea si "prospetimea" lui Florin Lovin dupa 90 de minute de meci incins cu "legiunea portugheza" a "liderului". Chiar asa, cam multe legiuni....oare astia care-si spun legiuni nu stiu ca romanii nu umblau cu cortul si nici cazane de tuica nu faceau?

In concluzie, va rog sa va ganditi de 2 ori inainte de a-l fluiera pe Lovin sau pe Ov. Petre iar rugamintea e adresata in primul rand acelora de la tribunele 1 si 2 care au obiceiul de a urla tot felul de "mascari" la adresa anumitor jucatori.

Forza Steaua! :steagcruce:

Joga Bonito29.03.2008 16:28
Bafta Florine. Sper sa ti se reduca suspendarea si sa revii in primul 11 al Stelei! O decizie nedreapta fata de tine, dar sper sa treci peste asta. Suntem alaturi de tine!

forzateaua

Sper sa ii se reduca sanctiunea... Merita 1-2 etape, dar nu 6!

Jon_steaua29.03.2008 19:54
Poate o sa jucam si noi in sfarsit cu un singur inchizator. S-a facut loc unui jucator ofensiv.

sa te auda d-zeu.

Jon_steaua29.03.2008 19:59
degeaba ziceti voi 'bne ca am scapat de Lovin etc' ca daca il urmaresti un meci intreg alearga tot timpu...fata de Dica e parfum Florinel.Pacat ca l'au suspendat...lu sapunaru i'as da 1 an pe bara :notangel:

asa este ai dreptate ,dar tot este bine ca nu mai jucam dracu cu 2 inchizatori ca o echipa mica.

Azazello29.03.2008 20:23
Lovin e un jucator care, asemeni lui Ovidiu Petre, primeste critici nemeritate din partea publicului. Nu e vina lui ca e inchizator si nici ca nu e cel mai talentat din lot. Nu se compara cu Banel care e praf in ultima vreme, un jucator care DOAR alearga. Lovin a aratat ca e un jucator ambitios care incearca mult si reuseste...mai mult decat Banel de exemplu.

In concluzie, va rog sa va ganditi de 2 ori inainte de a-l fluiera pe Lovin sau pe Ov. Petre iar rugamintea e adresata in primul rand acelora de la tribunele 1 si 2 care au obiceiul de a urla tot felul de "mascari" la adresa anumitor jucatori.

Forza Steaua! :steagcruce:

Foarte bune observatii! Lovin este de multe ori un jucator esential pentru Steaua la mijloc prin recuperari, prin travaliu. Sigur, nu e el cel mai bun pasator sau dribleur...dar incearca si a avut si multe reusite. In ultimele meciuri am observat si pase f bune in adancime. Rolul lui nu este sa iasa in evidenta prin spectacl si sa distruga jocul adversarului. cei car vad fotbalul cu un ochi pentru spectacol si cu unul pentru tactica, il pot ap0recia pe Lovin. Mie sincer imi displace profund acesta suspendare.

yo_marius29.03.2008 20:53

O intrebare: acum nu mai suntem idealisti sa vedem caracterul infect al lui Lovin?

«12»