FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Minunata lume noua...

«12»
ssinpadureacualune28.03.2008 18:01

Foarte bun articolul.Si asa este,suntem Steaua si suntem peste toti.Am luptat atatia ani sa avem o imgine diferita de a rivalilor nostri de o viata,considerati de toti cei mai hoti dintre hoti,si trebuie sa mergem pana la capat.Intradevar clubul rapid trebuie pedepsit,pentru ca in timp ce la noi se fac cele mai drastice controale la ei nimik.Si se mandresc cu asta.Vezi Doamne ca ce suporteri civilizati au ei.De data asta tocmai suporterii lor le-au facut probleme si poate le va mai da si lor de gandit in a lua masuri impotriva vedetei corsicanu si a supusilor sai

In rest sunt adeptul frazei "Titlul se castiga pe teren si nu in alta parte" si trebuie in primul rand sa jucam bine,ca castigam meciuri si sa nu asteptam ajutor din alta parte indiferent de ceea ce fac rivalii nostri.O sa intrebati de ce...pentru ca NOI SUNTEM Steaua cea mai buna echipa din Romania si nu ne coboram la nivelul lor de milogi.

In alta ordine de idei,nu se mai da o decizie odata.Ar fi culmea sa amane iar.Ar fi penibil.Daca iar s-ar amana ar insemna clar ca se trage in favoare rapidului si nu ar trebui lungit.Sa se dea jucarea celor 17 minute si gata.Si poate ii si batem ca sa moara de tot.

dorel8228.03.2008 18:06

indiferent de decizia federatiei Steaua va avea de pierdut. adica: daca nu se da 3-0, pierde3 puncte. daca se da 3-0, va pierde din imagine, fara vina practic, de parca ar fi provocat acest scandal.

am vazut aseara un documentar despre barca, iar in incheiere unul dintre fotbalistii ei a concluzionat: fara istorie suntem o echipa oarecare...

amarel28.03.2008 18:12

chiar acum ascult stirile sportive de la pro-TV........suntem luati in tarbaca de coana Mita asta de la pro-TV ....cica astea-s stiri [profesioniste .....

alexblaja28.03.2008 21:34

Porcariile incep deja sa apara in presa, pentru ca se pare ca nu va iesi cum vor ei.

http://www.adevarul.ro/articole/1/346180

Aia de la prostsport ii duc torturi lui cocos si fac interviuri cu "omul de afaceri" cocos, care se duce sa vada de "trebile" firmel de la poiana Brasov....imi vine sa vars!

MoWeed28.03.2008 21:39

@alexblaja

sigur ala e linkul bun??

alexblaja28.03.2008 21:52

@moWeed

nu era bun, l-am reparat :)

dee28.03.2008 23:45

ora 1,35am si inca nu s-a dat decizia. Culmea ca o decizie asa de clara, nu poate fi formulata in 10 ore .

Probabil Steaua va castiga cele 3 puncte la masa verde, Gigi va jubila si tot Steaua va pierde trei puncte la masa verde pentru "surubul" lui Bozovici ,iar Copos va fi consolat :) ( la alt scenariu nu ma pot gandi)

vlad7528.03.2008 23:55
ora 1,35am si inca nu s-a dat decizia. Culmea ca o decizie asa de clara, nu poate fi formulata in 10 ore .

Probabil Steaua va castiga cele 3 puncte la masa verde, Gigi va jubila si tot Steaua va pierde trei puncte la masa verde pentru "surubul" lui Bozovici ,iar Copos va fi consolat :) ( la alt scenariu nu ma pot gandi)

3-0 PENTRU Steaua :clap:

«12»