FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Mesaj pentru "corecti" (2)

«12»
MoWeed25.03.2008 18:38
Chiar si atunci _copos si ceilati "visinii" ar fi spus ca este vorba de un stelist infiltrat intre suporterii visinii....

:)

Si mai mult ar cere rejucarea in "spiritul jocului"....

Kreator25.03.2008 20:23

Este marti ora 22.05.

Pe tvsport este comunistul _copos in direct .

Pe Telesport cartianu da' cat poate in Basescu care l-a decorat pe arbitrul meciului rapid - Steaua, in direct.

Pe realitatea TV este _taher, noul patron al rapidului, in direct.

Daca mai era ceva de demonstrat.......

AdrianUltras2525.03.2008 21:31

Nu va suparati. Am vazut aici ca ati facut un mic articul despre rapid si era sa imi scape.

voiam doar sa zic ceva pentru fanii aripiosi:

MAILAT E MANDRU DE VOI!!!

stelista_4everstelista25.03.2008 23:37

mie ca stelista mi-ar placea sa se rejoace meciul ca sa avem ocazia sa le demonstram ca suntem mai buni.

dar ar trebui respectat regulamentul.

nu stiu cum decat la noi se sesizeaza toti cand scandam ceva.

nimeni nu vede ca in toate meciurile jucatorii celor de la rapid saluta galeria injurand Steaua.

noi am renuntat sa mai strigam impotriva lor in timpul meciurilor si ne vedem de echipa noastra .

de ce nimeni nu observa si nu ii penalizeaza ca meci de meci injura Steaua si jucatorii ei.

asa ca ar trebui sa se respecte regulamentul sa castigam la masa verde ceea ce se putea intampla inca din 2005.

mereu cand jucam pe stadionul lor se arunca obiecte din tribuna,ceea ce demonstreaza oftica lor pe performantele noastre pe care viseaza si ei sa le atinga=))

trebuie luate masuri odata si odata si acum ar fi momentul.

«12»