FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dreptate rapidista

«12»
alexmk1725.03.2008 06:05

De reluat meciul din minutul respectiv e imposibil! Pentru ca rapidul nu mai are acelasi antrenor, deci nu s-ar mai putea relua!

Problema este ca e o intoxicare de rapidism pe toate posturile in care se aminteste de altceva decat de cazul in speta! Precedent in Spania, preluat de ziaristii rapidisti si antistelisti de la noi, in care cica un meci s-a reluat! Problema este ca e alta tara, Spania nu e egal Romania, si au existat zeci de exemple in care meciul s-a terminat cu 0-3, dar, ciudat, se tace in draci cand se aminteste exemplul spania! Dupa care se vine cu alte exemple in care arbitrul lovit, NU a oprit meciul! Se aduce in discutie de toti ziaristii ca : regulamentar, arbitrul a procedat corect, DAR cica intervine partea morala unde nu e ok! Se vorbeste de spiritul jocului! CE tare! Pai de exemplu, daca luam logica deficitara, in meciul Steaua-UTA, daca nu se marca in minutul 91, meciul trebuia continuat,in spiritul jocului, pentru ca Steaua era calare pe aia si golul plutea in aer! Problema e ca regulamentar, meciul trebuia oprit in min 90 + prelungiri!

Vedeti cum e??? Cand e regulamentar, e ok, dar daca Steaua beneficiaza de regulamentele, se mai aplica si moralul si spiritul!

Se baga in emisiuni, niste abjecti din galerii care mint cu nerusinare, ca 25 de echipe se retrag din Liga 1, din motive de Steaua si Dinamo! Problema e ca nici o echipa nu stie ca se retrage si totul e inventie, dar ziaristii antiSteaua marseaza pe idee, ca da bine!

Totti25.03.2008 07:06

Se dau de ceasul mortii toti presarii, COCORsicanu apare pe la absolut toate posturile de zici ca el este finantator la Rapid. Astia din presa zici ca au innebunit. Cand ne convine dam exemple din afara, e uite ca s-a intamplat si la noi o astfel de faza si regulamentul spune foarte clar: 3-0 pentru Steaua.

Ce o mai tot dam cotita ca onoare, ca morala, ca nu stiu ce alte prostii, ni se poate intampla si noua (pentru ca si prin tribunele noastre se perinda tot felul de specimene), asta e regulamentul si trebuie respectat.

Ce repede uitati cate memorii faceau sub-podarii pentru nu stiu ce scandari, cereau depunctarea Stelei si acum se apeleaza brusc la morala.

morosanu'25.03.2008 09:03
Se dau de ceasul mortii toti presarii, COCORsicanu apare pe la absolut toate posturile de zici ca el este finantator la Rapid. Astia din presa zici ca au innebunit. Cand ne convine dam exemple din afara, e uite ca s-a intamplat si la noi o astfel de faza si regulamentul spune foarte clar: 3-0 pentru Steaua.

Ce o mai tot dam cotita ca onoare, ca morala, ca nu stiu ce alte prostii, ni se poate intampla si noua (pentru ca si prin tribunele noastre se perinda tot felul de specimene), asta e regulamentul si trebuie respectat.

Ce repede uitati cate memorii faceau sub-podarii pentru nu stiu ce scandari, cereau depunctarea Stelei si acum se apeleaza brusc la morala.

da,e adevarat ca cocorsicanu e actionar la rapid!!! sponsorizeaza clubul cu GONGI DE BUCATARIE!!!

micodo25.03.2008 13:17
Iei 41 pana la Piata Crangasi, metroul pana la Unirii, de unde schimbi si iei pana la Brancoveanu.

ma da ce l-ai imbarligat. Simplu pretene: Ia 173 pana la Pieptanari si de-acolo cam 15 min prin parc. sau 138 pana la Unirea si de-acolo 313 pana la sala.

twetwet25.03.2008 16:46

de acord cu kreator si totti

prea repede se uita "moralitatea" rapidista si se aduce in discutie a noastra.

3-0 pentru noi pentru ca asa trebuie, pentru ca rapid e echipa vesnic visatorilor si nedreptatitior, pentru ca poate nu meritam pe deplin locul 1 dar cu siguranta nici CFR, rapid, Poli ori Dinamo nu-l merita si pentru ca vreau eu na!

paraipan_2925.03.2008 17:08

Cred ca rejucarea meciului din minutul 73 nu are cum sa fie pusa in discutie deoarece acel meci S-A TERMINAT, arbitrul a fluierat sfarsitul meciului. Rejucarea din minutul 0 fara spectatori ar fi o solutie de compromis ce nu ne-ar multumii pe noi si iar multumii pe ei, dar se situeaza undeva la mijloc. Ar fi posibil sa fie luata si decizia asta dar NU ARE BAZA LEGALA. Asa cum spunea si ciobanul ca ar trebui sa schimbe regulamentul pentru asta. Totusi ar fi si ceva legal daca s-ar demonstra ca arbitrul n-a aplicat regulamentul, neacordand cele 3 minute ale lui Copos, care tre sa recunoastem ca sunt mentionate in regulamentul FRF. Exista un caz din cupa Asiei cand un arbitru nu a respectat regulamentul, dar acolo park a fost ceva mai grav, iar in final meciul s-a rejucat.

Totusi cred ca in proportie de 90% decizia e 3-0 pentru. Steaua.

Ce tot huiduie lumea ca s-a creat un precedent! ? Sa fie clar precedentul a fost creat cand arbitrul a fost lovit in cap si cand s-a oprit meciul. Acum nu se poate aplica decat regulamentul.

Forza Steaua intotdeauna superiori!

PS: oricum tre sa avem grija si cu retardatii de la noi care mai arunca din tribuna cu te miri ce....

cristian01425.03.2008 17:27

In conditiile in care centralul Deaconu a fost premiat de presedintele Romaniei pentru combaterea violentei in sport, putin probabil ca meciul sa se rejoace. Cu atat mai mult cu cat acel vicepresedinte FRF declara seara trecuta ca Rapidul n-are nici o sansa. Cel mai probabil se va acorda 0-3 la masa verde si ca 'premiu' de consolare nu vor fi sanctionati foarte dur, 3-4 etape cu portile inchise (in loc de 10) si o amenda de bun venit pentru noul patron.

milovan djilas25.03.2008 17:50

@kreator

Mare dreptate ai, frate! Ne-am gasit noi mai catolici decat papa, sa fim corecti cu palomele!

3-0 trebuie si vreau sa fie!

danimarcu25.03.2008 18:15
Se aduce in discutie de toti ziaristii ca : regulamentar, arbitrul a procedat corect, DAR cica intervine partea morala unde nu e ok!

Deci,dupa logica imputitilor de ziaristi e imoral sa se aplice legea in Romania!...

In loc sa profite de ocazie ca sa faca toti front comun impotriva violentei pe stadioane,ei isi taie venele ca stelistii au uschit-o de pe teren,evitand astfel eventuale altercatii.Ar fi avut ce sa scrie luni de zile daca fotbalistii se luau la bataie...

MoWeed25.03.2008 18:40

danimarcu

Stai linistit ca daca eram noi in situatia rrapidului acest front comun aparea instantaneu

Flaviu8625.03.2008 20:06

salut. am si eu o intrebare, maine cam pe la ce ora se va decide rezultatul meciului? daca stiti , multumesc

fantastic25.03.2008 21:00
salut. am si eu o intrebare, maine cam pe la ce ora se va decide rezultatul meciului? daca stiti , multumesc

La toate stirile din sport au anuntat ca maine or sa fie audiati multi martori, iar joi o sa fie anuntata decizia.

amarel25.03.2008 22:24

Ioanitoaia se plange ca-l criticam pe forumurile Stelei......

Rahoolio27.03.2008 11:53

Whadda...?

Savarina expirata si brinza de burduf se impaca pidosnic... Pina si sicofantul argasit a avut o atitudine relativ nobila la audieri: hai s-o punem d'o rejucare. Pronostic: Rapid - Steaua: 0-3. Sa dea Domnul (nu ma refer la Gigi Becali) sa ma insel si sa fie 0-4. Hai Steluta!!!

jair28.03.2008 09:07
cred ca cel mai corect ar fi o rejucare a meciului da la inceput si fara suporteri cu toate ca un 3-0 pentru Steaua nu m-ar deranja. din pacate in Romania in ultimul timp a aparut o paranoia in randul adversarelor si mai ales in randul asa zisilor ziaristi precum ca Steaua este avantajata de arbitrii. au innebunit toti. traiesc in belgia pentru moment si ma mai uit si la meciurile lor din cand in cand(la TV ) chiar acum ma uit la o emisiune de fotbal si se fac comentarii despre etapa care sa incheiat. la ei nici macar nu vorbesc de arbitru daca a gresit sau nu mai ales sa vorbeasca de echipe avantajate.

in meciul Rapid -Steaua arbitrul mi s-a parut un pic cam permisiv cu intrarile dure la alunecare a rapidistilor si tot ei fac galagie, la fel cum si ceilalti frustrati de la CFR au spus ca Steaua a fost avantajata in meciul cu ei, iar in acel meci Fabiani

• trebuia eliminat pentru cotul intentionat aplicat lui Goian, in meciul atat de invocat cu Urziceniul Stelei i s-a refuzat un penalty in prima repriza si un gol la faza in care mingea eu cred ca a fost scoasa de duppa linia portii.Se pare ca atat jurnalistii de la prosport cat si cei de la Gazeta au interesecomune cu rapidul,vezi premiile acordate in produse electronice de
«12»