FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dreptate rapidista

«12»
fcsteaua.ro24.03.2008 17:34

Daca Steaua ar pierde locul intai in Liga de fotbal nationala, acest fapt ar fi considerat cel mai firesc, atat de catre conducatorii contracandidatelor cat si de unii ziaristi. Gazetarii ar suci-o din condei asa cum fac intotdeauna, subliniind contributia CFR-ului clujean la frumusetea acestei competitii si indulcind infrangerea ros albastrilor pentru ca de acolo vin banii, adica zona in care se pot construi scandalurile, sarea si piperul fotbalului romanesc. Adica un fel de sarut in fundul generos al lui Becali pe care scrie Public Relations, in traducere "kiss my ass for a declaration". Iar pupaciosi sunt destui. Acei miscatori din coada cu gurile zambitoare pana la urechi pentru a smulge doua trei cuvinte de la marele om, urmand ca apoi sa muste pervers prin titluri dibacite, o scoala a fatarniciei si a minciunii. Pe bani.

Daca Steaua ar castiga aceasta editie de campionat s-ar urla in gura mare referitor la butoane si scenarii jegoase, decizii discutabile si vicieri de rezultat.

Intre timp, exista dezbaterea de miercuri in baza careia se va adopta o decizie referitoare la deznodamantul meciului Rapid - Steaua. Legal, referindu-ma la regulamentele existente, Steaua va fi desemnata invigatoare la masa verde cu scorul de 3 - 0. O masura pe care ar trebui sa o respectam pentru ca, nu-i asa?, ne plangem ca nu se respecta legile in Romania. Moral, in amintirea Stelei pe care am vazut-o candva si pe care mi-o doresc s-o revad, as prefera o rejucare a meciului fara spectatori.

Totusi sunt absolut oripilat de nesimtirea crasa a oficialilor rapidisti care doresc o rejucare din minutul 72 plecand de la scorul de 1 - 0 pentru gazde. Ori, daca s-ar adopta o astfel de masura, incurajata se pare de cativa reprezentanti ai ziarelor sportive, aparent mari justitiari si cu o alonja lunga, clubul Rapid, nu numai ca nu ar fi pedepsit, ci ar fi ajutat. Pentru ca, una este sa conduci in minutul 72 si sa fii nevoit sa aperi acest avantaj pana la finele meciului, tinand cont de oboseala acumulata, de starea de tensiune existenta, propriile slabiciuni, cat efort ai depus pentru a intra in avantaj, lotul adversarului, modul in care acesta te-a presat si alta e sa intri in teren cu toata echipa odihnita pentru a apara un avantaj minim timp de 20 de minute. Se poate adopta chiar si o strategie de aparare a acestui avantantaj minim. Dreptate rapidista.

Raulredblue24.03.2008 17:38

exact..ai mare dreptate

shack3r24.03.2008 17:53

Catalin..sa lasam la o parte orice urma de "moralitate".Legea spune clar : 3-0.Orice alt deznodamant va fi contestat.

Dar sa ii bagam in penele mamelor lor ca nu au ajuns jegurile astea subiect de discutie pe siteul nostru.Mai bine ne concentram pe echipa noastra,cu bune cu rele,e a noastra.Parerea mea...

Tavone24.03.2008 18:10

Catalin, nu te supara pe noi dar chiar nu merita sa vb de ciorile astea spurcate! sunt satul de ei si cat de morali au devenit ei de la un timp. Parca uitand de clipele cand umblau prin comisii sa depuncteze Steaua ca sa ia ei titlul! Acum se dau in postura de victime dar toti stiu cum ies de la un meci din tiganie (scuipati, injurati si loviti) uite ca deja vb prea mult! Clar 3-0 pentru Steaua si gata! In rest este doar tipica frustrare a lor si a cainilor! Neinteresant!

MoWeed24.03.2008 18:28

Chiar dupa meci aveam o gandire exact ca a ta

Dar vazand in zilele urmatoare cat de crasa este nesimtirea jucatorilor si a conducatorilor de la clubul de sub pod mi-am dat seama ca nu merita. Mai mult nu ar intelege un asemenea gest si in loc sa-l aprecieze ar zice ca asta inseamna ca ei au dreptate sau ca recunoastem intr-un fel ca s-au apasat pe butoane.

Alta problema ar fi precedentul creeat. Asa orice frustrat cu 4 clase din tribuna ar arunca cu tot ce prinde in teren in cazul in care rezultatul nu i-ar conveni si meciul s-ar rejuca.

In fond si la urma urmei puteau avea o atitudine civilizata in care sa-si recunoasca greselile, dar sa ceara rejucarea de la 0-0 in spiritul fotbalului(repet recunoscandu-si vina)

Il Soldatino24.03.2008 19:02

@MoWeed

Perfect de acord cu tine, dar vreau sa-ti atrag atentia ca acest precedent de care pomenesti e valabil si-ntr-un sens opus: gandeste-te ca suporteri care arunca obiecte in teren are si Steaua. Si sunt destui. Au fost multe deplasari (si la meciul de acasa cu Dinamo disputat anul trecut) cand i-am vazut pe unii indivizi aruncand cu obiecte din tribuna. Mereu aceiasi si aceiasi indivizi.

Apoi vin eu sa te intreb: stii ce se va intampla in viitor in aceste situatii plecandu-se de la precedentul creat? Sa-ti prezint ce cred eu: suporterii care beneficiau pana acum de o relativa libertate vor fi exact ca niste pasari in colivie fiind perchezitionati la sange in Ghenecea si filmati atat de camerele de luat vederi ale televiziunilor cat si de cele postate special de cluburile gazda....si sa te tii atunci cate acuzatii se vor aduce si ce scandaluri vor fi.

Nu vreau sa ma intelegi gresit. Am fost primul care a postat imediat dupa fluierul final al arbitrului faptul ca Steaua a castigat la masa verde (se si poate verifica acest aspect). Mai mult, onorabil sau mai putin si eu consider ca trebuie sa fie respectat regulamentul, adica victorie Steaua.

MoWeed24.03.2008 19:07

@Il Soldatino

Ai si tu dreptate cu precedentul dar cum putem eradica acest fenomen daca nu se iau masuri impotriva acestor oameni care nu prea gandesc inainte sa actioneze?

De perchezitionat oricum se perchezitioneaza la sange in Ghencea si camere exista deja daca nu ma insel

laur_2324.03.2008 19:43

dar de butelie alis Borcea ati auzit?

''dansul'' ne-a recomandat nici mai mult nici mai putin!-reluarea meciului din minutul 73, de la scorul de 0-0 !!! Asta-i din categoria ''din putul gandirii''...

Joga Bonito24.03.2008 19:45

Sunt curios dc eram noi in locul rapidistilor. Ma intreb cum am fi reactionat.

Raspuns: Exact la fel ca si crapidistii, in frunte cu ciobanul-sef! Asa ca las-o balta Cataline!

asterix24.03.2008 19:59

cred ca cel mai corect ar fi o rejucare a meciului da la inceput si fara suporteri cu toate ca un 3-0 pentru Steaua nu m-ar deranja. din pacate in Romania in ultimul timp a aparut o paranoia in randul adversarelor si mai ales in randul asa zisilor ziaristi precum ca Steaua este avantajata de arbitrii. au innebunit toti. traiesc in belgia pentru moment si ma mai uit si la meciurile lor din cand in cand(la TV ) chiar acum ma uit la o emisiune de fotbal si se fac comentarii despre etapa care sa incheiat. la ei nici macar nu vorbesc de arbitru daca a gresit sau nu mai ales sa vorbeasca de echipe avantajate.

st_194724.03.2008 20:01

Deja nu mai are rost sa ne enervam din cauza unor ratati ce vor ramane mereu "farmecul vietii".

Kreator24.03.2008 20:12

3 - 0 conform regulamentelor in vigoare la aceasta ora.

Cat despre eventuala dorinta a unor stelisti de a se rejuca meciul...... sa ne reamintim ca este vorba un meci contra clubului rapid Bucuresti, club care acum vreo doua sezoane dorea sa castige CAMPIONATUL la masa verde impotriva Stelei!

Nu un amarat de loc 2.

Dorea sa castige CAMPIONATUL!

Si cum?

Cu doar cateva etape inainte de finaul campionatului au cerut depunctarea echipei Steaua... pentru ceva ce se intamplase dupa fluierul final al unui meci ..... Sportul Studentesc - Steaua Bucuresti (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), meci disputat in Regie.

Meciul se incheiase, Steaua invinsese si se apropia usor-usor de titlul de campioana....

Ei bine rapid a cerut depunctarea echipei Steaua pentru ........ niste scandari de dupa terminarea meciului.

Nu erau rapidistii pe teren, nu fusese o disputa directa, nu aveau nici o treaba....

Dar comunistul de Copos a dorit sa castige titlul la masa verde, pentru niste lucruri total aiurea, absolut indirecte.

Copos comunistul a facut memoriu la FRF, si deoarece Steaua a primit doar sanctiuni care nu includeau si depunctarea, Copos-comunistul a facut memoriu la UEFA.

Raspunsul primit a fost ca sanctiunile primite deja de clubul Steaua din partea FRF sunt suficiente.

Cu acest club mizerabil vreti sa fim noi super corecti?

Cred ca daca ar putea, rapidistii ne-ar scoate inimile in unghii si ar musca din ele cand acestea inca ar pulsa...

Si cu ei va gasiti sa fiti super-corecti!

Frate, ce memorie scurta avem!

alpopa24.03.2008 20:12
Sunt curios dc eram noi in locul rapidistilor. Ma intreb cum am fi reactionat.

Raspuns: Exact la fel ca si crapidistii, in frunte cu ciobanul-sef! Asa ca las-o balta Cataline!

Te contrazic ! Ciobanul a dovedit si in alte situatii cu probleme create de suporteri ca nu e nici pe departe un individ care sa le ia partea ! Intr-o situatie similara ciobanul ar fi condamnat "ultrasii, huliganii" si ar fi mers pana intr-acolo incat sa joace cu portile inchise restul meciurilor din campionat !

shack3r24.03.2008 20:41
cred ca cel mai corect ar fi o rejucare a meciului da la inceput si fara suporteri

Scuze,dar gresesti.Cel mai corect ar fi 3-0 la masa verde pentru noi.Faceti diferenta intre corectitudine si moralitate.

shack3r24.03.2008 20:44
Cu doar cateva etape inainte de finaul campionatului au cerut depunctarea echipei Steaua... pentru ceva ce se intamplase dupa fluierul final al unui meci ..... Sportul Studentesc - Steaua Bucuresti (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), meci disputat in Regie.

Meciul se incheiase, Steaua invinsese si se apropia usor-usor de titlul de campioana....

Ei bine rapid a cerut depunctarea echipei Steaua pentru ........ niste scandari de dupa terminarea meciului.

Nu erau rapidistii pe teren, nu fusese o disputa directa, nu aveau nici o treaba....

Dar comunistul de Copos a dorit sa castige titlul la masa verde, pentru niste lucruri total aiurea, absolut indirecte.

Copos comunistul a facut memoriu la FRF, si deoarece Steaua a primit doar sanctiuni care nu includeau si depunctarea, Copos-comunistul a facut memoriu la UEFA.

Raspunsul primit a fost ca sanctiunile primite deja de clubul Steaua din partea FRF sunt suficiente.

Da,si in culmea prostiei lor si-au dat arama pe fata si au recunoscut ca sunt tzigani.Ca altfel nu se mai simteau la scandarea "Am avut si vom avea mereu boala pe tzigani".

Stiu ca avocatii echipei noastre ( sau ma rog,ai lu' Becali ) au demonstrat ca jucatorii nu erau rasisti ci doar se bucurau alaturi de suporteri prin imagini cu Banel si Petre Marin strigand si ei sloganul ala.

danimarcu24.03.2008 20:56

Te felicit @Kreator ca le aduci aminte unora despre intamplari nu foarte vechi de care se pare ca au uitat...

Din moment ce regulamentul prevede o sanctiune clara pentru astfel de cazuri,cred ca toata mediatizarea asta e neavenita!De ce sa spere crapidistii la o alta sentinta,din moment ce aceasta deja e stabilita inca dinaintea intamplarii evenimentului?Eu astept urmatoarele pedepse miercuri:

1.3-0 pentru Steaua la masa verde;

2.Amenda pentru organizarea defectuoasa si suspendarea terenului cel putin 5 etape;

3.Suspendarea lui Sapunaru pentru minim 2 etape pentru gesturi obscene ,agresarea arbtrului si incitarea suporterilor;

MoWeed24.03.2008 20:58

@danimarcu

4.Suspendarea lui Pancu, care a luat arbitrul de gat(se vede pe inregistrari), suspendarea lui Maftei care a incercat sa faca pierduta bricheta luand-o din mana arbitrului de margine, suspendarea lui Nae Manea care i-a amenintat pe jucatorii stelisti cu moartea

septi_eu24.03.2008 21:03
dar de butelie alis Borcea ati auzit?

''dansul'' ne-a recomandat nici mai mult nici mai putin!-reluarea meciului din minutul 73, de la scorul de 0-0 !!! Asta-i din categoria ''din putul gandirii''...

Eu l-am auzit in direct la Sport.ro (TV) cand a zis din minutul 1, nu 73 ;)

enjoy24.03.2008 21:06

domnilor, ce tot tura-vura, 3-0 si cu asta basta; cand om fi noi in situatia lor(sunt convins ca niciodata), vom vedea atunci ce vom face. "da-i prostului un deget, sa vezi cum iti ia toata mana".

yo_marius24.03.2008 21:10

Hai ca sa terminam o data pentru totdeauna.

Regulamentul disciplinar al FRF, 2002

CAPITOLUL II – Abaterile și sancțiunile disciplinare

Secțiunea I

2. Abateri în legãturã cu mãsurile de ordine

Articolul 32: (1) Amenințarea, bruscarea sau lovirea arbitrilor ori a oficialilor înainte de începerea jocului, la pauzã, în timpul sau dupã terminarea jocului se sancționeazã cu:

a. ridicarea dreptului de organizare pe teren propriu a jocurilor oficiale pentru minimum 4 etape;

b. dacã abaterea are drept consecințã întreruperea și nereluarea jocului în termen regulamentar, echipa vinovatã este sancționatã și cu penalizarea de minimum 6 puncte.

(2) Persoanele care au sãvârșit abaterile arãtate la alineatul (1) se sancționeazã cu suspendarea pe minimum un an.

(3) Vãtãmarea gravã a integritãții corporale a persoanelor oficiale care au necesitat spitalizarea acestora se sancționeazã cu ridicarea dreptului de organizare a jocurilor oficiale pe teren propriu pentru minimum un an.

(4) Dacã abaterea prevãzutã la alineatul (3) are drept consecințã întreruperea și nereluarea jocului în termenul regulamentar, echipa vinovatã este sancționatã cu ridicarea dreptului de organizare a jocurilor oficiale pe teren propriu pentru minimum 6 etape. În astfel de cazuri, jocul se omologheazã cu rezultatul de 3-0 în favoarea echipei adverse.

Eu promit ca asta sa fie ultimul meu post care face referire la milogi. V-am aratat de n ori ce spune REGULAMENTUL. Daca voi vreti sa continuati sa concepeti scenarii care mai de care mai fanteziste este treaba voastra. Orice decizie s-ar da, care nu ar fi conforma cu acest Regulament, pentru mine va fi un semn clar ca la noi se judeca dupa ureche.

forever_STEAUA24.03.2008 21:39

Apropo de pancu... Dupa meci citesc prin ziare ca individul a fost dus de urgenta la spital in urma contactului cu Nesu. Parea nici mai mult nici mai putin ca e la un pas de moarte. Apoi vad la TV ca in drum spre ambulanta a avut timp sa-i puna mana in gat arbitrului...

5. suspendarea lui maftei pentru ca a incercat sa ia brigheta din mana asistentului!

AdrianUltras2524.03.2008 21:42

Bai, eu doar atat vreau sa zic:

Ceausescu a-nviat,

A-nviat beleaua,

Si a dat comunicat,

Sa castige Steaua!

M*** la rapid

M*** cefere

La m*** presa romana

Da-va in p*** mea pe toti!

lupi24.03.2008 22:08

scuzati offtopicul: din Ghencea pana la polivalenta cu ce pot ajunge cat mai direct (mijloc de transport in comun)? va roj ajutatzima, multumesc

st_194724.03.2008 22:24
scuzati offtopicul: din Ghencea pana la polivalenta cu ce pot ajunge cat mai direct (mijloc de transport in comun)? va roj ajutatzima, multumesc

Iei 41 pana la Piata Crangasi, metroul pana la Unirii, de unde schimbi si iei pana la Brancoveanu.

Razvan WWE24.03.2008 23:01

Mda... aveti dreptate. Da (Domnul) Argaseala a zis ca impreuna cu clubul rapid v a depune memoriu la FRF sa fie rejucat meciul!!! :steagcruce:

«12»