FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Plesan sau Alin Stoica???

«12»
Motanu D26.05.2005 14:37
in fine, insa unii dintre cei care au postat acolo au vrut ca plesan sa ajunga la Steaua  :twisted:

Normal. Orice panarama de fotbalist, cum e si Plesan, e peste Dinita & co.

Altfel, fara legatura cu topicul, te intreb: mai raman oare Niculescu si Grigorie la Dinamo ? Eu cred ca nu, avand in vedere ca iar ati cumparat "fotbalisti" la kilogram... Cei doi (poate si alti...) se vor duce in Asia sa manance... caini.

dogy26.05.2005 14:43
in fine, insa unii dintre cei care au postat acolo au vrut ca plesan sa ajunga la Steaua  :twisted:

Altfel, fara legatura cu topicul, te intreb: mai raman oare Niculescu si Grigorie la Dinamo ? Eu cred ca nu, avand in vedere ca iar ati cumparat "fotbalisti" la kilogram... Cei doi (poate si alti...) se vor duce in Asia sa manance... caini.

cine stie, poate nu vor pleca, insa sunt sigura ca de la voi va pleca Radoi :twisted:

are nevoie Jiji ciobanasul de AVION

Jackass26.05.2005 15:02

acum gata, l-a luat Dinamo, sa-i fie de bine!! sa dea multe autogoluri! :twisted:

sorinb27.05.2005 14:19

Plesan a plecat la Dinamo asa ca doar Alin Stoica mai poate veni.Plesan asta e un mare nesimtit.Zicea ca el nu vine la Dinamo, dar impresarii aia oligofreni l-au convins!

Motanu D27.05.2005 14:26

cine stie, poate nu vor pleca, insa sunt sigura ca de la voi va pleca Radoi :twisted:

are nevoie Jiji ciobanasul de AVION

Cred ca mai degraba vine Borcea de buna voie om de serviciu la Steaua decat sa plece Radoi... Nu cred, daca ar fi plecat Radoi in vara, acum Zenga ar mai fi fost inca antrenor !!!

Iar Jiji are ce vinde...

horse3727.05.2005 17:20

uitati-l pe plesan! un tip fara coloana vertebrala. asa ca nu are ce cauta la Steaua.

«12»