Acest sondaj este pt noi cei care iubim Steaua...c parere avetzi...care din cei 2 merita sa ajunga la Steaua???p cine preferantzi voi???
Acest sondaj este pt noi cei care iubim Steaua...c parere avetzi...care din cei 2 merita sa ajunga la Steaua???p cine preferantzi voi???
sincer ... pe nici unul
dar ! daca chiar ar fi nevoie sa aleg ... l-as alege pe Alin Stoica ! nu pot sa-l suport pe Plesan pentru simplu fapt ca nu joaca niik .. de la meciul cu Germania in care a facut acea faza ... nu a mai iesit cu nimic in evidentza ! plus ca nici el nu stie ce e ... stelist sau dinamovist :x ...
vorba lui neaga88, pe nici unul. La urma urmei, Plesan de la o vreme tot face pe dinamovistul...si-a permis sa dea si cateva declaratii foarte intepatoare la adresa Stelei, asa ca... :x
Zidane.
Zidane.
)) bun asa ... atunci pot sa il aduc si io pe Ronaldinho ? ![]()
Daca voi ii aduceti pe Zidane si Ronaldinho atunci il sun si eu pe Eto :lol:
Dintre plesan si Alin Stoica il prefer pe Tiberiu Balan ![]()
Plesan! Daca are cu cine sa joace o sa-si dea drumul!
Din pacate daca Plesan va veni la Steaua, nu va veni pnetru calitatile sale ca fotbalist, ci pentru ca Becali sa dovedeasca ca este cel mai tare de pe piata transferurilor si il va aduce pe Plesan contra unei sume astronomice de citeva mil. $. In rest, ambii ar fi de folos. Semanam din ce in ce mai mult cu Real Madrid: vindem ce e bun si cumparam ce e scump, l-am dat pe Neaga, Hamutovski si yi aducem pe Cristea, Dica. La fel cum Real i-a vindut pe Makelele si pe Morientez ca sa-i aduca pe Ronaldo, Owen, Beckham ![]()
![]()
Alin Stoica este stelistdin tata-n fiu, iar ca fotbalist are experienta de 20 mai mare ca Plesan. Nu uitati ca a fost golgeterul lui Anderlecht in Liga camponilor cu 6 reusite in faza grupelor si sigur nu a terminat-o cu fotbalulare doar 26 de ani
Ar fi buni amandoi.Alin insa nu este dorit de conducere,iar Plesan ,dupa parerea mea,nu valoreaza atatia bani cati vrea sa dea ciobanul pe el!
Pai, sa vedem. Plesan ar veni in locul lui Paraschiv, nu ? E mai bun decat Paraschiv ? Imi pare rau pentru "Tigru", dar eu cred ca da. Deci, Plesan ar ajuta Steaua sa creasca.
Alin Stoica poate juca atat mijlocas stanga cat si dreapta. Exact ca si Banel. Exact ca si Dica. Este Alin Stoica mai bun decat Dica si Banel ? Greu de spus. Oricum, antrenorul Stelei (care naiba o sa mai fie si el) ar avea de ales doi dintre trei fotbalisti valorosi. Deci, ar fi bine sa vina.
Despre Tiberiu Balan, numai de bine. M-a impresionat golul lui din tur, de l-a dat pe Tudor cu capul de bara :lol: Un astfel de fotbalist ar ajuta sigur Steaua, dar cum Copos are 50% din el, e greu de crezut.
Din pacate daca Plesan va veni la Steaua, nu va veni pnetru calitatile sale ca fotbalist, ci pentru ca Becali sa dovedeasca ca este cel mai tare de pe piata transferurilor si il va aduce pe Plesan contra unei sume astronomice de citeva mil. $. In rest, ambii ar fi de folos. Semanam din ce in ce mai mult cu Real Madrid: vindem ce e bun si cumparam ce e scump, l-am dat pe Neaga, Hamutovski si yi aducem pe Cristea, Dica. La fel cum Real i-a vindut pe Makelele si pe Morientez ca sa-i aduca pe Ronaldo, Owen, Beckham![]()
Corect. Ar tb sa transfere un antrenor bun(poate Zenga...).
Oricum, il aleg pe A. Stoica.
Plesan sau Alin Stoica???
nici unul :twisted: :twisted: :twisted:
Plesan sau Alin Stoica???
nici unul :twisted: :twisted: :twisted:
Corect. Astia doi sunt prea buni pentru Dinamo :!: :!: :!:
oricum plesan va juca pentru Dinamo :twisted:
Raspunsul meu la intrebarea ta e tot o intrebare. Ce preferi sa mananci la desert, spanac sau urzici ?
Daca ar fi dupa mine l-as aduce inapoi pe Tudorel Stoica, cred ca si la varsta pe care o are e mai bun decat amandoi la un loc in momentul asta..
oricum plesan va juca pentru Dinamo :twisted:
Va juca ? Nu cred... la Dinamo joaca Borcea si Netoiu. Si atat.
pe niciunul! nu-i am la inima!! dar daca ar trebui sa aleg, hay sa zicem plesan! :roll:
p.s. roy makaay de la bayern...that´s my man!
In favoarea lui Alin, ar mai fi si mentalitatea ! A jucat numai afara, fara sa mai vorbim de atasamentul fata de Steaua (prin comparatie cu asa-zisii "mercenari") si de calitati tehnice. Cred ca ar fi cu mult mai util decat baragladina aia de Plesan, s-a vazut ca nu stie ce inseamna "profesionist".
Ce mi se pare totusi bizar, majoritatea jucatorilor talentati care au ajuns in Ghencea, n-au prea confirmat, in vreme ce cei care au ajuns la catei (o parte) au cam confirmat :? Dreptu-i ca de la ei s-au lansat si "cazurile" cele mai bizare, in frunte cu Mutu. E doar o impresie, poate ma insel, insa per ansamblu, cred ca asa e.
Deci, din acest punct de vedere, sa vina Plesan, vorba aia: sa moara unul de-ai lor :lol:
plesan s-a antrenat cu Dinamo, netoiu i l-a furat lui Jiji :twisted:
ce vrajeli pe capul lui Jiji
Patronul Ciobanul a declarat, azi, ca din sezonul urmator, Steaua va avea buget dublu față de Dinamo: "Din sezonul urmator, Steaua va avea buget dublu față de Dinamo, dacă ei vor avea 9 milioane de euro, eu voi avea 18, dacă vor avea cinci, Steaua va avea 10"
Steaua e campioana la datorii si el vorbeste de buget, viseaza in continuare Jiji :twisted:
plesan s-a antrenat cu Dinamo, netoiu i l-a furat lui Jiji :twisted:ce vrajeli pe capul lui Jiji
Patronul Ciobanul a declarat, azi, ca din sezonul urmator, Steaua va avea buget dublu față de Dinamo: "Din sezonul urmator, Steaua va avea buget dublu față de Dinamo, dacă ei vor avea 9 milioane de euro, eu voi avea 18, dacă vor avea cinci, Steaua va avea 10"
Steaua e campioana la datorii si el vorbeste de buget, viseaza in continuare Jiji :twisted:
sa fie clar ! eu unul, si ca mine sunt destui, nu am vrut la echipa un bufon (am avut si un articol pe tema asta... cand s-a ratat primul transfer). plesan este un zero, un jucator numai bun de Dinamo, care abia asteapta sa fie vandut pe cartofi in asia.
sunt destui imbecili in curtea noastra, nu mai era nevoie de inca unul. si ca sa raspund topicului - Stoica fara ezitare! numai ca, nici el n-o sa ajunga... si n-o sa ajunga nimeni, pentru ca Gigi este un 0 care bate de departe orice nulitate tip plesan.
plesan s-a antrenat cu Dinamo, netoiu i l-a furat lui Jiji :twisted:ce vrajeli pe capul lui Jiji
sa fie clar ! eu unul, si ca mine sunt destui, nu am vrut la echipa un bufon (am avut si un articol pe tema asta... cand s-a ratat primul transfer). plesan este un zero, un jucator numai bun de Dinamo, care abia asteapta sa fie vandut pe cartofi in asia.
sunt destui imbecili in curtea noastra, nu mai era nevoie de inca unul. si ca sa raspund topicului - Stoica fara ezitare! numai ca, nici el n-o sa ajunga... si n-o sa ajunga nimeni, pentru ca Gigi este un 0 care bate de departe orice nulitate tip plesan.
acum ca ai vazut ca s-a transferat la Dinamo zici ca nu e bun
stii cum se spune "vulpea care nu ajunge la struguri zice ca-s acri" :twisted:
Mestere, inainte sa ne iei cu proverbe citeste ce ti-a scris omul. Articolul asta http://www.fcsteaua.ro/index/section/artic...es/article/1136 e scris acum juma' de an.
in fine, insa unii dintre cei care au postat acolo au vrut ca plesan sa ajunga la Steaua :twisted: