ariven21
Ce te poti astepta de la presa romana? Eu de mult am renuntat sa ma astept la ce e normal din partea lor...
ariven21
Ce te poti astepta de la presa romana? Eu de mult am renuntat sa ma astept la ce e normal din partea lor...
ariven21
am inteles asta de mai demult...
am zis-o asa , ca si dare de seama asupra faptului...
Cred ca vor sa il atate pe mai marele, pe ciobandante, caci simt ca de acolo ii rost de scandal si scandalul genereaza click-uri si tiraje...si bani...
Atat pe acest subiect...
Sunt de a dreptul scarbit. Deranjat ca se da in Steaua din toate partile. Fara mila, parca am fi noi gunoiul fotbaluliu romanesc, se uita tot ce a facut Steaua pentru Romania si in special se ia in bataie de joc munca jucatorilor.
Acuma m-am uitat pe sport ro la asa-zisul special si se loveste in Steaua in prostie, nu imi vine sa cred cum isi bate toata lumea joc de Steaua. Cu atata usurinta si rautate s-au facut glume cu brichete de la inceput pana la sfarsit, se vorbeste de 'butoane', il intreaba pe poriumboiu daca sunt multi fumatori la Vaslui si tot mizerii dinastea. Ultimii oameni. Si parca vad, peste un an cand o sa facem din nou mare perofrmanta, toti vor vrea interviuri si vor vorbi de bine Steaua. Ar trebui sa le fie rusine. Eu daca as fi la Steaua nu as mai vorbi nicodata cu aceste persoane, dupa sa tot comenteze ca nu e relatie cu presa.
Si cum naiba se lasa toti manipulati de niste persoane (sa nu zic cum) ca si Iancu, muresan, Copos sau altii. Chiar ma enerveaza tot ce se intampla, nu imi dau seama cum toti cred toate inventiile care se spun, inca dinastea idioate, fara nici o logica.
Oricum noi stim cine suntem, ce inseamna Steaua si indiferent de ce fac restul, stim ca avem de facut in capionat si in Europa.
deja ceea ce se intampla pe sport.ro a depasit cu mult limitele sportivitatii si fair-play-ului in fotbalul romanesc!!!
se fac mii si mii de acuze, apar tot felul de papagali de la prosport care-si dau cu parerea, il fac pe deaconu sa Para cel mai mare rau din societatea romaneasca, se ''mitraliaza'' din toate pozitiile, bine-nteles...tinta lor majora fiind Steaua!
Arbitrul Deaconu a fost decorat de Basescu, impresionat de atitudinea pe care acesta a avut-o joi, la meciul Rapid - Steaua.
Linsajul mediatic la care a fost supusa Steaua este pur si simplu INCREDIBIL!!! Iata cum ura si rautatea pot efectiv dezumaniza oamenii, ii pot reduce la stadiul de animale si apoi de bolovani.
Citind in ultimile zile ordorile deversate in presa sportiva si nu numai, am fost consternat sa constat cum logica si buna credinta au fost complet evacuate din spatiul public.
Da, presa este vinovata pentru mare parte din raul fotbalului romanesc! O spun raspicat si cu toata convingerea. Cand cameramanul TVR a fost lovit cu lantul peste picioare in afara stadionului Ghencea, toata presa a sarit ca arsa cerand arderea pe rug a faptuitorului si eradicarea huliganismului din sport. In schimb, atunci cand IN TIMPUL UNEI COMPETITII SPORTIVE arbitrul este lovit in cap cu o BRICHETA METALICA (precizarea ii apartine lui M.Sandu) aruncata din inaltul tribunei, intreaga presa transforma victima in calau si pe singurul nevinovat in speta, adica pe clubul Steaua, in tinta a linsajului mediatic. In acest timp, acesti mizerabili mazgalitori de hartie si realizatori de emisiuni TV, cautioneaza publicul cu cel mai violent si salbatic comportament din aceasta tara (spre ex. acum cativa ani in returul confruntarii cu PSG, antrenorul francez a fost umplut cu scuipati si apoi "spalat" pe cap cu o PUNGA PLINA CU URINA). Bineinteles ca la aproape o saptamana dupa eveniment, atentia presei nu s-a deplasat inca asupra adevaratilor vinovati pentru intreruperea meciului, adica a grenadierilor din Ghiulesti si asta pentru ca dupa datele oferite de Jandarmerie acestia sunt in totalitate suporteri rapidisti! Ignorand cu seninatate acest aspect fundamental in procesul de rezolvare a spetei, pseudojurnalistii fara liceu terminat, enumerati de voi mai sus, alimenteaza in continuare cea mai ridicola teorie a conspiratiei zamislita vreodata de mintea umana.
Cireasa pe tort o pune fituica imunda, transformata in oficios giulestean si condusa de grasanul libidinos H Ivanovici. Este vorba de tabloidul ordinar numit Fanatik, care in ultimul numar inventeaza o istorie romantata a anilor in care Steaua a persecutat vasnicul club de sub pod! Dezgustator! Revoltator! Acest sac de osanza gaseste de cuviinta sa invenineze si mai mult atmosfera si asa destul de otravita prin tot felul de inchipuiri bolnave!
In fata acestei situati rocambolesti, Clubul Steaua trebuie sa ia decizia curajoasa de a boicota aceasta presa MIZERABILA! Un embargo mediatic autoimpus! Jucatorii si oficialii pot comunica cu suporterii prin intermediul site-ului oficial si mai ales al fcsteaua.ro. Acesta "SILENZIO STAMPA" absolut dezirabila ar angrena si un boicot al uriasei mase de suporteri stelisti care n-ar mai avea de ce sa cumpere ziarele si sa acceseze siteurile acestor paraziti si in schimb ar putea ridica exponential numarul de accesari al paginilor de internet mai sus amintite.
Este de datoria redactorilor acestui site sa propuna oficialilor stelisti aceasta atitudine si a maselor de suporteri sa o sustina. Numai impreuna ii putem invinge!
P.S. In final nu pot sa nu remarc gestul de normalitate al Presedintelui Romaniei, personaj pe care personal nu-l agreez, de a-l decora pe arbitrul Deaconu. Este un gest vectorial care ar putea reorienta discursul public spre o zona a normalitatii, a bunului simt si a bunei credinte, unde vinovatii sa plateasca, iar legea sa fie respectata.
Excelent postul tau @Lucas!
Propun moderatorilor sa-l puna la articole,sa poata fi citit de toata lumea.
O parere la care subscriu in totalitate!
de acord! a fost si parerea mea, de mai mult timp...aceasta cu boicotul impotriva mass-media, un silenzio stampa cat mai de durata!
insa, nu trebuie sa omitem faptul nu toti stelistii au acces la internet si asa nu ar mai putea afla informatii despre echipa lor favorita!
dar, decat astfel de stiri rau-voitoare si denigratoare, sa urmareasca Steaua in cadrul meciurilor pe care le desfasoara(unde, de asemenea, avem ''noroc'' de aceleasi informatii tendentioase!)...
Excelent, Lucas!
![]()
Pai dupa ce am citit aceste lucruri aberante si total eronate(o parte) cred ca toti sunt inpotriva noastra...Am auzit ca cica sar rejuca meciul cu Rapid...Si din acelasi min si scor pai Jiji o sa faca plangere la fifa cea ci mi sar parea un lucru normal.O sai suspende pe Romania sa numai jucam macar pana in 2010 in UCL si asa nu or sa mai fie tensiuni...
Ei bine clar meciul la masa verde asa prevede regulamentul.Dar acum daca se va intampla sa rejucam meciul cea ce si cred din cauza coruptiei macar sa se joace meciul pe Ghencea de la scorul de 0-0 sk min 0
Bravo Lucas. Ai reusit sa spui in acesta postare ceea ce am simtit fiecare stelist. Am 47 de ani si poate credeti ca este incredibil, dar eu de cateva zile bune nu mai sunt om, nu ma mai pot concentra si culmea am ajuns sa urasc, sentiment care imi era strain. Este incredibil de ceea ce se intampla. Suntem multi stelisti mai in varsta decat unii gazetari de sportivi, cunoastem mult mai multe decat cunosc dumnealor si am trait mai aprig decat au trait dansi. Multi din generatia veche s-au indragostit de Steaua nu datorita valorii ci tocmai datorita regimului. Exact a regimului. Se tot vehiculeaza de Steaua comunista si favorizata dar pot sa o spun cu mina pe inima ca nu este asa. Steaua nu a fost mai comunista decat toate celelalte echipe, faptul ca ea avea de unde alege se datora faptului ca marea majoritate doreau sa ajunga in Bucuresti, ca marea majoritate a fotbalistilor adevarati care iubeau fotbalul au venit de buna voie la Steaua, acolo unde erau conditii, acolo unde puteau face performanta. Probabil ca sunt multi copii si pe acest site si nu cunosc vechile legi care se aplicau in Romania, dar poate macar au auzit de celebrul buletin de Bucuresti. Toti doreau sa ajunga la Steaua, sa joace intr-un stadion amenajat, nu pe imasuri, toti doreau sa poata merge prin strainatate, chiar si la bulgari sau rusi. Orice iesire afara insemna un plus material familiei. Tin minte ca in ani 70-80 o pereche de blugi era 1200 lei iar salariul mamei era de 600. Nimeni nu a fost luat cu japca. Toti isi doreau un video pe care puteau sa si-aduca de afara, mai multe iesiri, mai multe aparate. Un video bun costa 120000 lei , iar pentru cei ce nu stiu gradul de comparatie, o Dacie era 70000. Sunt multe tentatii care i-au facut pe multi fotbalisti sa ajunga la Steaua, dar nimeni nu a ajuns cu japca. Au fost ajutati, se punea o vb buna ici colo pentru a putea fi transferati. Ceausescu a dat o lege prin care nimeni nu isi putea schimba domiciliul cu mai mult de 30 km de locul de bastina. Vremurile erau aprige. Dar Steaua nu a fost mai comunista decat altii. Ghinionul antistelistilor a fost ca Valentin era stelist, asa ca noi toti, pur si simplu iubea echipa, dar cine l-a cunoscut poate sa confirme ca era un om deosebit care nu profita de functia lui Ceausescu. Poate ca ma scris cam mult, am mai scapt si greseli probabil pentru ca sunt foarte bulversat de tot ceea e se intampla azi cu Steaua. DA Lucas, cel mai intelept lucru pentru toti stelisti, conducatori, jucatori, antrenor este SILENZIO STAMPA pe termen lung, foarte lung. Scuzati-mi greselile gramaticale, dar am scris cu sufletul si fac parte din generatiile care au invatat o alta "romana". Mii de scuze celor pe care i-am deranjat.
sunt de acord cu voi ca exista un adevarat linsaj mediatic impotriva noastra. Dar principalul vinovat de aceasta situatie este acest oligofren dement si paranoic, care acum ceva timp afirma ca a mituit un arbitru, ba ca a mituit un jucator, ca o sa aibe el grija de butoane...apoi spune ca a glumit. Prin toate aceste declaratii cretinoide nu a facut decit rau echipei.
Bravo Lucas. Ai reusit sa spui in acesta postare ceea ce am simtit fiecare stelist. Am 47 de ani si poate credeti ca este incredibil, dar eu de cateva zile bune nu mai sunt om, nu ma mai pot concentra si culmea am ajuns sa urasc, sentiment care imi era strain. Este incredibil de ceea ce se intampla. Suntem multi stelisti mai in varsta decat unii gazetari de sportivi, cunoastem mult mai multe decat cunosc dumnealor si am trait mai aprig decat au trait dansi. Multi din generatia veche s-au indragostit de Steaua nu datorita valorii ci tocmai datorita regimului. Exact a regimului. Se tot vehiculeaza de Steaua comunista si favorizata dar pot sa o spun cu mina pe inima ca nu este asa. Steaua nu a fost mai comunista decat toate celelalte echipe, faptul ca ea avea de unde alege se datora faptului ca marea majoritate doreau sa ajunga in Bucuresti, ca marea majoritate a fotbalistilor adevarati care iubeau fotbalul au venit de buna voie la Steaua, acolo unde erau conditii, acolo unde puteau face performanta. Probabil ca sunt multi copii si pe acest site si nu cunosc vechile legi care se aplicau in Romania, dar poate macar au auzit de celebrul buletin de Bucuresti. Toti doreau sa ajunga la Steaua, sa joace intr-un stadion amenajat, nu pe imasuri, toti doreau sa poata merge prin strainatate, chiar si la bulgari sau rusi. Orice iesire afara insemna un plus material familiei. Tin minte ca in ani 70-80 o pereche de blugi era 1200 lei iar salariul mamei era de 600. Nimeni nu a fost luat cu japca. Toti isi doreau un video pe care puteau sa si-aduca de afara, mai multe iesiri, mai multe aparate. Un video bun costa 120000 lei , iar pentru cei ce nu stiu gradul de comparatie, o Dacie era 70000. Sunt multe tentatii care i-au facut pe multi fotbalisti sa ajunga la Steaua, dar nimeni nu a ajuns cu japca. Au fost ajutati, se punea o vb buna ici colo pentru a putea fi transferati. Ceausescu a dat o lege prin care nimeni nu isi putea schimba domiciliul cu mai mult de 30 km de locul de bastina. Vremurile erau aprige. Dar Steaua nu a fost mai comunista decat altii. Ghinionul antistelistilor a fost ca Valentin era stelist, asa ca noi toti, pur si simplu iubea echipa, dar cine l-a cunoscut poate sa confirme ca era un om deosebit care nu profita de functia lui Ceausescu. Poate ca ma scris cam mult, am mai scapt si greseli probabil pentru ca sunt foarte bulversat de tot ceea e se intampla azi cu Steaua. DA Lucas, cel mai intelept lucru pentru toti stelisti, conducatori, jucatori, antrenor este SILENZIO STAMPA pe termen lung, foarte lung. Scuzati-mi greselile gramaticale, dar am scris cu sufletul si fac parte din generatiile care au invatat o alta "romana". Mii de scuze celor pe care i-am deranjat.
Scuze. 120000 un video n-a costat nici in '89. Era 60000. La fel cum in 1971, cand am inceput sa tin cu Steaua, mama avea salariu de 1400 lei. N-are legatura cu politica faptul ca-ti place o echipa sau alta atunci cand esti copil. Eu tin cu Steaua din toamna lui '71, moment in care echipa era pe locul 1 parca, in primavara a terminat pe 10, daca tin bine minte. Nici nu stiam cu ce se mananca fotbalul, n-aveam televizor. Singura sursa era Minoiu, minutul si scorul, radioul. In rest sunt de acord ca echipa nu era mai comunista decat intreprinderea Electroaparataj. Singurul lucru care m-a interesat a fost ca echipa era a armatei si nu a militiei. Totul era comunist, asa ca n-are rost sa discutam. Si toti ascultam Europa Libera, sa vedem ce-a mai facut Marcel Raducanu sau Viorel Nastase.... Repet, sa-i lasam cu frustrarile lor.
Pe de alta parte, in mareea de laturi rasturnate in capul nostru, trebuie ca si suporterul fara net, si sunt foarte multi, sa afle stiri despre echipa. Sa refuzam sa comentam mizeriile, sa nu acceptam dialogurile cu tot felul de neica-nimeni, sa-i punem la punct pe ziaristi cand sar calul, dar sa comunicam cu cei care ne iubesc.
Scuze. 120000 un video n-a costat nici in '89. Era 60000. La fel cum in 1971, cand am inceput sa tin cu Steaua, mama avea salariu de 1400 lei. ....
Tin sa te contrazic, si asta nu de dragul de a te contrazice dar aveam prieteneni care s-au ocupat cu vanzarile de aparatura electronica de toate tipuriel. Ca am spus 120.000, ma refeream la un National G 10, si crede-ma ca prin anii 80 atat era. Nu vorbeasc de videoplayer Goldstar care erau cam 35000. Acest amic de pe urma unui astfel de aparat si-a luat apartament pe Socului cand s-au construit. Iar cand am spus ca parintii mei aveau 600 lei salariu, stiu bine ca nu am gresit, poate doar perioada, cred ca prin 70. Nu stiu salariul si meseria parintilor tai ca sa pot face comparatie, dar mama era croitoreasa si tatal ctc-ist in Vulcan (oameni simpli). Nu am exagerat cu nimic, incearca si ia legutura cu alti indivizi din acea perioada care isi mai aduc aminte si sunt sigur ca-ti vor confirma.
Ps. Primul meu videorecorder a fost luat in 86, era un JVC pe care am dat 65000 si atunci aveam salariul de 3200 lei. Iar Magnetofonul care era un UNITRA M 2405 l-am luat in 81 si am dat pe el 7000 iar salariul era de 1826. 1050 lei era salariul de baza atunci.
In rest sa auzim de bine.
Tin sa te contrazic, si asta nu de dragul de a te contrazice dar aveam prieteneni care s-au ocupat cu vanzarile de aparatura electronica de toate tipuriel. Ca am spus 120.000, ma refeream la un National G 10, si crede-ma ca prin anii 80 atat era. Nu vorbeasc de videoplayer Goldstar care erau cam 35000. Acest amic de pe urma unui astfel de aparat si-a luat apartament pe Socului cand s-au construit. Iar cand am spus ca parintii mei aveau 600 lei salariu, stiu bine ca nu am gresit, poate doar perioada, cred ca prin 70. Nu stiu salariul si meseria parintilor tai ca sa pot face comparatie, dar mama era croitoreasa si tatal ctc-ist in Vulcan (oameni simpli). Nu am exagerat cu nimic, incearca si ia legutura cu alti indivizi din acea perioada care isi mai aduc aminte si sunt sigur ca-ti vor confirma.Ps. Primul meu videorecorder a fost luat in 86, era un JVC pe care am dat 65000 si atunci aveam salariul de 3200 lei. Iar Magnetofonul care era un UNITRA M 2405 l-am luat in 81 si am dat pe el 7000 iar salariul era de 1826. 1050 lei era salariul de baza atunci.
In rest sa auzim de bine.
Salut,
Scuze, sunt experiente si experiente, daca gresesc imi pare rau, n-am obiceiul sa ma duc inainte ca boul daca n-am dreptate. In rest HAIDE Steaua ca doar asta ne uneste. :-)