FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua și 13 pagini între aiurealã și luciditate

«12»
fcsteaua.ro24.03.2008 07:28

"Gazeta sporturilor" ediție specialã ! Pag.1 "Sergent major fãcut de Steaua". Hai liberare ! Pag.2 În editorial, se considerã cã arbitrul "a avut acoperire regulamentarã sã opreascã partida, dar cã nu trebuia s-o facã". Deci acest grad inferior a respectat legea (nimeni nu-i mai presus de ea), dar dacã avea gândire de general trebuia s-o încalce. Tot Ovi susține cã "Gigi Becali a jignit în stânga și-n dreapta, ceea ce putea și trebuia duce chiar la depunctare". Oripilat de un "Precedent periculos", directorul ne propune un al doilea. Crãciunescue super lucid: "în tur, dupã Steaua-Rapid 0-0, nu era același arbitru care fãcuse armatã la Steaua ?"

Pag.3 Gelu Deaconu, papa, a primit apartamentul, pe când era magazioner la Victoria, de la sinistrul(apoi sinistratul) Marin Bãrbulescu, șeful Miliției București. A nu se delega feciorul la partidele cu Dinamo. Pag 4 "ªortul e probã ?" "La dosar se aflã douã brichete de plastic fãcute pe vapor, dar ar trebui adãugat și șortul ud de fricã al unui tip care în cartea de identitate, în dreptul sexului, are trecut în mod eronat, litera M". Pag.4 "Rupe și câștigã !" A se înțelege în subtext jocul la intimidare al lui Boya și Ghioane, balans între noroc și ghinioane ? Pag.6 Dupã ce ne avertizeazã "Sã nu-i uitãm pe adevãrații vinovați !", Tolo o ia pe toloacã: "Dacã cineva ar fi dat în el(Crãciunescu) cu o brichetã, le arunca în loc o butelie !" Bãiete, Borceo, fã-te-ncoa c-o butelie ! Subit, bricheta de plastic incriminatã se transformã: "are 8 centimetri și e dintr-o folie subțire, un material situat ca duritate între plastic și metal". Bãsescu riscã sã piardã votul flegmaticilor: "Arbitrul a procedat corect !"

Pag.7 "Regulamentar !" Se încearcã un portret robot al aruncãtorului în varianta Prepelițã(comisia de discriminãri se va autosesiza, Prepelițã fiind o aluzie rãutãcioasã la cioarã): "Cãscã intens și-și descãrcã gazele provocate de stomacul ce își revenea dupã bombardamentul cu alcool". Poziție subversivã anti- Bãsescu, mai știi ?! Pag.8 "Ce vinã avem noi ?"-se plâng actorii vișinii și mai au puterea acești mari învinși învingãtori sã-i ironizeze pe "micii rãzboinici", care "au dispãrut cu bãncile de rezerve pe fund". Rednic, nevrednic ca orice Strâmb, prinde curaj: "am vorbit cu jucãtorii și vrem sã continuãm partida în fața a 25000 steliști. Îi batem unde vor ei". În logica rapidistã, probabil la fund. Pag 9. Cum sã lipseascã Lucescu pro Rapid, fost copil respins la selecție la Steaua de Catanã(nici mãcar de un sergent major) ? Speța identicã din Champions League nu e relevantã, fiindcã se producea la partida Roma- Dinamo Kiev din Champions League. Or Rapidul n-are absolut nici o legãturã cu CL. Nu ne mirã cã Il Luce umblã cu sofistica vopsitã.

Pag.10 "Ca în brânzã"- se poate intra cu orice obiect pe stadion. Adi Ilie: "Declarațiile date înaintea meciului cã vor scoate echipa de pe teren i-au înrãit prea mult pe rapidiști și de aceea s-a ajuns aici". Pag .11 "Pisicuțe miorlãite" scheaunã cãțelandrii, dulãi cu Bistrița și șoricei speriați cu Lazio. Marș la fotbal pe bune ! Pag. 12 Încercare de a descifra ițele vânzãrii Copos-Taher. O istorie de 70 de ani se va transforma într-un bloc turn, fiindcã tovarãșul Savarinã n-a iubit vreodatã Rapidul, ci modul rapid în care i se rotunjesc conturile via Podul Grant.

Pag 13 Telenovela se terminã în forțã cu cronicile "genialilor": Maria Andrieș("Derby ratat") și Andrei Voichin( "Draga mea maimuțã, "). Indiferent de verdictul acestei afaceri "Dreyfuss" a gazonului, o imagine nu se va pierde vreodatã din ochii contemporanilor: lanțul fotbaliștilor(nespãlați din punct de vedere lingvistic în ciuda prezenței lui Sãpunaru), îndreptându-se spre galerie și scandând "M...Steaua !" De ce s-o mai fi chinuit Socaciu(la așa echipã, așa compozitor dodecacafonic) cu imnul ?

Atât va rãmâne din legenda pe muzicã de Manea: o ploaie de flegme. Sã ne ferim. Aferim !

Constantin Ardeleanu

SuperSteaua24.03.2008 07:57

Eu nu mai citesc așa zisa presã româneascã. Niște nenorociți, niște curve se screm sã lege douã idei, urmând logica de tip telenovele, într-o limbã românã aproximativã, demnã de un repetent al clasei a II-a.

Nu aș fi plâns sã ia o echipã non-bucureșteanã titlul (Steaua, din pãcate, nu are încã un joc strãlucitor), dar pentru cã la Cluj-Napoca avem un Club Fãrã Români, iar presa ne mușcã de fund cu atâta poftã, trebuie ca Steaua sã le dea peste bot și sã ia titlul!

dia_stelista24.03.2008 09:44

bn spus

MoWeed24.03.2008 09:48

Foarte tari ironiile la adresa presei:))

Un alt articol bun marca Constantin Ardeleanu

Oricum nu stiu cum un stelist ar mai putea citi fituica aia de gsp decat ca sa vada ce tampenii mai debiteaza mintile goale ale ziaristilor avizi de bani

axl24.03.2008 09:48
Il Luce umblã cu sofistica vopsitã.

Asta a fost superba.

Garrincha24.03.2008 10:28

Foarte bun articolul, oricum eu am citit ce au putut sa vomite in ziar lasii de la prost-sport, sunt penibili.

vlad7524.03.2008 11:08

Un articol foarte bun ,in nota obisnuita dealtfel. Felicitari Domnele Ardeleanu!

Ar trebui predat ca material didactic tinerelor noastre sperante,ziaristii!

Il Soldatino24.03.2008 11:18

Atentie, in gsp acelasi Dan Udrea continua sa scrie aceste articole la adresa Stelei. Omul sapa pana ce gaseste aceste informatii si le aduce in prim plan. Sunt sigur ca daca s-ar proceda intr-un mod similar si in cazul celorlalte echipe, ar reiesi la iveala multe mizerii. Din pacate Steaua este singura vizata, sau cea care este cea mai vizata, iar acest Udrea este un adevarat campion in acest tip de practici.

SSK24.03.2008 12:16

Foarte, foarte tare! :)

puyol24.03.2008 12:45

sunt tare curios cum ati fi comentat si scandarile stelistilor dupa finalul meciului cu rapid :)

in rest.. comentariile sunt de prisos

JuSTEAUA24.03.2008 12:53

Pai cam din asta traiesc ,,marile valori'' din presa. De lipsa de obiectivitate ne-am dat seama cand am vazut ca numai clubul nostrueste atacat cupa scandalul din giulesti. Insa acesti jurnalisti nu sunt in stare nici macar sa evalueze corect prestatia jucatorilor. Am vazut pe undeva in presa nota 6 data lui Nesu pentru meciul de aseara..cine a vazut meciul si stie fotbal a vazut clar ca Mihaita a fost mult peste aceasta evaluare...sau cei care i-au dat nota au cautat in baza lor de date despre Nesu si au gasit numai returul cu Rosenborg de i-au pus nota asta??..in fine...daca stie cineva va rog spuneti-mi si mie cand se pun in vanzare biletele pentru meciu cu Dacia Mioveni. Forza Steaua !

LARI24.03.2008 13:45

Excelent. MULTUMIM, Maestre!!!!

Mie mi s-a parut incredibil cum toti cimpanzeii din presa au scris ce le spunea Manea si Zotta si Costache: "o singura bricheta", "facatura", "Steaua e vinovata" etc.

Nimeni nu spune ca scuipatul si aruncarea cu orice pe teren e singurul sport pe care il iubesc si-l practica subdezvoltatii aia. Nimeni n-a scris macar o singura data ca s-a anuntat inca de la mijlocul primei reprize sa nu se mai arunce, pentru ca meciul va fi intrerupt. Nimeni n-a scris macar o singura data ca "frumoasa galerie" ne-a injurat de la inceput pana la sfarsit, desi acesta este un motiv legal de intrerupere a meciului.

NIMENI! Dar s-a postat mare pe toate "site-urile de sport" interviul cu Gigel corsicanel, zis minte-de-brebenel. INCREDIBIL!!!

Mai mult, n-am vazut pe nimeni sa faca referiri la imaginile Jandarmeriei, cu babuinii aia care aruncau pe teren cu tot ce prindeau, desi ele au fost difuzate de TVR si postate pe site-u' lor.

Ma bucur teribil de mult cand vad ca mai exista cineva care sa ia atitudine impotriva unor astfel de "moralisti".

MULTUMIM, Maestre!

amarel24.03.2008 13:59

Dupa disparitia lui I.Chirila, nu cred ca se mai poate spune ca exista sau mai exista ziarist sportiv, aaa ...stai ca inca mai traieste FANUS NEAGU, doar ca nu prea mai are loc in ziare de puzderia de DINU PATURICA, aparuti in ziaristica peste noapte .

La emisiunile lui IOANITOAIA, nu ma mai uit de f mult timp,PRO-SPORTUL deasemenea nu-l mai cumpar de vreun an si jumate , Gazeta o iau din inertie , desi m-am convins de nenumarate ori ca-s bani aruncati in buzunarele unora care numai ziaristica nu fac.....

Antena 1 este pro RAPID, la fel cu cei 2 comentatori de la canal D ,CRACIUNESCU si TVR 1 imi pare mai obiectivi , pe ceilalti nu-i mai urmaresc de f mult timp.

colaps24.03.2008 14:04

continui sa ma incapatzanez sa rasfoiesc presa online de la noi, sa mai caut o urma de luciditate in isteria asta, dar ma ia cu sila... daca ai nostri jucatori ar fi la fel de patetici ca cei de la pod, ar trebui sa intre cu tricouri albe pe care sa scrie: ce aveti cu noi?

dax4724.03.2008 18:49

Super articolul ! Ca de fiecare data, ce-i drept. Imi place felul d-voastra de a scrie. Dati clasa la toata presa sportiva romaneasca. Sunteti cu 12 clase peste.

Multumesc ! :steagcruce:

laur_2324.03.2008 19:46

ascultand in acesta seara cum se milogesc pe la televiziuni, cersind pur si simplu clementa, stai si te-ntrebi...cum de-i mai suporta pamantul acesta?

Cu respect, d-le Ardeleanu!

AdrianUltras2524.03.2008 21:34

Ca presa e impotriva noastra stie toata lumea.Nu e noutate.De mai bine de un an se intrampla aproape in fiecare saptamana.Dupa fiecare meci.

Prin toamna, cand Steaua s-a calificat in CL si a inceput sa piarda in fata Sevillei si Arsenalului,"ziarele de sport" din Romania incepeau sa isi bata joc de aceste esecuri.Pe langa articolele lor pro Arsenal si Sevilla(ca sa nu zic anti Steaua) apareau si declaratii ale conducatorilor din cluburile cat de cat mari din Romania: cefere, Dinamo,rapid.

Toti erau de parere ca ei, in locul Stelei, ar fi reusit mult mai mult.Chiar si o calificare mai departe macar de pe locul 2.

Ca doar pana la urma, cine naiba sunt Arsenal si Sevilla?

2 echipe necunoscute care nu vor putea niciodata sa se ridice la maretia unor echipe europene ca Anorthorsis,Elfsborg sau Nurrenberg.

Si daca am tot vorbit de aceste 3 echipe.Cine sunt aceste echipe?

Aaaaa, da! Sunt echipele care au scos pe cefere,rapid si Dinamo din cupe europene in acest sezon.

Dar ca sa nu Para penibili, saracii baieti s-au luat si de Slavia Praga, a 4a echipa din grupa Stelei, echipa care ne-a luat 4 puncte din 6.Cine e Slavia Praga?!

Pai, doar echipa care a eliminat Ajaxul din CL.O echipa super slaba.Nu?

Bun, sa trecem peste asta.S-a terminat cu Champions League-ul.Steaua a iesit, a venit vacanta.

Si bineinteles transferurile.

gesepe(gay sports) bagau absolut in fiecare zi cate un nou jucator in atentia Stelei:"stim noi din surse sigure, din cadrul clubului, dar care nu si-au dezvaluit identitatea, ca Steaua il vrea pe x"

Si dupa 2 zile continuau cu:"Steaua a ratat transferul aceluiasi x pe care am zis noi ca il vrea acum 2 zile"

Asa a mers cam toata vacanta.

Pana cand, deodata, sursele sigure nu au mai zis nimic si Steaua a dat ipe siteul oficial transferul a 4 jucatori.

UPS!!!

Sursele gesepe erau inca in mahmure dupa revelion!

Asa.In tot acest timp gesepe lauda transferurile contracanditelor si ii ridicau in slavi si ziceau cat de usor vor castiga acestia campionatul.

Si incepe campionatul.

Si strainii Stelei confirma.Iar transferurile celorlalti, NU!

A zis gesepe ceva?

A zis gesepe de faptul ca jucatorii de CL hirschfeld si dorsin au fost umiliti pe Ghencea?

A zis gesepe ceva de faptul ca despotovic de abia prinde lotul sau de faptul ca portughezii rapidului sunt de Liga a 2a?

Unde sunt "laudele" pentru torje sau miranda?

UNDE?

Pai nicaieri.

Dar daca se intampla ca Steaua sa o dea in bara...stim cu totii ce s-a zis si de Carlos,Andrey,Saban si restul strainilor care au mai dat-o in bara la Steaua.

Presa e importiva noastra.

Asta e!

La meciul cu rapid, desi regulamentul zice ca Steaua trebuia sa castige cu 3-0, ei zic ca nu e normal.

Ei stiu mai bine decat regulamentul.

Deaconu a fost facut "fetita" pentru ca nu i-au placut brichetele cu care aviarii dadeau dupa el.

Lovin a fost facut tot "fetita" pentru ca nu a vrut sa stea pe teren ca sa isi ia si el portia de brichete.

Probabil ca gesepe ar fi vrut ca cineva sa moara.Abia dupa ce se intampla asa ceva s-ar fi putut intrerupe meciul si dat 3-0 oaspetilor.

Dar haideti sa analizam totul gandind ca s-ar fi intamplat in Ghencea.

Cum ar fi reactionat gesepe daca Deaconu, dupa ce ar fi fost lovit de o bricheta aruncata de un stelist, s-ar fi intors sa le ceara fanilor sa se calmeze ca sa poata sa dea drumul la meci?

Pai e clar ca ar fi scris tone de pagini in care l-ar fi criticat si ar fi zis ca el ar fi trebuit sa intrerupa meciul atunci si sa dea 3-0 pentru rapid.

Iar pe fani, nu cred ca i-ar fi scos din "animale","bestii","huligani"!

Asa ca, ia mai dati-i in p*** pe gesepe.

La mu** presa romana!

phyton25.03.2008 00:31

Ca tot se vorbeste de ce scriu cei de la gazeta sporturilor vreau sa adaug un editorial intitulat ,,Fiara vesela''al lui Marius geanta din prosport care efectiv isi bate joc de Marius Lacatus. Citez:

,,Porecla îl definește. I se spune "Fiara" nu pentru pasele limpezi, nu pentru driblingul nãucitor, nici mãcar pentru sprintul teribil. Ci pentru intrãrile tari, la minge și la oase. Ardeleanu și Camacho știu perfect despre ce este vorba. Au plãtit cu carierele imprudența de a se afla pe același gazon cu Lãcãtuș.

Suna rãu, nu? Supãrãm legendele. Chiar și atunci când ne trimit bezele, din gura tunelului din Giulești. Fiara era veselã nevoie mare joi seara, într-un moment în care contextul îndemna la cumpãtare. Penibil!

Cum trebuie sã fii ca sã te bucuri, practic, de existența unui oligofren aruncãtor de brichete, care-ți aduce ceea ce n-ai fi obținut chiar dacã jucai pânã azi? Este posibil ca Lãcãtuș sã fie convins cã a procedat corect afișând acea minã zâmbãreațã. Semn clar cã n-a priceput și continuã sã nu înțeleagã mai nimic din fotbal. Norocul lui a fost cã a învãțat, de mic copil, sã alerge mai repede decât bãiețașii din cartier. Altfel, probabil cã acum era alãturi de ei, nu doar în cuget și simțiri, ca joi searã, ci în tribunã, bine înșurubat în dispozitivul uman de aruncat brichete spre arbitru.''

Halal ziarist...presa sportiva nu mai stie cu ce sa denigreze numele Stelei si cu ce baliverne sa mai vina ..de fapt nu face sa ne demonstreze decat lipsa lor de inteligenta si educatie (asta ca sa ma exprim eufemistic..,ca cine stie..daca nu erau si ei iute la scris..poate ca azi erau pe la gurile de metrou cu punga la gura...)

rez25.03.2008 00:47
Ca tot se vorbeste de ce scriu cei de la gazeta sporturilor vreau sa adaug un editorial intitulat ,,Fiara vesela''al lui Marius geanta din prosport care efectiv isi bate joc de Marius Lacatus. Citez:

,,Porecla îl definește. I se spune "Fiara" nu pentru pasele limpezi, nu pentru driblingul nãucitor, nici mãcar pentru sprintul teribil. Ci pentru intrãrile tari, la minge și la oase. Ardeleanu și Camacho știu perfect despre ce este vorba. Au plãtit cu carierele imprudența de a se afla pe același gazon cu Lãcãtuș.

Suna rãu, nu? Supãrãm legendele. Chiar și atunci când ne trimit bezele, din gura tunelului din Giulești. Fiara era veselã nevoie mare joi seara, într-un moment în care contextul îndemna la cumpãtare. Penibil!

Cum trebuie sã fii ca sã te bucuri, practic, de existența unui oligofren aruncãtor de brichete, care-ți aduce ceea ce n-ai fi obținut chiar dacã jucai pânã azi? Este posibil ca Lãcãtuș sã fie convins cã a procedat corect afișând acea minã zâmbãreațã. Semn clar cã n-a priceput și continuã sã nu înțeleagã mai nimic din fotbal. Norocul lui a fost cã a învãțat, de mic copil, sã alerge mai repede decât bãiețașii din cartier. Altfel, probabil cã acum era alãturi de ei, nu doar în cuget și simțiri, ca joi searã, ci în tribunã, bine înșurubat în dispozitivul uman de aruncat brichete spre arbitru.''

Halal ziarist...presa sportiva nu mai stie cu ce sa denigreze numele Stelei si cu ce baliverne sa mai vina ..de fapt nu face sa ne demonstreze decat lipsa lor de inteligenta si educatie (asta ca sa ma exprim eufemistic..,ca cine stie..daca nu erau si ei iute la scris..poate ca azi erau pe la gurile de metrou cu punga la gura...)

cred ca iti vine sa razi cand iti pregatesti meciu ca sa castigi,joci ok dau ei gol.........si dintr-o data se intrerupe meciu si castigi 3 pct. cred ca nu-ti vine sa crezi de aia razi:))

Bundy25.03.2008 07:22

Eu nu mai citesc gazeta si alte porcarii din astea. Intru pe siteul sport total, sunt mai la inceput oamenii, nu au asa de multe accesari si par a fi mai "neatinsi" de interese.

ariven2125.03.2008 11:55
Ca presa e impotriva noastra stie toata lumea.Nu e noutate.De mai bine de un an se intrampla aproape in fiecare saptamana.Dupa fiecare meci.

Prin toamna, cand Steaua s-a calificat in CL si a inceput sa piarda in fata Sevillei si Arsenalului,"ziarele de sport" din Romania incepeau sa isi bata joc de aceste esecuri.Pe langa articolele lor pro Arsenal si Sevilla(ca sa nu zic anti Steaua) apareau si declaratii ale conducatorilor din cluburile cat de cat mari din Romania: cefere, Dinamo,rapid.

Toti erau de parere ca ei, in locul Stelei, ar fi reusit mult mai mult.Chiar si o calificare mai departe macar de pe locul 2.

Ca doar pana la urma, cine naiba sunt Arsenal si Sevilla?

2 echipe necunoscute care nu vor putea niciodata sa se ridice la maretia unor echipe europene ca Anorthorsis,Elfsborg sau Nurrenberg.

Si daca am tot vorbit de aceste 3 echipe.Cine sunt aceste echipe?

Aaaaa, da! Sunt echipele care au scos pe cefere,rapid si Dinamo din cupe europene in acest sezon.

Dar ca sa nu Para penibili, saracii baieti s-au luat si de Slavia Praga, a 4a echipa din grupa Stelei, echipa care ne-a luat 4 puncte din 6.Cine e Slavia Praga?!

Pai, doar echipa care a eliminat Ajaxul din CL.O echipa super slaba.Nu?

Bun, sa trecem peste asta.S-a terminat cu Champions League-ul.Steaua a iesit, a venit vacanta.

Si bineinteles transferurile.

gesepe(gay sports) bagau absolut in fiecare zi cate un nou jucator in atentia Stelei:"stim noi din surse sigure, din cadrul clubului, dar care nu si-au dezvaluit identitatea, ca Steaua il vrea pe x"

Si dupa 2 zile continuau cu:"Steaua a ratat transferul aceluiasi x pe care am zis noi ca il vrea acum 2 zile"

Asa a mers cam toata vacanta.

Pana cand, deodata, sursele sigure nu au mai zis nimic si Steaua a dat ipe siteul oficial transferul a 4 jucatori.

UPS!!!

Sursele gesepe erau inca in mahmure dupa revelion!

Asa.In tot acest timp gesepe lauda transferurile contracanditelor si ii ridicau in slavi si ziceau cat de usor vor castiga acestia campionatul.

Si incepe campionatul.

Si strainii Stelei confirma.Iar transferurile celorlalti, NU!

A zis gesepe ceva?

A zis gesepe de faptul ca jucatorii de CL hirschfeld si dorsin au fost umiliti pe Ghencea?

A zis gesepe ceva de faptul ca despotovic de abia prinde lotul sau de faptul ca portughezii rapidului sunt de Liga a 2a?

Unde sunt "laudele" pentru torje sau miranda?

UNDE?

Pai nicaieri.

Dar daca se intampla ca Steaua sa o dea in bara...stim cu totii ce s-a zis si de Carlos,Andrey,Saban si restul strainilor care au mai dat-o in bara la Steaua.

Presa e importiva noastra.

Asta e!

La meciul cu rapid, desi regulamentul zice ca Steaua trebuia sa castige cu 3-0, ei zic ca nu e normal.

Ei stiu mai bine decat regulamentul.

Deaconu a fost facut "fetita" pentru ca nu i-au placut brichetele cu care aviarii dadeau dupa el.

Lovin a fost facut tot "fetita" pentru ca nu a vrut sa stea pe teren ca sa isi ia si el portia de brichete.

Probabil ca gesepe ar fi vrut ca cineva sa moara.Abia dupa ce se intampla asa ceva s-ar fi putut intrerupe meciul si dat 3-0 oaspetilor.

Dar haideti sa analizam totul gandind ca s-ar fi intamplat in Ghencea.

Cum ar fi reactionat gesepe daca Deaconu, dupa ce ar fi fost lovit de o bricheta aruncata de un stelist, s-ar fi intors sa le ceara fanilor sa se calmeze ca sa poata sa dea drumul la meci?

Pai e clar ca ar fi scris tone de pagini in care l-ar fi criticat si ar fi zis ca el ar fi trebuit sa intrerupa meciul atunci si sa dea 3-0 pentru rapid.

Iar pe fani, nu cred ca i-ar fi scos din "animale","bestii","huligani"!

Asa ca, ia mai dati-i in p*** pe gesepe.

La mu** presa romana!

Exact!!!

Saintri te rog la blogul unui frustrat Cupen Ion il cheama de pe prost sport si sai ii pui astea de mai sus acolo...merita bosorogul!!!!

MoWeed25.03.2008 11:58

Sincer de la Ion Cupen care are o varsta ma asteptam la mai mult. Se pare ca nici cei batrani nu mai au onoare...

laur_2325.03.2008 12:12

Ion Cupen face parte din generatia mai veche a gazetarilor sportivi, cam din aceea cu regretatul Ioan Chirila, insa prin tot ceea a spus despre Steaua in ultimii ani si chiar si mai in urma...nu arata a fi un ziarist echilibrat, echidistant sau care judeca impartial lucrurile, ci mai degraba un etern frustrat si complexat, caruia Steaua ii sta ca un MARE NOD in gat!!!

ariven2125.03.2008 13:06

Am rasfoit principalele titluri din presa online romaneasca de ieri si de azi...se pare ca suntem atacati in valuri, in schimburi sau in stafete...cum unii o lsa mai moale cum altii sar imediat in schema si duc treaba mai departe.

In fine, unii bat moneda pe bricheta, ca ar fi vina ei ca nu l-a lovit pe Nesu, altii ca e vina lui Deaconu, arbitrul...

Deunazi un titlul mare in gazeta de toaleta, titra preluan informatii din alt celebru cotidian de sport, facut pentru sport si doar pentru sport, Cancan, unde aflam ca Deaconu si asistentii s-au intalni intr-o benzinarie, au susotit...au pus la cale...spionaj, Bond, James Bond, sex, furturi, The Italian Job. Sau mai pe limba noastra, The Ialomitean Job. la care se adauga articolele celorlalti geniali...

Azi, celalalt mare rival al presei de scandal...pardon, de sport,...cred ca de sport ca nu sunt sigur, Pros(t)port publica la bloguri, gratie lui Geanta, (dar io cred ca mai corect ar fi sa il numim Borseta de la banii care ii pentru articolele sale anti Steaua), apoi Cupen, si Nanu fac ce fac si tot invart limba in gura, penita pe hartie si copy/paste-ul asa incat mai crezi ca aia care au dat cu brichete sunt aprigi stelisti, suporterii din giulesti sunt un model de bine purtare si altele...Mai ales Cupen m-a distrat teribil cu ipotezele lui...

Nu stiu de ce o situatie de rahat, asa cum este asta in care ii rapidul acum, se manipuleaza pentru a pata imaginea Stelei...Unde e dovada trambitata de Copos? Unde e suporterul care a aruncat cu brichete?

La toate aceste se mai adauga si acel Neica Nimeni de la galeria crapizilor, care trambita haotic si hilaric coalitia echipelor impotriva sistemului...

Untermensch...

Sorin Camner25.03.2008 14:48
Am rasfoit principalele titluri din presa online romaneasca de ieri si de azi...se pare ca suntem atacati in valuri, in schimburi sau in stafete...cum unii o lsa mai moale cum altii sar imediat in schema si duc treaba mai departe.

In fine, unii bat moneda pe bricheta, ca ar fi vina ei ca nu l-a lovit pe Nesu, altii ca e vina lui Deaconu, arbitrul...

Deunazi un titlul mare in gazeta de toaleta, titra preluan informatii din alt celebru cotidian de sport, facut pentru sport si doar pentru sport, Cancan, unde aflam ca Deaconu si asistentii s-au intalni intr-o benzinarie, au susotit...au pus la cale...spionaj, Bond, James Bond, sex, furturi, The Italian Job. Sau mai pe limba noastra, The Ialomitean Job. la care se adauga articolele celorlalti geniali...

Azi, celalalt mare rival al presei de scandal...pardon, de sport,...cred ca de sport ca nu sunt sigur, Pros(t)port publica la bloguri, gratie lui Geanta, (dar io cred ca mai corect ar fi sa il numim Borseta de la banii care ii pentru articolele sale anti Steaua), apoi Cupen, si Nanu fac ce fac si tot invart limba in gura, penita pe hartie si copy/paste-ul asa incat mai crezi ca aia care au dat cu brichete sunt aprigi stelisti, suporterii din giulesti sunt un model de bine purtare si altele...Mai ales Cupen m-a distrat teribil cu ipotezele lui...

Nu stiu de ce o situatie de rahat, asa cum este asta in care ii rapidul acum, se manipuleaza pentru a pata imaginea Stelei...Unde e dovada trambitata de Copos? Unde e suporterul care a aruncat cu brichete?

La toate aceste se mai adauga si acel Neica Nimeni de la galeria crapizilor, care trambita haotic si hilaric coalitia echipelor impotriva sistemului...

Untermensch...

L-ati vazut aseara, la stiri, pe Copos? In momentul in care-a fost intrebat despre dovezi n-a raspuns. La repetarea intrebarii a baiguit ceva despre Spania si Germania, nu stiu ce precedente si-a plecat. Astazi revine si anunta c-o sa se demonstreze maine facatura. Hai s-o lasam balta, nici nu trebuie sa ne complicam. N-avem ce demonstra. Legea e lege si pot vocifera pana le iese pe nas. De ce trebuie sa ne enervam noi? Cu sport.ro, Prosport, GSP, Antene, ziaristi de tot felul, etc? Ce rost are sa ne batem capul? Lasati-i sa dea din clanta si noi sa ne vedem de drum, sa castigam campionatul si sa-i vedem cum sufera.

«12»