FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Victorie la limita

«12»
Cipper24.03.2008 08:43

Nesu excelent? Poate uneori, dar aseara nici pe departe. Ati uitat cum am primit gol? Nesu a incercat in urma unui corner sa ridice o minge respinsa inapoi in careul advers si jucatorii de la UTA au scapat pe un contraatac exact pe partea stanga de unde lipsea Nesu. Acesta a revenit in viteza si a reusit doar sa scoata in corner cetrarea atacantului de la UTA. Din corner am luat gol.

Repriza a 2 a, nu mai stiu ce minut...Nesu greseste o pasa de 5 m pe care o trimite direct in piciorul lui Hidisan(parca asa il cheama) care trimite un sut fantastic catre poarta noastra de la 50 m si doar norocul face ca aceasta sa loveasca incheietura barelor. Ce se intampla daca intra in poarta?

Aceste 2 faze enumerate mai sus nu-l indreptatesc pe Nesu sa primeasca acest calificativ, indiferent de prestatia lui din restul meciului...

Sunt curios cu ce adversar vor reusi baietii un joc inchegat si care sa nu ne tina cu sufletul la gura pana in min 94...

Il Soldatino24.03.2008 08:53
Nesu excelent? Poate uneori, dar aseara nici pe departe. Ati uitat cum am primit gol? Nesu a incercat in urma unui corner sa ridice o minge respinsa inapoi in careul advers si jucatorii de la UTA au scapat pe un contraatac exact pe partea stanga de unde lipsea Nesu. Acesta a revenit in viteza si a reusit doar sa scoata in corner cetrarea atacantului de la UTA. Din corner am luat gol.

Repriza a 2 a, nu mai stiu ce minut...Nesu greseste o pasa de 5 m pe care o trimite direct in piciorul lui Hidisan(parca asa il cheama) care trimite un sut fantastic catre poarta noastra de la 50 m si doar norocul face ca aceasta sa loveasca incheietura barelor. Ce se intampla daca intra in poarta?

Aceste 2 faze enumerate mai sus nu-l indreptatesc pe Nesu sa primeasca acest calificativ, indiferent de prestatia lui din restul meciului...

Sunt curios cu ce adversar vor reusi baietii un joc inchegat si care sa nu ne tina cu sufletul la gura pana in min 94...

Am cateva intrebari pe care doresc sa ti le adresez:

Cate mingi a recuperat Nesu?

Cate urcari a facut in atac pe banda stanga?

Stii ca Nesu a trebuit sa acopere banda stanga de unul singur? (apropos de golul primit din coner)

Ai vazut cat a alergat inainte si inapoi?

Ai vazut ca seara Mihaita a verticalizat cu pase printre adversari? Legat de invaluirile sale ce zici?

Nu vreau sa ma intelegi gresit. Personal nu am preferinte speciale si nici dusmanii legate de jucatorii Stelei. Nesu mi-a mancat zilele in dese randuri dar aseara a jucat cat pentru doi. Parerea mea :)

victor24.03.2008 09:25
Nu vreau sa ma intelegi gresit. Personal nu am preferinte speciale si nici dusmanii legate de jucatorii Stelei. Nesu mi-a mancat zilele in dese randuri dar aseara a jucat cat pentru doi. Parerea mea :)

totusi si aseara, in ciuda risipei de efort, as zice remarcabila, nesu a comis foarte multe erori tehnbice. sigur el pune presiune pe adversarul direct, jucand foarte agresiv, insa la acest nivel nu ai voie sa gresesti pase simple care se transforma in contre ale adversarului. golul aradenilor si bara sunt urmare a doua erori tehnice nefortate ale lui nesu.

una din problemele lui Lacatus este ca nu gaseste solutia de a echilibra suficient benzile terenului, multi jucatori parand ca interpreteaza o partitura proprie si nu una de orchestra. de aici si jocul foarte dezordonat.

Iron_Guard24.03.2008 09:29
Golanski merita 10,a jucat excelent azi!Ceilalti,de la mediu spre foarte slab!

Ai dreptate,Golanski isi merita locul de titular cu prisosinta si nu merita sa fie tinut pe banca atata timp de Hagi si Pedrazzini.Nesu face si el un joc foarte bun pe cealalta banda,e de admirat daruirea si efortul pe care il face meci de meci,nu a ezitat nici o clipa sa se bage la acel contact cu puturosu de pancu la meciul cu rapid.E un jucator muncitor si curajos care imi aminteste de Para care scotea fum din urma lui pe teren.Steaua are nevoie de luptatori ca el si Radoi.

Cipper24.03.2008 09:33
Am cateva intrebari pe care doresc sa ti le adresez:

Sunt complet de acord cu tine ca a muncit aseara. Mai mult decat de obicei. Dar nu poti nega ce am spus mai devreme. A gresit in ambele situatii. Si dat fiind postul pe care joaca greseala se vede mai usor decat atunci cand greseste un atacant de exemplu. Iar aceste greseli ne puteau costa scump.

Foarte bine a jucat Golanski aseara. A facut exact ce ai enumerat tu. A recuperat, a dat pase utile, a scos faulturi etc. Si nu a gresit in faze decisive. Sunt de parere ca el merita calificativul Excelent. Nu am spus nicaieri ca Nesu a fost printre cei mai slabi. A jucat bine, insa nu excelent.

Il Soldatino24.03.2008 09:57
Sunt complet de acord cu tine ca a muncit aseara. Mai mult decat de obicei. Dar nu poti nega ce am spus mai devreme. A gresit in ambele situatii. Si dat fiind postul pe care joaca greseala se vede mai usor decat atunci cand greseste un atacant de exemplu. Iar aceste greseli ne puteau costa scump.

Foarte bine a jucat Golanski aseara. A facut exact ce ai enumerat tu. A recuperat, a dat pase utile, a scos faulturi etc. Si nu a gresit in faze decisive. Sunt de parere ca el merita calificativul Excelent. Nu am spus nicaieri ca Nesu a fost printre cei mai slabi. A jucat bine, insa nu excelent.

A gresit pentru ca a fost obligat sa acopere banda stanga de unul singur. Sunt perfect constient ca, probabil, vor veni meciuri in care va arata si limite (slava Domnului ca-l avem si pe Eme) dar, atunci cand trebuie sa alergi 90 de minute inainte si inapoi e absolut firesc sa gresesti. Intr-adevar greselile ne puteau costa mult dar eu cred ca problema mare este legata de modul in care Lacatus intelege sa-si aseze echipa pe teren. Faptul ca Steaua marcheaza goluri din faze fixe spune multe despre falimentul unui sistem ofensiv in care sunt intergrati jucatori de multe milioane de euro: Pepe, Mendoza, Dica, Badea, Dayro, Habibou...Pana acum am avut noroc, dar nu trebuie sa uitam ca ne-am chinuit cu ultima clasata si penultima clasata. Daca mai punem si faptul ca Rapid (echipa care a incasat-o ieri la Buzau) ne conducea in minutul 70 in Giulesti nu prea avem motive sa ne simtim prea bine.

revivo24.03.2008 10:28

Bravo Catalin,

te felicit pentru analiza pertinenta foarte bine facuta.

Golanski a crescut extraordinar in joc si asta e un mare atu al echipei noastre.

Cred ca Nicolita a pierdut prima echipa definitiv, desi e un jucator cu calitati fizice extraordinare.

Nu stiu de ce, nici un antrenor nu il forteaza sa joace pe postul de inchizator, acolo unde eu cred ca si-ar pune in valoare mult mai bine calitatile sale fizice.

Old H24.03.2008 10:41

Salutari.

Am doar o intrebare daca se poate: dupa ce criterii a fost analizata evolutia lui Neshu??? Nu pot spune ca a fost cel mai slab jucator de pe teren deoarece a fost concurs mare la acest titlu... Banel si Plesan ii fac concurenta la acest capitol. Neshu nu are aproape nici o treaba cu mingea, fuge haotic, nu rezista la nici un atac corp la copr si 90% din pasele pe care le da sunt in out sau la adversar. Este cel mai slab fundas stanga pe care l-a avut Steaua in ultimii 25 de ani de cand urmaresc activ evolutia Stelei. Ca atare nu vine nimic din stanga... decat emotii pentru noi :|

Am vazut cateva comentarii negative la adresa lui Zapata... poate ca a avut o mica ezitare la bara aceea, dar cred ca nu avem voie sa comentam prestatia celui mai bun portar din L1 la ora asta.

Felicitari lui Golanski! A fost cel mai lucid jucator in meciul de ieri!

ANTIgigi24.03.2008 10:43

Se pare ca tu esti printre putinii care au vazut alt meci, sau il confunzi pe Nesu cu alt jucator. El si cu Golansky au fost singurii care au incercat si chiar au reusit in dese randuri sa dribleze si sa ofere centrari bune. Dar repet....cred ca ai vazut alt meci...

Old H24.03.2008 10:51
Se pare ca tu esti printre putinii care au vazut alt meci, sau il confunzi pe Nesu cu alt jucator. El si cu Golansky au fost singurii care au incercat si chiar au reusit in dese randuri sa dribleze si sa ofere centrari bune. Dar repet....cred ca ai vazut alt meci...

Nu suntem putini cei pe care ne-a disperat evolutia lui Neshu de ieri...si nu numai cea de ieri... Ieri a fost chiar peste valoarea lui normala. Deci avem nevoie disperata de alt fundas stanga!!!

ANTIgigi24.03.2008 11:07

@Old H

In numele a cator zeci,sute, mii de suporteri vorbesti?....pana acum 1 !

Old H24.03.2008 11:25
@Old H

In numele a cator zeci,sute, mii de suporteri vorbesti?....pana acum 1 !

Nu cred ca in Cluj exista vreun fanclub de-a lui Neshu... ca sa ma exprim delicat.

Dar sa nu ne contram aiurea pe un meci care a trecut. Hai sa il urmarim atent la meciul de la Vaslui din weekend... si povestim pe subiect dupa aceea :)... dar obiectiv daca se poate.

ANTIgigi24.03.2008 11:36

Nici mai la nord de tine nu este asa ca...cine stie...poate i facem dupa meciul de la Vaslui unul la....Oradea...Zalau...vedem noi:))

fedora24.03.2008 11:48

Sincer, am avut aseara doi jucatori (Golo si Mihaita) care au acoperit cate o banda de teren. Da, au avut si pase gresite, dar poti sa-i acuzi ca NU exista mijlocas stanga si mijlocas dreapta in lot? (nu veniti cu exemple de atleti sau alti pacalici)

In rest - degringolada totala, presiunea la poarta aradenilor a fost intretinuta doar din talentul lui Mendoza si ambitia lui Mirel.

Il Soldatino24.03.2008 11:53
Sincer, am avut aseara doi jucatori (Golo si Mihaita) care au acoperit cate o banda de teren. Da, au avut si pase gresite, dar poti sa-i acuzi ca NU exista mijlocas stanga si mijlocas dreapta in lot? (nu veniti cu exemple de atleti sau alti pacalici)

In rest - degringolada totala, presiunea la poarta aradenilor a fost intretinuta doar din talentul lui Mendoza si ambitia lui Mirel.

Ups, scurt dar la obiect. Sunt de acord cu ce ai scris. Parerea mea :))

Old H24.03.2008 11:55
Sincer, am avut aseara doi jucatori (Golo si Mihaita) care au acoperit cate o banda de teren.

O comparatia intre Golanski si Neshu este dificil de facut... de pe partea noastra drapta s-a facut presiune si de acolo a fost pericol pentru UTA. Ce-i drept stanga nici nu a fost atat de sustinuta de mijlocasi, dar acolo s-au facut si greseli multe si de cele mai multe ori la faze usoare. Parerea mea ...

DelPiero1024.03.2008 11:57

Apropo de Nesu...eu il apreciez,e un jucator sufletist,are viteza,insa cred ca Emeghara e peste el,chiar daca in primele meciuri n-a jucat extraordinar!Ce-i cu el?E accidentat?Sau e marginalizat pe nedrept ca si Rada?

Old H24.03.2008 12:43
Apropo de Nesu...eu il apreciez,e un jucator sufletist,are viteza,insa cred ca Emeghara e peste el,chiar daca in primele meciuri n-a jucat extraordinar!Ce-i cu el?E accidentat?Sau e marginalizat pe nedrept ca si Rada?

Oficialii l-au declarat accidentat. Sper ca nu este in meciuri cu conducerea... ar fi pacat pentru toata lumea.

«12»