FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Hagi la Steaua din vara?O stire interesanta.

«12»
Virgil24.05.2005 12:56

Steaua si-a trimis emisarii la Istanbul pentru a-i propune banca Stelei incepand cu urmatorul sezon.

Gica se pare ca a fost incantat de propunere si e foarte posibil sa vina.Motivul il constituie faptul ca,in urma meciului pierdut cu Fenerbahce,Galatasaray a pierdut orice speranta de a mai cuceri titlul in anul centenarului.Lucru care ii va atrage demiterea,spun la unison ziarele de peste Bosfor.

Personal cred ca Hagi ar fi o alegere buna.Dar sa nu uitam ca orice antrenor care vine la o echipa cu pretentii,cere un ragaz pana cand echipa va avea rezultate.

Din cate stiu,machedonul a preluat-o pe Galata,atunci cand aceasta era in degringolada.Si a adus-o pe linia de plutire.Mai mult,a cucerit Cupa Turciei in fata eternei rivale din cartierul Fener.

Oare ar fi in stare sa faca si la Steaua niste corectii din mers si sa obtina rezultate pe masura dorintelor noastre?

George Stan24.05.2005 13:00
Steaua si-a trimis emisarii la Istanbul

Care emisari? N-are Steaua asa ceva... la noi se discuta ciobaneste, direct, "hai ba ca-ti dau atata!".

Iata vine-un sol de pace c-un contract in varf de batz

.......

(asta apropo de turci)

Virgil24.05.2005 13:03

Wow,dar esti suparat rau de tot.

Avem cu totii motive sa fim suparati.Sa privim totusi viitorul apropiat si sa uitam un pic de necazuri.

Motanu D24.05.2005 13:16
Steaua si-a trimis emisarii la Istanbul

Care emisari? N-are Steaua asa ceva... la noi se discuta ciobaneste, direct, "hai ba ca-ti dau atata!".

Iata vine-un sol de pace c-un contract in varf de batz

.......

(asta apropo de turci)

Din pacate ai dreptate, marele Capitan al oilor nu se oboseste macar sa-si trimita magarul(a se citi MM) la Istambul, ii da un telefon Regelui, ii zice suma si gata.

La urma urmei si Hagi ar fi o solutie. Totusi e un antrenor conectat la fotbalul actual, nu ca Dumitriu... Si a mai si castigat un trofeu... Iar Steaua nu a mai luat Cupa de pe vremea lui... [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] !!!

Adi24.05.2005 13:52

Cred ca Hagi ar conveni tuturor. Hagi e stelist, are experienta ca antrenor (nu mare, dar buna. Nu fiecaruia yi e dat sa antreneze nationala si galata), doreste sa vina in Ghence + e nasul lui gg si ar avea o relatie mai corecta, cu mult respect, fara excese de ambele parti (cel putin asa sper, pentru ca asa ar fi normal, dar cu gg si cu mintea lui nu te pui)

fanatica24.05.2005 14:38

cred ca Hagi e o alegere bune pentru functia de antrenor!mai inati pentru ca este stelist,si in al doilea rand pentru ca are valoarea ca si antrenor,la fel cum a vaut ca si jucator!

insa sunt curioasa cum se va intelege Hagi cu Becali!Dragomir zice ca se vor intelege doar 3 zile!ca si raspuns la acesata afirmatie Becali a declarat ca daca Hagi vine la Steaua el nu va mai da atatea declarati si ca il va lasa sa-si faca treba in liniste,si ca MM va fi "legat"la birou!oare asa sa fie?

oricum Hagi a declarat ca se gandeste la o intoarcere in Romania si mai ales la Steaua!chiar ar fi o alegere buna!!!!sper sa se realizeze!

kyd24.05.2005 16:39

Parca in gazeta am citit de acest subiect si Hagi spunea ca Steaua i-a facut o oferta concreta

"- Dar poti să ne confirmi discutiile cu Ciobanul?

- Gigi m-a sunat si mi-a facut o ofertă clara A ramas să reluam discutiile in vara după ce Steaua si Galata vor termina sezonul. Atunci vedem ce si cum. "

Cu alte cuvinte daca plec de la galata vin la Steaua.

LACATUS725.05.2005 03:24

Mi-ar placea sa vina Gica la noi,dar,sincer nu prea cred!In primul rand nu cred ca va risca ciobanul(lui Hagi in mod cert n-o sa-i poata impune/scoate jucatori in/din echipa),iar in al doilea rand nu cred ca va pleca de la galata de bunavoie,iar de dat afara nu cred ca poate fi vb,pt ca suporterii il iubesc prea mult ca sa-si permita sefii asa ceva!In ce situatie era Galata cand a preluat-o si cum e acum?

Motanu D25.05.2005 05:14
[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color][/b]7]Mi-ar placea sa vina Gica la noi,dar,sincer nu prea cred!In primul rand nu cred ca va risca ciobanul(lui Hagi in mod cert n-o sa-i poata impune/scoate jucatori in/din echipa),iar in al doilea rand nu cred ca va pleca de la galata de bunavoie,iar de dat afara nu cred ca poate fi vb,pt ca suporterii il iubesc prea mult ca sa-si permita sefii asa ceva!In ce situatie era Galata cand a preluat-o si cum e acum?

Hai sa emit si eu o teorie cvasiabsurda: daca Capitanul Oilor (a se citi Jiji) s-a prins ca a dat-o in bara cand i-a impus lui Walter fotbalisti ? Normal, ca tot legioanrul plin de sine n-o sa recunoasca asta in ruptul capului. Dar in subconstient stie ca nu e bine si vrea sa remedieze acest aspect. Nu imediat, ca sa nu vorbeasca lumea, de aia l-a pus pe Titi si pe cei 3, ci de la vara... Odata cu numirea nasului sau Gica Hagi.

Teoria suna bine... dar exista o problema: oare are Jiji subconstient ? Sau constiinta ?

SHAYAN25.05.2005 06:33

ar fi bine sa vina Hagi,asa poate s-ar linisti si Jiji,doar n-o sa-i echipa si lu' nashicu' ,nu?Ca vad ca trage tare cu familia,poate se potoleste odata.La o adica in ierarhia spirituala nashu' e peste fin,nu? :lol: :lol: :lol: :lol:

SteauaToronto25.05.2005 09:15

Singurul antrenor potrivit pentru Steaua in afara lui Walter este Oli!

elvis25.05.2005 09:35
ar fi bine sa vina Hagi,asa poate s-ar linisti si Jiji,doar n-o sa-i echipa si lu' nashicu' ,nu?Ca vad ca trage tare cu familia,poate se potoleste odata.La o adica in ierarhia spirituala nashu' e peste fin,nu? :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Asta ar fi un lucru bun.

Dar, daca imi aduc bine aminte, Hagi : Cei trei vor sa distruga Steaua; unu e cu furatu(Paunescu), altu e cu datu afara(Piturca), iar altu cu bataia(Becali).

Nu cred ca ne mai tb un ipocrit, un Becali. 8)

Parerea mea!

Jackass25.05.2005 14:43

io-l respect pe Hagi pentru ce a facut pentru fotbalul romanesc dar nu-l vreau la Steaua!!

inca mai am speranta sa luam un antrenor de talia Stelei!! 8)

Virgil26.05.2005 03:29

Ce dracu' talie mai are Steaua ? Numai numele a ramas de ea.

ADRIAN PACURAR26.05.2005 04:38

Si ala jumulit si peticit dar sa vedem cat de tare se va distruge in viitorii ani...

SSK26.05.2005 14:21

Eu unul nu sunt convins ca Hagi nu e un antrenor "de talia Stelei". In fond, vorba lui Virgil, ce talie mai are si Steaua ? La momentul actual, in orice caz sub a lui Galatasaray...si cine e antrenorul lui Galatasaray ? Ce mai, cred ca Hagi ar face treaba la Steaua, problema vine de sus. Stim cu totii ca ciobanul este cel care va zadarnici planurile oricarui antrenor serios :x

In plus, mi-aduc aminte cu foarte mare placere de o delcaratie a lui Gica : "Nu voi antrena niciodata pe Dinamo !" :twisted: :twisted: :twisted:

Jackass26.05.2005 14:57

si io am fost contra lui Hagi, si inca nu il accept in total!! dar dintre cei care sunt pe lista el e favorit!!

desi nu-mi convine deloc, Zenga e istoria, nu mai antreneaza Steaua!! :(

sa-i dam si regelui o sansa!!

Virgil27.05.2005 01:42

Hagi este un antrenor cu personalitate,care nu-i va permite lui Becali sa se bage in treburile echipei.

Personal mi se pare mai valoros si cu mai mare inclinatie spre aceasta meserie decat [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color].

In preferintele suporterilor,Hagi este cotat al doilea,la mica distanta de [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color].

Consider ca intr-un singur an de antrenorat in Turcia,desi nu i s-au oferit jucatorii pe care si-i dorea,prin munca si talent,a obtinut foarte mult.

Am votat pentru ca Hagi sa conduca Steaua de pe banca tehnica.

LACATUS727.05.2005 05:55

dar exista o problema: oare are Jiji subconstient ? Sau constiinta ?

Intr-adevar e o problema mare,iar raspunsul meu e un categoric NU!!!

Jackass27.05.2005 19:39

[quote name='"[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]7"]dar exista o problema: oare are Jiji subconstient ? Sau constiinta ?

Intr-adevar e o problema mare' date='iar raspunsul meu e un categoric NU!!![/quote']

LOL!!! :roll:

asa e...Becali are un creieras de gaina! nu-si da seama de greselile sale, deci cum sa aiba constiinta?? ce intrebare...

LACATUS728.05.2005 16:38

LOL!!! :roll:

asa e...Becali are un creieras de gaina! nu-si da seama de greselile sale, deci cum sa aiba constiinta?? ce intrebare...

Te rog frumos,nu jigni gainile!

sorin_77728.05.2005 17:20

in sufletul meu Steaua va ramane cel mai de pret simtamant. Indiferent unde va evolua, Steaua va fi pentru mine o emotie de nestavilit. Hagi are loc la Steaua... De fapt cred ca Steaua are nevoie mai multa de Hagi. Noi nu avem antrenor. Hagi a acumulat o experienta in plus la Galata. Cu el pe banca e ca si cum ar fi cu el in teren pentru multi jucatori.

Padrese29.05.2005 00:46

Performantele lui Hagi ca antrenor:

- a pierdut calificarea cu echipa nationala intr`un meci cu o echipa de mana a doua printr`o tactica gresita

- a antrenat Bursaspor de la care a plecat cand echipa nu prea mai avea sanse de salvare de la retrogradare

- a pierdut titlul cu Galata in anul centenarului iesind in evidenta numai prin gesturile nervoase de pe banca si prin regulile comice impuse jucatorilor

Dupa parerea mea Hagi nu e inca pregatit sa antreneze Steaua mai ales ca la anul trebuie sa incercam sa intram in grupele UCL pentru asta avand nevoie de un antrenor cu experienta Criteriile de care se va tine seama pt a-l aduce pe Hagi este probabil faptul ca Gigi e nasul lui si ca este un fost mare jucator al Stelei ceea ce ar trebui sa mai inchida gura celor ce striga numele lui Laca :roll:

Il respect pe Hagi ca fost jucator dar ca antrenor in acest moment este 0 .

sorin_77729.05.2005 03:51

nu pot sa spun decat ca esti anti-Hagi, asta pentru ca nu ai vazut adevaratele succese. Hagi a pierdut campionatul dar a castigat cupa Turciei cu o echipa la care nu au ajuns nici un jucator dorit de el. Asta spune multe. Situatia lui Hagi a fost foarte asemanatoare cu cea a lui Zenga. Nici Zenga nu a reusit sa se impuna in fata conducerii si asa a fost nevoit sa foloseasca jucatorii pe care ii are la dispozitie de la patron pe baza de sentimente. Ori asa nu se face performante.

Hagi are 3 clase peste Zenga. Are pentru ca la el zace un trofeu. La Zenga inca nu! Si sa speram ca nu va fi nici dupa ce va prelua Poli Tm.

Virgil02.06.2005 12:33
Dupa parerea mea...Hagi...ca antrenor in acest moment este 0 .

Dupa parerea mea Hagi este la un nou moment zero.Adica va lua totul de la capat.Va pune toata priceperea sa de antrenor,in slujba altei echipe.

Se pare ca aceea nu va fi Steaua,ci Dinamo.

Lucrurile au luat o intorsatura neasteptata de cand se zvoneste ca Ioan Becali va deveni presedinte la caini.

Pe Rapid ai terminat-o Giovanni.Fa-ti datoria si fata de Dinamo.Numai cu tine la timona rivalilor putem castiga sigur al doilea titlu consecutiv.

Dumnezeu sa (nu) iti ajute !

«12»