FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - UTA Arad

«12»
JDERUL23.03.2008 12:46

Diseara sa fim in numar cat mai mare la stadion. Sa umplem tribunele la refuz,sa cantam,sa ne incurajam echipa,sa recream atmosfera din timpul partidelor de CL.

Sa demonstram inca o data ca Steaua este unica,iar suporterii ei sunt cei mai infocati si responsabili consumatori de fotbal din Romania!

:steagcruce:forzateauafularultras:steagcruce:

Pentru Steaua NICIUIN SACRIFICIU NU ESTE PREA MARE!

**alex**23.03.2008 12:47

Presimt ca Zaharia va face o figura frumoasa diseara aratand ca nu trebuia vandut.

Bundy23.03.2008 13:09

Sper sa nu iasa show diseara...stiindu-i pe ghiulesteni capabili de orice.

Bundy23.03.2008 13:19
Rada titular vad ca toti vreti ca rada sa joace titular(SI EU VREAU ENORM DE MULT) da sa o luam altfel DC NU E TITULAR?DC NU MAI ARE LOC IN ECHIPA?

Eu unu cred ca Rada nu mai are loc in echipa din cauza lui BERBECALI un patron care a distrus multi jucatori(cel mai bun ex Elton) la Steaua un patron care il tine pe Surdu in echipa(asta nu are loc nici la U Cluj) .

Parerea mea e ca Rada e mai bun si ca Goian si ca Radoi in aparare sper sa nu supar pe nimeni da asta e parerea mea RADA este cel mai bun fundas de la Steaua .

Ce sa mai zic? doar FORZA Steaua (un 3-0 ar fi bun un spectalor pentru noi pentru suporteri)

Nu sunt de acord cu tine...in CL nu a facut fata, s-a vazut clar in dubla cu Sevilia si nu numai.

greco23.03.2008 13:24

Sper cã sunt în asentimentul tuturor când spun asta... dacã vedeți pe cineva cã aruncã în teren cu ORICE, sãriți la el, imobilizați-l și împiedicați-l sã continue. Ar fi penibil sã se repete la noi ce-a fost în Giulești joi seara, mai ales cã din câte am auzit rapidiștii au vorbit sã cumpere bilete la meciul de azi ca sã poatã arunca în teren, ori ca sã fie și meciul nostru întrerupt, ori ca sã dea un exemplu și sã nu piardã nici ei cu 3-0.

Cine citește pe acest forum și are cel mai mic gând de arunca în teren sã se pregãteascã sã doarmã disearã pe un pat de spital...

JDERUL23.03.2008 13:34

@ Greco

Nu numai ca trebuie impiedicat,dar trebuie neaparat predat fortelor de ordine! Bineinteles ,,trebuie ajutat" sa nu mai poata arunca niciodata nici macar cu o scobitoare!

dragos_drlsteaua23.03.2008 13:38

Felicitari Greco pentru mesaj! Chiar ma gandeam ca ar fi trebuit scris un articol mare in legatura cu acest fapt.

Subscriu la cele spuse de tine si sper ca ''cetatenii'' de la tribune, cei atat de tari in gura atunci cand vine vorba de statul jos, sa manifeste aceeasi incrancenare in ceea ce ii priveste pe idiotii/cretinii/tampitii/frustratii care vin la meci sa arunce cu diferite obiecte pe terenul de joc.

Acestea fiind spuse, vrem spectacol diseara!!!

FORZA Steaua!!!

greco23.03.2008 13:48
Felicitari Greco pentru mesaj! Chiar ma gandeam ca ar fi trebuit scris un articol mare in legatura cu acest fapt.

Subscriu la cele spuse de tine si sper ca ''cetatenii'' de la tribune, cei atat de tari in gura atunci cand vine vorba de statul jos, sa manifeste aceeasi incrancenare in ceea ce ii priveste pe idiotii/cretinii/tampitii/frustratii care vin la meci sa arunce cu diferite obiecte pe terenul de joc.

Acestea fiind spuse, vrem spectacol diseara!!!

FORZA Steaua!!!

E prea târziu pentru un articol! Dați mass-uri... Vã propun varianta urmãtoare:

Fanii clubului de sub pod au vorbit sã se infiltreze printre suporterii Stelei la meciul de diseara cu UTA. Dacã vedeți pe oricine cã aruncã obiecte în teren sunteți rugați sã-l imobilizați pe loc și sã-l predați forțelor de ordine, indiferent de rezistența pe care o va opune. Cu siguranțã, cei din jur vã vor lua partea deoarece a vãzut o țarã întreagã ce s-a întâmplat joi seara și NU trebuie sã avem și noi de suferit.

Dacã dați mass-ul ãsta lumea va afla mult mai repede!

axl23.03.2008 14:03

O situatie ingrata, dar care poate fi usor evitata. Un detector de metale portabil costa in jur de 200 de dollari. Si spun din proprie experienta ca detecteaza brichetele obisnuite, din plastic, cu cap de metal.

tazonne23.03.2008 14:06

unde s-a ajuns... sa ne fie frica sa nu se arunce din teren de catre spurcati chiar la noi aksa...

daca prind vre-unu ca arunca personal ii rup gatisoru ca la porumbei

off topic( nu va suparati da e prea penala faza)... ce declara Borcea:"Referitor la intreruperea meciului Rapid-Steaua, Borcea crede ca meciul trebuie reluat pe teren. "Normal si de bun simt ar fi ca meciul sa se rejoace de la 0-0 fara spectatori din minutul 73. Daca eram in locul Stelei, rejucam meciul. Cred ca au procedat corect jucatorii de la Steaua si jucatorii lui Dinamo ar fi procedat la fel, pentru securitate. Ce se intampla acolo e inadmisibil. Rapidul ar trebui ca niciodata sa nu primeasca drept de joc pe Giulesti, nu se poate sa fi injurat, scuipat", a tunat Borcea"

doamne auzi din min 73 da de la 0-0:))=))))))), nu vrea din min 76 cu o lovitura de la colt de pe partea dreapta, si noi sa nu avem voie sa respingem decat cu piciorul:))?? cat de penal poti fi?!

axl23.03.2008 14:08
"Normal si de bun simt ar fi ca meciul sa se rejoace de la 0-0 fara spectatori din minutul 73. " a tunat Borcea

Pai bineinteles, un egal ar fi cea mai buna optiune pentru Dinamo.

greco23.03.2008 14:11
unde s-a ajuns... sa ne fie frica sa nu se arunce din teren de catre spurcati chiar la noi aksa...

ªi spurcații ne vor rãul, dar cred cã mai degrabã țiganii vor încerca vreo manevrã în seara asta.

ªi despre ce zice Borcea... Mai mirã pe cineva? Lãsați-l sã se pregãteascã pentru. ªempionLig...

st_194723.03.2008 15:37

Furia lor o sa fie si mai mare dupa golul inscris de Torres din Ghencea(:-j).

st3llysta23.03.2008 16:02

O SA BATEM SI O SA FIM LA 3 PUNCTE:x :steagcruce: am incredere in baieti:X

Pai bineinteles, un egal ar fi cea mai buna optiune pentru Dinamo.

pai da normal si rapidistii acum stau si se roaga de noi sa vrem sa rejucam meciul :thumbdown: cersetori mai mari ca astia nu exista.tot noi suntem de vina ca nu au suporteri nici macar de 2 bani :steagcruce:

The Flyer23.03.2008 16:05

bai,stimabililor,eu nu inteleg cum aia de a buzau au reusit sa bata subpodarii si noi ne-am chinuit!!!sa fiu al dracu' daca inteleg!in rest,sper sa cistigam azi jucind frumos,macar atit sa mai facem si noi!

ps:nunes ala nu e de lepadat!

aym23.03.2008 16:28

bravo Buzaului ...

laur_2323.03.2008 16:35

Un IMENS Bravo!!!... Gloriei Buzau!

Sincere felicitari!

Tuciuriii trebuie pusi la pamant, sfaramati si ridiculizati!!!

AU demonstrat inca o data(daca mai era cazul...) ca sunt de o nesimtire crasa si merita sa li se intample tot ceea ce e mai rau pe lumea asta!

«12»