FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - UTA Arad

«12»
fcsteaua.ro23.03.2008 03:19

Steaua are sansa de a se apropia la doar trei puncte de CFR Cluj daca va castiga la masa verde cu Rapid, dar si in jocul de astazi cu UTA.

Etapa a XXV programeaza azi meciul dintre Steaua Bucuresti si Uta Arad, meci ce se va disputa la ora 20:30 pe stadionul "Steaua" si va fi transmis in direct de Kanal D.

In partida tur, cele doua formatii au remizat, scor 1-1, intr-un meci in care actualul tehnician al Stelei, Marius Lacatus, pregatea UTA. Pe atunci Marius Lacatus declara la conferinta de presa de dupa meci ca visul lui este sa ajunga la Steaua. Uite ca visul s-a indeplinit ...

Forza Steaua! Hai Lãcã! Hai bãieții!

Bundy23.03.2008 05:57

FORZA Steaua! Trebuie sa invingem azi.

c.ronaldo1723.03.2008 06:57

Mi`as dori sa vad azi in teren asa:

===========Zapata=============

Golanski====Goian==Rada===Emeghara*

============Radoi=============

Mendoza(Dayro)========Dayro(Mendoza)

============Dica==============

======Habibou====Badea(Neaga)=====

*Emeghara din cate am inteles sunt sanse sa il vedem diseara.

->Sper sa revenim din nou la o formula cu 2 atacanti si un mijlocas ofensiv.

->Pe flancuri din nou trebuie sa sacrificam 2 atacanti. Nu avem alte solutii.

SzabiStelistu23.03.2008 07:15

si eu asa as dori sa-l vad pe Steaua in aceasta seara!pepe moreno in locul lui habib,si atunci totul ii bine :Dvreau sa vad o victorie azi!!FORZZA Steaua!!!

luccaslucian23.03.2008 08:12

HAI Steaua,HAI Laca !!

MoWeed23.03.2008 08:24

Cine nu ar dori o asemenea formatie dar parca presimt ca si cu UTA vom folosi tot 2 inchizatori... :thumbdown:

Vlad - all for steaua23.03.2008 08:46

Da Badea este un jucator bun dar ii trebuie niste meciuri, ar fi frumos sa il vedem in teren

In aparare , ce sa zic imi place Ghionea, dar nu prea este in forma.Rada este un jucator care nu a gresit cand a jucat.Personal cred ca merita locul de titular sau cel putin prima rezerva,asta in cazul in care joaca Radoi in aparare. Dar sper ca in orice formula vom juca o sa castigam. Nu conteaza f.mult scorul.Punctele sunt enorm de importante.

Haide-ti baietui ca puteti castiga

Steaua for ever

alexynho23.03.2008 08:52

Nu prea inteleg de ce Lacatus nu prea ii da sanse lui Badea, desi P.Moreno nu a jucat mai nimic de cand a venit. Habibou cred ca este mai mult pentru repriza a 2-a, asa ca titular ar trebui sa fie Badea (sau cel putin sa faca o rotatie, sa vada care joaca mai bine).

il_scorpio23.03.2008 09:21

As vrea macar la meciul asta sa vad si eu spectacol ..un 2-0 la pauza si 4-0 la final sau ceva de genul asta. La jocul asta nici nu prea imi fac probleme de victorie pentru ca Uta este in acest moment cea mai slaba echipa din campionat ca joc.

Daca scapam cu bine de jocul asta si vom avea si 3-0 cu Rapid suntem la 3 puncte de CFR, dar avem in deplasare niste meciuri criminale unde anii trecuti nu prea am castigat in aceste locuri: Vaslui, Galati, Bistrita, Craiova ce sa mai spun de Dinamo. Deci cred ca o victorie la scor ne-ar da mai mult curaj pentru urmatoarele meciuri.

Apoi cum spunea si cineva mai sus sper sa nu vad iar formula cu 2 inchizatori pentru ca in meciul asta Uta doar se va apara si ar fi mai bine sa incepem cu 2 varfuri clasice, cu Dica in spate si cu un singur inchizator.

stelutawillis23.03.2008 09:46

forzza Steaua

dr.adrian923.03.2008 09:54

echipa ideala:

^^^^^^^^^^ zapata ^^^^^^^^^^

Nicolita ^^ Goian ^^ rada ^^ emeghara

^^^^^^^^^^ o.Petre ^^^^^^^^^^

golanski ^^^^^^^^^^^^^^^ plesan

^^^ Dayro ^^ habib ^^ mendoza ^^^

rezerve: Dica Radoi Lovin Ghionea Cernea pepe Neaga

Nicolita ,fundas: e cel mai rapid din echipa, re experienta fuge cat un cal, bun in aparare

golanski, mijlocas: unul dintre cei mai technici jucatori din echipa, centrari foarte bune

rada, fundas: a dovedit in tur cu varf si indesat ca merita sa fie titular

plesan, mijlocas: poate oricand sa il ajute pe Petre la recuperare in caz de urgenta. in plus la fel technic cu o viziune buna si un pasateur excelent. in caz de aparare poate misca in centru si mendoza sa ii sustina un pic partea stanga

in atac avem 3 jucatori technici care sunt in stare sa coboare sa isi ia minge sa le prelucreze si sa le distribuie mai departe. ar trebui sa fie toti 3 intr-o permanenta schimbare a pozitie

de ce Dica rezerva??? simplu nu e in forma. nu are loc. e slab. motivatie pentru urmatoarele meciuri vazandusi postul de titular pierdut.

Radoi??? cam nesigur in interventii

Gabyc23.03.2008 10:08
echipa ideala:

Nicolita ,fundas: e cel mai rapid din echipa, re experienta fuge cat un cal, bun in aparare

golanski, mijlocas: unul dintre cei mai technici jucatori din echipa, centrari foarte bune

rada, fundas: a dovedit in tur cu varf si indesat ca merita sa fie titular

plesan, mijlocas: poate oricand sa il ajute pe Petre la recuperare in caz de urgenta. in plus la fel technic cu o viziune buna si un pasateur excelent. in caz de aparare poate misca in centru si mendoza sa ii sustina un pic partea stanga

in atac avem 3 jucatori technici care sunt in stare sa coboare sa isi ia minge sa le prelucreze si sa le distribuie mai departe. ar trebui sa fie toti 3 intr-o permanenta schimbare a pozitie

de ce Dica rezerva??? simplu nu e in forma. nu are loc. e slab. motivatie pentru urmatoarele meciuri vazandusi postul de titular pierdut.

Radoi??? cam nesigur in interventii

Frumoasa formula. dar nu se poate asa ceva 1 golanski nui mijlocas oricat am dori asta 2 Radoi a jucat bine in ultimele meciuri chiar f bine as putea spune nu prea a trecut nimic de el.3 la Dica am aceeasi parere 4ar mai putea fi Neaga in locul lui plesan.

c.ronaldo1723.03.2008 10:08
Nicolita ,fundas: e cel mai rapid din echipa

era*

Acum fuge doar de placere. :thumbdown:

danimarcu23.03.2008 10:09

Toate meciurile sunt grele de acum inainte,dar logic ca nu ar trebui sa avem probleme acasa cu UTA...

@dr.adrian9 -Banel nu are ce cauta in aparare,chiar daca fuge mult.Daca va intra,Sper ca Lacatus sa-i impuna sa nu se apropie de careul nostru nici in ruptul capului...

dax4723.03.2008 10:34

In seara aceasta avem o mare sansa sa ne apropiem de chefere Cluj. Avem avantajul ca jucam in Ghencea si asta aproape ca ne garanteaza victoria.

Sa speram ca nu va juca Banel si ca astfel vom vedea un meci frumos.

Multumim Andrei Cristea si Poli Iasi ! Ne-au luat 3 puncte, ne-au dat 3 puncte.

laur_2323.03.2008 10:46

cum am spus si ieri...sa jucam si fotbal!

bine-nteles, este esentiala victoria!, insa trebuie si sa aratam ca o echipa care, in pofida tuturor detractorilor, este cea mai buna din Romania!

nu conteaza scorul, poate fi si 1-0, conteaza in primul rand victoria, dar si jocul pe care o sa-l prestam.

CaTaLiNsm StElIsTu23.03.2008 11:32

Tot ce mi-as dorii in acesta seara este sa-l vad pe Rada in teren alaturi de Goe,sa nu jucam cu2inchizatori,iar pe post de coordonator sa-l vad pe Dayro in locul lui Dica.Sistemul as vrea sa arate 4-1-3-2...cred ca este un sistem f bun datorita variatiei bune pe care poate sa o aiba in anumite situatii....

Forza Steaua!

1uLy4Nn23.03.2008 11:33

suntem obligati sa invingem pentru a apropia de CFR :steagcruce:

novac23.03.2008 11:34
..... Sper ca Lacatus sa-i impuna sa nu se apropie de careul nostru nici in ruptul capului...

:kisstogether::thumbsup: uneori esti foarte simpatic. 2-0 la final si pacat ca nu vine galeria alora ca era mai frumos spectacolul.

bogdan23.03.2008 11:35
echipa ideala:

Aproape de adevar. Dar eu as face-o altfel:

...........................ZAPATA..................................

Emeghara..........Goian.........Radoi...............Rada

..............................O.Petre................................

Golanski (cu toate ca personal nu-mi place)....................Plesan

..............mendoza............habib ...........Dayro ........

Pe Nicolita nu l-as baga si cu atat mai mult apropae de poarta noastra :)

DwL23.03.2008 11:45

Rada titular vad ca toti vreti ca rada sa joace titular(SI EU VREAU ENORM DE MULT) da sa o luam altfel DC NU E TITULAR?DC NU MAI ARE LOC IN ECHIPA?

Eu unu cred ca Rada nu mai are loc in echipa din cauza lui BERBECALI un patron care a distrus multi jucatori(cel mai bun ex Elton) la Steaua un patron care il tine pe Surdu in echipa(asta nu are loc nici la U Cluj) .

Parerea mea e ca Rada e mai bun si ca Goian si ca Radoi in aparare sper sa nu supar pe nimeni da asta e parerea mea RADA este cel mai bun fundas de la Steaua .

Ce sa mai zic? doar FORZA Steaua (un 3-0 ar fi bun un spectalor pentru noi pentru suporteri)

enjoy23.03.2008 12:26

vad ca Steaua are, oricand, posibilitati pentru antrenori de valoare. m-as inscrie si eu dar nu stiu unde este fabrica? in rest, cu sau fara, HAIDE Steaua!

metale23.03.2008 12:31

trebuie sa si jucam ceva.dar o sa le dam ceaiul.

zoloz200523.03.2008 12:33

mai conteaza cine joaca ? important e rezultatul final...de bine de rau..pe astia ii avem...sunt la dispozitia antrenorului..el face echipa si tactica de joc...el raspunde de rezultate (asa ar fi firesc,Steaua e intr`o situatie exceptionala...gracie Jiji..du`te dupa calderon)

ge6rge_steaua23.03.2008 12:36

in seara asta ar trebui sa vedem o STEA care sa straluceasca pe teren deoarece CFR a pierdut, si e sansa noastra sa ne apropiem de ei la 3 pct. multumiri lui Adrian Cristea (astapta asta din partea noastra)

Forza Steaua :steagcruce:

«12»