FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stelisti de pretutindeni, uniti-va!

«12»
yo_marius30.04.2008 18:39
bah [........], cine a facut stadion de Champions League?daca era Paunescu si acum mergeam pe stadion si ii vedeam pe jucatori ca inoata in mocirla...nu am zis ca trebuie sa il iubim pe Gigi,ci doar sa il respectam...din punctul asta asta de vedere aveti o minte de 3 ani...

"Bah", mergi la un meci pe Ghencea cand ploua si mai vorbim de stadion de CL.

MoWeed01.05.2008 05:14
sunt de acord cu voi...Gigi nu trebuie sustinut..dar trebe macar respectat pentru kti bani a investit la Steaua...sa nu uitam ca aqm ktiva ani,Paunescu(finantatorul Stelei de atunci) inglobase Steaua in datorii...sa nu uitam ca el a dat echipei un plus d curaj...sa nu uitam ca a transformat Ghencea,dintr-o mlastina,intr-un stadion de Champions League...sh sa nu uitam cu ce prime i motiveaza p jucatori...deci:in opinia mea Gigi trebe macar respectat... :steag_sah_mic:

Respecta tu un om care te injura ca fan(toti sunt jigodii, n-au ce cauta pe casa lui Ghencea desi e stadionul MAPN), care insulta simboluri steliste, si care ne face de ras zilnic prin tampeniile debitate

Noi astia cu "o minte de 3 ani" preferam sa nu

IONUTZ-CIPRIAN01.05.2008 07:12

Mi-e unul imi este rusine cand il vad ca vb despre Steaua!Imi e jena cand vad cine ne conduce,imi e rusine cand vad ca habar nu are sa vb si ca toata lumea face bascalie pe seama lui,halal om ,halal respect!

oanna_r3d_and_blu3_4ever02.05.2008 13:27
Mi-e unul imi este rusine cand il vad ca vb despre Steaua!Imi e jena cand vad cine ne conduce,imi e rusine cand vad ca habar nu are sa vb si ca toata lumea face bascalie pe seama lui,halal om ,halal respect!

pai km toate ni se trag de la el..:|

oi..si multe altele :|:thumbdown:

redandblue02.05.2008 15:46

@Marius : din cate stiu eu pe acest forum nu se folosesc prescurtari de tip "mesenger"

asa ca fa-ti treaba si nu-mi mai sterge mie posturile care nu-ti convin ca nu e mosia ta aici

stelistul stelist02.05.2008 16:03

bai Jiji e bun...de pus sa mulga boii :death: <=abia astept clipa

«12»