FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stelisti de pretutindeni, uniti-va!

«12»
JDERUL22.03.2008 10:57

De ce s-au retras jucatorii nostri de pe teren dupa ce arbitrul DEACONU a fluierat sfarsitul meciului?

PENTRU A EVITA UN CARNAGIU care statea gata sa inceapa! Lebedele deja erau pe punctul de a sari la bataie si unii dintre ,,cumintii"sustinatori deja erau pe garduri asteptand semnalul cand sa invadeze stadionul.De ce nu ni se dau imaginile filmate de la vestiare unde afumatii fortau usa vestiarului Stelei pentru a isca o bataie si acolo? Daca reuseau lucrul acesta am fii avut si noi de suferit pentru ca cei ,,corecti"care dispun de mijloacele necesare ar fii impartit sanctiuni in mod egal.Ce vina ar fii avut jucatorii nostri daca erau batuti fara a provoca si erau sanctionati dupa principiul ,,sa se impace si capra si varza"cu vreo 4-5 etape de suspendare,depunctarea echipei etc.?

Cei ce sustin ca jucatorii nostri nu au procedat bine parasind terenul eu sunt sigur ca nu au jucat fotbal intr-o competitie organizata pe puncte.Daca o faceau intelegeau perfect gestul si acum nu mai dadeau lectii de barbatie si onoare.Nu au luat niciodata autocarul din mers direct de pe stadion pentru a scapa de furia gazdelor atunci cand au reusit sa castige in deplasare!

Nu sunt destui cei carora acest eveniment le-a dat apa la moara sa-si faca publice inca o data frustrarile si sa loveasca in Steaua? Credeti ca mai este nevoie sa mai punem si noi gaz pe foc? Nu simtiti un gust amar toti cei care ati urmarit emisiunile TV.de aseara care tratau acest subiect? Pana si ,,impartialul" tuca (sa nu uitam ca este originar din caracal) s-a gandit la o editie apeciala. Ati observat unde ,,batea"! ,,Modestul si cinstitul" tolomac (a se citi tolontan) publica o stire despre DEACONU ,asa,fara nicio intentie ,numai pentru a informa cititorii.Este surprins de camerele de luat vederi sfatuind ,,intaiul utecist burghez" ce sa spuna.Atotstiutorul mucescu este chestionat si el si isi da cu parerea ,,total dezinteresat" ca si cand toti am fii prosti si nu am stii afinitatile si frustrarile lui.Profita si el de sansa si-si mai refuleaza din frustrari. De prestatia celor doua canale de ,,barfa sportiva",ce sa mai spun?Pe sport.ro o pipita care nu cred ca stie nici regulamentul la sotron (cand fetitele de varsta ei practicau asa ceva,ea se antrena pe autostrada pentru a-si construi o cariera jurnalistica) isi da si ea cu parerea! Si cand vreunul din invitati probeaza cu imagini video nevinovatia Stelei recunoaste voalat ca are dreptate si imediat muta discutia in alt plan si se adreseaza altui invitat cu enervantul refren:,, dar totusi,nu credeti ca...in numele onoarei...? si iar incep acuzatiile la adresa noastra! Pana si otv-ul a lasat deoparte investigatiile asupra cazului Elodia si trateaza si ei evenimentul.Si soricelul gri uitand ca nu este frumos sa musti mana care te hraneste (cat l-a sponsorizat jjjjj pe vremea cand era invitat permanent in garsoniera cu pretentii de studio TV!) canalizeaza discutia tot impotriva noastra.O voce la telefon care semana cu vocea ,,celebrului"baietel cu codita ,eruditul detectiv otv-ist,se dadea drept unul Cornel care sustinea ca l-a vazut pe cel care a aruncat bricheta buclucasa.Realizand ca ar putea fii chemat sa dea unele declaratii in acest sens,individul bate in retragere si incepe ,,aburirea" ca cei de la Steaua au facut,au dres, ca suporteri stelisti infiltrati....Fratilor,am mai spus-o: as vrea sa vad pe unul care sustine ca poti intra in mijlocul fanilor unei echipe si sa-ti manifestezi sustinerea fata echipa adversa, cum va iesi din mijlocul lor.Cat de infocat ar fii un suporter inca nu am auzit de suporteri kamikadze.

Toata tevatura care se face in presa scrisa si audio-vizuala nu are decat un singur scop:SCANDALUL.

Pentru ca scandalul se vinde,iar cand vine vorba de bani deontologia profesionala,atat cat mai au si ei,devine inoperanta.

Toti au simtit ca acum este momentul prielnic sa atace Steaua.Nu conteaza ca nu este vinovata.Steaua trebuie atacata pentru ca este Steaua! Steaua pate fii atacata la acest moment pentru ca este divizata! Suporterii sunt divizati,peluza-nord ataca peluz- sud,peluza-sud ataca peluza-nord,fanii ataca unii jucatori,unii jucatori ignora fanii, jjjj nu tine cont de dorintele fanilor,fanii il injura pe jjjjj...

STELISTI DE PRETUTINDENI UNITI-VA!

In numele a tot ce cuprinde Steaua,a tot ce inseamna,a tot ce a reprezentat si reprezinta ea pentru fotbal,pentru sport in general,pentru locul pe care-l ocupa in inimile noastre,UNITI-VA!

Pentru toate gloriile care au purtat cu cinste tricoul Stelei,pentru antrenorii care si-au purtat elevii spre marea performanta,pentru campionii nationali,mondiali si olimpici legitimati la clubul nostru,pentru cei care au adus in vitrina cu trofee CCE,pentru conducatorii care au stiut sa ofere conditii prielnice performantei, UNITI-VA!

-Componentii celor doua peluze sa uite de disensiunile dintre ei si sa faca front comun pentru a incuraja echipa!

-Nu ne place atitudinea unor jucatori,sa uitam pentru moment aceasta si sa-i aplaudam!

-Ady Ilie si Valy Argaseala ni se pare ca sunt prea moi,sa-i sustinem,sa le dam incredere!

-Ne-a suparat jjjj cu atitudinea lui fata de noi,sa uitam pentru moment si sa fim alaturi de el!

Poate surprinde ultimul indemn,dar deocamdata sa uitam de razboiul nostru cu el! Da pentru ca,asa cum este el,este al nostru.Noi ne razboim cu el pentru binele Stelei.Si el datorita pozitiei pe care o are vis-a-vis de clubul nostru,patron,finantator,creditor(la ora aceasta chiar nu importa care din variante este plauzibila) lupta tot impotriva celor care denigreaza Steaua. Este prost?O fii, dar este prostul nostru iar cand este atacat din afara trebuie sa-l aparam,sa fim langa el,sa simta ce inseamna marea familie a Stelei! Poate fii asta si o lectie pentru el,pentru ceea ce va intreprinde in viitor.

Domnilor,maretia unor popoare este data de felul in care stiu sa-si stranga randurile in momentele de cumpana si modul in care stiu sa castige sau sa piarda razboaie! Unitatea unei familii iese in evidenta atunci cand se reuneste in situatii de criza,iar forta ei este masura iesirii din impas! Prietenul,la nevoie se cunoaste!

Sa dovedim ca SUPORTERUL STELIST este prietenul Stelei, SUPORTERII STELISTI sunt o familie STELISTA,iar familia Stelei este atat de mare incat se poate vorbi de un POPOR STELIST! Un popor razboinic,unit,demn,un popor de care trebuie sa se tina cont.

Uniti suntem o FORTA!

Sa aratam acum mai mult ca niciodata ca Steaua=UNITATE=FORTA!

Duminica seara,la meciul cu UTA avem ocazia sa aratam tuturor acest lucru.Sa umplem tribunele si sa incurajam echipa asa cum numai noi stim sa o facem! Sa scandam numele jucatorilor,al lui Marius Lacatus,al lui Ady Ilie,al lui V.Argaseala si al lui Gigi Becali!

Nicio aluzie la cioroi, la potai, kfr-isti,mitici sau federali!

STELISTI DE PRETUTINDENI,UNITI-VA!

Duminica seara sa fie SARBATOAREA UNIRII NOASTRE!

Duminica seara sa aratam tuturor ce inseamna Steaua,sa demonstrram ca suntem TOTDEAUNA SUPERIORI!

Sa nu raspundem la provocari,sa-i aplaudam pe arbitri chiar daca vor gresi si ne vor dezavantaja!

TOATE SCANDARILE SA CONTINA NUMAI INCURAJARI PENTRU ECHIPA, PENTRU ANTRENOR,PENTRU CONDUCERE,PENTRU Gigi!

Pentru Steaua niciun sacrificiu nu este prea mare!

AdrianUltras2522.03.2008 11:12

baaaaaaaaaaaaai!!!

niciodata pentru Gigi!

axl22.03.2008 11:27

Ma leg doar de ce sare in ochi, restul articolului e bine si inimos scris.

Nu cred ca scandarea numelui lui Gigi ar ajuta cu ceva echipa. Ba chiar dimpotriva. Ciobanul poate interpreta gresit si se poate crede din nou pasibil de glorie eterna, dandu-si din nou in stamba si crezandu-se Sf. Gheorghe Ecvestru. In rest, sunt de acord cu generoasa idee de a le scanda numele tuturor jucatorilor, indiferent de randamentul lor fotbalistic.

vlad7522.03.2008 12:42

Sub nicio forma Gigi!!! El nu este prostul nostru. Prostul nostru poate fi Banel Nicolita sau Surdu! Aceasta-i parerea mea.

@Jderul nu trebuie sa te superi pentru ce fac televiziunile zilele astea. Ignara-le! Eu unul nu am vazut ncio emisiune despre acest scandal. Si erau destule: RTV,Sport.ro,Antena1...pana si zero TV! Au chemat in studiou numai oameni imaprtiali:gen Tolontan,Udrea,Lucescu...Pai si eu sunt impartial si obiectiv! Asa ca pot spune fara nici cel mic subiectivism ca Lucescu este un tigan,Tolontan este un rebut genetic,Dan Diaconescu,hohohohohohohoooooooo...multe de spus.

Dar mie chiar mi se falfaie de ce scriu ziarele,de ce spun televiziunile....mi se rupe! Si voua la fel!

Repet ,sunt printre cei care au fost de acord de la inceput cu depunctarea si nerejucarea partidei. Mie chiar mi-a placut gestul lui Lovin! Lovin e copil pe langa magariile care se produc in birourile conducatorilor de cluburi,unde se trag sforile.

PS OTV,analizeaza cazul pentru ca i-au pierdut urma Elodiei.Sigur o sa puna maine la "senzational" o intrebare de genul:"Credeti ca Elodia a fost in Giulesti?".Dan Diaconescu este o aratare de om,o umbra!

bumbuc onitzza22.03.2008 13:23

:steagcruce: sunt stelista.si voi fi mereu.....cear fi sa ne unim toti stelisti.....io ma rog pentru Steaua....dar nu conteaza sa te rogi...conteaza ca suporterii sa nu fie asa de nesimtiti....unii :steagcruce:

[/color]I love Steaua

JDERUL22.03.2008 14:10

@ Vlad

Tocmai din considerentele pe care tu le-ai enuntat trebuie sa urmarim tot ceea ce se spune sau se scrie zilele acestea despre Steaua,in presa audiovizuala si scrisa! Trebuie sa fim informati despre modul cum se incearca pe toate aceste cai sa se denigreze Steaua. Trebuie sa-i stim pe cei care au taria de a lupta contra curentului si ne sunt alaturi.Presa nu trebuie ignorata,pentru ca,ne place sau nu,este formatoare de opinie! Buna,rea,asta este.

Cat despre jjjjj,este si el tot al nostru. Este razboiul nostru cu el. Noi suporterii ne razboim cu el! Ceilalti il ataca pentru ca prin el lovesc Steaua. La momentul acesta el este cel care trebuie si poate sa le tina piept! Crezi cumva ca vor pleca reporterii si ziaristii in pelerinaj sa asculte vocile milioanelor de suporteri stelisti? Nu,pentru ca este costisitor si presupune cheltuieli si nici nu se vrea acest lucru.Nu se vrea pentru ca este in interesul lor sa pastreze scandalul manipuland opinii instalati confortabil in studiourile si redactiile lor,fara niciun efort financiar.

Cine ma cunoaste stie ca nu sunt deloc fan jjjj,dar acum este altceva. Acum ei vor capul Stelei,iar jjjj poate ajuta Steaua mai mult decat noi toti !

In plus,vazand ca-l acceptam printre noi,celor care dau in Steaua,le va pieri cheful de atac.Atunci vor intelege ca PENTRU Steaua NICIUN SACRIFICIU NU ESTE PREA MARE din partea suporterilor!

cypryan23.03.2008 16:58

Am tinut de mic cu Steaua,tin si acum cu Steaua SI VOI MURI ALATURI DE Steaua!!!!

Hai STEAUUUUUAAAAAA totu depinde de echipa sa castigam titlu.....

MoWeed23.03.2008 17:39

Se vede ca articolul acesta este scris din inima

Dar nu sunt de acord sa-l sustinem pe Jiji pentru ca si-o ia in cap dupa aia(cum bine zice axl mai sus). Mai bine ar fi daca l-am ignora....La faza cu jucatorii, da sunt de acord ca mai ales acum cand avem din nou sanse reale sa ne batem la campionat au nevoie de sustinerea fanilor(chiar daca multi nu-l suporta pe Banel macar sa pastreze insultele pentru forum sa nu-l mai injure pe stadion)

Emisiunile TV nu sunt de acum impotriva Stelei ci cam tot returul asta au avut aceasta atitudine. Emisiunea de la Antena 1 era ordonata de Felix Voiculescu pentru a-si sustine un coleg de partid, pe Copos.

dee23.03.2008 18:00

E bine sa fie liniste si stabilitate in cadrul echipei, bine pentru moralul jucatorilor, tocmai pentru asta, asa cum spunea si Jderul, scandarile ar trebui sa fie mai mult de incurajare. Stiu, e nevoie de "sacrifciu" ca sa-i incurajezi pe toti, inclusiv pe Banel :P, dar asta e ... totul pentru binele echipei. Orice compromis are insa si o limita, deci nu vad de ce ar trebui inclus si Gigi in incurajari, in cel mai bun caz il putem ignora cu desavarsire.

rbk8123.03.2008 18:23

:steagcruce:fular-campionii

Hai Steaua!Putem lua campionatul!

Fabianscki24.03.2008 10:57

Stelisti din Republica Moldova sant cu Steaua pana la moarte.

Baros'08.04.2008 08:02

sunt de acord cu voi...Gigi nu trebuie sustinut..dar trebe macar respectat pentru kti bani a investit la Steaua...sa nu uitam ca aqm ktiva ani,Paunescu(finantatorul Stelei de atunci) inglobase Steaua in datorii...sa nu uitam ca el a dat echipei un plus d curaj...sa nu uitam ca a transformat Ghencea,dintr-o mlastina,intr-un stadion de Champions League...sh sa nu uitam cu ce prime i motiveaza p jucatori...deci:in opinia mea Gigi trebe macar respectat... :steag_sah_mic:

metzzz08.04.2008 13:51

@baros , tu esti sanatos la bibilica ???

cati bani a bagat oieru ????

hai sa nu dau exemple echipele din vest...zic de esti :)

ce zici de ucrainieni , rusi , turci , greci ????

pai nici nu se compara oieru cu astia!

si cum sa il respecti pe oier cand el nu te respecta ????

The Flyer08.04.2008 15:49
@baros , tu esti sanatos la bibilica ???

lasa-l,tati,omul are 5 post-uri si-n toate e de acord cu maimuta Dumnezeiasca!ce dracu' sa-i ceri omului,idei putine,da' fixe!

Katau08.04.2008 16:07

hai sa facem coregrafie cu Gigi :))

lucvald-190208.04.2008 17:59
deci:in opinia mea Gigi trebe macar respectat... :steag_sah_mic:

esti cetatean de-al jijigodiei ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?..sau ai intrat sa bagi fitile ?

te rog abtine-te cu indemnurile astea politicoase la adresa unei mizerii !!!

baraJa08.04.2008 18:29

"-Componentii celor doua peluze sa uite de disensiunile dintre ei si sa faca front comun pentru a incuraja echipa!"..Care disensiuni???

Baros'08.04.2008 19:33

bah [........], cine a facut stadion de Champions League?daca era Paunescu si acum mergeam pe stadion si ii vedeam pe jucatori ca inoata in mocirla...nu am zis ca trebuie sa il iubim pe Gigi,ci doar sa il respectam...din punctul asta asta de vedere aveti o minte de 3 ani...

....nu zic ca este cine stie ce conducator....dar macar asa putina minte...daca nu ar mai baga bani la echipa asta,s-ar duce dreacu tot,sau...poate veti face voi cheta...astia cu posturi multe...ca vad ca daca am 6 posturi sunt considerat un LOOSER...

CojaN08.04.2008 19:39

:steagcruce::steagcruce::steagcruce::steagcruce::steagcruce:

HAIDETI LA Bistrita

pentru meciul cu Bistrita in deplasare 3-4 oameni pentru cheltuielile de drum (benzina)

Cine vrea sa mearga.... Astept mesajele voastre!!!

metzzz08.04.2008 21:27

@baros , pai chiar esti redus omule .

Cum sa zici ca fara oier la echipa n`am fi avut stadion ?

sau ca fara el Steaua s`ar fi desfiintat ???????

inseamna ca esti tot vrunu dala care il ai la inima si cauti voturi ...ca si asa e an politic :)

Si nu vreau sa il respect pentru ca nici el la randul lui nu are respect pentru suporteri ;)

Baros'09.04.2008 13:42
@baros , pai chiar esti redus omule .

Cum sa zici ca fara oier la echipa n`am fi avut stadion ?

sau ca fara el Steaua s`ar fi desfiintat ???????

inseamna ca esti tot vrunu dala care il ai la inima si cauti voturi ...ca si asa e an politic :)

Si nu vreau sa il respect pentru ca nici el la randul lui nu are respect pentru suporteri ;)

bai metzzz,ce voturi sa caut eu la 14 ani?ce crez

i ca am vreun partid politic?stai linistit:-j

El Nino_909.04.2008 16:41

@baros

Ce crezi...la cei 14 ani ai tai...ai fost in Ghencea ? :hmmm:

Eu nu cred...

Baros'09.04.2008 17:21
@baros

Ce crezi...la cei 14 ani ai tai...ai fost in Ghencea ? :hmmm:

Eu nu cred...

UNU:am fost la meciul cu Unirea-de la Urziceni si 2-am fost la meciul cu Dinamo...plus ca am mai fost la meciul cu Standard(calificare dupa 10 ani in Champions League)...;)

CatalinBerceni18.04.2008 23:11

Jiji trebuie limitat la postura de finantator si atat ...dar asta nu vad cum am putea noi suporterii s-o facem...pentru ca daca-l injuram sau protestam impotriva lui ....ne va saluta iar ironic de la loja...presupun ca singurul lucru care am putea sa-l facem pentru a limita puterile lui ar fii sa-i facem o programare la psiholog.....

By the way....Steaua are Stadionul Ghencea.......fara Jiji tot il avea Steaua.....chit ca faceam cheta pe Stadion si tot strangeam bani sa-l intretinem....asa ca nu Jiji este singura salvare a clubului....

oanna_r3d_and_blu3_4ever30.04.2008 11:27
bah [........], cine a facut stadion de Champions League?daca era Paunescu si acum mergeam pe stadion si ii vedeam pe jucatori ca inoata in mocirla...nu am zis ca trebuie sa il iubim pe Gigi,ci doar sa il respectam...din punctul asta asta de vedere aveti o minte de 3 ani...

....nu zic ca este cine stie ce conducator....dar macar asa putina minte...daca nu ar mai baga bani la echipa asta,s-ar duce dreacu tot,sau...poate veti face voi cheta...astia cu posturi multe...ca vad ca daca am 6 posturi sunt considerat un LOOSER...

aoleu.........ejti lat :|

«12»