Eu zic sa respectam si Poli Iasi. Tocmai au invins chefereul cu 1-0. Pierd teren clujenii...si vor mai pierde. Forzza Steaua! Mereu superiori!
Eu zic sa respectam si Poli Iasi. Tocmai au invins chefereul cu 1-0. Pierd teren clujenii...si vor mai pierde. Forzza Steaua! Mereu superiori!
Adevarul este ca trebuie sa recunoastem ca UTA este campioana provinciei! Dar ne trebuie 3 puncte si le vom lua! Bravo Poli Iasi pentru victoria cu verzele de la kefere! Ce tupeu si ce jigodii: Trica (cu nevasta curva, a recunoscut ea) si Andone! Ce perfect era daca ieseau de pe teren, pentru ca parca la regulament se taie 6 puncte la iesiri de pe teren!
Da posibil in trecut , dar ai gresit cu postul acesta , baietii de la Arad au fost alaturi de noi la Timisoara si invers.
Recunosc ca nu stiu prea multe despre relatiile de dupa venirea lui Laca la conducerea bancii tehnice a UTA-ei. Sunt convins ca ai dreptate si ma bucur ca relatiile intre suporterii clubului aradean si suporterii nostri sunt foarte bune. De ce ar fi bine cu cainii si nu cu noi. Ardealul e cu noi in general.
Prietene mai bine taci. Ma refeream la altceva. Daca iti aduci aminte, nimeni nu mai doreste sa bage bani la U.T.A, echipa aflandu-se intr-o situatie critica, iar in urma cu ceva timp, fanii au organizat un miting la care indemnul principal era: " Nu lasati U.T.A sa moara".
era o gluma,prietene, avem nevoie de puncte ,mai ales ca au pierdut CFR. nu stii de gluma...
pfoai,mo disperat comentatoru ala tampit care so grabit sa isi zica parerea la penalty,da clujul o beneficiat de 11m mult mai dubioase ca asta.am zis inainte de meciul cu rapid ca in 5 etape santem pe 1. scuze s-ar putea sa fi gresit! VOM FI MAI REPEDE ACOLO SUS!
un penalty care n-a fost!!!
sa nu ne mai ascundem!...reluarile au fost elocvente, doar daca se va gasi o imagine care sa ne arate contrariul!!!
Trica-un ordinar, ce sa mai zici!!! SI cand ma gandesc cat de mult l-am apreciat pentru cei 5 ani petrecuti sub culorile Stelei...insa, imediat dupa meciul de acum cateva etape, am inceput sa-l urasc pentru ceea ce a devenit...o mizerie de om!
Respect UTA,
Hai S T E A U A.
sa nu ne mai ascundem!...reluarile au fost elocvente, doar daca se va gasi o imagine care sa ne arate contrariul!!!
Trica-un ordinar, ce sa mai zici!!! SI cand ma gandesc cat de mult l-am apreciat pentru cei 5 ani petrecuti sub culorile Stelei...insa, imediat dupa meciul de acum cateva etape, am inceput sa-l urasc pentru ceea ce a devenit...o mizerie de om!
eu tin bine minte un meci recent ,faza identica si comentatorul zicea ca fundasul a fost imprudent... si da-mi voie sa iti reamintesc ca CFR au primit 11m care n-au fost nici 1/2 cat asta,goluri date din off-side,etc,etc.mai da-i in spumele mele de jegosi!
nu conteaza cate au avut, in meciul direct...Au avut penalty la Semedo...
In fine, nu asa vreau sa luam campionatul!
Imi mai spunea cineva acum cateva minute despre ''BUTOANE'', ca nu cumva sa fi actionat in seara asta(era un stelist...)
sunt ingrozit cd aud de astfel de manevre, nu vreau sa vad Steaua ''inconjurata'' de aceste acuze si de aceea, prefer sa nu luam titlul...daca acesta e pe baza de ''butoane''...
AM inteles ca iasiul a avut insa un penalty in prima repriza, care nu s-a dat, eu nevazand...nu pot sa ma pronunt!
Insa, cel mai important: vreau sa vad FOTBAL din partea Stelei in meciul cu UTA, sa NE faca sa fim increzatori in sansele echipei in viitor, pe baza unui joc bun-care sa ne aduca victoria!
Iata si parerea fostului arbitru international Adrian Porumboiu:
"A fost penalty. În aceastã searã am avut de-a face cu un arbitru corect, un fundaș fraier și un atacant deștept. A fost contact între cei doi, iar atacantul a profitat de aceastã eroare de apãrare", a spus finanțatorul lui FC Vaslui.
Imi mai spunea cineva acum cateva minute despre ''BUTOANE'', ca nu cumva sa fi actionat in seara asta(era un stelist...)
sunt ingrozit cd aud de astfel de manevre, nu vreau sa vad Steaua ''inconjurata'' de aceste acuze si de aceea, prefer sa nu luam titlul...daca acesta e pe baza de ''butoane''...
AM inteles ca iasiul a avut insa un penalty in prima repriza, care nu s-a dat, eu nevazand...nu pot sa ma pronunt!
Insa, cel mai important: vreau sa vad FOTBAL din partea Stelei in meciul cu UTA, sa NE faca sa fim increzatori in sansele echipei in viitor, pe baza unui joc bun-care sa ne aduca victoria!
tia spalat presa de kkt creierul. iti spun eu, it chiar garantez ca nu mai sunt butoane in joc.
presa inventeaza si instiga pentru a face MONEY de pe urma credulilor ca tine.
si arbitrii sunt oameni si au dreptul sa faca greseli. intelegeti odata pentru totdeauna. scoatetiva din minte prostiile gen blaturi sau butoane. totul e un joc psychologic de 2 bani.
Fratilor,n-a fost penalti!Asta e!Grasul de Muresan are gura mare,dar uita cat de mult i-au ajutat fluierasii in acest sezon...
Pentru necunoscatori: suporterii UTA-ei sunt simpatiozanti si chiar suporteri ai echipei Dinamo. Ii infratesc pana si culorile. Asta insa nu ma opreste sa respect UTA pentru ceea ce a fost si inca mai este. O BATRANA DOAMNA cu 6 titluri de campioana a Romaniei si doua cupe in spate.
Vorbeste alt necunoscator!
Nu e adevarat nimic. 'U' Cluj a fost singura echipa aplaudata pe stadionul UTA in sezonul actual. Celelalte echipe au fost fluierate la greu, in limitele normale si de bun-simt.
Multi Utisti sunt fani ai echipei Arsenal, restul simpatizeaza in aceeasi proportie cum simpatizeaza toata Romania cu Steaua si cu Dinamo. Culorile sunt comune, si cam atat. Sa generalizezi e o tampenie....
Eu, spre deosebire de Virgil, locuiesc in Arad si cam stiu tot despre UTA si despre suporterii ei!
Lasand la o parte culorile echipamentului lor,trebuie respectati, deoarece acesta echipa reprezinta infinit mai mult in fotbalul romanesc decat pseudo-echipele cefere, Pandurii, Poli-bragadiru etc ...
Sa nu uitam ca, pe langa cele 6 titluri, U.T.A. a reusit o performanta deosebita in C.C.E.(editia '70-'71), cand a reusit sa ramana neanvinsa dupa cele 2 meciuri din Turul I cu Feyenoord Rotterdam( Campioana en-titre a Europei in acel timp!), olandezii calificandu-se mai departe dupa 1-1 la Arad(0-0 in prima mansa...)
Frate, cu tot respectul... documenteaza-te mai bine! Cu greu m-am abtinut sa nu-ti strecor cateva injuraturi...
UTA a eliminat Feyenoord Rotterdam, 1-1 la ei...
sincer cred ca prietenia dintre noi are ca pc principal ura pentru timisorenii aia nespalati.
eu unu o sa aplaud uta acolo din peluza
RESPECT UTA!
@dr.Adrian 9- ar fi mai indicat sa nu lansezi astfel de afirmatii: ''credul'', '''spalat creierul'' etc...
eu nu sunt asa de usor de convins, nici de presa, nici de unii ca tine!!!
@Joga Bonito-poate am facut o greseala(cu respectivul meci Feyenoord-UTA), in legatura cu deznodamantul final, dar nu accept sa vina cineva sa spuna ca ''te iau la injuraturi''' pentru acest motiv...sau pentru oricare altul!!!
s-au facut destule erori de apreciere pe acest site, de catre unii utilizatori, astfel incat nu cred ca eroarea mea a fost cea mai mare!
P.S. DACA vrei sa ne ''razboim'' in materie de ''documentare'' -cu cea mai mare placere(folosind un limbaj decent!),insa nu cred ca e cazul sa monopolizam acest site, ca sa demonstram care e mai ''citit''...
Am vazut aici ceva comentarii despre meciul de aseara al CFR-ului si de aceea intervin sa va relatez o intamplare ce a avut loc in timp ce clujenii dadeau semne ca voiau sa paraseasca terenul.
Eram situat intr-un sector din tribuna 0A iar la doua randuri in fata mea un individ, in starea aceea tensionata, a aruncat cu o sticla invelita intr-o punga de plastic chiar pe acoperisul bancii de rezerve a clujenilor. Sticla a trecut de acoperis, a cazut undeva in fata, dar nu a fost observata de clujeni.
A fost interesant ca, dupa ce noi, cei din jur am sarit la dansul, am observat ca nu era nici baut, nici nervos, ci pur si simplu se comporta ca un om foarte normal.
A fost chemat imediat un steward care l-a evacuat imediat din tribuna si nu stiu ce s-a mai intamplat dupa aceea.
Foarte curios si va spun ca scenariile celor de la rapid pot fi foarte veridice, asa ca trebuie avut grija nu in sectoarele peluzelor, la galerii, ci in cele de la tribunele I si II si mai ales la cea oficiala, unde se intra pe baza de invitatie si nu bilet.
In final, nu pot sa nu aduc aminte comentariile unora de pe forum dinainte de meciul Stelei de la Iasi, cand se spunea ca echipa asta nu are ce cauta in prima Liga, etc. Cred ca ar trebui sa se mai gandeasca acuma la ce au spus.
Inca o data afirm ca sunt suporter stelist de cand ma stiu si inainte de Poli Iasi tin cu Steaua fara nici un dubiu.
daca tineti minte,se faceau comparatii cu uta acum 30 de ani atunci cand rapidul eliminase feyenord.
altfel,cred ca nu se mai aducea aminte de performanta utei nici peste alti 30 de ani ![]()
ma amuza insa posturile unora...
)
prietenii poate legati pe hi5,nu intre galerii ![]()
... Joga Bonito-poate am facut o greseala(cu respectivul meci Feyenoord-UTA), in legatura cu deznodamantul final, dar nu accept sa vina cineva sa spuna ca ''te iau la injuraturi''' pentru acest motiv...sau pentru oricare altul!!!
s-au facut destule erori de apreciere pe acest site, de catre unii utilizatori, astfel incat nu cred ca eroarea mea a fost cea mai mare!
laure nu-ti face sange rau de pomana ... asa-i "colegu" de forum, Joga ... mai... "prost de gura"
Cu timpul te obisnuiesti cu el si nici nu-l mai vezi cand o da cu bata in balta ... in rest el este ok, ... tu ignora-i comentariile de la primele ore ale diminetii si sa vezi ca v-a fi bine-rau! :smile:
Tu gandesti conform a celor scrise de "ziaristi". Daca tot nu-ti folosesti neuronii, doneaza-i ! Nu intotdeauna cel care tipa hotii e victima, ci de foarte multe ori e chiar invers. Semedo ne-a rupt 3 jucatori in tur si n-a primit nici galben. Ca sa nu mai zic cate zeci de decizii net favorabile au avut astia de Cluj in toate meciurile din acest campionat. Dar nu s-a facut asa mare tam tam, pentru ca nu este o echipa cu notorietate, precum este Steaua Bucuresti.
Presa de sport din Romania, daca poate fi numita presa sportiva (95% e doar can can) n-ar putea sa traiasca fara Steaua. Sunt disperati. Ma uit la ce interviuri fac ei : formuleaza intrebarile astfel incat pun raspunsul care il vor in gura intervievatilor. Rareori auzi de la presa o intrebare impartiala.
Eu zau ca nu-i inteleg pe astia de gandesc precum canta ziarele, in loc sa proceseze informatiile si ceea ce vad cu propriul lor cap. Dar asta e.. se vede si la vot ce tara avem...
dax 47
in general, evit sa raspund la aceste polemici, insa tu-pustiule, ai depasit masura!
nu accept sa ma jigneasca nimeni aici pe forum (pentru ca nici eu n-am facut-o), insa deja s-a trecut peste anumite limite cu acest limbaj...
ca si altii, cred ca nici tu nu esti in masura sa spui ceva legat de mine, pentru ca imi pari genul de suporter care vine la meci pentru seminte, goarne etc si m-am saturat de voi!!!
n-ai nici cea mai mica idee despre cum gandesc eu acest fenomen, despre idealurile mele in viata, despre meciurile la care am participat SI, MAI ALES - modul in care eu traiesc meciurile Stelei si dispretul total( URA, cu alte cuvinte...) pe care-l am vis-a -vis de presa si detractorii Stelei, in general...
Mare ATENTIE la cuvintele pe care le folosesti...daca neuronii tai inteleg ce vreau sa spun!