FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua sud-americanã

«12»
grizzly23.03.2008 01:26

@ c. ardeleanu : am amre respect pentru articolele dumneavoastra, dar acesta mi se pare deplasat. Lovin nu face altceva decat sa paseze in spate sau sa bubuie mingea. el strica tot ce construiesc aia, saracii.

@ laur_23 : te inteleg perfect. eu chiar cred ca plesan s-ar ridica la nivelul lui pandi. chestia asta cu 2 muijlocasi la inchidere... pai barca joaca cu 4 oameni de atac (Messi, Ronaldinho/croatul ala mic, eto`o, Henry... sa nu mai vb de iniesta de ex.; la inter ataca ibra, crespo, stankovic si figo; la Liverpool ataca pe langa torres si kuyt gerrard si riise sau pennant; la real pe langa raul si nistelrooj mai sunt robinho sau guty.). asta ne aduce la ce a spus mikutu : daca am avea tupeu si cu cine, am juca cu un singur mijlocas la inchidere. dar nici Petre si nici Lovin ala nu se descurca singuri. plus ca avem mentalitatea romanului de a a-si apara avantajul de un gol. ne comparam aiurea cu barca, real, inter sau alte echipe. cand o sa ne vedem lungul nasului o sa facem ceva si in europa....

«12»