FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Mesaj cãtre "corecți"

«123»
**alex**22.03.2008 14:52
Acesta este unul din momentele în care îl regret pe Mihai Stoica. El era singurul care putea ghici aceste manevre de aburire ale presei , pe care le și putea demonta.

Din contra, cred ca in aceste momente nu era nevoie de Meme. Noi nu suntem vinovati cu nimic, deci nu avem ce declaratii sa facem. Foarte bine a facut conducerea Stelei ca nu a intrat in polemica cu aberatiile lui Copos, Zotta, Manea & toata satra.

Incet, incet toate teoriile lor pica : situatia de acum este diferita fata de cea din tur, cele 3 minute nu erau necesare, premeditare nici vorba.

Din cate vad eu din declaratiile lui Sandu si Lupescu decizia va fi la fel ca cea din marile campionate europene unde au existat astfel de cazuri : 3-0 pentru noi.

Il Soldatino22.03.2008 21:00

acel "cineva" prezentat in cadrul articolului eram eu.

Daca privesti atent la ce a facut Lovin imediat dupa fluierul final al arbitrului nu cred ca ar trebui sa ne simtim prea bine. Acele gest al bratelor ridicate in aer a victorie spune mult despre mentalitatea unor jucatori stelisti.

Desi am sustinut imediat dupa terminarea meciului (se poate verifica) ca Steaua va castiga si ca asa si trebuie cu 3-0, nu pot sa sar pentru atitudinea unor jucatori ros albastri. Banuiesc ca si eu ma incadrez putin in tabara "corectilor". Aceasta pentru ca ma preocupa maniera in care castigam sau modul cum ne comportam in aceste situatii exceptionale cum a fost cea de joi. Apreciez faptul ca stelistii au iesit de pe teren, dar acele zambete de satisfactie si alte manifestari asemanatoare nu-si aveau rostul: Rapid conducea MERITAT cu scorul de 1-0. De aici, putina decenta nu ar fi stricat.

Din pacate ramanem cu marile noastre probleme: scandaluri legate de victoriile noastre, acele meciuri in care avem 2-0 sau 3-0 la pauza nu mai apar, castigam la mare lupta si cu mult scandal un campionat, iar Becali se sterge la fund cu tot ce inseamna onoare si mandrie pentru noi. In plus, avem un al patrulea antrenor intr-un singur sezon, unul pe care il iubim, dar care nu poate duce echipa acolo unde ne-am dori. Pana nu vom scapa de Becali nu vom avea la ce sa speram. Intre timp dobitocii il iubesc pentru ca aparent el este investitorul de care am avea nevoie.

twetwet23.03.2008 02:23

alex un articol faurit la perfectie!

twetwet's opinions:

1. 3-0 pentru noi pentru ca prostia se plateste (deci dupa 85 de ani de existenta rapid ar fi datornici vanduti)

2. maftont, Constantin-tin si sapunaru (aici e simplu...pres ca e o indeletnicire veche precum lingurar) arata prin nervozitatea lor o evidenta lipsa de relatii sexuale... ONANISTILOR V-AM PRINS!

3. Gigi a apasat mute din greseala pe telecomanda!?! f bine imparate bizantin

4. eu as specula financiar (sic rrapidistilor) tot circu asta: brichete "3-0 special edition" sau chibrite deaconu's head-safe

5. inainte sa criticam "jurnalistii" aratati putina compasiune: sunt gazetari pentru ca nu pot reusi ca scriitori sau scenaristi (v-o zice un copywriter in devenire)....eu unu m-am saturat sa-i umplu commenturi-le lui lucica putza mica de la psp sau ochelaristului de la gsp (uit repede numele de tar*e) de explicatii pentru care ar trebui sa se angajeze la rebu

6. Steaua e cel mai frumos lucru intamplat romanilor iar lucrurile frumoase dainuiesc indiferent de stratul de mizerie care e aruncat pe ele

MoWeed23.03.2008 08:14

@twetwet

=)))ce tare esti...

Apropo la onanisti l-au uitat pe tomberon Pancu

DanStan23.03.2008 08:22
Apropo la onanisti l-au uitat pe tomberon Pancu

Cat timp sticla de tarie mai are ceva lichid de frana in ea nu-i mai trebuie nimic astuia. Iar in rarele momente de trezire la realitate poa' sa ia oricand sticla de gat si sa-si inchipuie ce vrea ...

Bundy23.03.2008 12:51

Nu e rau ca au plecat din teren, nu spune nimeni ca trebuiau sa ramana si sa se ia eventual la bataie cu rapidistii. Puteau sa iasa mergand, nu alergand. La TV s-a vazut clar, din momentul in care arbitrul a fluierat suspendarea jocului, au alergat la vestiare. Totusi, parca...:)

enjoy23.03.2008 14:04

corect! totul surpins ca un profesionist de clasa! si totusi o greseala de incepator. MM nu era in masura sa gestioneze situatia- acesta a facut mai mult rau decat bine Stelei, si ma opresc aici in ce-l priveste pentru ca nu doresc sa mai aud de el. in privinta parerilor exprimate as spune ca democratia la noi se naste greu, e la inceputuri, dar si cand se va fi nascut va fi "ditamai". incet, incet ne apropiem de locul 1; jungla insa e aproape virgina!

alexblaja24.03.2008 00:14
acel "cineva" prezentat in cadrul articolului eram eu.

Daca privesti atent la ce a facut Lovin imediat dupa fluierul final al arbitrului nu cred ca ar trebui sa ne simtim prea bine. Acele gest al bratelor ridicate in aer a victorie spune mult despre mentalitatea unor jucatori stelisti.

Desi am sustinut imediat dupa terminarea meciului (se poate verifica) ca Steaua va castiga si ca asa si trebuie cu 3-0, nu pot sa sar pentru atitudinea unor jucatori ros albastri. Banuiesc ca si eu ma incadrez putin in tabara "corectilor". Aceasta pentru ca ma preocupa maniera in care castigam sau modul cum ne comportam in aceste situatii exceptionale cum a fost cea de joi. Apreciez faptul ca stelistii au iesit de pe teren, dar acele zambete de satisfactie si alte manifestari asemanatoare nu-si aveau rostul: Rapid conducea MERITAT cu scorul de 1-0. De aici, putina decenta nu ar fi stricat.

Din pacate ramanem cu marile noastre probleme: scandaluri legate de victoriile noastre, acele meciuri in care avem 2-0 sau 3-0 la pauza nu mai apar, castigam la mare lupta si cu mult scandal un campionat, iar Becali se sterge la fund cu tot ce inseamna onoare si mandrie pentru noi. In plus, avem un al patrulea antrenor intr-un singur sezon, unul pe care il iubim, dar care nu poate duce echipa acolo unde ne-am dori. Pana nu vom scapa de Becali nu vom avea la ce sa speram. Intre timp dobitocii il iubesc pentru ca aparent el este investitorul de care am avea nevoie.

Il Soldatino,

In primul rand vreau sa-ti spun ca imi place foarte mult cum scrii.

In al doilea rand, articolul meu nu este un atac la pozitia exprimata de tine pare-mi-se intr-un post, nu in articolul propriu-zis referitor la situatia de la meciul cu Rapid. Pozitia exprimata de mine intareste ceea ce chiar tu ai spus dupa meciul respectiv, c.a Steaua trebuie sa castige cu 3-0. Prin urmare, nu cred ca avem opinii atat de diferite, cel putin in privinta asta.

Atitudinea lui Lovin si Badea mi s-a parut si mie aiurea, dar cred ca asta este cea mai mica dintre probleme in momentul de fata. Cred ca problema cea mai mare este Jiji. (din nou, parerile noastre par a fi la fel).

Tu te incadrezi prea putin in tabara "corectilor", eu ma adresam in acest articol altora, poate trebuia sa nominalizez userii de pe forum. Ce m-a deranjat a fost ca acestia au cazut in plasa unei anumite parti a presei sportive si nu au vazut adevaratii vinovati ai situatiei. Afirmatia ta despre presupusa presiune a presei a fost doar unul din punctele de plecare pentru articolul meu.

Am vrut sa clarific aceste probleme tocmai pentru ca te apreciez foarte mult. Mai tii minte amenintarile care ti s-au adresat la un moment dat? Am postat si eu ceva in favoarea ta atunci si ceea ce am scris atunci ramane valabil: apreciez ca esti singurul de pe acest site, alaturi de greco de curand, care isi dezvaluie adevarata identitate publicului larg. Si alti autori de articole de pe site se cunosc probabil intre ei si/sau cu alti useri care posteaza pe aici. Eu inca nu am facut pasul asta, ramane de vazut cand o sa-l fac.

Oricum, iti urez toate cele bune.

«123»