FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Brasov-Steaua

«12»
Adi23.05.2005 10:44

La Brasov va fi din nou una din acele deplasari, in care Steaua domina meciul, dar se chinuie sa invinga. De data asta nu avem dreptul la greseala: daca nu invingem, pierdem campionatul, daca invingem, sansele cresc extraordinar. Anul trecut a fost 1 0 (gol Dica), anul acesta un 1 0 ar fi perfect!!!! :D

Multi se bazeaza pe faptul ca Brasovul e deja retrogradata si nu mai are pentru ce sa joace, DAR nimic nu se compara pentru o echipa din provincie, pentru un jucator din provincie cu BANII LUI Borcea!!!Pentru acesti bani Apulum si-a cumparat biletul pentru Divizia B!

Steaua trebuie sa cistige, Steaua va cistiga: victoria in acest meci merita orice sacrificiu.

Este etapa in care Steaua poate deveni campioana: Daca Steaua invinge, iar Dinamo nu cistiga cu oltenii-----------------SUNTEM CAMPIONI!!!!!!!!!! :D:D:D

vampyrr23.05.2005 11:56

daca o s castige Steaua o va face foarte gre parerea mea, cat despre o eventuala piedica a dinamovistilor ma indoiesc foarte sincer. Eu cred ca ei vor castiga meciurile ramase la scor, iar noi avem meci cu Brasov care va avea o caruta de bani de la Borcea. Si mai avem meci foarte greu cu Timisoara

fanatica23.05.2005 13:11

sunt sigura ca Steaua va castiga1in primul rand pentru ca Steaua incet incepe sa-si revina,si pentru ca brasovul nu mai are de ce sa lupte!poate doar pentru banii promisi de Dinamo(dupa mine cred ca Dinamo le promite bani dar nu le va nimic)!

ce e clar ca la Brasov se va juca pe bune si va fi un meci incins in care Steaua nu are voie sa piarda1

trebuie sa vaem incredere in ei pentru ca vor castiga!

Virgil23.05.2005 13:24

Nu sunt foarte convins ca vom castiga.Echipa noastra e data total peste cap.

Speranta imi e in Nicolita,ca va marca.E aproape singurul care indrazneste sa traga sanatos la poarta.

Lipsa lui Radoi din aparare,pune alte semne de intrebare.Va reusi Baciu sa-l suplineasca cu brio?Vor exista aproximativ aceleasi relatii de joc intre inlocuitorul capitanului si echipa?

Sper sa invingem.In orice conditii.Pentru ca totul a degenerat in acest final de campionat in blaturi,suspiciuni de blat,scandaluri,etc.In care sunt implicate cele doua candidate la laurii competitiei si echipele cu care au jucat sau mai au de jucat.

FORZA

Adi23.05.2005 14:54

Daca nu cistigam la Brasov campionatul este pierdut, asa ca....suntem condamnati sa cistigam. Asa gindim noi, dar nu sunt sigur ca si jucatorii gindesc la fel. Nu sunt sigur ca si pe ei yi mistuie gindul ca ar putea sa piarda campionatul.....din nou. dupa banii luati din Cupa UEFA, Campionatul s-a transformat mai mult intr-o chestie de dorinta, decit ambitie, determinare, pasiune :cry:

dogy23.05.2005 14:56

Dinamo va lua titlu, deoarece joaca cel mai frumos fotbal din tara

Dinamo E CAMPIOANA :twisted: :twisted:

Adi23.05.2005 15:19

Dinamo E CAMPIOANA :twisted:  :twisted:

Dogy, spune-mi un meci in care Dinamo a jucat cel mai frumos fotbal, cu o echipa tare. Voi jucati cel mai frumos fotbal numai cu Arges, Otelul, apulum. Voi i-ati batut pe Craiova 5 0 sau pe National 5 1, sau pe valencia 2 0 sau pe Besiktas sau pe standard. Cea mai buna echipa pe care ati batuto anul acesta a fost Farul. :lol: :lol: Asta spune totul si nu cred ca ai cum sa ma contrazici. Poate vrei sa spui ca ati facut 4 0 cu National??? :lol: :lol: :lol:

dogy23.05.2005 15:34

Dogy, spune-mi un meci in care Dinamo a jucat cel mai frumos fotbal, cu o echipa tare. Voi jucati cel mai frumos fotbal numai cu Arges, Otelul, apulum. Voi i-ati batut pe Craiova 5 0 sau pe National 5 1, sau pe valencia 2 0 sau pe Besiktas sau pe standard. Cea mai buna echipa pe care ati batuto anul acesta a fost Farul. :lol: :lol: Asta spune totul si nu cred ca ai cum sa ma contrazici. Poate vrei sa spui ca ati facut 4 0 cu National??? :lol: :lol: :lol:

voi in retur sunteti egal cu 0, si mai lasati-ma cu meciul cu valencia care a fost doar o intamplare(daca s-ar juca din nou ar bate valencia cu 5-o), de atunci Steaua nu mai joaca nimic

ADRIAN PACURAR23.05.2005 15:35

Oare toate pot sa fie intamplare : Besiktas , Standard , Valencia , Villareal , de doua ori Dinamo , asa ca scuteste-ma...

dogy23.05.2005 15:39

ati castigat meciurile deoarece l-ati avut pe Neaga si pe oprita, a era sa uit si sclipirea de "geniu" al lui Cristea

ati castigat cu Dinamo in retur, deoarece ati dat un gol norocos si dupa aia ati intrat cu fundul in poarta

misha23.05.2005 15:44

ai uitat sa specifici unde e campioana:

Dinamo E CAMPIONA LA BLATURI :twisted:

Adi23.05.2005 16:07

voi in retur sunteti egal cu 0, si mai lasati-ma cu meciul cu valencia care a fost doar o intamplare(daca s-ar juca din nou ar bate valencia cu 5-o), de atunci Steaua nu mai joaca nimic

DACA!!!! Eternul DACA!!! Daca s-ar mai fi jucat inca o data Rominia-Suedia '94 rominia era in semi-finale si de acolo cine stie.... Dar uite ca nu se joaca si rezultatul conteaza. Asa ca ai un pic de curaj si spune ca Steaua a facut in UEFA anul acesta ceva IREPETABIL in viitorul apropiat si ia exemplu de la Andone si Fl.Petre care au spus de performanta Stelei astfel "REMARCABILA, EXTRAORDINARA", chiar si Borcea a spus ca pina cind nu veti repeta performanta noastra sa tineti CIOCU' MIC :)

Adi23.05.2005 16:12
ati castigat meciurile deoarece l-ati avut pe Neaga si pe oprita, a era sa uit si sclipirea de "geniu" al lui Cristea

ati castigat cu Dinamo in retur, deoarece ati dat un gol norocos si dupa aia ati intrat cu fundul in poarta

Asta e, noi avem noroc cu Oprita, Cristea, Neaga ca ne cistiga meciuri, voi aveti noroc cu Borcea ca va cistiga meciuri :) fiecare lupta cu ce poate, dar nu uita ca Borcea in Europa no sa va cistige meciuri si atunci noi o sa raminem in europa cu Cristea, Oprita, Neaga...... :wink:

Motanu D23.05.2005 16:49

Daca un simulacru sportiv poate fi numit frumos, fara a folosi un oximoron (pentru cei care nu stiu e o figura de stil...), atunci... e clar de ce lumea face diverse caracterizari fanilor dinamovisti...

Da, sunteti campioni. Campionii minciunii.

Sper ca macar nepotii nepotilor mei sa vada ziua cand Dinamo va trece macar 3 tururi intr-o Cupa Europeana. Asa, pentru binele fotbalului romanesc.

sorin_77723.05.2005 18:26

dina-mo nu vede anul acesta nici macar grupele UEFA... asta pentru ca nu s-a inventat grupa blaturilor. Cand se va ajunge la grupa "T" (de la tort) atunci va juca Dinamo.

Nu aveti valoare, dogy...

Nu aveti caracter.

Nu aveti nume.

Nu aveti suporteri.

Dar il aveti pe Borcea.

Am auzit ca la baza Cupei Romaniei de anul acesta sta inscriptionat cu litere de aur:

Serea-National 4-0... Dar de ce e cupa la voi? :lol:

BlackWoolfy24.05.2005 11:14

Sa lasam toate relele la Bucuresti si haideti cu toti la Brasov ca baieti sigur vor avea nevoie de noi

Hai sa-i ajutam

Gaga_mnx225.05.2005 21:34

nu avem cum sa pierdem este mare blat si asta

mai greu este sa facem blat cu Timisoara

cu brasovu nu avem ce discuta sunt ca si retrogradati

Virgil26.05.2005 03:39
Dinamo va lua titlu, deoarece stie sa faca cele mai tari blaturi din tara

Dinamo are in componenta conducerii,cei mai lipsiti de fair play "oameni".Huo lor ! :twisted:  :twisted: Dinamo in privinta jucatorilor e echipa de locul 7-8.Daca ar juca in conditii egale cu ceilalti.

Tu de unde dracu' ai mai aparut ma ?

SA MOARA DOGY DE DURERE DE DINTI !

Jackass26.05.2005 14:51

ajutati si cainii maidanezi!!

daca aia de la Dinamo nu or avea forum ca-lumea...vine si el sa cerseasca la noi!! :lol:

in rest io sunt 100% sigur ca ii facem praf pe aia de la Brasov, chiar daca le-a promis Dinamo bani!! ii distrugem!

radoi626.05.2005 14:51

trebuie sa invingem in acest meci.daca nu batem,adio campionat.n-as mai putea suporta inca un campionat pierdut.sper ca baietii sa se mobilizeze si sa invinga brasovul.nu conteaza scorul cu care castigam,ci numai victoria.forza Steaua!hai ca mai avem doua etape si suntem campioni!

sorinb27.05.2005 14:21

Steaua va avea meci greu deoarece da retardatu' ala de Borcea bani lu' Brasov.plus ca Romeo pascu e dinamovist!

Motanu D27.05.2005 14:28
Steaua va avea meci greu deoarece da retardatu' ala de Borcea bani lu' Brasov.plus ca Romeo pascu e dinamovist!

Pascu tine cu ala care da mai mult. La fel vor face si jucatorii Brasovlui... :twisted:

Virgil27.05.2005 16:36

Sunt convins ca echipa s-a pregatit foarte bine pentru acest meci.Asta ar fi lucrul cel mai important.Daca ar juca asa cum a facut-o cu Valencia aici,cu inima,sunt convins ca Brasovul ar putea sa primeasca si un milion de parai,ca tot nu ne-ar face fata.

Inaintea meciului de maine observ foarte multa resemnare in randul suporterilor.S-a dus tot entuziasmul pe care-l afisam nu cu mult timp in urma.Si asta numai datorita blaturilor din fotbal si al principalilor lor realizatori.Gigi Netoiu in principal.De ceva timp el face si desface in fotbalul nostru.Ajutat de toti cei din "caracatita dinamovista".Antrenori fosti jucatori la aceasta echipa,parteneri de afaceri ai conducatorilor dinamovisti,si nu in ultimul rand echipe surori.

Cum sa nu-ti pierzi toata increderea?Poftim,maine Dinamo va juca impotriva echipei de juniori a Craiovei,pentru ca idiotul de Dinel a vandut aproape tot lotul inainte de terminarea campionatului.

Cu toate acestea il voi ignora pe G.Becali,omul care face tot timpul jocul adversarilor,si voi spera pana in ultima clipa ca vom redeveni ceea ce in nenumarate randuri am mai fost.CAMPIONII Romaniei !

De dragul brandului Steaua.

FORZA

PS Pariuri sportive Online

1 X 2

Dinamo vs Craiova 1.09 7.50 15.00

Brasov vs Steaua 5.50 4.00 1.45

Lesne de observat ca atat noi cat si soricarii,suntem favoriti.Parca mi-a mai venit putin inima la loc.

LACATUS727.05.2005 17:30

Eu unul mi-as dori cat mai multe astfel de intamplari.Dar de ce se intampla doar la noi asa ceva?Si voi va puteti "mandri" cu 17 Nentori,KR,Polonia Varsovia,etc,etc!

In retur nu jucam mai prost cum ati facut-o voi in tur!

Motanu D27.05.2005 18:24
PS  Pariuri sportive Online

1      X       2

Dinamo vs Craiova    1.09   7.50    15.00

Brasov  vs Steaua     5.50   4.00    1.45

Lesne de observat ca atat noi cat si soricarii,suntem favoriti.Parca mi-a mai venit putin inima la loc.

Si ce cota are meciul Dinamo vs. Craiova pentru un scor de peste 3-0 pentru Dinamo, cu cel putin 2 goluri marcate de Niculescu. 0.25 cumva ?

«12»