FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gânduri dupã Giulești

«12»
DanStan21.03.2008 16:17

Cu astia ar fi trebuit sa avem 3-0 in minutul 60. Orice echipa din grupele CL e cu 3 clase peste echipa subpodarilor. Chiar si in preliminariile CL am intalni echipe mult mai valoroase decat amaratii astia. Si cu toate astea in minutul 73 era 1-0 pentru amarati. Nu se poate asa ceva. Nici noi nu avem echipa de CL si nu inteleg de ce dreaq ne dam de ceasu' mortii sa ajungem pe primul loc. Se pare ca mai nou nu mai conteaza ca ne vom face de kkt atat timp cat ne facem in CL. Sa-mi **************. Pana si Slavia Praga ar fi dat minim 10 goluri in cele 3 meciuri daca ar fi jucat cu cfrcluj, urziceanca si rhaped. Noi nu. Echipa joaca sub orice critica, jumatate din lot n-ar avea loc nici la echipa a doua a unui club serios, Lacatus e doar un antrenor bun pentru prima Liga romaneasca dar nu ce i-ar trebui Stelei acum. Cat despre conducere ... poate doar daca Netoiu ar deveni actionar majoritar si Pborcea presedinte ar putea fi mai rau. D' macar aia ar avea scuza ca vor sa ne distruga. Astia de-i avem ce dreaq de scuza au ?

FortuneTeller21.03.2008 16:43

Nu sunt de accord cu rejucarea pentru simplul motiv ca s-ar recreea exact starea care a dus la oprirea meciului. In plus, sa nu uitam actele jucatorilor rapidisti care au atac vestiarul Stelei! Insa, nici Steaua nu merita cele 3 puncte si nici nu avem nevoie de pomeni. Cinstit ar fi 0 puncte pentru Steaua si Rapid, si Rapid Oprita de la jocuri minim 3 etape. Stiu, CFR castiga! Castiga ce? O basina de campionat si vor lua o caruta de goluri in LC. In fine, veti rade acum dar Dinamo va castiga pe termen lung indiferent de decizie in acest caz, mai mult ca sigur si Steaua va fi depunctata in viitor de o federatie condusa de Sandu, Dragomir si Lupescu, si cu un Lucescu inca pastrat la loc de cinste. Oricum ar fi, mai putem sa ne plangem acum de legea Dragomir?

septi_eu21.03.2008 18:30

Daca se va intampla ceea ce e normal (3-0 la masa verde + suspendare minim 4 maxim 10 etape + amenda; spun daca pentru ca nu m-ar mira sa se decida rejucarea din minutul 72, in giulesti, cu spectatori, cu mentiunea ca daca unul din ei va mai arunca cu ceva si il va lovi din nou pe arbitru, de data asta chiar se va judeca dupa lege) atunci am putea sa ne indreptam spre curatirea tribunelor de specimene de genul celor ce au aruncat. (de la toate echipele)

Spun am putea pentru ca nu sunt sigur de frustrarea celor din presa pe clubul Steaua. Sunt doua variante:

1. daca intr-adevar campania anti-Steaua, care e deja de multi ani incoace, e dusa temeinic de jurnalisti antistelisti (indiferent cu ce echipa tin), acesti jurnalisti vor fi frustrati mult timp de acum incolo pentru ca s-a aplicat legea tocmai pentru Steaua, si pentru rapid (in tur, sau la Craiova, sau la Poli) nu. Atunci la fiecare meci in care se arunca cu pietre sau brichete or sa zica.... "de ce nu a intrerupt arbitrul meciul? sa plateasca arbitrul!!!" si dupa ce il suspenda pe unu doi la presiunea presei, fiti siguri ca al treilea nu o sa mai lase meciu, si o sa il intrerupa. Astfel cluburile or sa fie mai atente si or sa ii identifice pe cei ce arunca si astfel vor disparea din tribune.

2. daca aceasta campanie e dusa doar pentru ca Steaua este cel mai mare club din Romania si daca scriu impotriva vor lua bani pentru/de la stelistii care ii injura sau ii combat cu argumente (depinde de cat de irascibil e fiecare) sau pentru/de la suporterii altor echipe frustrate pe Steaua, din cauza ca au fost mereu mai buni ca echipa lor, care ii apreciaza (pentru/ de la = cei care le viziteaza site-urile/cei care le cumpara ziarele) atunci nu cred se va intampla mare lucru. In doua saptamani se va uita.

ultrash21.03.2008 18:42
AdrianUltras2521.03.2008 19:26

Foarte adevarat tot ce e scris mai sus.

tolontan demonstreaza acum in direct la antena 1 ca punctul 3 e cat se poate de adevarat.

e janant cat de pro rapid e baiatul:))

Forza Steaua!

sa batem pe uta!

MoWeed21.03.2008 19:28

Acum Lacatus povesteste adevarul imi place cum i-a luat tare pe Copos si tolontan

danimarcu21.03.2008 19:31
deci la drumetului va intalniti de obicei.

chiar imi place ciorba de burta de acolo.

sa vin in tinuta militara ?

Nu,du-te in pielea goala,ca sa fii usor recunoscut... :cool:

Acu serios, eu zic sa fii atent,baietii astia nu glumesc.Apuca-te de pe acum de studiat istoria ros-albastra,ca sa stii sa raspunzi la intrebari.Dar e greu,in general maidanezii nu prea au tinere de minte...Palmaresul lor e usor de memorat chiar si de batran senil...

On-topic:bun articol si adevarat .Meritam cele 3 puncte .Rapidul nu se invata minte:in Cupa UEFA,cand am jucat cu ei ,au aruncat cu o sticla iar Banel a ascuns-o ca sa nu fie pedepsiti.Apoi,tot rapidistii au umblat sa ne suspende pentru rasism,dar fara succes.De data asta li s-a infundat.

enjoy21.03.2008 19:50

bun articol, corect,concret si la obiect. am, totusi, o observatie: dincolo de un gest elegant, primeaza legea. @ pentru. cei cu romgleza :sunt atatia care stiu engleza si atatea locuri in care e nvoie incat v-ati gasi usor rostul in alta parte; incercati! si ultima ca sa n-o lungesc: avem in fata o lectie amara pentru. rapidisti; sa fie o LECTIE PLACUTA pentru. STELISTI! cu concluziile necesare! sper sa crestem in joc totusi. HAIDE Steaua!

AdrianUltras2521.03.2008 19:59

Copos nu stie gramatica:))

"domnisoara deaconu a fost lovit":))

MAILAT E MANDRU DE VOI !!! :))

MoWeed21.03.2008 20:00

Pai cum nu stie?

Nu sunt fanii lor aristocrati?:))))

Kreator21.03.2008 21:08
Sa nu uitam ca un lucru asemanator s-a intamplat si la Timisoara, cu fratii baietasilor din Giulesti, dar atunci din fericire pentru ei, Nicolita a ascuns sticla care fusese aruncata in directia lui.

... ne-am creat cateva ocazii, dintre care doua de 1-1 cu portarul...

1. Faza cu sticla aruncata in Nicolita a fost tot sub podul insalubru, cu echipa rromilor. In Sferturile de Finala ale CUPEI UEFA, in meciul tur (in acel 1-1).

La meciul retur de pe stadionul neutru, Lia Manoliu, rromii au aruncat cu zeci de scaune si alte obiecte in jucatorii stelisti care faceau turul de onoare dupa ce obtinusera calificarea.

In plus, la acele meciuri 90% din scandarile rromilor au fost de genul:

"Mirel Radoi

Sa-mi bag p**a-n mortii tai!"

Si altele de acest gen.

Ei bine, in acel an, suporterii rromilor au primit trofeul acordat celor mai FAIR PLAY suporteri!!!!!!!!!!

Asta este Romania!

O tara in care marii hoti, care fura zeci de milioane de euro (_marian _iancu Jabba the Hut, _copos comunistul - Loteria Nationala) scapa nepedepsiti, iar o femeie acuzata de o vecina ca i-a furat o rata, face 3 ani de puscarie CU EXECUTARE!!!!!!!!!

Sau acele batrane (trei) care au ajuns in puscarie pentru o disputa pe o bucatica de pamant....

La Timisoara aia vestica rau de tot, si civilizata nevoie mare frate(!) a fost altceva....

Banel Nicolita a fost atacat de civilizatii aia de pe planeta VEST ca este rrom.

Si Nicolita a declarat la comisie ca el nu a auzit nimic jignitor in timpul meciului...

2. Steaua a avut 3 ocazii singur cu portarul

Pepe

Dayro

Nesu

carmenlucy21.03.2008 21:31

dc?ei ar fi rejucat meciul?nu cred....de fapt sunt sigur....am gresit noi cu ceva?nu....jocul greseala asteapta....

yeah, right...

give me a freaking break, man

pentru mine nu e ok.

si nu va fi ok atata timp cat niciun oficial al Stelei nu va declara public ca isi doreste rejucarea.

dar Becali nu va face asta nici intr-o suta de ani, stii de ce ?

e extrem de simplu...

in lumea lor de bogatasi imbuibati de carton, imbogatiti peste noapte si fara cea mai vaga idee despre ce inseamna sa construiesti cu adevarat o afacere, 10 milioane de euro inseamna mult prea mult pentru a mai conta ceea ce se numeste onoare si barbatie - doar 2 cuvinte de aruncat maselor...doamne si pe cati i-a pacalit pana acum ceva vreme...

I'm sick of it !!!

Ma enerveaza mult mai mult Becali decat o fac rapidistii, asa ca as prefera un deznodamant pe teren...

Si, in final, pentru cei care inca nu sunt 100% lamuriti, Steaua 2008 = Becali.

Lovin & co. mi-au facut greata aseara....

auzi ma??cumva Becali si cei 11 jucatori ti-au umplut stadionul?cumva ei au facut ca aceasta echipa mare numita Steaua sa aiba cei mai multi suporteri?nu.....suporterii care pe zi ce trece dovedesc ca sunt cu Steaua PANA LA MOARTE

DanStan21.03.2008 21:54

Interesant e faptul ca onor conducerea nu are nici o reactie atunci cand e vorba de a lua masuri in ceea ce priveste presa mancatore de kkt. Era unu' pe acolo prin conducere care afirma cum ca 'Steaua e familia lui, e casa lui'. Pai presarii arunca acum cu noroi in 'familia' si-n 'casa' lui si el ce face ? Asa o fi moda, sa faci ciocu' mic atunci cand apar unuii la teveu sau in ziare si-ti spurca familia si casa ? Pe dreaq. Asta dovedeste clar ca ala n-a considerat niciodata Steaua ca fiind altceva decat o sursa de venit. Mai si zicea ca le va lasa nepotilor mostenire clubul. Care club ? Ala pe care se usureza acum gunoaiele din presa fara ca nimeni 'din familie' sa zica nimic ? Da, fratioare, mai nou asa se lasa o mostenire, ii lasi pe toti presarii sa scuipe pe ea (ca de, ai nevoie de ei !) iar apoi o pasezi rudelor ... Ce-a ajuns clubul asta ...

P-ala il deranjeaza daca e fluierat in schimb se face ca nu vede cand jegurile din presa isi baga ce vor in finantarile lui.

MoWeed21.03.2008 21:56

DanStan

Pana acum nu era bine ca o ardea aiurea acum e rau? Lasa mai bine sa taca decat sa zica vreo tampenie de-a lui sau sa mai scape vreo "gluma" care ar turna gaz pe foc....

DanStan21.03.2008 22:08

Tocmai pentru ca o ardea aiurea. Acu' are ocazia sa iasa in fata si sa-si apere 'familia', 'casa', 'mostenirea', investitiile (pardon, creditele). Nu mai e vorba sa se expuna ca la circ. Acum chiar trebuie sa-si apere ceva ce se lauda ca-i apartine. Da' e in stare ? Ca vad ca 'a uitat' sa se dea in stamba de cand alde Chiotea si altii ca el arunca cu noroi din toate pozitiile.

w3bmaster22.03.2008 09:57

Si eu as fi de acord sa se rejoace de la 0 la 0 fara spectatori asta pentru ca noi suntem Steaua sa le aratam ceva da sincer mai bine mie cu punctele :)

Presa ne e potrivnica trebuia sa stim de mult ....

In fine om vedea conteaza ca la final sa fim prste unguri asta e tot ce vreau nu ca am merita 100% ca nu jucam inca un fotbal constant bun dar pentru ca nu suport jegurile alea sa ajunga moka undeva unde nu merita ai drac spurcati

AdrianUltras2522.03.2008 11:44

nimeni nu o sa vrea de la 0-0 fara spectatori pentru ca toti au vazut ce s-a intamplat in teren.

rapidul a jucat bine dar Steaua a avut cele mai mari ocazii.

Si oricum, ei ar juca acum fara Coman.

nu ii tine sa se rejoace de la 0-0!

cristian01422.03.2008 13:24
1. Faza cu sticla aruncata in Nicolita a fost tot sub podul insalubru, cu echipa rromilor. In Sferturile de Finala ale CUPEI UEFA, in meciul tur (in acel 1-1).

La meciul retur de pe stadionul neutru, Lia Manoliu, rromii au aruncat cu zeci de scaune si alte obiecte in jucatorii stelisti care faceau turul de onoare dupa ce obtinusera calificarea.

In plus, la acele meciuri 90% din scandarile rromilor au fost de genul:

"Mirel Radoi

Sa-mi bag p**a-n mortii tai!"

Si altele de acest gen.

La Timisoara aia vestica rau de tot, si civilizata nevoie mare frate(!) a fost altceva....

Banel Nicolita a fost atacat de civilizatii aia de pe planeta VEST ca este rrom.

Si Nicolita a declarat la comisie ca el nu a auzit nimic jignitor in timpul meciului...

2. Steaua a avut 3 ocazii singur cu portarul

Pepe

Dayro

Nesu

Da, ai dreptate. Tot in Giulesti a fost aruncata acea sticla pe care Banel a aruncat-o de pe gazon. Mai putin conteaza asta, ideea e ca asemenea 'fenomene' sunt des intalnite pe stadioanele din Romania, chiar si pe cele ale caror suporteri sunt considerati ca fiind ultra-civilizati (Banat). Sunt indignat de faptul ca in urma acestui incident tot Steaua este atacata, tot suporterii ei sunt considerati cei mai violenti, iar jucatorii niste lasi. Inexplicabil.

«12»