FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gânduri dupã Giulești

«12»
fcsteaua.ro21.03.2008 12:25

1) Am câștigat. Conform regulamentelor în vigoare, bunului simț și inevitabilului istoriei. E frumos când un meci se terminã pe teren, dar e necesar sã existe condițiile pentru ca asta sã se și întâmple. Rapidul nu le poate garanta. E o lecție pentru viitor. Rãmâne de vãzut dacã verdictul va fi cel just, adicã 3-0 pentru noi la masa verde.

2) Punctele conteazã mai puțin decât cred alții. Ar fi un gest elegant sã cerem rejucarea partidei, dar asta din cauza mãrinimiei noastre fațã de un club ai cãrui jucãtori, conducãtori și suporteri au greșit flagrant asearã. Nu pentru cã ne-am asuma vreo vinã inexistentã. Nu am greșit cu absolut nimic și nu avem motive sã ne fie rușine.

3) Presa ne este potrivnicã. Nimic nou sub soare. Se pare cã dacã repeți de suficient de multe ori un lucru, ceilalți ajung sã te creadã. Existã o conspirație împotriva Rapidului? Arbitrii i-au "fãcut"? S-a apãsat pe butoane? Sigur, cum spuneți voi... Pentru mine, trecutul clubului din Giulești a fãcut deznodãmântul de aseara foarte previzibil, din toate punctele de vedere.

4) Am fost la înãlțime. Deși am avut foarte puține bilete, ne-am comportat exemplar într-o tribunã gata sã se dãrâme. Coregrafia noastrã cu steaguri a fost momentul serii din punct de vedere al spectacolului din tribune, având un impact vizual senzațional. Nu am rãspuns provocãrilor la adresa noastrã, cântând și încurajându-ne decent echipa. Așa trebuie sã ne comportãm mereu!

5) Viața merge înainte. Meciul s-a terminat. Urmeazã partida cu UTA. Analizãm și înțelegem trecutul, trãim prezentul, dar trebuie sã ne concentrãm pe viitor. Sã-i lãsãm pe alții sã-și facã sânge rãu și sã împroaște în jur. Noi putem mai mult, în CALITATE de steliști.

Steaua suntem NOI!

www.GRECO.ro

MoWeed21.03.2008 12:30
Viața merge înainte. Meciul s-a terminat. Urmeazã partida cu UTA. Analizãm și înțelegem trecutul, trãim prezentul, dar trebuie sã ne concentrãm pe viitor. Sã-i lãsãm pe alții sã-și facã sânge rãu și sã împroaște în jur. Noi putem mai mult, în CALITATE de steliști.

Ce frumos ar fi sa fie asa...din pacate nu suntem lasati sa ne concentram pe viitor cand cum deschidem televizorul auzim tampeniile cu infiltrarea suporterului stelist sau mai stiu eu ce alte vrajeli.

Elegant ar fi sa declaram ca vrem rejucarea(desi nu avem puterea sa cerem rejucarea)

andyro21.03.2008 12:39

Eu nu inteleg de ce ar fi elegant sa cerem rejucarea.

S-a intamplat vreodata in Romania ultimilor 20 de ani ca atunci cand un meci e decis de o greseala dovedita de aribitraj (un penalty in minutul 90, un gol din offside, de exemplu), clubul favorizat sa ceara rejucarea ? Pentru ca, vezi Doamne, nu meritau sa castige, sau pentru ca asa ar fi corect, sau elegant ? Hai sa nu cadem intr-o extrema si sa fim mai catolici decat Papa.

greco21.03.2008 12:39
Ce frumos ar fi sa fie asa...din pacate nu suntem lasati sa ne concentram pe viitor cand cum deschidem televizorul auzim tampeniile cu infiltrarea suporterului stelist sau mai stiu eu ce alte vrajeli.

Elegant ar fi sa declaram ca vrem rejucarea(desi nu avem puterea sa cerem rejucarea)

Nu spune nimeni sã bãgãm capul în nisip ca struțul și sã ignorãm mizeriile vehiculate în presã. NU! Decizia de asearã a fost una corectã și meritatã... Dar principala noastrã preocupare trebuie sã fie ce vom face de-acum încolo și nu cum sã le rãspundem frustraților.

Evident cã noi nu avem puterea sã cerem rejucarea. Noi suntem doar niște suporteri fãrã un cuvânt important de spus când vine vorba de așa ceva... Conducerea clubului poate sã o facã sau nu, și probabil nu o va face.

fsoica21.03.2008 12:41

yeah, right...

give me a freaking break, man

pentru mine nu e ok.

si nu va fi ok atata timp cat niciun oficial al Stelei nu va declara public ca isi doreste rejucarea.

dar Becali nu va face asta nici intr-o suta de ani, stii de ce ?

e extrem de simplu...

in lumea lor de bogatasi imbuibati de carton, imbogatiti peste noapte si fara cea mai vaga idee despre ce inseamna sa construiesti cu adevarat o afacere, 10 milioane de euro inseamna mult prea mult pentru a mai conta ceea ce se numeste onoare si barbatie - doar 2 cuvinte de aruncat maselor...doamne si pe cati i-a pacalit pana acum ceva vreme...

I'm sick of it !!!

Ma enerveaza mult mai mult Becali decat o fac rapidistii, asa ca as prefera un deznodamant pe teren...

Si, in final, pentru cei care inca nu sunt 100% lamuriti, Steaua 2008 = Becali.

Lovin & co. mi-au facut greata aseara....

greco21.03.2008 12:42
Eu nu inteleg de ce ar fi elegant sa cerem rejucarea.

Andy, nu mã înțelege greșit... Nu am spus cã ar fi corect sã cerem rejucarea.

Noi am câștigat prin decret cupa din '88. Aveam dreptate! Tușierul ne-a furat pe fațã la ordinul lui Mircea Lucescu. Nu era necesar sã cedãm acea cupã dupã 1990, dar faptul cã am fãcut-o a arãtat cã suntem mai presus de goana dupã un trofeu....

Ce e elegant nu e neapãrat corect, și invers!

greco21.03.2008 12:44
Si, in final, pentru cei care inca nu sunt 100% lamuriti, Steaua 2008 = Becali.

Lovin & co. mi-au facut greata aseara....

fsoica... lãsând la o parte faptul cã unii dintre noi împãrtãșesc aceste pãreri, știm de multã vreme cã ești un spurcat sub acoperire care scrie aici. Singurul motiv pentru care nu-ți dãm ban e cã vrem sã vedem cât de departe puteți merge cu metodele voastre specifice instituției care a creat Dinamo.

Steaua 2008 înseamnã Becali pentru cei superficiali. Pentru noi nu existã Steaua 2008, existã doar Steaua - un club, un simbol, o legendã - care acum trece prin perioada grea a conducerii lui Becali, un personaj nereprezentativ pentru blazonul sãu.

dr.adrian921.03.2008 12:49
fsoica... lãsând la o parte faptul cã unii dintre noi împãrtãșesc aceste pãreri, știm de multã vreme cã ești un spurcat sub acoperire care scrie aici. Singurul motiv pentru care nu-ți dãm ban e cã vrem sã vedem cât de departe puteți merge cu metodele voastre specifice instituției care a creat Dinamo.

Steaua 2008 înseamnã Becali pentru cei superficiali. Pentru noi nu existã Steaua 2008, existã doar Steaua - un club, un simbol, o legendã - care acum trece prin perioada grea a conducerii lui Becali, un personaj nereprezentativ pentru blazonul sãu.

ha ha ce iai traso bravo

normal atata timp cat in club exista un STELIST mai exista si Steaua

nu conteaza cine e acel stelist. sa fie si femeia de servici.

DelPiero1021.03.2008 12:53

Gandurile mele dupa Ghiulesti duc fie spre dezgust si sila,fie spre nepasare...bucurie in nici un caz!Sincer,e greu sa te mai gandesti la fotbal dupa un asemenea eveniment!Plus ca jocul nostru nu-i sub cele mai bune auspicii...

Virgil21.03.2008 12:53

Super Greco... Stelist de 7 stele!

fsoica21.03.2008 12:54

greco, iti propun sa ne intalnim candva, si , daca vei accepta, sun dispus chiar sa te invit sa vedem un meci al Stelei impreuna. in felul acesta ai putea constientiza ca stelismul la mine e boala de familie.

si ca eu sunt primul pe cale sa ma vindec, avand in vedere unde a adus oierul clubul...

merci pentru amabilitatea de a nu-ti arata muschii si a nu-mi da ban.

nu pot sa nu fiu uluit cand vad ca majoritatea suporterilor Stelei nu pot renunta la ranchiuna idioata fata decluburile rivale nici macar acum cand clubul a ajuns pe mainile unui individ cu un profil de neacceptat din punctul meu de vedere.

personal, am depasit demult, draga greco, faza rivalitatilor cu echipele bucurestene. dar imi e teribil de dor , pe de alta parte, de anii studentiei, cand mergeam pe Ghencea si asistam la un Steaua-Dinamo 5-0, si vedeam spectacol, si vedeam spectacol campionat dupa campionat.

mi-e dor de fotbal, draga greco, iar cu exceptia perioadei Protasov, in Ghencea nu a fost fotbal sub domnia lui Becali.

oare banii pot cumpara chiar orice?

Steaua nu mi-o va scoate nimeni din suflet, dar faptul ca Steaua 2008 inseamna Becali e de o evidenta de netagaduit.

spor la blog, draga greco !!!

greco21.03.2008 12:57

Þi-o spun aici, ca sã vadã toatã lumea: membrii AISS te așteaptã la o discuție amicalã (vorbesc serios, nu e o amenințare subtilã!) la Hanul Drumețului înainte de meciul cu UTA! Putem sã vorbim ca între oameni și sã ne convingi cã ești cu adevãrat stelist!

Dar știi ce se întâmplã? Cei care fac valuri ca tine pe forumuri gãsesc mereu o scuzã ca sã evite deconspirarea identitãții lor! Cum ne vom convinge cã nu e așa (pentru cã nu sunt eu singurul sub aceastã impresie), cum îți vom adresa scuzele de rigoare. Pânã atunci, lucrurile pe care le scrii ne fac sã credem ce am spus mai sus.

DAR sã revenim la SUBIECT!

alexmk1721.03.2008 13:01

Manipularea e in toi si presarii antistelisti pun umarul la greu! Steaua e vinovata! Ce convenabil! Ce nu au spus acesti manipulatori este ca Steaua e de vina si pentru inflatie, taxa auto si chiar criza economica, recesiunea din America!

De astia carora le este sila, cica, de alde Lovin sau chiar despre meciul Stelei si care pretind a fi stelisti, sa ne mai lase! Am spus-o mereu ca Lovin nu are nici o tangenta cu fotbalul, ca si Banel, care se pregatea sa intre in acel minut! Bravo Laca! Aveam dreptate ca nu esti antrenor! Ce plus putea Banel sa aduca????

Astept sa vad magariile comisiilor, care nu cred ca vor fi corecti! Regulamentul trebuie sa consemneze o victorie cu 3-0, dar mai vedem! Sper sa castigam cu autobaza UTA si astept infrangerea lui Poli Iasi in meciul cu "adversarii" de la cefere! Cu Dinamo se stia ca Poli e echipa de casa, iar bravul simulator portar Branet, care a scos tot cu Steaua, a dovedit valoarea cand a condus mingea in poarta la golul de 2-0 al lui Dinamo!

Sustin in continuare ca Laca nu e si nu va fi antrenor, dar merita sansa asta!

fsoica21.03.2008 13:01
Þi-o spun aici, ca sã vadã toatã lumea: membrii AISS te așteaptã la o discuție amicalã (vorbesc serios, nu e o amenințare subtilã!) la Hanul Drumețului înainte de meciul cu UTA! Putem sã vorbim ca între oameni și sã ne convingi cã ești cu adevãrat stelist!

Dar știi ce se întâmplã? Cei care fac valuri ca tine pe forumuri gãsesc mereu o scuzã ca sã evite desconspirarea identitãții lor! Cum ne vom convinge cã nu e așa (pentru cã nu sunt eu singurul sub aceastã impresie), cum îți vom adresa scuzele de rigoare. Pânã atunci, lucrurile pe care le scrii ne fac sã credem ce am spus mai sus.

DAR sã revenim la SUBIECT!

deci la drumetului va intalniti de obicei.

chiar imi place ciorba de burta de acolo.

sa vin in tinuta militara ?

morosanu'21.03.2008 13:02

se dau de ceasul mortii ciorile sa se rejoace meciul,chiar si pe Ghencea cu 25 000 de fani ros-albastri!!! dragilor pentru mine meciul e jucat,sper ca si pentru comisii sa fie la fel de clar,nu trebuie sa avem mila fata de gunoaiele astea( amintiti-va cum ne injura la schimbari),ganditi logic;daca era invers situatia,ii vedeati voi pe milogi cerand rejucarea??? insa atentie: cerd ca debili din astia ,care sa arunce in teren cu obiecte,avem si noi! mare atentie!

cristian01421.03.2008 13:05

Haideti fratilor, ce rejucare ? In cazul asta s-ar crea un precedent. De cand pana cand a castiga meciul la masa verde inseamna o rusine ? Desigur ca au mai fost incidente de acest gen in Romania, dar cred ca trebuia sa se inceapa de undeva si ma bucur nespus de mult ca s-a intamplat lucrul asta aseara, chiar in Giulesti.

Observ acum ca toata lumea da vina pe pe Steaua, inventeaza tot felul de conspiratii. De exemplu aseara, Iancu Puscarie declara la 5 minute dupa meci ca a primit el un telefon si ca i s-a spus ca cel care a aruncat simpatiza Steaua. Asemenea lui era si Muresan de la Cluj, peste masura de indignat.

Sunt de acord cu multi dintre voi, ca ar trebui sa ne pastram onoarea si blazonul curate, dar ce s-a intamplat aseara nu trebuie sa ramana nepedepsit.

Sa nu uitam ca un lucru asemanator s-a intamplat si la Timisoara, cu fratii baietasilor din Giulesti, dar atunci din fericire pentru ei, Nicolita a ascuns sticla care fusese aruncata in directia lui.

De asemenea, am mai citit ca Rapid a fost net superioara Stelei. Oare ?! Si ca sud-americanii adusi in intersezon au intrat intr-un con de umbra. Eu cred ca aseara am jucat ok, ne-am creat cateva ocazii, dintre care doua de 1-1 cu portarul, am facut pressing, dar in mod inexplicabil dupa jumatatea primei reprize ne-am retras. Golul lor a venit dintr-un noroc chior dupa ce Zapata (om providential pana atunci) a respins acel balon in fata. Daca aparatorii nostri erau mai lucizi puteau sa respinga si nu mai primeam gol. Pe langa asta am observat ca ai nostri nu se prea tineau pe picioare si inclin sa cred ca gazonul a fost udat inainte de meci.

Sunt scarbit din nou de presa din Romania care face tot felul de investigatii, intoarce incidentul pe toate partile si dezgroapa toti mortii.

Cert e ca avem un campionat murdar, dar refuz sa cred ca Steaua e principala vinovata. Nici pe departe 'and on the other hand' sunt sigur ca daca meciul era jucat in Ghencea, toata lumea lauda Rapidul si tot noi eram cei vinovati. In conditiile astea nu m-ar deranja ca noi sa castigam toate meciurile din faze fixe, sa dam gol cu mana, din offside, din spatele portii, asta doar sa moara de ciuda umflatii aia care ne critica. Si poate va intrebati "de ce" ? Pentru ca Steaua Bucuresti, simbolul acestei tari, a ajuns terfelita de toti analfabetii, improscata cu noroi de niste puscariasi notorii si de niste coate-goale.

Mi-e scarba !

leoc98021.03.2008 13:18

"ne-am comportat exemplar într-o tribunã gata sã se dãrâme"

Ai furat bulina din ghiulesti/

Du-o 'napoi urgent/

La martorii lu' Copos/

No comment.

Mihai Gruia21.03.2008 13:35

Nu este elegant sa cerem rejucarea intrucat ei faceau memorii la ferderatie sa ne depuncteze pentru scandari.

Au trimis si la UEFA scrisori doar doar om pierde 3 puncte.

Asa ca daca s-ar putea sa ne dea 11-0 la masa verde ar fi foarte bine.

dee21.03.2008 13:42

Ganduri dupa Giulesti:

1. nasterea unui precedent benefic pentru suporterii recalcitranti, care vor da dovada de mai mult discernamant. De aceea exista regulament, ca sa-l aplice, nu sa faca derogari de la el. E adevarat ar trebui aplicate pedepse individuale spectatorilor, insa, pana la montarea a zeci de mii de camere de supraveghere,care sa-i depisteze, nu poti sa-i tii sub control decat prin "lovirea" a ceea ce iubesc ei mai mult : echipa. Stiu, e o masura radicala, oarecum perfida, insa sigur va da rezultate.

2. frustrarea jucatorilor: adica sa te zbati 70 de min, sa-ti rupi picioarele, sa suferi contuzii, ba sa mai si conduci , insa sa pierzi in final meciul. Asta e, intotdeauna vor exista si victime colaterale. Frustrarea lor (fireasca) nu poate fi insa o scuza pentru comportamentul agresiv fata de arbitru din finalul meciului.

3.circul mediatic, incercarile disperate ale clubului de a cere rejucarea meciului. Din cate am inteles s-a ajuns la a se cere o expertiza medico-legala care sa fie inaintata Federatiei impreuna cu raportul observatorului. Gestul in sine, aruncarea a "ceva" spre arbitru e reprobabil si trebuie sanctionat si nu sanctiuni in functie de gravitatea vatamarii corporale a acestuia.

4. de ce noi primii? asta-i intrebarea pe care si-o pun giulestenii si care naste speculatii. Privind retrospectiv, au mai fost meciuri cu incidente, poate mult mai grave, care n-au fost oprite. Probabil daca arbitrul Mudura ar fi intrerupt meciul lui Poli, dupa atacul lui Ganea, situatia de ieri nu s-ar mai fi intamplat, sau daca s-ar fi intamplat, ar fi fost considerata o masura justa de ambele parti. Intotdeauna un precedent se naste cu scandal , dar intotdeauna trebuie sa fie existe un inceput.

off topic:

fsoica- tu stii cel mai bine ce este in sufletul tau ,iar daca tu spui si te simti stelist inseamna ca esti; nu trebuie sa demonstrezi nimanui nimic. Daca tu ai incredere in stelismul declarativ al unora si ei ar trebui sa te priveasca la fel.

I.N.Money21.03.2008 13:45

Ce se intampla de 2 ani incoace in presa romana este deja strigator la cer . Steaua este pur si simplu persecutata de fiecare data cand se iveste ceva plecand de la bucuria nemarginita din mass-media de la meciul cu Middlesbrough , pana la circul de seara trecuta .

In astfel de momente imi e dor de Meme Stoica , care sunt sigur ca le raspundea acestor infecti care isi exprima parerea lor "obiectiva" constant . Desi este normal si asa ar trebui sa se comporte cei din staff-ul Stelei , eu mi-as dori sa aud o reactie din partea lor altfel riscam sa redevenim Steaua din perioada Paunescu cand eram batjocoriti peste tot .

Trebuie sa ii lovim unde ii doare pe acesti parveniti , sa le luam dreptul de a trimite ziaristi si de a transmite imagini de pe Ghencea , chiar daca o sa fim trimisi in judecata . Atat timp cat nu mai au acces la tot ce se intampla cu Steaua o sa aibe o scadere impresionanta a numarului atat de ziare cat si de traffic pe site-urile lor online .

Despre atmosfera de aseara , probabil a fost printre cele mai frumoase din ultimii ani aratand pentru a "n" a oara superioritatea suporterilor Stelei . Mare pacat de aceste conditii de groapa de gunoi care ne sunt impuse sa le suportam sub pod .

Revenind la regulament , daca Steaua castiga la masa verde o sa avem parte de atacuri din ce in ce mai grotesti si din acest moment toate tunurile se vor pune pe noi . Sunt satul pana peste cap pentru aceasta toleranta fata de Milogii din Giulesti si de aceast vesnic cerșit pentru puncte . Vreau si eu sa vad finalmente dreptate in fotbalul romanesc si daca este nevoie cei de la FRF sa se bage peste Mitica si pungasii sai daca nu o sa se aplice regulamentul .

cristian01421.03.2008 13:49

Ar fi prea frumos sa avem o televiziune proprie cu circuit inchis care sa transmita atat meciurile din Liga I cat si pe cele din cupele europene. Sa luam acreditarile acestor nesimtiti si sa-i fortam sa-si amplaseze corturile la poarta stadionului pentru a transmite de pe langa locul faptei, iar fiecare doritor sa-si plateasca abonamentul. Din pacate stim ca acest lucru nu se va intampla niciodata pentru ca Becali e prea insetat de notorietate.

Joint21.03.2008 13:58

Mi-e sila de ce am vazut aseara. In primul rand - jocul nostru. ZERO, NADA... Din ce in ce mai prost. Maestre Lacatus, fa ceva !!! Ce se intampla acolo ?! Ai cativa jucatori de valoare, ce faci cu ei?

In al doilea rand iesirile nervoase ale mizeriilor deghizate in fotbalisti, care isi duc existenta mizera pe sub poduri si prin canale. Cum incercau sa fie convingatori... carand pumni si imbranceli arbitrului, apoi vrand sa intre in vestiarul Stelei ( asta daca e adevarat ce zice presa_). Cum ii suporta pamantul pe cacaciosii astia?

nu meritam sa ne captusim cu 3 puncte dupa meciul de aseara. Sa fie Rraped depunctata cu 3...10...100 de puncte, dar pe noi sa ne lase in durerea noastra. Daca am fi jucat ceva, poate as mai fi zis. Dar sa te domine zdrentarosii aia, sa dea gol sub privirile "marelui capitan" si ale colegilor sai si sa pretinzi sa mai primesti pe moca 3 puncte...cam mare tupeul. Iar rahatul ala de stadion, eu l-as suspenda cel putin un an competitional. Prea multe porcarii se intampla acolo de mult timp si nu a miscat nimeni un deget.

Astristul21.03.2008 14:18
Ar fi prea frumos sa avem o televiziune proprie cu circuit inchis care sa transmita atat meciurile din Liga I cat si pe cele din cupele europene. Sa luam acreditarile acestor nesimtiti si sa-i fortam sa-si amplaseze corturile la poarta stadionului pentru a transmite de pe langa locul faptei, iar fiecare doritor sa-si plateasca abonamentul. Din pacate stim ca acest lucru nu se va intampla niciodata pentru ca Becali e prea insetat de notorietate.

Chiar ca ar fi prea frumos. Sa le dea clubul acreditare doar reporterilor si ziaristilor Stelisti, asa cum se intampla in Italia. Dar mai e mult pana departe...

Presa asta infecta imi provoaca greata. Ori de cate ori are ocazia, si Steaua este in prim-plan, gasesc ei subiect de discutie si incearca sa destabilizeze echipa ori prin actiuni josnice, conspiratii etc. ori prin dezvaluiri incendiare inventate, care nu au existat niciodata!

forzateaua

nemilosul21.03.2008 15:18

sincer sa fiu nu ma mai satur sa ma uit la TV si sa le vad fetele negre ale ciorilor

ma distreaza nespus incercarile lor si a "Gazetarilor" de a schimba decizia logica si sa gaseasca scuze mizeriei tiganesti din tribune

in alta ordine de idei echipa s-a prezentat dezastros in fata unei echipe penibile iar cu jocul asta de rahat poate sa apese fecali pana ii cad mainile pe butoane nici locul 2 nu luam

ma exaspereaza Lacatus cu tactica lui fricoasa si schimbarile pe care numai el le intelege(parca il vad pe olita reloaded pe banca).... tot respectul pentru Lacatus ca fotbalist si stelist dar ca antrenor e dezastru

in incheiere sper sa ii vina mintea la cap lui Lacatus ,sa scoata finu din teren/sa il reintroduca pe rada,sa scoata camila cocosata de la mijlocul terenului si sa gasesca o solutie cu strainii adusi astfel incat sa nu se mai calce pe picioare

Tupac Amaru21.03.2008 15:58

Ca probleme generale legate de mijloc, am o singura observatie: avem doua camile, chiar si atunci cand, spre disperarea noastra, joaca si mailatul stelist. Iar in aparare... Nesu e o problema, desi este bun dintr-un singur punct de vedere - baga in spital orice adversar care indrazneste sa aiba un contact cat de mic cu el....

«12»