1) Am câștigat. Conform regulamentelor în vigoare, bunului simț și inevitabilului istoriei. E frumos când un meci se terminã pe teren, dar e necesar sã existe condițiile pentru ca asta sã se și întâmple. Rapidul nu le poate garanta. E o lecție pentru viitor. Rãmâne de vãzut dacã verdictul va fi cel just, adicã 3-0 pentru noi la masa verde.
2) Punctele conteazã mai puțin decât cred alții. Ar fi un gest elegant sã cerem rejucarea partidei, dar asta din cauza mãrinimiei noastre fațã de un club ai cãrui jucãtori, conducãtori și suporteri au greșit flagrant asearã. Nu pentru cã ne-am asuma vreo vinã inexistentã. Nu am greșit cu absolut nimic și nu avem motive sã ne fie rușine.
3) Presa ne este potrivnicã. Nimic nou sub soare. Se pare cã dacã repeți de suficient de multe ori un lucru, ceilalți ajung sã te creadã. Existã o conspirație împotriva Rapidului? Arbitrii i-au "fãcut"? S-a apãsat pe butoane? Sigur, cum spuneți voi... Pentru mine, trecutul clubului din Giulești a fãcut deznodãmântul de aseara foarte previzibil, din toate punctele de vedere.
4) Am fost la înãlțime. Deși am avut foarte puține bilete, ne-am comportat exemplar într-o tribunã gata sã se dãrâme. Coregrafia noastrã cu steaguri a fost momentul serii din punct de vedere al spectacolului din tribune, având un impact vizual senzațional. Nu am rãspuns provocãrilor la adresa noastrã, cântând și încurajându-ne decent echipa. Așa trebuie sã ne comportãm mereu!
5) Viața merge înainte. Meciul s-a terminat. Urmeazã partida cu UTA. Analizãm și înțelegem trecutul, trãim prezentul, dar trebuie sã ne concentrãm pe viitor. Sã-i lãsãm pe alții sã-și facã sânge rãu și sã împroaște în jur. Noi putem mai mult, în CALITATE de steliști.
Steaua suntem NOI!