FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lege sau tocmeala

«12»
I.N.Money21.03.2008 10:31

4.Sa ii suspende pe milogii care au tras de Deaconu :rolleyes:

MoWeed21.03.2008 10:32

@Miaus

Si ca sa fim cinstiti pana la final ar trebui sa fie suspendati Sapunaru(pentru injurii adresate galeriei steliste), Pancu(l-a luat de gat pe diaconu mai mai sa sara la bataie noroc ca l-au oprit coechipierii) si toti ceilalti jucatori care au mers sa se bata la vestiar

trance_tactics21.03.2008 10:37

Si ca tot veni vorba, noi daca tragem ( scuzati expresia ) o basina, imediat au sarit testoasele pe noi, pai cum frate, cum 5 min toata echipa rapidului era pe arbitru si tragea de el si nici un steward nu intervenea ?! cum ?! nu e frustrant ? cum un om ca sapunaru sau pancu sa mai aibe ce cauta pe teren, dupa ce : 1. instiga la violenta ( vezi degetele aratate galeriei care nu facea decat sa ii multumeasca :)) ) 2. sar la bataie la vestiar ( aparent i-a cam linistit Radoi ) :) . Copos saracu a venit la noi dar a avut bunul simt sa nu zica nimic, Nae Manea la fel ne-a dat-o in gura si tot asa. O echipa de sclavi

DelPiero1021.03.2008 11:20

Fratilor,vad ca se cam cacaiesc comisiile lu' Peste,ceea ce era de asteptat,doar traim in Romanica!Asta e caz clar,ce naiba!Oricum,ceva imi spune ca nu se va da victorie la masa verde pentru noi,ci se va cauta un compromis!Cel mai probabil,rejucarea partidei pe un alt stadion...

sadeyes21.03.2008 11:21

Se pare ca s-a amanat luarea unei decizii pana miercurea viitoare. Nu inteleg de ce nu s-a luat o hotarare acum cand toate faptele sunt clare, se astapta ca sa se mai atenueze din efectul produs si sa se decida probabil rejucarea meciului.

MoWeed21.03.2008 11:22

@DelPiero10

Si pana miercuri presa si infectii de Zotta, Copos, Sichitiu, Manea, Jabba, Muresan si mai stiu eu cine vor avea grija sa influenteze comisia....

gabiloves21.03.2008 11:29

rapid sa facut de rusine...nu sunt de acord...in afara de 3-0....normal ar fii o suspendare a jucatorilor rapidisti..plus minim 10 puncte penalizare...sa se invete minte

gabiloves21.03.2008 11:34

Steaua nu joaca nimic..sa fim seriosi....este departe de echipa din anii 93-98....cu un asemenea joc nu meritam in UCL...sper doar in aceasta vara sa gasim un antrenor capabil si 4-5 jucatori cu experienta....am pierdut un jucator ca Eugen trica...fff bun....sper ca Becali sa realizeze si sa investeasca serios..minim 40.000.000 euro pe sezon..daca vrem in UCL....nu va pierde..pentru ca in timp ar scoate acesti bani...

fedora21.03.2008 11:37

Da, nu jucam excelent (adevarul e ca nici o echipa din cele fruntase nu joaca bine constant) DAR mi se pare incredibil cum au inceput sa se miste rotitele la ProSport si mai ales la GSP (in frunte cu Ioanitoaia si Buzarin).

Da, suntem atacati din toate partile, exista atata frustrare cauzata de Steaua incat s-a ajuns la situatia absurda de a acuza arbitrul ca a intrerupt meciul fara macar sa-i curga sange!!!

steaua_cristian21.03.2008 14:39

Deci as avea o gramada de lucruri de spus...

1.In aceste circumstante in mod normal ar trebui sa se dea 3-0 pentru Steaua la masa verede.

2.In Romania acest lucru nu cred ca este posibil ca comisia de disciplina sa respecte acest regulament.

3.Arbitrul a oprit meciul dupa ce sa facut anuntul la radio si lea dar aproximativ 1minut jumate pentru a potoli galeria.Ei au avut timp sa faca anunturile.

4.Rapidisti sau rahat pe ei cu declaratile lor ca nu stiu ce ca si ei trebuia sa castige la masa verde baliverne care le zic de oftica...Si nu a fost premeditat...Si daka a fost inseamna ca crapidul nu face controale sau face si ii lasa sa treaca cu brichete etc...

5.Nu cred ca ne va acorda victorie la masa verde deoarece suntem in Romania...Cel mai probabil se va relua meciul fara spectatori de la minutul "0".

6.Suporteri milogi au aruncat cu obiecte in stelisti nu in arbitru si se obs asta deoarece in jurul arb erau numai stelisti care incercau sai ajute pe Nesu si Pancu care siau spart capul (sau asa ceva).

7.Cred ca crapidul ar trebui sa suporte consecintele adika:

-infragere cu 3-0

-amenda

-suspendarea terenului 5 etape

-si poate o eventuala depunctare

MoWeed21.03.2008 15:23

fedora

Deja m-am obisnuit cu gunoaiele din presa romana....

Nu stiu de ce li s-a pus pata acum pe Steaua dar pana si gestul cretin al unei ciori a fost pus pe seama noastra sau este considerat ca o grava greseala de arbitraj

axl22.03.2008 08:37
Eu nu pot sa cred ca 20 de stelisti (sa nu uitam ca nu s-a aruncat o singura bricheta, au fost mult mai multe) ar putea sta 73 de minute intre Corsicanu' si ai lui fara a fi "descoperiti", mai mult, ei aruncand in repetate randuri cu obiecte pe terenul de joc, in ciuda apelurilor facute de crainicul stadionului.

Exista, evident, o explicatie. Nu au fost 20 de suporteri stelisti infiltrati, a fost unul singur. Respectivul avea, din surse sigure, 40 de brichete la el, bine ascunse in chiloti.

w3bmaster22.03.2008 09:54

In Romania e greu cu legea sa vedem ce iese ....

MinoRu_Xxl22.03.2008 10:52

Aseara pe Antena1 a fost o emisiune in care Mitica Dragomir a explicat urmatoarele: in cazul in care un jucator sau un arbitru este lovit de un obiect aruncat din tribuna, arbitrul central poate decide una din urmatoarele: continuarea meciului, suspendarea meciului sau incheierea meciului si nu exista nicio legatura cu regula de mai sus (cea cu 3 minute) deoarece este o situatie in totalitate diferita reglementata de alte articole din lege. Deci vrajeala cu "nu a asteptat 3 minute" nu mai trebuie comentata deoarece nu se aplica in aceasta situatie.

«12»