FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Campioana parsiveniei

«12»
androsteaua20.03.2008 11:36

e aceeasi poveste mereu! dak suntem buni trebuie sa castigam in orice situatie,cu sau fara arbitri! arbitru nu poate sa o scoata din plasa dar din pacate cateodata poate sa te impiedice sa ajungi la poarta! asta e Romania! trebuie sa luptam si apoi vedem ce va iesi

alexandrufilip20.03.2008 13:01

Cum vad eu problema (apropo, sunt fan Steaua, si sunt roman 100%).

1. Mie sila de Becali.. Silllaaaaaaaaaaaaa. Intruchipeaza la maxim toate defectele romanului... si ne duce de rapa. CU VITEZA.

2. Desi ma doare sa o spun, m-am decis sa nu mai sper ca echipa favorita va castiga, ci cea care imi pare cea mai profesionista la moment dat.

Eu sper, repet SPER, ca CFRul sa ia titlul. din mai multe motive. Recunosc ca e foarte probabil ca ei sa fure si sa apee butoanele. Si recunosc ca Pazkany e probabil un mafiot la fel de mare ca Becali. Idea: Nici una din conducerile vreuneia din echipe e mai buna. Insa trebuie sa recunoastem ca la Steaua managementul/conducerea e total neprofesional. De fapt, peste tot in Romania, in materie de tot cea ce implica 'conducere' unii cred ca merege fara planuri, strategie, etc... CFR-ul a facut primul pas in directia corecta. Nu zic ca ce exista acolo este o strategie 'vestica' pe termen mediu si un business plan pe masura, dar ca se apropie cel mai mult de cea ce admiram in vest si cea ce am vrea noi sa avem aci.

Ne tot lamentam ca la noi nu se investeste in juniori si copii, ca din punct de vedere financiar cluburile nu sunt conduse profesional, ca stadioanele sunt aceleasi de acum 40 de ani, etc... putem spune intr-un fel ca situatia din fotbal este o buna metafora petru Romania in comparatie cu vestul UE pe mai multe planuri. PE SCURT, IN Romania, CONDUCATORII AU TENDINTA (A CHIAR REFLEXUL PARCA) DE A IGNORA INFRASTRUCTURA, GRIJA DE MAINE, STRATEGIA...ETC. Lipsa de profesionalism.

Si astfel vor continua sa gandeasca conducatorii, fara a simtii nevoia de reforma, atata timp cat cei care se lupta pentru suprematie sunt la fel de neprofesionisti. Doar in momentul in care intervine un element nou, care prin investitii serioase si 'reforme' (as se putea citi in mentalitate de management) si care ridica stacheta, vor realiza si ceilalti ca pentru a tine pasul e nevoie modernizare si in propria ograda.

Pentru ca CFR (construind un Stadion modern, aducand jucatori care CHIAR CONFIRMA (deci e clar ca strategia de selectie si scouting da roade) a intrat in lupta pentru titlu, si amenintand cu dominatie in anii care vin (si daca is pun la punct o scoala de fotbal cu centru de juniori ca lumea, va insemna ca vor avea juatori mai de calitate pe banda rulanta), este mai probabil, mai de asteptat, ca ceilalti conducatori isi vor da seama ca trebuie sa faca la fel, decat daca CFR nu ar fi unde ar fi. Urmarea: vom avea parte de schimabri care ni le dorim de ani in infrastructura fotbalului romanesc (si asta va fi ft benefic si pentru echipa nationala pe termen lung). Daca insa de ex, nu ar exista acest nou element in peisajul ligii intai, Jiji, Borcea si CCCP - adica Copos (pardon) vor continua sa mentina fotbalul romanesc in mizeria actuala.

DECI: NU IMI PASA daca pazkani cu o echipa 100% de striani (din puncul meu de vedre poate fi formata doar din jucatori maghiari), si zice uite, noi suntem mai buni ca voi romanii, atata timp. cat ii va impulsiona pe pe altii sa se gandeasca si ei la calitate.

In momentul de fata in Romania, progresul vine cu exemplul. Romanul pune mana si munceste cand e in pericol de a fi umilit de ungur. And if this is what it takes pentru ca fotbabulk roman sa progreseze (catusi deputin), so be it!

Da, CFR fura meciurile. Sa fim seriosi - Toti fura!

Daca postul meu nu a fost destul de clar, raspund cu palcere la intrebari.

Sper sa NU primesc ban pentru acest comentariu.

Hai CFR.

MoWeed20.03.2008 13:09

@alexandrufilip

Vorbesti despre profesionalismul conducatorilor de la CFR Cluj dar pe zi ce trece muresan pare din ce in ce mai semanator cu Jiji,Borcea si alte personaje infecte din Liga lui mitica

Si daca fura cei de la Cluj asta va avea repercursiuni pe plan european(vor ajunge sa faca 0 pct in CL la cum au jucat in ultimele meciuri)

Si mai degraba decat investitii, aceasta aparitie a unui nou adversar pentru echipele bucurestene va aduce renasterea cooperativei

andyro20.03.2008 13:19

@alexandrufilip

Tendinta e sa ne lasam convinsi de anumite declaratii ale celor de la CFR. Zi-mi si mie prin ce au ei un management mai profesionist ?

Si pentru asta vad in tot postul tau 2 argumente - stadionul si jucatorii care confirma. Sincer, habar n-am care e situatia stadionului de la CFR, dar ma indoiesc ca l-au construit ei; poate l-au modernizat, si in cazul asta nu sunt singurii (sau poate ai uitat cum arata Ghencea in anii '90). Iar jucatori care confirma au tot fost adusi si la Steaua, si la Dinamo, si la Rapid; ca nu au confirmat toti, asta e alta poveste. Nici la CFR nu cred ca au confirmat toti, si de altfel, nici la majoritatea echipelor europene.

MoWeed20.03.2008 13:26

@andyro

Stadionul este acelasi ca si cel mostenit de pe vremea comunismului cu mentiunea ca au facut tribuna oficiala si partea superioara a peluzei. Acum mai construiesc si a 2-a tribuna. Asa ca nu e mare chestie ce au facut. De exemplu la Brasov se construieste un stadion complet nou acum trebuie sa incepem sa-i admiram pe "stegari" doar pentru stadion...

alexandrufilip20.03.2008 13:48

s-a creat o ECHIPA acolo. S-au pus la masa si au zis: "ce juactori ne trebuie? ce putem aduce?, hai sa ii aducem" intr-un mod mai cerebral decat o fac echipele de la Bucuresti. Si pana cand Stadionul din Brasov va fi gata, Acele 2 tribune +o peluza de la Cluj va fi the closest thing we have la un stadion cum vezi in occident (facilitati, tribune acoperite, etc). Recnosc, nu e gata. Cei de la CFR zic ca vor face. Motivul pentru care ii cred e ca pana acuma, ce au zis ca vor face, au si facut. Prea putin se intampla asta la alte echipe.

PS: Isi da lumea seama ca CFR s-a lasat batuta de aia din Cipru? Motivul pentru care a luat-o pe cocoasa e ca astfel, au micsorat numarul de fronturi pe care lupta. Perfid? Da. Inteligent? Da. In orice caz, si daca singurul rezultat va fi ca la Steaua se vor aduce jucatori si mai tari, care sa faca ceva in UEFA/CL, merita sa castige ungurii. Dar raman la opinia ca sa ve face treaba la Cluj.

The Flyer20.03.2008 14:04
@andyro

Stadionul este acelasi ca si cel mostenit de pe vremea comunismului cu mentiunea ca au facut tribuna oficiala si partea superioara a peluzei. Acum mai construiesc si a 2-a tribuna. Asa ca nu e mare chestie ce au facut. De exemplu la Brasov se construieste un stadion complet nou acum trebuie sa incepem sa-i admiram pe "stegari" doar pentru stadion...

construiesc a doua peluza si tribuna!spaga lor,nu ma intereseaza in mod special!

@alexandrufilip

wwwwwwoooowwwwwwwwwww!

serios?perfid?pentru ce?hai,bai,du-te,ca ai treaba!au pierdut pentru ca au fost cretini si nu tre' sa dezvoltam subiectul asta pe acest topic!

MoWeed20.03.2008 14:18
PS: Isi da lumea seama ca CFR s-a lasat batuta de aia din Cipru? Motivul pentru care a luat-o pe cocoasa e ca astfel, au micsorat numarul de fronturi pe care lupta. Perfid? Da. Inteligent? Da. In orice caz, si daca singurul rezultat va fi ca la Steaua se vor aduce jucatori si mai tari, care sa faca ceva in UEFA/CL, merita sa castige ungurii. Dar raman la opinia ca sa ve face treaba la Cluj.

Au pierdut de prosti ce sunt nu pentru ca a fost vreo strategie. Hai sa fim seriosi. Si cat despre stadion tot Ghencea mi-se pare mai frumos

lucvald-190220.03.2008 14:25
A fost offside, e clar, ......

Au avut noroc, au castigat, asta e.

se trece cam usor cu vederea ;)

maye20.03.2008 15:40

e vrajeala pe fata ce fac ungriiastia..cu ei trag cel mai mult arbitrii..tineti minte..."hotul striga hotii"..si o sa paraseasca Liga cu 0 pct si 15 goluri primite....daca ajung acolo....

AdrianUltras2520.03.2008 15:58

Catalin

Campionatul s-a decis din vara.

Nu mai are rost sa ne stresam.In momentul de fata ar trebui sa ne intereseze Steaua, sa joace cat mai bine si sa nu bagam in seama toti hotii frustrati.

Pai cefere a strans puncte in 16meciuri din 24 cu ajutorul arbitrilor.

Adica ei sunt ajutati la 2 din fiecare 3 meciuri.

da-i dreq!

O sa batem deseara!

Forza Steaua!

grizzly20.03.2008 16:32
PS: Isi da lumea seama ca CFR s-a lasat batuta de aia din Cipru? Motivul pentru care a luat-o pe cocoasa e ca astfel, au micsorat numarul de fronturi pe care lupta. Perfid? Da. Inteligent? Da.

prietene esti bun de scris scenarii pentru hollywood. n-au fost nici perfizi nici inteligenti. au fost doar neputinciosi. daca puteau sa ii bata si nu voiau o luau pe coaja cu 1-0, sau faceau egal si 0-0 in deplasare. nu au experienta de cupe europene si Andone stie asta. de aia ar fi si vrut sa mearga mai departe in UEFA.

SOS20.03.2008 16:53

am observat o tendinta noua: din ce in ce mai multi spun ca au fost suporteri nu stiu cati ani, dupa care nu au mai tinut cu Steaua nu stiu din care motive. este un lcuru total fals. nu exista asa ceva. daca esti suporterul unei echipe cu atat mai mult al Stelei nu poti sa te transformi peste noapte si sa iti schimbi optiunea sau sa spui "gata nu mai tin cu nimeni". am mai auzit asta si pe la niste emisiuni de radio, la emisiunea prietenului nostru banciu. a intrat un ascultator spunand acelasi lucru. ba mai mult, ca a fost la meciul cu Urziceni si vazand ce nedreptati a suferit echipa ialomiteana s-a decis sa nu mai iubeasca echipa noatstra draga. tinad sa cred ca cei care spun asta sigur nu au tinut niciodata cu Steaua sau poate sunt suporterii rivalelor.

cat despre echipa ungurilor din Cluj o consider un mare pericol. si asta nu datorita valorii echipei ci a relatiilor pe care asa zisa conducere "profesionista " si le-a facut. mi se pare un pic ciudat ca "razboinicul" si-a cerut scuze lui muresan si l-a rugat sa nu il mai atace. am impresia ca ungurii i-au aratat un pic pisica si l-au speriat (nu ei direct, ci prin intermediul prietenilor de la federatie). daca romanii se vor lasa prostiti cred ca exista riscul ca echipa condusa de maghiarul din cancada si de masoneria maghiara sa domine campionatul intren. oricum arbitrajul romanesc tinde sa fie condus (deja este) cu mana de fier de la Cluj. doar corpodean e de acolo. si daca ajunge sef...

enjoy20.03.2008 18:34

@alexandrufilip :1.esti roman cum sunt eu papa pius ; 2. ce vrei sa ne demonstrezi cu romgleza pe care o folosesti ? 3. cunosc situatia terenului din Cluj- pana la cele vestice trebuie mutat din gruia; 4. sa-i spui lu* Mutu (nu lui Mutu) despre inteligenta cand ne gandim la meciul cu famagusta(s-a vrut o gluma buna dar n-a iesit - nici pentru. fraieri); 5. daca-mi raspunzi corect, fara sa apesi pe butoane, la aceste intrebari, iti voi spune cat de antistelist esti. HAIDE Steaua!

alexandrufilip20.03.2008 19:58
am observat o tendinta noua: din ce in ce mai multi spun ca au fost suporteri nu stiu cati ani, dupa care nu au mai tinut cu Steaua nu stiu din care motive. este un lcuru total fals. nu exista asa ceva. daca esti suporterul unei echipe cu atat mai mult al Stelei nu poti sa te transformi peste noapte si sa iti schimbi optiunea sau sa spui "gata nu mai tin cu nimeni".

Care este interesul Stelei pe termen lung? Ca Jiji sa ramana presedintele de rahat care e (sau mai rau - sa ajunga la cotroceni?)? Fericirea de la eliminarea Valenciei mi-a fost egalata de oroarea vederii cum multimea striga catre Becali, cocotzat pe masina "Becaaaali... Eurooopa.... Steaaaaaua... Romaniiiaa.... Eurooopa!"...

Becali, nu se va schimba, sau nu va disparea decat daca el o ia in bot. Si el o ia in bot doar can o ia Steaua in bot. (Vezi Hagi=Europarlament).

Chiar daca cumpara din cand in cand cate un Zapata, un Moreno, NICIODATA - NICIODATA, Steaua nu va ajunge in vreo Finala Europeana atata timp cat cacatul asta de cioban strica atmosfera/umileste antrenori si simboluri precum Zenga, Lacatus sau Hagi, sau arunca cu noroi in proprii jucatori.

Atat va ramane Steaua sub el. O echipa in stare sa se califice constant in CL sau Optimile UEFA. DAR ATAT. Atata timp cat Becali e dictator, danseaza in loja si ne interzice sa ne exprimam in Tribune. Asta mai e Steaua? Si tre sa fi naiv rau sa crezi ca se poate intampla altceva.

Fara Becali, cu un Manager precum MM (si unu separat pentru portari - apropos, nu sunt sigur dak nu el la descoperit pe Zapata), doar atunci Steaua va putea Straluci ca in anii 80. Dar pentru asta, o conditie: Sa plece Becali.

Va intreb, ce il va determina pe Becali sa plece, sau sa investeasca ridicol de mult in echipa cat sa avem succese in Europa? Atata timp cat domina pe plan intern. Ati vazut ce duplicatar e acest om. Zica ne duce in Semifinal CL, apoi cumpara pe Zaharia... Sa nu va faceti iluzii, va trece mult timp pana va mai cumpara vreun jucator de talia lui Zapata. Acum a cumparat acesti jucatori in iarna, vazand ce i s-a intamplat la alegeri. Stim cu totii ca pentru el, Steaua e doar un instrument de imagine.

sunt suporter...

alexandrufilip20.03.2008 20:01
@alexandrufilip :1.esti roman cum sunt eu papa pius ; 2. ce vrei sa ne demonstrezi cu romgleza pe care o folosesti ? 3. cunosc situatia terenului din Cluj- pana la cele vestice trebuie mutat din gruia; 4. sa-i spui lu* Mutu (nu lui Mutu) despre inteligenta cand ne gandim la meciul cu famagusta(s-a vrut o gluma buna dar n-a iesit - nici pentru. fraieri); 5. daca-mi raspunzi corect, fara sa apesi pe butoane, la aceste intrebari, iti voi spune cat de antistelist esti. HAIDE Steaua!

1. nam cum sa iti dovedesc, tre sa ma crezi pe cuvant.

2. te rog...

3. sa asteptam si sa vedem

4. posibil sa gresesc, dar nu exclud...

5. scutestema cu antistelismul...

endorama20.03.2008 23:59
pana acum am fost de parere ca CFR isi merita locul, pentru ca in toamna, totusi, a jucat mai mult fotbal decat noi (cu sau fara arbitri). dar vazand prima repriza a meciului de aseara, daca locurile din clasament erau invers, as fi putut sa pariez ca este meci aranjat. atat de prost nu este permis liderului din Romania sa joace, oricare ar fi acela

pai am spus acolo clar ca stiam ca tu te plangeai de CFR pe alte considerente, dar sugeram totusi sa fii mai reticent in a scrie un titlu de genul 'campioana parsiveniei' fiindca CFR-ul a facut mult bine fotbalului romanesc in ultimii 2 ani. pe de alta parte, sa fim seriosi: se compara declaratiile lui Muresan cu cele ale lui Becali? sau smecheriile lor cu cele ale Stelei sau mai ales ale lui Dinamo? CFR e o echipa care are si punctele ei negative dar eu zic ca e mai curata decat oricare alta echipa din Bucuresti din toate punctele de vedere. parerea mea.

«12»