FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Campioana parsiveniei

«12»
fcsteaua.ro19.03.2008 20:48

Steaua si-a platit pretul victoriilor cu CFR si Unirea. Cu varf si indesat. Dupa ce Becali a fost desfiintat pe buna dreptate, indraznesc s-o afirm ca nota a fost cam piperata pentru echipa, mai ales dupa ce am vazut meciul clujenilor ce tocmai s-a incheiat.

Marele lider al Ligii I a egalat o echipa mediocra, Farul, dupa un offside mare si pe fondul unui joc dezastruos. Nu stiu daca exista vreun tablou de control al competitiei interne de fotbal, dar, cu siguranta exista si ceva butoane prin Ardeal. A venit, firesc, golul sotului minunatei doamne Trica, marele barbat roman care a facut candva pipi in chilotei pentru ca Ganea s-a uitat urat la un las care tocmai il comentase pe la spate.

Dupa eliminarea rusinoasa in fata lui Anorthosis Famagusta, liderii au renascut din propria cenusa. Patriotismul clubului roman (?) si setea de victorie au revenit doar la mirosul banilor din Champions League. Adica acea competitie in care accesul direct a fost facut posibil de catre Steaua si partial Rapid pentru ca acestea sa-si poata primi mizerii de la superiorul Muresan si educatul Trica. Alti mitici.

Maine seara Steluta va avea un meci infernal. Este posibil orice rezultat. Avem echipa sa castigam dar suntem si capabili sa pierdem lamentabil in fata Rapidului, adica pe terenul echipei unde CFR Cluj a castigat in tur. Dupa un gol marcat din offside.

fedora19.03.2008 20:55

Daca stau sa analizez putin, noi (stelistii) ne facem mii de probleme si procese de constiinta ca am fi ajutati de arbitri, cand CFR, Rapid, Dinamo sunt avantajate in maniera similara. Evident, mediatizate si demonizate sunt doar greselile in favoarea Stelei. Am cazut in cursa presei. Recunosc, ne-au facut!

steaua_gloria19.03.2008 21:06

Nenorocitii astia ne arata cu degetul pe noi,cand defapt ei sunt aia care trebuiesc aratati.

alexblaja19.03.2008 21:12

Se pare ca golurile din offside sunt specialitatea casei la CFR.

Stryker19.03.2008 21:20

kfr-ul nu mai joaca nimic dar in mai ultimile 2 meciuri cel putin putem zice au castigat 3 puncte pe mana arbitriilor (1 cu Ceahlaul si 2 azi cu Farul) ... acuma daca stam sa contabilizam toate puncte scoase astfel de astia , cred ca ar trebui sa-i vedem undeva pe locul 4 ...

ce mai este la fel de enervant este ca Jiji pune ca boul paie pe foc cu declaratiile lui idioate si lipsite de sens ... ( omul asta chiar crede ca daca are bani si ce scoate pe gura are valoare ) , el cica face glume ... cand practic pune echipa intr-o situatie de kkt (scuzati exprimarea) ...

ganditi-va cum ar fi oare sa castigam in giulesti si dupa aia sa ne taie 3 puncte pentru declaratiile ciobanoidului ??

MoWeed19.03.2008 21:21

Asa este ceea ce fac cei de la CFR e un fel de "hotul striga "hotul"!!"

dee19.03.2008 21:21
Nu stiu daca exista vreun tablou de control al competitiei interne de fotbal, dar, cu siguranta exista si ceva butoane prin Ardeal.

A fost offside, e clar, insa sa acuzam orice greseala de arbitraj drept "butonare" mi se pare ridicol.

Au avut noroc, au castigat, asta e. Cu siguranta vor pierde puncte in meciurile urmatoare tinand cont de jocul slab aratat in ultimele partide; sunt pe o panta monoton descrescatoare.

Tudor_BOSS19.03.2008 21:24

dinamu a castigat cu ajutor(penalti clar),CFR cu ajutor(gol di offside),atunci dc suntem noi aia care fura si restu sunt curati???Pe astia nu-i mai comentaza nimeni. :steagcruce:

DelPiero1019.03.2008 21:25

Dica a zis ceva foarte adevarat luni:'Lumea s-a saturat sa o vada doar pe Steaua in Champions League'!De aceea suntem atat de stigmatizati de catre presa si nu numai!Eu mi-as dori ca intr-o buna zi,greselile arbitrilor sa nu m-ai decida campioana...

Yoyoyoi19.03.2008 21:36

nu s-a saturat sa vada Steaua in Liga cat s-a saturat sa-l vada pe dobitoc cum se faleste...

DelPiero1019.03.2008 21:49

@Yoyoyoi:si asta e adevarat,din pacate...

predatorpulse719.03.2008 21:52

Stiti ce e trist pentru mine(in afara faptului ca la cum joaca Steaua trofeele vor deveni o himera in urmatorii ani)? ca aceasta echipa de 2 lei jumatate,o echipa ce sta in vreo 4 jucatori si 7 arbitri,va merge,direct,fara sa munceasca,in Liga Campionilor pentru care hulitii mitici au luptat atatia ani ca sa o aduca in Romania.

Aceasta echipa a furat in tur cum doar la pechinezi am vazut,a ciordit si in aceasta seara 3 puncte si au tupeul sa ne acuze pe noi ca furam cu arbitrii. CFR nu merita sa fie campioana,consider ca nici noi nu meritam acest lucru,va spun sincer ca singurii care mi s-au parut cat de cat constanti mi s-au parut a fi cei de la Urziceni,ei in nici un caz nu au fost avantajatia de arbitri,ba chiar dimpotriva.

Cu un lot facut in mod profesionist,cu un antrenor stabil la carma si cu un management profesionist ar fi trebuit sa ne spulberam adversarii in acest campionat,insa stim cu totii ce s-a intamplat.

Asa invinsii famagustei vor merge direct in CL dupa ce si-au asigurat din timp titlul,au urmat modelul Dinamo,fura din tur ca sa ai o rezerva de iarna,Borcea a zis anul trecut ca vrea sa castige titlul la inceputul primaverii cu nspe etape inainte(si i-au iesit butoanele) iar Muresan ne anunta nonsalant astazi "De noi nimeni nu se atinge! Titlul s-a jucat in aceasta seara". As vrea sa cred ca aceasta declaratie arata increderea in echipa lui,insa ceva imi zice ca muresan stie ce spune,if u know what i mean.

Culmea e ca "maestrii butoanelor",hotii hotilor,echipa comunista Steaua Bucuresti, in ultimii ani au castigat cele 2 titluri in ultima etapa,iar in aceste ultimele 2 campioante(super-puternice si super-echilibrate dupa cum le-a etichetat presa) au fost foarte slabe din pc de vedere al echipelor concurente si al arbitrajelor si s-au terminat cu vreo 10 etape inainte.

pentru cine vede,valoarea campionatului a scazut in ultimii ani,dovada fiind rezultatele in Europa.

Oricum,un lucru e clar,s-a ales praful de fotbalul din Romania,interese murdare sunt peste tot,arbitrajele sunt slabe iar unele sunt si tendentioase,campionatul e decis in culise,e o mocirla ce mai,zici ca e politica cu balonul la picior.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

shack3r19.03.2008 21:53

Suntem frustrati,insa e normal,atata timp cat CFR-ul are sansa sa joace direct in grupele Ligii Campionilor dupa ce au castigat un campionat intr-un mod incorect.

Eu nu mai cred in castigarea campionatului,insa cu o victorie maine in Giulesti cred ca s-ar stabili primele 2 locuri si sunt convins ca Steaua are puterea sa se califice a 3-a oara la rand in grupele LC.

st_194719.03.2008 21:57

- Dani si Trica eliminati in Ghencea pentru lovire cu cotul

- Cadu eliminat cu Buzau(lovire cu cotul), penalty inexistent la Culio

- Cadu loveste iar cu cotul la Piatra Neamt

st_194719.03.2008 22:03
dinamu a castigat cu ajutor(penalti clar),CFR cu ajutor(gol di offside),atunci dc suntem noi aia care fura si restu sunt curati???Pe astia nu-i mai comentaza nimeni. :steagcruce:

In ciuda faptului ca nu suportam aceste spurcaciuni, trebuie sa recunoastem ca la faza unde s-a grabit toata presa sa reclame ca a fost penalty clar, inainte de contact, se fluierase corect ofside.

Raulredblue19.03.2008 22:04

ai dreptate...ia uite ce zice Becali pe sport.ro...

"Nu ati observat ca sunt foarte suparat pentru ca am sperat sa se termine 1-0 pentru Farul. Steaua nu face aranjamente cu arbitrii. La CFR a fost gol din off-side, dar uite ca au castigat, dar nu am de gand sa fac un scandal din strategia lor", a spus Gigi Becali la Special.

laur_2319.03.2008 22:04

eu n-am vazut golul egalizator, decat golul de 0-1 si cel al lui trica...insa din ce am auzit, se pare ca a fost offside(insa nu de la ''stimabilii'' comentatori sau de la mult-prea-desteptul porcusor ivanovici...);

am spus si repet-arbitrajele au fost favorabile noua in aceste etape( insa si cu unele greseli impotriva noastra...), dar acum , dupa ce a latrat toata lumea contra Stelei, gata!!!, ajunge!!!-trebuie sa facem orice sa stopam Steaua!

NOI insa am pierdut f.multe puncte in tur, atunci cand cefere-ul si-a ''consolidat'' si solidificat primul loc tocmai pe baza acestor nereguli care ni se imputa noua acum, infinit mai putine decat in cazul lor si al altora ca ei...

de mizerabili ce sa mai zici!!!...toata presa e atintita pe Steaua, iar ei isi fac de cap, cu echipe care mor pe teren impotriva noastra si mimeaza jocul contra lor...bine ca mai exista cate o Bistrita care joaca corect(dupa ani si ani!)

Bundy19.03.2008 22:25

CFR e ajutata de arbitrii, Dinamo la fel dar nici noi nu jucam cine stie ce. Ce pretentii sa ai atunci? Vedem asta -seara ce fac.

DanStan19.03.2008 22:32

Ce ma enerveaza al dreaqului e faptul ca pe amaratii astia ii puteam depasi fara probleme pur si simplu jucand fotbal. Nu ar fi trebuit sa avem nevoie de decizii la limita ale arbitrilor si nici sa ne intereseze cum stau adversarii la capitolul 'prietenie cu arbitrii, federatia si presa'. Pur si simplu ar fi fost suficient sa-i zdrobim in meciurile directe, daca nu prin scor atunci printr-un joc net superior. Din pacate nu e cazul. Sper ca macar in meciul impotriva porumbeilor Steaua sa presteze un joc mult superior celui prestat de presecutatii din Cluj sau de celelalte contracandidate la primele locuri.

DonAndres19.03.2008 23:54
Suntem frustrati,insa e normal,atata timp cat CFR-ul are sansa sa joace direct in grupele Ligii Campionilor dupa ce au castigat un campionat intr-un mod incorect.

Eu nu mai cred in castigarea campionatului,insa cu o victorie maine in Giulesti cred ca s-ar stabili primele 2 locuri si sunt convins ca Steaua are puterea sa se califice a 3-a oara la rand in grupele LC.

Nu e nimik pierdut!Jocul cheferistilor sufera.La Iasi o sa le fie ffff. greu(pun pariu ca mai mult de un egal nu scot in fata redutelor moldovene).Important este sa castigam noi in Giulesti(in fata unei echipe care o sa iasa la joc....spatiile oferite artistilor nostri ,ne vor transforma jocul in bine!);Ganditi-va ce meciuri urmeaza pentru ei!

In concluzie...Sa dea Dumnezeu sa castigam maine .........si vom sarbatori Titlul 24!

Intotdeauna Superiori!!!!!!

endorama20.03.2008 05:44

eu zic ca exagerezi cu atacul asta la adresa CFR-ului. la urma urmei, daca nu existau ei tu crezi ca i-am fi avut pe Mendoza, Moreno samd in echipa acum? eu pun pariu ca nu... Becali ar fi castigat campionatul lejer cu Croitoru, Zaharia si niste butoane si ne-am fi dus din nou la toamna tot cu ei sa ne scoatem punctul din Liga. stiu ca tu ataci CFR-ul pe alte considerente, dar macar datorita faptului ca au ridicat nivelul campionatului si deci inclusiv al Stelei prin investitiile facute la Cluj, ar merita sa fii mai reticent in a afisa titluri de genul 'campioana parsiveniei'. la urma urmei, nu cred ca e CFR-ul mai agresiva in butoane decat cele 3 echipe bucurestene, dar in mod cert unele dintre ele sunt mai agresive decat CFR-ul. in fine no...

zloty20.03.2008 06:26

a fost nesimtire pa fata aseara gol din offside ,iia impins de la spate ,iar arbitru ala berbecaru parca cred ca se credea la victoria ca la al 3 lea hent evident sa gandit si el sa dea un galben ,ala trebuia eliminat de mult numai volei a facut

dorel8220.03.2008 06:46

pana acum am fost de parere ca CFR isi merita locul, pentru ca in toamna, totusi, a jucat mai mult fotbal decat noi (cu sau fara arbitri). dar vazand prima repriza a meciului de aseara, daca locurile din clasament erau invers, as fi putut sa pariez ca este meci aranjat. atat de prost nu este permis liderului din Romania sa joace, oricare ar fi acela

Il Soldatino20.03.2008 08:27
eu zic ca exagerezi cu atacul asta la adresa CFR-ului. la urma urmei, daca nu existau ei tu crezi ca i-am fi avut pe Mendoza, Moreno samd in echipa acum? eu pun pariu ca nu... Becali ar fi castigat campionatul lejer cu Croitoru, Zaharia si niste butoane si ne-am fi dus din nou la toamna tot cu ei sa ne scoatem punctul din Liga. stiu ca tu ataci CFR-ul pe alte considerente, dar macar datorita faptului ca au ridicat nivelul campionatului si deci inclusiv al Stelei prin investitiile facute la Cluj, ar merita sa fii mai reticent in a afisa titluri de genul 'campioana parsiveniei'. la urma urmei, nu cred ca e CFR-ul mai agresiva in butoane decat cele 3 echipe bucurestene, dar in mod cert unele dintre ele sunt mai agresive decat CFR-ul. in fine no...

ce lagatura are una cu alta? ce corelare se poate face intre presupusul meu atac si faptul ca au fost adusi jucatori la Steaua pentru ca echipa din Cluj a pus probleme in acest sezon? Eu nu am facut deacat sa reactionez dupa meciul de aseara. Tot ce ai semnalat tu in acest post face obiectul unui articol separat pe care te incurajez sa-l redactezi (si la care as subscrie)

Gabyc20.03.2008 10:52

Una peste alta e ca cefere a fost ajutata clar de arbitri si in tur si in retur si nu sa facut nimic,in schimb cum Steaua e ajutat presa ne face vraiste.Eu cred ca asta se datoreaza si faptului ca echipa noastra a jucat in CL si se asteapta mult mai multe de la ea.Asta cu arbitri e si la caini dar ei din fericire nu stiu sa o foloseasca.Vrem nu vrem sa recunoasteam ca cefere ne-au pus cateva probleme in Ghencea dar nu cred ca e peste noi.Cum mai spunea cineva ultimul campionat si acesta daca e castigat la fel o sa demostreze in europa ca au fost trucate si sa furat la greu.Eu unul sunt de parere ca daca cefere intra in Liga nu face nimic mai degraba urziceniul ar face mai mult daca ar fi in locul lor dar in fine sa speram ca vom castiga diseara si vom mentine distanta dintre noi si cefere.

Multa bafta baieti. fular-campionii:steagcruce:

«12»