FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cel Mai Bun Jucator Ofensiv

«1234»
steaua_gloria19.03.2008 13:41
Nu puteau fi inclusi toti jucatorii ofensivi buni in sondaj, sunt mult prea multi. Sa nu uitam de jucatori ca David Villa, Aggero, Quarsma, Raul, VanNisterlooy, Del Piero, Pato, Cruz, Shevchenko, Anelka, Tevez, Benzema, Nani, Giggs etc.

Ronaldo gandeste ca mine :thumbsup: . Mersi!

DelPiero1019.03.2008 16:15

Oricum e bine,cat timp nu-i inclus Raul in sondaj,e bine! :smile:

steaua_gloria19.03.2008 18:46

Henry al meu sta slabut si Van Persie la fel :chair:

MoWeed19.03.2008 19:41

In schimb Mutu sta surprinzator de bine....

steaua_gloria19.03.2008 20:19
In schimb Mutu sta surprinzator de bine....

Faza e ca sunt numai 20 de voturi. Nu inteleg de ce nu voteaa toti, daca tot intra. Or fi chiar asa straini de fotbalul european?

MoWeed19.03.2008 20:21

poate au alti favoriti...

steaua_gloria19.03.2008 21:07
poate au alti favoriti...

Daca nu astia, atunci cine? :laugh:

axl19.03.2008 21:09

Pai unul dintre favoritii nenominalizati ar putea fi Romica Bunica.

MoWeed19.03.2008 21:29
Pai unul dintre favoritii nenominalizati ar putea fi Romica Bunica.

Sau Banel Nicolita nu?? :laugh:

DelPiero1019.03.2008 21:33

Banel n-are cum sa fie ofensiv!Banel e inofensiv(adversarilor)! :huh:

MoWeed19.03.2008 21:43

E ofensiv da baiatu cam greseste poarta :yes:

DelPiero1019.03.2008 21:48

Ar fi bun de dinamu...i-am dat acolo pe Caprita si Prostina!Banel e si el pe lista! :happy:

yo_marius19.03.2008 23:09
Faza e ca sunt numai 20 de voturi. Nu inteleg de ce nu voteaa toti, daca tot intra. Or fi chiar asa straini de fotbalul european?

Poate pentru ca nu-i vad pe Diego si Van Der Vaart, printre cei mai buni "jucatori ofensivi" din Europa.

Diego e in primii 3 din lume, peste 90% din jucatorii din lista ta. :thumbsup:

sau poate sunt strain de fotbal (european sau nu)..

DelPiero1020.03.2008 11:37

Mare dreptate ai cu Diego,Marius... :wink: Sunt lipsuri in sondaj,insa asta e parerea celui ce l-a facut!Nimeni nu trebuie blamat pentru optiunile lui!Poate un moderator ar putea modifica topicul,adaugand si alti jucatori valorosi,precum Diego,Quaresma...

Neaga20.03.2008 11:56

Acum am apucat si eu pe forum!pai intradevar Totti nu este ce era sezonul trecut!eu urmaresc toate meciurile Romei si stiu cum joaca marele Totti cum vrei tu sa ii spui(probabil din invidie).In fine vorbeai de meciul cu Real Madrid, nu stiu cum sa iti spun dar Totti atunci cand nu marcheaza face ceva pentru echipa cum ar fi fenomenala pasa data la meciul cu real de pe olimpico la golul lui Mancini care a adus si victoria Romei.

Tin sa cred ca Totti nu e in forma dar si asa iesit din forma are vreo 13 goluri in campionat!dar mai vorbim noi mai incolo!cat despre del piero...a dat golul victoriei in meciul direct cu Roma dintr-o extraordinara lov libera si am mai dat el cateva goluri sezonul asta dar totusi niciodata nu a avut imaginatia si intuitia lui Totti.Am urmarit si derbyul cu lazio si am vazut niste pase de a lui Totti care incantau publicul.Pacat ca au pierdut meciul...dar asta e :smile:

DelPiero1020.03.2008 12:09
Acum am apucat si eu pe forum!pai intradevar Totti nu este ce era sezonul trecut!eu urmaresc toate meciurile Romei si stiu cum joaca marele Totti cum vrei tu sa ii spui(probabil din invidie).In fine vorbeai de meciul cu Real Madrid, nu stiu cum sa iti spun dar Totti atunci cand nu marcheaza face ceva pentru echipa cum ar fi fenomenala pasa data la meciul cu real de pe olimpico la golul lui Mancini care a adus si victoria Romei.

Tin sa cred ca Totti nu e in forma dar si asa iesit din forma are vreo 13 goluri in campionat!dar mai vorbim noi mai incolo!cat despre del piero...a dat golul victoriei in meciul direct cu Roma dintr-o extraordinara lov libera si am mai dat el cateva goluri sezonul asta dar totusi niciodata nu a avut imaginatia si intuitia lui Totti.Am urmarit si derbyul cu lazio si am vazut niste pase de a lui Totti care incantau publicul.Pacat ca au pierdut meciul...dar asta e :smile:

:biggrin: De cate ori l-ai vazut tu pe Del Piero jucand?N-are imaginatie saracu',dar a inventat goluri senzationale(si Totti e bun aici,sigur,nu zic nu)!Oricum,Totti e mai tanar,e normal sa aiba ceva mai multa vana acum,dar sa-ti zic eu ceva!Totti nu a avut niciodata flerul si mai ales,caracterul lui Del Piero!El a tras Juve dupa el,indiferent ca la Juve au fost super-jucatori precum Zidane,Deschamps sau Ibrahimovic...oricum,Alex e poate cel mai iubit jucator din istoria lui Juve si e si cel mai bun marcator,ceea ce spune multe,nu? :tongue:

P.S.Singurul lucru la care e mai bun Totti ca DP este lovitul jucatorilor adversi...

MoWeed20.03.2008 12:12

@DelPiero10

Si Totti a tras Roma dupa el. Amandoi au fost mari jucatori acum sunt spre finalul carierelor si, la cat de repede apar noi si noi talente este normal sa nu mai apara in acest top

steaua_gloria20.03.2008 12:57

Diego :laugh: . Joaca la Werder , a jucat la Porto. De ce e asa spectaculos. Stati sa-l vedem la Real.

MoWeed20.03.2008 13:00

@steaua_gloria

Diego e chiar un jucator foarte bun nu cred ca este relevant la ce echipa joaca/a jucat. La Porto si la Werder este vedeta echipei..

Si ca sa intaresc ce am zic iti dau un exemplu din topul tau. Berbatov la ce mare echipa a jucat?

yo_marius20.03.2008 16:26
Diego :laugh: . Joaca la Werder , a jucat la Porto. De ce e asa spectaculos. Stati sa-l vedem la Real.

Asta e argumentul suprem!!! Joaca la Werder, care e o echipa de coada clasamentului...

In fine, am inteles. Nu ma pricep eu la fotbalul european. :thumbsup:

steaua_gloria20.03.2008 17:00
Asta e argumentul suprem!!! Joaca la Werder, care e o echipa de coada clasamentului...

In fine, am inteles. Nu ma pricep eu la fotbalul european. :thumbsup:

Incetam cu certurile?Vad ca o luati in nume propriu si nu-mi place.

MoWeed20.03.2008 17:15

Ce repede se schimba fotbalul asta..

Ronaldinho n-are nici un vot lucru de neconceput acum 2-3 ani....

steaua_gloria20.03.2008 18:07
Ce repede se schimba fotbalul asta..

Ronaldinho n-are nici un vot lucru de neconceput acum 2-3 ani....

S-a dus la fund rau de tot...E timpul lui Cristiano.

alexynho22.03.2008 09:05

Desi cand era in perioada de glorie, eram unul dintre contestatarii lui Ronaldinho, acum sunt unul dintre sustinatorii lui, pentru ca fotbalul are nevoie de Ronaldinho pe teren. Ca sa vezi ce "curve" sunt asa zisii-fani Ronaldinho. Cand era in forma, "Sunt fanul nr.1 a lui Ronaldinho" ... si altele... acum, "Cine-i Ronaldinho ?"... sau "huo castor".

Orice jucator traverseaza astfel de perioade, important e sa treaca peste aceasta faza. (Cu suporterii pe cap, e greu dar... )

weeezer22.03.2008 09:21

Nu cred sa existe jucator la ora asta de talia lui Cristiano Ronaldo si a lui Messi. Pe ei doi ii consider cei mai buni din lume.

«1234»