Nu am vazut niciodata un "ziarist" care sa vorbeasca cu atata ura si inversunare despre o echipa, cum a vorbit Chiotea - sau cum il cheama pe ala care a fost invitat la Kanal D dupa meciurile Stelei cu CFR si Urziceni- despre Steaua.
N-am vazut atata nesimtire, si mai vor sa fie considerati "profesionisti", "ca ei isi fac doar meseria" (hmmm, oare?!).
Halal formatori de opinie mai avem! Dar asta e, traim in Romania unde se merge pe spaga (chiar ni s-a spus in fata ca daca vrem sa luam bacu' trebuie sa dam bani chiar daca noi stim- asta asa ca o completare) si pe non-valori. De unde sa avem "ziaristi" valorosi si "profesionisti", daca asta e lumea in care traim? Depinde doar de noi sa schimbam ceva, dar asta nu se face asa usor, ci vor trece inca 2-3 generatii. Pana atunci n-avem decat sa-i suportam.
Oricum Steaua ramane Steaua, indiferent de ce zic niste frustrati de "ziaristi".
Forzza Steaua!
Si cand ma gandesc ca daca nu intru la drept voiam sa intru la jurnalism, dupa ce am vazut de ce sunt in stare astia doi (Chiotea si Lipovan) mi-e greata sa ma gandesc ca as putea vreodata sa fac parte din aceasta breasla.