FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Niște triști

«12»
MoWeed18.03.2008 20:51
:)))))))))))))))))))))))))) bv stelistilor care au postat pe forum la articolul tarfulitei de Lucian Lipovan! Cata caterinca in presa asta nu se poate asa ceva ca orce retardat sa-si bata joc de Steaua, echipa care facea istorie in europa pe cand el sugea **** mica! Stelist adevarat!

Mersi :thumbup:

Fane_casieru'18.03.2008 22:37

@MoWeed

Ai fost cam bland cu penibilul Lipovan :yes:

bobochyka1719.03.2008 12:30

Nu am vazut niciodata un "ziarist" care sa vorbeasca cu atata ura si inversunare despre o echipa, cum a vorbit Chiotea - sau cum il cheama pe ala care a fost invitat la Kanal D dupa meciurile Stelei cu CFR si Urziceni- despre Steaua.

N-am vazut atata nesimtire, si mai vor sa fie considerati "profesionisti", "ca ei isi fac doar meseria" (hmmm, oare?!).

Halal formatori de opinie mai avem! Dar asta e, traim in Romania unde se merge pe spaga (chiar ni s-a spus in fata ca daca vrem sa luam bacu' trebuie sa dam bani chiar daca noi stim- asta asa ca o completare) si pe non-valori. De unde sa avem "ziaristi" valorosi si "profesionisti", daca asta e lumea in care traim? Depinde doar de noi sa schimbam ceva, dar asta nu se face asa usor, ci vor trece inca 2-3 generatii. Pana atunci n-avem decat sa-i suportam.

Oricum Steaua ramane Steaua, indiferent de ce zic niste frustrati de "ziaristi".

Forzza Steaua!

Si cand ma gandesc ca daca nu intru la drept voiam sa intru la jurnalism, dupa ce am vazut de ce sunt in stare astia doi (Chiotea si Lipovan) mi-e greata sa ma gandesc ca as putea vreodata sa fac parte din aceasta breasla.

alexblaja19.03.2008 20:24
Depinde doar de noi sa schimbam ceva, dar asta nu se face asa usor, ci vor trece inca 2-3 generatii. Pana atunci n-avem decat sa-i suportam.

Oricum Steaua ramane Steaua, indiferent de ce zic niste frustrati de "ziaristi".

Forzza Steaua!

Si cand ma gandesc ca daca nu intru la drept voiam sa intru la jurnalism, dupa ce am vazut de ce sunt in stare astia doi (Chiotea si Lipovan) mi-e greata sa ma gandesc ca as putea vreodata sa fac parte din aceasta breasla.

Nu trebuie sa gandesti asa, ca e nevoie de inca 2-3 generatii pentru a schimba ceva. Daca o sa gandeasca asa si cele 2-3 generatii in care tu iti pui speranta si o sa astepte urmatoarele 2-3 generatii?

Si daca vrei sa dai la Jurnalism, da la Jurnalism si cand ajungi jurnalist fa-ti treaba cu obiectivitate. Nu toti jurnalistii sunt precum Chiotea. Problema este ca ziaristii de teapa lui Geanta, Parvan, Lipovan si altii se aud cel mai tare. De fapt e problema societatii, intr-o societate sanatoasa astia ar fi fost de mult aruncati ca o masea stricata!

calinsb21.03.2008 08:59

referitor la ziaristi care se iau de Steaua si daca au habar de fotbal si daca nu au nu credeti ca dobitocii gindesc ca lundu se de Steaua lovesc in cariera politica a lui Gigi care are popularitatea datorita Stelei si cred ca asa mai pierde Gigi din popularitate?

pentru ca cei de la kanald dupa ce ca au privilrgiul dea transmite meciurile Stelei fac numai contra adica balacresc Steaua desi ca ziarist cronicar de sport ar trebui sa fie impartiali si sa vb de ceea ce este adevarat nu de ceea ce li se pare lor ca e adevarat.rusine leprelor de ziaristi care se cred mai presus de lege NICIODATA MAI PRESUS DE Steaua jegosilor...... :steagcruce:

«12»