e o tampenie
am dat sa-mi faca cont la o zi dupa ce sa inagurat si nici azi(19 aprilie)nu am primit comfirmarea.
e o tampenie
am dat sa-mi faca cont la o zi dupa ce sa inagurat si nici azi(19 aprilie)nu am primit comfirmarea.
si eu ..
La mine a venit in 5 minute. Trimite-ti un mail la adminul site-ului.
La mine n-a venit nici acum in schimb comanda pe care am facut-o, fara sa primesc mail de confirmare pentru inscriere, a venit in 2 zile. Deci incercati sa va logati si fara sa primiti mail-ul de confirmare, la mine a mers.
Exact asa am patit si eu. Nu am primit mail de confirmare dar daca incerc sa ma loghez cu userul si parola care am trecut-o la inscriere, imi merge!
as dori sa cumpar un tricou cu Steaua,marime de bebelus....!!!!!
sunt de calitate tricourile? ca intentionez sa-mi achizitionez unul...
Depinde de care tricou.Eu am si Nike am si model simplu ...dala facut in Romania , cu Rafo pe piept
Cel Nike e superb , plus ca acuma e pomana 100 RON , eu l-am luat cu 170 cand au aparut prima data
.Si cele la 50,60 RON sun ok , dar nu sunt super materiale...iti recomand unul Nike ![]()
am si eu o intrebare! stie cineva unde gasesc si eu tricou cu Steaua replica de joc(cu numar,nume si sponsor-citifinacial)-se vinde asa ceva? peste tot am vazut fara numar si nume pe spate-doar cu stema si semnul nike. stie cineva ceva?
am si eu o intrebare! stie cineva unde gasesc si eu tricou cu Steaua replica de joc(cu numar,nume si sponsor-citifinacial)-se vinde asa ceva? peste tot am vazut fara numar si nume pe spate-doar cu stema si semnul nike. stie cineva ceva?
Nu cred ca gasesti,dar la magazinul oficial din Ghencea poti sa iei tricou fara sponsor si sa-ti scri ,tot la magazin ,numarul si numele. ![]()
Salut! Am o intrebare. Am comandat de pe site-ul magazinului Steaua http://magazin.steauafc.com/ro/lei/ si nu stiu cum sa ridic comanda. Inca nu am primit nimic in posta. Apropo, la ce oficiu trebuie sa merg? Cumva Posta Romana? Daca ma puteti lamuri v-as fi recunoscator.
Din cate stiu eu, ei livreaza printr-un serviciu de curierat, deci ar trebui sa vina acasa (eventual sa te sune). Si dupa cum scriu si ei pe site, comenzile facute acum in perioada sarbatorilor + 1 mai, au o intarziere.
Salut! Am o intrebare. Am comandat de pe site-ul magazinului Steaua http://magazin.steauafc.com/ro/lei/ si nu stiu cum sa ridic comanda. Inca nu am primit nimic in posta. Apropo, la ce oficiu trebuie sa merg? Cumva Posta Romana? Daca ma puteti lamuri v-as fi recunoscator.
Comanda este livrata acasa. Daca esti din provincie mai asteapta cateva zile. Ai primit confirmarea platii?
Comanda este livrata acasa. Daca esti din provincie mai asteapta cateva zile. Ai primit confirmarea platii?
Am primit numai un e-mail atunci cand am dat comanda in 30 luna trecuta, o chitanta de plata.
Am impresia ca l-am vazut in magazinele nike.