FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Unirea Urziceni. Se relanseaza campionatul ?

«123»
dr.adrian916.03.2008 13:45
fularsteaua2 ....ok baietzii...spuneti`mi site`uri sau mai stiu eu ce...ca sa vad si eu meciu..plss

http://www.plztv.com/forums/general-TV-cha...tena1-romanian/

descarcati sopcast

sau pe

gsp.ro

iti faci un cont si vezi meciu live

LARI16.03.2008 14:04
fularsteaua2 ....ok baietzii...spuneti`mi site`uri sau mai stiu eu ce...ca sa vad si eu meciu..plss

Pe net, mie imi merge f bine site-ul asta: http://www.webtv.3x.ro/

La posturi romanesti vei gasi si Kanal D. La mine merge excelent. SUCCES!

Raulredblue16.03.2008 14:18

o sa le incerc pe amandoua...va multumesc...

tazonne16.03.2008 14:20

pe gsp mere impecabil, pana acum 1 luna nu mai intram p site-ul la astia , ma enervau la culme ... da de cand transmit toate meciurile lvie ....jos palaria

Azzido16.03.2008 14:24

@narcis_n

da, in principiu ai voie cu camera video, acum depinde f mult si de cine dai la intrarea in stadion pt ca sunt unii care nu te lasa sau fac figuri pt ca asa vor muschii lor.

cel mai sigur ia-ti un aparat foto digital si filmezi cu el

1uLy4Nn16.03.2008 15:08

campionatul s-a relansat din momentul in care am batut CFR-ul. acum nu facem decat sa ne apropiem de obiectivul stabilit. am incredere in baieti si astept un joc frumos asta seara.succes baieti.. 3-1 spre24

SteauaToronto16.03.2008 15:47

A facut egal si rapidul. O victorie e vitala acum. Hai baieti !

Raulredblue16.03.2008 16:00

merge pe plztv.com ala...doamne...intrai de acum pe knal d si nu mai umblu la el pana cand incepe meciu.:P....il las deschis pana atunci..:P...hai baietzii..spre 24

godfather8616.03.2008 16:02

Am si io intrebare legate de bilete.

Am rezervat un voucher din ala de pe bilet.ro.

Sunt deschise casele pana la incepera meciuluik nu????????

1uLy4Nn16.03.2008 17:29

tre sa invingem pentru a lua avantaj fata de rAPID si Timisoara si pentru a ne apropia de CFR

dax4716.03.2008 17:32

Interesanta etapa. Mai toti inamicii s-au cam impiedicat. chefere, FC maidanezul si bronzatii de sub pod au obtinut cate un punct, cu marele aport din partea arbitrilor. Ne bucuram pentru insuccesele lor, dar sper sa ne bucuram mai tare la finalul meciului nostru din aceasta seara. Chiar trebuie sa ne revansam pentru cele doua insuccese din toamna.

Forza Laca ! Forza baietii !

danimarcu16.03.2008 17:42
Desigur, nu pot sa nu ma gandesc la urmatorul scenariu:

locul 1: Steaua

locul 2: CFR

turul III Liverpool - CFR (6-0 2-0) :yeahh:

Si iar ramanem singura echipa care a ajuns in Champions League! steagro

Mai ramane sa castigi la loto,sa te insori si sa ai multi copii,alaturi de care sa traiti fericiti pana la adanci batraneti... :biggrin:

Redevenind seriosi,cred ca meciul va fi greu doar daca ni-l facem noi greu...Daca vom juca ca in meciul cu Cluj,sau ca la Iasi(dar sa nu ratam atata)nu avem cum sa nu castigam.Abia apoi ne putem gandi la meciul din tiganie.

vlad7516.03.2008 17:44
Mai ramane sa castigi la loto,sa te insori si sa ai multi copii,alaturi de care sa traiti fericiti pana la adanci batraneti... :biggrin:

Redevenind seriosi,cred ca meciul va fi greu doar daca ni-l facem noi greu...Daca vom juca ca in meciul cu Cluj,sau ca la Iasi(dar sa nu ratam atata)nu avem cum sa nu castigam.Abia apoi ne putem gandi la meciul din tiganie.

Si sa-si ia o nevasta orfana,muta si gospodina...si devreme acasa

Piece of Mind16.03.2008 18:24

Jucam DIN NOU cu doi inchizatori...eternii si fascinantii Ov. Petre si Lovin.

Incredibil!

«123»